עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. זאת בעיה שיש לי כבר שנה מאז שהחלפתי את הNVIDIA, כל פעם קיויתי שאולי הדרייבר הבא יפתור את הביעה. אני יכול לראות רק בשחור לבן, גם אחרי שאני משחק עם על התקני תצוגה והאפשרויות. מישהו בפורום של תפוז אמר לי שאני צריך מתאם מיוחד, אבל בחנויות מחשבים לא יודעים על מה מדובר... מישהו אולי יכול לעזור? תודה

• 4 תגובות
    • 512 צפיות
  2. Started by snipa,

שלום: יש לי רדאון 9000 עם TV OUT , אבל יש לי בעייה ,,,, חיברתי לטלוייזיה כמו שצריך - בבקשה אל תגידו לי שלא חיברתי טוב כי אני יודע שחיברתי טוב כי עם הג'י-פורס זה עובד וגם עם הרדאון פעם ב....זה עובד , אני מחבר הכל ואפילו שאני עושה ריסט אני רואה את המפרט המחשב שלי (לפני שהווינדוס עולה) אני רואה את זה בטלוויזיה ..... אבל בווינדוס עצמו נאי לא יכול ללחוץ על הכפתור הירוק ליד האפשרות של הטלוייזיה.............ואני לא יכול להעביר לטלוויזה , מה עושים? בתודה טל!

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  3. Started by ToY_SoldieR,

אני צריך כרטיס מסך שמחירו לא עולה על - 950 שקל עם חברה טובה קירור טוב וכרטיס טוב [מן הסתם] אני יודע שעכשיו כולכם תציעו לי להוסיף ולקנות 6600 GT אבל אני לא צריך אותו !!!!! אז ... אהה וגם לא כרטיס חזק במיוחד.. תודה לכל העוזר!

• 4 תגובות
    • 522 צפיות
  4. Started by KingYog,

שלום אני מחפש אתר שניתן להוריד ממנו תכנים של HD בדומה לmininova רק שיהיו שם סרטים חדשים, אשמח ללינקים

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. מסיבה מסויימת, אני זקוק לאתר שמציג בצורה מסודרת/בטבלה את כל סוגי כרטיסי המסך הקיימים לפי ביצועים; כך שאפשר יהיה לקבוע בצורה מהירה אם כרטיס המסך מתאים לדרישות של אותו המשחק או לא. (יש 1001 סוגים של כרטיסים) הסדרות שהולכות ונעשות יותר גבוהות מבלבלות ומטעות. אני צריך שהוא יציג אותם באופן הבא לדוג': GEFORCE 4 MX440/ GEFORCE 2 TI Geforce FX 5200 / Radeon 8500/ Radeon 9000 וכמובן כרטיסים חדשים יותר... הגיע לידי האתר הזה: (תודה ל- DJ ELECTRIC http://www.videocardbenchmark.net/gpu_list.php שעונה על הדרישות שלי באופן חלקי.

• 4 תגובות
    • 3.2k צפיות
  6. Started by soldier,

לפני כמה ימים שאלתי למה יש לי כזה ציון נמוך ב3DMARK05 בכרטיס 7900GT זה היה משהו כמו 6941 אכשיו הורדתי 3DMARK06 והציון הוא 4821 זה נמוך גם?

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  7. Started by Little_AKA_Or,

שלום הבנתי מחבר שזה הפורום המתאים, פעם שוהא שאל פה שאלה זהה וענו לו. כשאני משחק PES6 יש לי בעיה בתצוגה על המסך ואמרו לי שזו איזו בעיה בכרטיס מסך. התצוגה עובדת חלק בלי מריחות אבל יש קו שנע על המסך והוא הורס את התצוגה, זה נראה כאילו שהוא בדיליי משאר המסך. אמרו לי שזו בעיה עם הכרטיס ושממש קל לסדר את זה.. אז.. איך אני עושה את זה?

8. Started by יהושע מנחם,

האם כרטיס מסך HIS HD 2600 PRO 256MB DDR2 PCIe חזק יותר מהליבה הגרפית המובנית במעבד I5 2400 ?

