עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. http://zap.co.il/ratemodel.asp?Model_id=4003 אני מקבל אותו במחיר של 600 ש"ח יד שניה כמובן .......(זה מכירות שנמכרות מחברות היטק שפשטו את הרגל) איך המסך הזה ? אני לא מצליח למצוא אותו בשום חנות בישראל לעזזל ! כמה הוא שווה חדש והאם הוא שווה בכלל 600 ש"ח ?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. כדי לי לקנות את הכרטיס הזה CONNECT3D Radeon HD3850 256MB DDR3 http://www.connect3d.com/radeon_hd_3850.htm או שכדי לי לחכות חודש לכרטיס הזה Connect3D ATI Radeon HD 4670 512MB DDR3 http://www.connect3d.com/radeon_hd_4670.htm זה המפרט שיש לי PD 2.8 ram 2 GB ddr2 לוח אם http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=CONROE945G-DVI וספק 500W אם אני קונה את הראשון זה יתאים? ויוכל להריץ משחקים חדשים שיצאו טוב? השימוש הוא למשחקים

• 5 תגובות
    • 591 צפיות
  3. האם הכרטיס 6800gt של ג'יגהבייט טוב? והאם יש הבדלים משמעותיים בינו לבין לידטק? בבקשה אני חייב תשובה מיד!

• 7 תגובות
    • 691 צפיות
  4. יש לי ספק 550W ג'נרי שכתוב עליו: output: 3.3V 22A +5V 39A +12V 39A -5 - -12V 1.2A +5VSB 2.3A האם אני יכול לחבר עליו כרטיס מסך מסוג 9600GT \ 8800GT חייב תשובה מהירה תודה לעונים מראש!!

• 7 תגובות
    • 836 צפיות
  5. סיפור ארוך... קניתי לפני 2.5 שנים כרטיס HD4870X2, הכרטיס התקלקל פעם ראשונה לפני חצי שנה והתקלקל שוב ושוב (בעיית חום כנראה)... KSP מציעים לי כרגע לקבל כרטיס חדש GTX480 של Inno3D... חייב תשובה מהירה! שווה או לא?

• 6 תגובות
    • 699 צפיות
  6. זה הספק שלי http://img401.imageshack.us/my.php?image=picture001tn3.jpg והחיבור של החשמל מקבלים משהו שמתחבר למסילה של 12V נכון? עדיין לחכות ל2600XT?

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. אני רוצה לקנות מסך אבל אין לי תקציב לlcd . מה ההשלכות (לגבי משחקים) בקניית מסך שפורפרת?

• 10 תגובות
    • 655 צפיות
  8. Started by wta,

19 או 17 אינץ' עד תקציב של 700 ש"ח. שלא יהיה גדול מדי, ושיהיה שטוח כמובן...

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  9. Started by tophet,

קודם כל אני מתנצלת על הבורות, אני לא הכי מבינה במחשבים.. אני רוצה לקנות מחשב חדש..כבר קבעתי מפרט טכני אני רק רוצה לקבל דעה אובייקטיבית לגבי המחשב. המחשב הוא Intel dual core מסדרת 7400. 2.6 ג'יגה הרץ. לוח אם של GIGABYTE EP45 זכרון 4 ג'יגה ספק כח 600W וכרטיס מסך של geforce 9800gt super 1GB אני עובדת עם תוכנת cubase לעריכת מוסיקה כך שאצטרך מחשב חזק. אני משתמשת באופן חובבני גם בפוטושופ. ואני אוהבת סרטים..המחשב יחובר ישירות לטלוויזיה בHD כך שהמחשב הוא גם למטרת קולנוע ביתי. בנוסף אני רוצה מחשב שיתאים למשחקים כדי שאחי יוכל לשחק בו במשחקים החדשים שיצאו גם בשנים הקרובות בלי בעיה. אז יש לי 2 שאלות. האם עליי להסתפק בדואל קור או שכדאי לי להשקיע יותר ולשדרג אותו לquad.. ה…

• 4 תגובות
    • 548 צפיות
  10. Started by ilay22,

בCCC אין לי את ה overdrive, ואני לא יכול לראות טמפ. ניסיתי ATI tools וגם שם ברשימת גרפים לא קיימת טמפ. של הכרטיס מסך ניסיתי את EVEREST וגם הוא לא מראה (מראה אפילו של הארד-דיסקים, ולא כ.מסך...) אני חושב שהוא מתחמם יותר מדי, ואני לא מוצא דרך לבדוק את זה, חוץ מלפתוח את המחשב...

