עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולםאני יודע שה HD5870 הוא כרטיס ישן אבל הוא אחד החזקים ואני יכול להביא אותו במחיר ממש טוב(500 שקל)ורציתי לדעת אם הוא יתאים למחשב שלי(והאם יווצר צוואר בקבוק או שהוא יתאים) כי המחשב שלי כבר דיי ישן ומצד שני אני יכול להביא HD6850 שהוא יותר חדיש אבל פחות חזק ב 100 שקל פחות (שזה אומר שהוא עולה 400 שקל) המפרט שלי הוא כזהמעבד E85004 GB ראם500GB הארד דיסקלוח אם MSI NEO P45ספק כוח כרגע יש לי 450W אבל בגלל שראיתי שהכרטיס HD5870 צריך לפחות 500W אני ייקח מחבר שלי את הספק 500W שלומה אתם אומרים איזה מהם יותר מתאים לי ועל איזה מהם אתם ממליצים והאם שווה להוסיף את ה 100 שקל כדיי להביא את ה 5870תודה ענקית לעוזרים

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  2. שלום לכולם אני יודע שה HD5870 הוא כרטיס ישן אבל הוא אחד החזקים ואני יכול להביא אותו במחיר ממש טוב(500 שקל)ורציתי לדעת אם הוא יתאים למחשב שלי(והאם יווצר צוואר בקבוק או שהוא יתאים) כי המחשב שלי כבר דיי ישן ומצד שני אני יכול להביא HD6850 שהוא יותר חדיש אבל פחות חזק ב 100 שקל פחות (שזה אומר שהוא עולה 400 שקל) המפרט שלי הוא כזה מעבד E8500 4 GB ראם 500GB הארד דיסק לוח אם MSI NEO P45 ספק כוח כרגע יש לי 450W של IC POWER אבל בגלל שראיתי שהכרטיס HD5870 צריך לפחות 500W אני ייקח מחבר שלי את הספק 500W שלו שימושים עיקריים משחקים סרטי תלת מימד (כי המחשב מחובר לטלויזיה תלת מימד) סרטי FULL HD מה אתם אומרים איזה מהם יותר מתאים לי ועל איזה מהם אתם ממליצים והאם שווה להוסיף את ה 100 שקל כדיי…

• 5 תגובות
    • 880 צפיות
  3. אני רוצה לקנות כרטיס בתקציב של 500 בערך לא יותר מ600 בטוח אז מה הכי כדאי? ואם אתם מכירים גם יותר זול מזאפ אז יהיה גם טוב תנו לי הצעות לכרטיסים עם הסברים אם אפשר ועוד משו אני מוכן לחכות איזה שבועיים שלש מקסימום האם יהיה הורדת מחירים רצינית עקב ההכרזה של החדשים או שעד יהיה הורדמה ממשית במחירים יקח כבר מעל לחודש ? תודה.

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  4. ניסיתי לחפש ברשת ומצאתי כמה,ראיתי שהם מקבלים בסביביות 4000 עכשיו השאלה שלי עם זה לכרטיס לבד או תוצאה כללית? אני בקושי מקבל 2000 לכרטיס לבד =\ ותצאה כללית של 5346 יש לי איזה בעיה בכרטיס?עזרה בבקשה...

• 6 תגובות
    • 553 צפיות
  5. ניסיתי לפני כמה ימים אבל אף אחד לא הגיב אתם חיבים לעזור לי אני דופק את הראש בקיר אין לי מושג בזה. המחשב שלי: P4 2G 512 זכרון כרטיס מסך ASUS AGP*4 מסך LCD 15 של חברת JTC. את הכרטיס אני למשחקים נטו. הכרטיס היחידי שראיתי הוא זה (בקישור) אני לא יודע אם הוא טוב (שווה את הכסף) מתאים או אם יש משהו טוב יותר באותו כסף בבקשה תעזרו לי שבת שלום לכולם

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by HNR,

קיבלתי את הכרטיס מחבר ואני רוצה להתקין אותו במחשב עכשיו יש לי 9600 חיברתי אותו והיה כתוב לי איך שהמחשב עלה Connect the graphic card power cable משהו בסגנון ... הבנתי שחסר לי כבל.. אבל אין לי מושג איך אני מוצא כבל כזה עכשיו לחבר שלי כבר אין אותו.. החיבור שלו נראה ככה: הריבוע הלבן עם 4 פינים || || V לפי מה שמצאתי באינטרנט הכבל נראה ככה: הדף של הכרטיס באתר של MSI - http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=720&maincat_no=130…

7. הכרטיס הזה: NVIDIA GeForce G72MV 128MB PCI-Express טוב למשחקי ספורט כמו פיפה 07 ו-NBA LIVE 07 במחשב נייד של לנובו עם מעבד 1.6 GHZ זתומרת.....האם רק שני המשחקים האלה יעבדו בנייד הזה בלי לקרטע? חייב עצה לפני קנייה תודה[br]פורסם בתאריך: 29.07.2007 בשעה 08:14:45 הכרטיס מסך הזה:NVIDIA GeForce 7300 128MB PCI-Express יהיה טוב לפיפה ול- נבא במחשב הנייח?