9. http://www.tuki.co.il/Product.asp?Pid=134103&Cat2Cat1ID=29&Cat2ID=154&aff=Zap אין הרבה שאלות. שווה או לא? עד כמה יפריעו לי 1 עד 5 פיקסלים כבויים? זה מסך אדיר, יותר טוב מה 730B של סאמסונג. מה אתם אומרים? אני מתכוון להזמין היום.

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  10. Started by Boes,

האם הכרטיס מסך יתאים ללוח האם שלי?? זהו הקישור לכרטיס http://gpuboss.com/graphics-card/MSI-GeForce-GTX-770 וזה הלוח אם: http://www.ebay.com/itm/Lenovo-IS6XM-MATX-LGA1155-Q67-motherboard-Mainboard-for-ThinkCentre-/300854286285#shpCntId קישור נוסף ללוח האם: http://www.rackmountnet.com/lga1155-q67-atx-motherboard-dual-gbe-raid-iamt-tpm-p-4754.html תודה. מפרט נוכחי מכיל מעבד i7-2600, 16gb ddr3 1333mgz ואין כרטיס מסך.

• 4 תגובות
    • 958 צפיות
  11. נתקלתי בסירטון מהיום של ליינוס. נוידיה שיחררה טכנולוגיה חדשה מבווסת AI שעושה שימוש בליבות RTX כדי לסנן רעשי רקע. מסתבר שזה גם עובד. סרטון משעשע ושווה צפיה.

12. המינימלי שיפעיל אותם בצורה טובה: 4670 4730 4770 4830 4850 ? אם אפשר אז שיהיה בהם גם SVIDEO

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  13. היי לכולם, אולי זאת שאלה מוזרה אבל אני שואל כי לא כל כך הצלחתי למצוא על זה מידע וזה באמת מעניין אותי אם זה אפשרי. יש אפשרות אולי להקליט או לשדר למחשב דרך חיבור HDMI למחשב. לדוגמא, חיבור הממיר לחיבור HDMI למחשב ולצפות או להקליט דרך המחשב? אם לא, איזה התקן או אביזר יכול לעזור לי למען מטרה זו במחשב נייד? אני אשמח לשמוע כל פיתרון. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  14. קיצר חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך במקום ה 1900XT 256 שיש לו כרטיס מסך שתומך ב HD . הוא אומר שעם ה 1900XT הוא לא יכול להריץ הכל על מקסימום לא יודע מה זה אומר ,ויש עומס גדול על המעבד . קיצר המלצתי לו על ה HD3850 256 MB שהוא כרטיס מאוד משתלם ,או על ה 2600XT 512 שעולה פחות וגם כן תומך ב HD . מה יותר מומלץ מביניהם ל HD +שיריץ משחקים נורמלי ,המחשב הוא P4-2.6 חדליבה ,2 G זיכרון ,PCEI כמובן ,אולי יש איזה כרטיס אחר שעדיף ???

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  15. Started by sokran,

תקציב: 700 ש"ח בלי חריגה. השימושים הם גיימינג. OC: אולי חנות: KSP המפרט: מעבד: INTEL DUAL CORE E6300 2.8GHZ @ OC 3.6GHZ לוח אם: GIGABYTE G-31- ES2L כרטיס מסך נוכחי: HD3850 256MB 669,829@ OC 749,950 ספק: FSP 400W ATX400-PNR (החברה הזאת לפי כמה אנשים מבינים הוא רמה אחת מעל HEC) מסך: PHILIPS 19" 190P הערות: שהכרטיס מסך יתאים למערכת בצורה הטובה ביותר, שהשדרוג יהיה משתלם! לא בהכרח לנצל את כל התקציב, אם יש כרטיס מסך שעולה פחות והוא לא טוב משמעותית, אז עדיף באופן כללי. עוד הערה היא שאני לא משחק ברוולוציות גבוהות, המסך תומך רק עד רוולוציה 1280X1024 .. בבקשה המלצות רק ממבינים בתחום.