11. חבר שלי שדרג לאחרונה את כרטיס המסך שלו, והוא נתן לי את ה-6950 הישן (Windforce של Gigabyte - זה עם ה-3 מאווררים). בהתחלה שמחתי למדי, ואז חיברתי את הכרטיס והבנתי למה הוא נתן לי אותו - בעוד שחלק מחיישני הטמפ' שלו (Sensor #1 ו-#3 ב-GPU-Z, כאשר Sensor 1 הוא הטמפרטורה שמוצגת כ-GPU Temp גם ע"י GPU-Z וגם ע"י CCC) מראים על טמפרטורות סבירות בטווח ה-70-80 מעלות, חיישן #2 מציג טמפרטורה הזויה לחלוטין של 135 מעלות. אמנם הקירור במארז שלי על הפנים, אבל את הבדיקה הזו עשיתי עם מארז פתוח כשמאוורר עומד של 15 אינץ' מוצמד אליו במהירות מירבית. גיגלתי קצת וגיליתי שהחיישן הזה אמור להיות Memory-IO שנמצא, כמו שאר החיישנים, על שבב ה-GPU; נראה לי לא הגיוני שיש הפרש של 50 מעלות בין חיישנים שנמצאים על …

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  12. Started by Guarding angel,

לילה טוב וחג שמח לכולם קניתי את הכרטיס GF6600 מסוג GV-N66128DP TURBO FORCE של GIGABYTE http://tw.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-N66128DP.htm# ושמתי לב שאין לו תצוגת טמפרטורה... האם ניתן איך שהוא\או מישהו הצליח לפתוח אותו? האם מישהו עם אותו הכרטיס הצליח לפתוח את החיישן הנ"ל מאחל לכם אחלה חג G.A.

13. Started by dragon772,

איך אני בודק את הטמפרטורה של הכרטיס מסך באוורסט יש לי שם motherboard יש cpu ויש aux אז האחרון זה הכרטיס מסך או מה?

• 9 תגובות
    • 587 צפיות
  14. שלום , הכרטיס שאמור לצאת בזמן הקרוב יהיה מבוסס על אותו ציפ ,בעל מהירות ליבה וזיכרון יותר גבוהים מה GTX הנ"ל והיה מהיר ממנו ב כ -15 עד 20 אחוז . מחירו אמור לעמוד על 900 דולר . הכרטיס הנל אמור להיות ב מערכות היוקרתיות של DELL ה XPS 7.1 . מהירות ליבה =650 ,מהירות זכרון =2160. מקור :http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=623&Itemid=1

• 8 תגובות
    • 943 צפיות
  15. Started by Sym,

הי חברים שוב אני! לפני כשבוע הזמנתי מחשב מפנדה מחשבים עם כרטיס מסך 9800GTX אחרי שלוש ימים יצא החדשות שאמור לצאת כל יום הכרטיס החדש של ATI אז כמובן ביטלתי את ההזמנה וביקשתי מנם להחליף לי את הכרטיס ל4870 הם אמרו לי שיקח שבועיים עד שהמחשב יגיע עכשיו? העם עשיתי בשכל? שהחלפתי א הכרטיס 9800GTX לHD4870 ? כי זה באותו טווח מחירים אולי סטיה קלה של 100 ש''ח לכיוון הHD4870 אבל עכשיו אני טקוע בלי מחשב לעוד שבועיים העם היה שווה לי?

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by dennmv,

לאחר עברת דירה וחיבור מחשב במקום חדש אני נתקלתי בבעיה מוזרה, בהדלקת מחשב התחיל להראות לי פסים ירוק-אדום לרוחב המסך עוד לפני שמערכת הפעלה עלתה. ניסיתי לעדכן דרייברים, להוציא ולהכניס כרטיס, המאוורר עובד ובנוסף לכל שיחתי עם זיכרונות. את הטמפרטורה לא הצלחתי לבדוק המחשב קורס ונותן מסך כחול ורסטרט. לאחר כמה זמן של נסיונות להבין מה הולך לי עם המחשב החלפתי את הכרטיס שלי ב nVidea 9600 לצורך הבדיקה והכל נראה תקין. האם ניתן עוד איכשהו לבדוק\לעשות עם כ.מסך שלי חוץ מלהחליף אותו? אם להחליף אז במה ? השימושים הם עבודה משרדית+משחקים. קצת גמיש בתקציב. מחשב שלי: לוח אם :Asus P5Q מעבד: Intel DualCore E8400 זכרונות : 4GB ספק כוח :650W HEC Zephyr תודה רבה מראש לכולם.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by bimbim,