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  8. אל תנעלו לי את זה בבקשה, לא היה לי מקום אחר לשים את זה. יש לי DVD של APEX ולפני שתציעו אין לדגם שלי קוד פריצה והוא כבר מולטיריג'ן אבל הוא לא יכול להקליט לוידאוץ קודים מדגמים אחרים ואפילו חברות אחרות לא פעלו רק אם תמצאו קוד לדגם הבא הוא יהיה שווה:APEX AD-2102 בקשה תעזרו עניין דחוף!!! ;D

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  9. http://zap.co.il/ratemodel.asp?Model_id=4003 אני מקבל אותו במחיר של 600 ש"ח יד שניה כמובן .......(זה מכירות שנמכרות מחברות היטק שפשטו את הרגל) איך המסך הזה ? אני לא מצליח למצוא אותו בשום חנות בישראל לעזזל ! כמה הוא שווה חדש והאם הוא שווה בכלל 600 ש"ח ?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. כדי לי לקנות את הכרטיס הזה CONNECT3D Radeon HD3850 256MB DDR3 http://www.connect3d.com/radeon_hd_3850.htm או שכדי לי לחכות חודש לכרטיס הזה Connect3D ATI Radeon HD 4670 512MB DDR3 http://www.connect3d.com/radeon_hd_4670.htm זה המפרט שיש לי PD 2.8 ram 2 GB ddr2 לוח אם http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=CONROE945G-DVI וספק 500W אם אני קונה את הראשון זה יתאים? ויוכל להריץ משחקים חדשים שיצאו טוב? השימוש הוא למשחקים

• 5 תגובות
    • 612 צפיות
  11. האם הכרטיס 6800gt של ג'יגהבייט טוב? והאם יש הבדלים משמעותיים בינו לבין לידטק? בבקשה אני חייב תשובה מיד!

• 7 תגובות
    • 727 צפיות
  12. יש לי ספק 550W ג'נרי שכתוב עליו: output: 3.3V 22A +5V 39A +12V 39A -5 - -12V 1.2A +5VSB 2.3A האם אני יכול לחבר עליו כרטיס מסך מסוג 9600GT \ 8800GT חייב תשובה מהירה תודה לעונים מראש!!

• 7 תגובות
    • 864 צפיות
  13. סיפור ארוך... קניתי לפני 2.5 שנים כרטיס HD4870X2, הכרטיס התקלקל פעם ראשונה לפני חצי שנה והתקלקל שוב ושוב (בעיית חום כנראה)... KSP מציעים לי כרגע לקבל כרטיס חדש GTX480 של Inno3D... חייב תשובה מהירה! שווה או לא?

• 6 תגובות
    • 720 צפיות
  14. זה הספק שלי http://img401.imageshack.us/my.php?image=picture001tn3.jpg והחיבור של החשמל מקבלים משהו שמתחבר למסילה של 12V נכון? עדיין לחכות ל2600XT?

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. אני רוצה לקנות מסך אבל אין לי תקציב לlcd . מה ההשלכות (לגבי משחקים) בקניית מסך שפורפרת?

• 10 תגובות
    • 675 צפיות
  16. Started by wta,

19 או 17 אינץ' עד תקציב של 700 ש"ח. שלא יהיה גדול מדי, ושיהיה שטוח כמובן...

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  17. Started by tophet,

קודם כל אני מתנצלת על הבורות, אני לא הכי מבינה במחשבים.. אני רוצה לקנות מחשב חדש..כבר קבעתי מפרט טכני אני רק רוצה לקבל דעה אובייקטיבית לגבי המחשב. המחשב הוא Intel dual core מסדרת 7400. 2.6 ג'יגה הרץ. לוח אם של GIGABYTE EP45 זכרון 4 ג'יגה ספק כח 600W וכרטיס מסך של geforce 9800gt super 1GB אני עובדת עם תוכנת cubase לעריכת מוסיקה כך שאצטרך מחשב חזק. אני משתמשת באופן חובבני גם בפוטושופ. ואני אוהבת סרטים..המחשב יחובר ישירות לטלוויזיה בHD כך שהמחשב הוא גם למטרת קולנוע ביתי. בנוסף אני רוצה מחשב שיתאים למשחקים כדי שאחי יוכל לשחק בו במשחקים החדשים שיצאו גם בשנים הקרובות בלי בעיה. אז יש לי 2 שאלות. האם עליי להסתפק בדואל קור או שכדאי לי להשקיע יותר ולשדרג אותו לquad.. ה…

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  18. Started by ilay22,

בCCC אין לי את ה overdrive, ואני לא יכול לראות טמפ. ניסיתי ATI tools וגם שם ברשימת גרפים לא קיימת טמפ. של הכרטיס מסך ניסיתי את EVEREST וגם הוא לא מראה (מראה אפילו של הארד-דיסקים, ולא כ.מסך...) אני חושב שהוא מתחמם יותר מדי, ואני לא מוצא דרך לבדוק את זה, חוץ מלפתוח את המחשב...