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  16. Started by DanDan10,

חברים שלום! יש לי כרטיס מסך LEADTEK A170 עם יציאה לחיבור לטלוויזיה (אם אני לא טועה RCA ) הכיצד אפשר לחבר את המחשב לטלוויזיה? יש לי כבל נורא קצר שקיבלתי עם הכרטיס, איזה כבל צריך לקנות? הטלוויזיה שלי נמצאת במרחק 3 מטר מהמחשב, האם זה אפשרי? תודה מראש דן.

• 4 תגובות
    • 910 צפיות
  17. היי רציתי לשאול איזה מסך LCD הכי כדאי לקנות באמריקה עד 350 דולר.... לא משנה לי אם המסך יהיה 17 או 19 אינץ' העיקר שיביא את האיכות תמונה הכי טובה שאפשר ואם זה 19 שהתמונה לא תראה מתוחה... הבנתי שמסכי 19 לפעמים מציגים בעצם תמונה של מסך 17 רק מתוחה ואז מאבדים איכות.... אני לא צריך רמקולים מובנים וחשוב לי שיהיה בצע כסף או שחור וכסף.... PIVOT יהיה נחמד גם.... זאת אחלה חנות ואני חשוב שאני אקנה משם- www.newegg.com אז אם אתם יכולים להמליץ לי על מסך משם זה היהי טובמאוד... תודה רבה מראש.... ניר.

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  18. הכותברת אומרת את הכל, מצטער אבל לא מצאתי ב TOMS HARDWEAR או בחיפוש בפורומים. תודה.

19. Started by sma,

שלום לכולם, אחי קנה כרטיס מסך עם יציאת VIVO בתור יציאת ה-tvout שלו. קנינו כבל s-video והכבל לא מתחבר. האם ישנו מתאם מיוחד או שאנחנו פשוט לא מחברים נכון? תודה מראש,

• 4 תגובות
    • 506 צפיות
  20. שלום לכולם יש ברשותי כרטיס מסך X800GTO וכשאני בהגדרות התצוגה מגדיר את המסך לHZ ששונה מ60 המסך לא משנה את קצת הרענון מישהו יודע איך לפתור את הבעיה ? אני על קאטאליסט 5.11 בלי CCC

• 4 תגובות
    • 511 צפיות
  21. Started by גליל,

אני מחפש כרטיס טלויזיה ,אשר יהיה מסוגל לבצע העברת סרטים מקלטת וידאו רגילה ל MPEG1 -MPEG2 ו-DIVX אני בעל מחשב AMD ATHLOON 2200 וזכרון של 512 DDR. אני מתלבט בין PCTV PRO של PINICLE (עם אפשרות של סטריאו). לבין MSI TV שהומלץ פה בפורום. אם תוכלו להמליץ על אחד מהם או אחד אחר יותר טוב. התקציב שלי הוא עד בערך 700 ש"ח. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by A.j.23,

איזה כרטיס מסך הכי משתלם לקנות בסביבות ה ? :nixweiss:1200

• 4 תגובות
    • 514 צפיות
  23. שלום רב! ברשותי RADEON X1950 PRO, אשר קורס בערך אחרי 20 דקות משחק אינטנסיבי .... בתחילה חשבתי שהכרטיס דפוק. לקחתי אותו לחנות להחלפה, ובדיוק ברגע הגיע הספק של הכרטיסים הללו, אמר שהתופעה מוכרת לו ובדר"כ נגרמת עקב ספקי כוח לא מספיק חזקים. עשיתי את הבדיקות שלי, ועולה כי החנות שמה לי ספק כוח 350W ג'נרי. האם לדעתכם זוהי באמת הסיבה לקריסות? ספק כוח לא מספיק חזק? החנות רוצה שאני אשאיר את כל המחשב "לבדיקות" ולא רוצה עדיין להחליף לי ספק כוח. לדעתכם זהו מקרה חד-משמעי? אולי יש איפשהו קישור שבאמת מוכיח את העניין? אני עוד לא מצאתי אחד כזה. תודה (:

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  24. Started by maayan,

אני קורא בהודעות פה AA AF X4 X6 ועוד כל מיני ורציתי לדעת מה הם

• 4 תגובות
    • 913 צפיות
  25. תנו תגובות!!!!!!!!

• 4 תגובות
    • 633 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.