שלום, ברשותי כרטיס מסך של חברת ATI , עם חיבור HDMI וחיבור DVI. יהיה אפשר לחבר את הטלוויזה לחיבור HDMI ואת מסך המחשב לחיבור הDVI ולחלק את העבודה ב2 מסכים, למשל בטלווזיה אני אראה סרט ובמחשב אני אערוך בפוטושופ? זה אפשרי? תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by BoRiS.K,

יש לי GEFORCE 6800GT של XFX הוא עומד לי עכשיו (בקיץ כשחם) במנוחה ב-65 מעלות זה נורמלי או שלא?? ואם זה נורמלי אז מה אני צריך לעשות כדי שלא תהיה בעיית חימום..

• 14 תגובות
    • 829 צפיות
  19. Started by levimadman,

שלום לכולם, לפני ארבעה ימים קניתי את ה Gigabyte FX6800 עם הקירור הפסיבי. עכשיו, כשהכרטיס מסך במצב מנוחה הוא על 63-64c אחרי שהרצתי rthdribl בערך חצי שעה הטפ' קפצה ל76c. בכלל הטפרטורות נשמעות לי גבוהות, אני עם קירור סטוק. מה שאני שואל פה זה אם הטמפרטורות האלה הגיוניות בכלל....? אני רואה כרטיסים שבמצב מנוחה הם על 40 ושלי על 64.. זה קצת מטריד.. :-\ בבקשה, אם אפשר חוות דעת שלכם, אם משהו פה לא בסדר, אם אני צריך לפנות לאחריות.... תודה לכל המגיבים.

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  20. לאחרונה כרטיס המסך שלי פועל במהירות מאורר גבוה במצב מנוחה ובתקופה הזו התחילו להופיע לי נקודות האדומות על כול מי חלקים של המסך שמופעיות ונעלמות עכשיו בזמן האחרון כמות הנקודות עלתה מה לדעתכם זה קשור לחום של הכרטיס מסך?

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  21. http://www.techpowerup.com/?9139 אני חושב שזה מהר מדי.......... :-\ קרדיט לפה : http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=89976

• 27 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by goory,

בצער רב לאחר ניסיונות החייאה שנמשכו למעלה משעתיים אני נאלץ להרים ידיים ולהכריז על מותו של ה FLYVIDEO 98 שלי. כעת מתחיל מסעי הארוך במציאת כרטיס שיחליף את הזבל שבזבל (FLYVIDEO), אנא המליצו לי על כרטיסי טלויזיה איכותיים וזולים ושיוכלו אפילו לעשות CAPTURE נורמלי אם יתחשק לי במחירים סבירים לכל כיס. אנא מכם, עיזרו לי להגיע להחלטה, אני תקוע ללא טלויזיה ואני עוד אשתגע..... יניב.

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  23. Started by ronen,

היי שלום אני השמח עם מישהו יכול לעזור לי אני מחפש כרטיס עריכה ווידאו אשר יש לו כניסות ויציאות גם אנלוגיות וגם כניסות דיגיטליות מסוג DV יש ברשותי מצלמה דיגיטלית מסוג DCR - PC100E של חברת SONY אני מעוניין לעשות עריכה איתה על המחשב יש כמה וכמה כאטיסים אני יודע אבל אני צריך משהו טוב וזול כמובן כסף זה עניין של "הכול ביחס ל...." יש לי צורך בזה דחוף אני השמח עם יש מישהו שיוכל לעזור לי הכתובת שלי היא: info@taz.co.il 10X RONEN

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. Started by liran25,

אני מעוניין להחליף את כרטיס המסך שלי אך איני יודע איזה כרטיס יתאים ללוח אם שלי. התקציב שלי הוא 600-700 ש"ח. לוח האם - intel DP965LT תודה מראש לעונים

25. Started by jrockman,

יש לי מחשב בן 4 עם כרטיס NVIDIA 5200. קניתי משחק מחשב הדורש כרטיס NVIDIA 6200 ומעלה והמחשב שלי תומך רק ב AGP 4 (אפילו לא 8). מישהו יודע איפה למצוא כרטיס כזה- אפילו ביד שנייה?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.