19. חבר שלי שדרג לאחרונה את כרטיס המסך שלו, והוא נתן לי את ה-6950 הישן (Windforce של Gigabyte - זה עם ה-3 מאווררים). בהתחלה שמחתי למדי, ואז חיברתי את הכרטיס והבנתי למה הוא נתן לי אותו - בעוד שחלק מחיישני הטמפ' שלו (Sensor #1 ו-#3 ב-GPU-Z, כאשר Sensor 1 הוא הטמפרטורה שמוצגת כ-GPU Temp גם ע"י GPU-Z וגם ע"י CCC) מראים על טמפרטורות סבירות בטווח ה-70-80 מעלות, חיישן #2 מציג טמפרטורה הזויה לחלוטין של 135 מעלות. אמנם הקירור במארז שלי על הפנים, אבל את הבדיקה הזו עשיתי עם מארז פתוח כשמאוורר עומד של 15 אינץ' מוצמד אליו במהירות מירבית. גיגלתי קצת וגיליתי שהחיישן הזה אמור להיות Memory-IO שנמצא, כמו שאר החיישנים, על שבב ה-GPU; נראה לי לא הגיוני שיש הפרש של 50 מעלות בין חיישנים שנמצאים על …

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  20. Started by Guarding angel,

לילה טוב וחג שמח לכולם קניתי את הכרטיס GF6600 מסוג GV-N66128DP TURBO FORCE של GIGABYTE http://tw.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-N66128DP.htm# ושמתי לב שאין לו תצוגת טמפרטורה... האם ניתן איך שהוא\או מישהו הצליח לפתוח אותו? האם מישהו עם אותו הכרטיס הצליח לפתוח את החיישן הנ"ל מאחל לכם אחלה חג G.A.

21. Started by dragon772,

איך אני בודק את הטמפרטורה של הכרטיס מסך באוורסט יש לי שם motherboard יש cpu ויש aux אז האחרון זה הכרטיס מסך או מה?

• 9 תגובות
    • 608 צפיות
  22. שלום , הכרטיס שאמור לצאת בזמן הקרוב יהיה מבוסס על אותו ציפ ,בעל מהירות ליבה וזיכרון יותר גבוהים מה GTX הנ"ל והיה מהיר ממנו ב כ -15 עד 20 אחוז . מחירו אמור לעמוד על 900 דולר . הכרטיס הנל אמור להיות ב מערכות היוקרתיות של DELL ה XPS 7.1 . מהירות ליבה =650 ,מהירות זכרון =2160. מקור :http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=623&Itemid=1

• 8 תגובות
    • 987 צפיות
  23. Started by Sym,

הי חברים שוב אני! לפני כשבוע הזמנתי מחשב מפנדה מחשבים עם כרטיס מסך 9800GTX אחרי שלוש ימים יצא החדשות שאמור לצאת כל יום הכרטיס החדש של ATI אז כמובן ביטלתי את ההזמנה וביקשתי מנם להחליף לי את הכרטיס ל4870 הם אמרו לי שיקח שבועיים עד שהמחשב יגיע עכשיו? העם עשיתי בשכל? שהחלפתי א הכרטיס 9800GTX לHD4870 ? כי זה באותו טווח מחירים אולי סטיה קלה של 100 ש''ח לכיוון הHD4870 אבל עכשיו אני טקוע בלי מחשב לעוד שבועיים העם היה שווה לי?

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by dennmv,

לאחר עברת דירה וחיבור מחשב במקום חדש אני נתקלתי בבעיה מוזרה, בהדלקת מחשב התחיל להראות לי פסים ירוק-אדום לרוחב המסך עוד לפני שמערכת הפעלה עלתה. ניסיתי לעדכן דרייברים, להוציא ולהכניס כרטיס, המאוורר עובד ובנוסף לכל שיחתי עם זיכרונות. את הטמפרטורה לא הצלחתי לבדוק המחשב קורס ונותן מסך כחול ורסטרט. לאחר כמה זמן של נסיונות להבין מה הולך לי עם המחשב החלפתי את הכרטיס שלי ב nVidea 9600 לצורך הבדיקה והכל נראה תקין. האם ניתן עוד איכשהו לבדוק\לעשות עם כ.מסך שלי חוץ מלהחליף אותו? אם להחליף אז במה ? השימושים הם עבודה משרדית+משחקים. קצת גמיש בתקציב. מחשב שלי: לוח אם :Asus P5Q מעבד: Intel DualCore E8400 זכרונות : 4GB ספק כוח :650W HEC Zephyr תודה רבה מראש לכולם.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים