עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלחתי כרטיס מסך 4870X2 לתיקון לKSP עזבו שבהתחלה הם אמרו לי שאני לא יכול לממש את האחריות בגלל שאני לא רשום בחשבונית שזה חוק מפגר שלהם אחרי צעקות הם הסכימו לקבל ועכשיו הכרטיס מסך שלי בתיקון 19 יום שזה מוגזם הם אומרים שזה יקח חודש חודשיים הם מתקשרים אלי ואומרים לי שהם יחזרו אלי וזה יקח זמן ושאני צריך להגיד תודה שהם מטפלים לי בזה אני לא יודע מה לעשות כבר אין לי עם מי לדבר

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. טוב נשמות מקווה שתעזרו לי יש לי מסך חדש דנדש של Proview דק תכנולגיית LCD כמובן עכשיו יש לי בעייה רצינית של "מריחה צבע" נגיד תקחו את ה WINAMP שלכם במחשב שלכם תגררו אותו תיראו את השמות שברשימה בבירור אז אצלי לא עד שאני לא מפסיק לגרור אני רואה את השמות מרוחים כאלו כאילו לקחת עת עם הרבה דיו ומרחת אותו עם היד זה רק כדי להמחיש את הבעייה כי זה לא מה שמפריע לי מה זבאמת מפריע ליז ה במשחקי אינטרנט אי אפשר לשחק בגלל זה תודה רבה רבה רבה לכל העוזריםםםםםםםםם אני מתחנן לעזרה כי זה ממש ממש קריטי

• 10 תגובות
    • 776 צפיות
  3. מה יותר מישתלם לי באותו סכום הכסף? : http://www.pandas.co.il/ product_info.php?cPath=609_273_800&products_id=4080 או http://www.pandas.co.il/ product_info.php?cPath=609_273_618&products_id=5382 או http://www.pandas.co.il/ product_info.php?cPath=609_273_94&products_id=5335 או http://www.pandas.co.il/ product_info.php?cPath=609_273_618&products_id=4970 תעזרו בקשה ... ואם יש לכם משהו יותר טוב להציע באותו סכומי כסף ומאתר פנדה אז תכתבו בקשה תודה מראש...

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. היי יש לי את המסך שיש בחתימה... רציתי לדעת איך אני יכול לכוונן את ההתושבת של המסך כלפי מעלה או מטה. שמעתי שיש PIVOT או משו כזה.. אבל זה לא מעניין אותי - אני מעוניין לעשות כמו במסכי CRT שיש למטה שמתכוונן והמסך עולה טיפה מעלה, ככה אני צריך תודה מראשששששש

• 12 תגובות
    • 775 צפיות
  5. Started by el123,

שלום לכולם. אני יודע שזה כבר נדוש אב לאני ממש חייב עזרה בבחירת כרטיס מסך. אני רוצה ללכת מחר ולתת מכה ולקנות מחשב וכבר די נסגרתי על 9600 XT ואחרי חיפוש וקריאה בפורום זה התחיל להתערער. אז אני חייב הצעה אחרת חדשה לכרטיס מסך. עיקר השימוש הוא לקידוד וידאו עם רינדורים ועבודה בתוכנות גרפיות ואולי גם קצת תלת מימד והסכום הוא עד 1100 פלוס מינוס תודה מראש

• 13 תגובות
    • 813 צפיות
  6. אני קונה מחשב (רק את 4 החלקים החשובים, כל השאר יש לי) בעיקרון אני קונה Pentium 4 3.2GHz לוח אסוס וג'יגה זיכרון פנימי... אבל אני חייב עזרה בקשר לכרטיס מסך... אני מחפש כרטיס מיקצועי ברמות הגבוהות, התקציב מ 0 ועד לאזור ה1200 ש"ח. תודה

• 16 תגובות
    • 950 צפיות
  7. Started by Ghtm,

תקשיבו, במקום שאבא שלי עובד נותנים מתנות עכשיו והם נותנים מסךף בשם 740B של SAMSUNG. זו לא טעות, 740B , לא 730, אם זה היה 730 הייתי יודע, אבל זה 740B. לפי האתר של סמסונג שחיפשתי אני לא רואה שום הבדל בינו לבין ה730B, האם מישהו יכול להגיד לי מה ההבדל? והאם המסך הזה טוב? שווה לקחת? תענו לי מהר בבקשה... אני לחוץ, אני חייב לדעת עד מחר. תודה רבה לעונים.

• 9 תגובות
    • 918 צפיות
  8. Started by Kaliber,

הייתי מעוניין לדעת איך מחברים את המחשב לטלוויזיה(האם יש כבל או משהו כזה) כדי לראות סרטים, וכו'... תודה לכל מי שיעזור!

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  9. טוב אז ככה... היום גיליתי שאין דבר יותר מאכזב מזה שאתה מקבל את המחשב שלך חזרה משדרוג (הוספת זיכרון דיסק קשיח והחלק החשוב ..החלפה של כרטיס מסך 7600gt עקב תקלה) וכשהוא חוזר ואתה מת לבדוק אותו אתה לא יכול :-\ טוב אזז קיבלתי את המחשב אבל הכרטיס החדש שהוא אותו דגם אבל עם גוף קירור כי הייתה לי בעיה ובישן והחליפו יש רק חיבורי dvi ולי מה לעשות יש מסך lcd לא dvi ואין לי כבל מתאים אז אני לא יכול לחבר מסך השאלה שלי האם יש כבל מתאם בין חיבור מסך רגיל לdvi והאם הוא יעבוד וכמה הוא אמור לעלות ?!?! ??? בבקשה תעזרו לי אני אחרי חודש בלי מחשב ...ואני מת לחזור לעבוד עליו ..

• 5 תגובות
    • 522 צפיות
  10. שלום חברים יקרים, הבוקר קניתי את הכרטיס שהמלצתם פה הפורום: http://tms.co.il/product/10389 הגעתי הביתה כולי התרגשות ומוכן להרכיב .... כאשר פתחתי את הקופסא והוצאתי את הכרטיס מהשקית שלו גליתי שבגב הכרטיס יש מקומות שהיו מודבקות מדבקות ונשאר סימן דביק (צרפתי תמונה המחשה בשני מקומות שבהם יש דבק) מיד הרמתי טלפון לחנות והסברתי להם יפה שאין לי מושג אבל בכרטיס הנ"ל היו מודבקות מדבקות וכרגע נשאר רק סימנים של דבק. נאמר לי שאין לי מה לדאוג ויש לי אחריות 3 שנים. כמו כן אמרתי להם שאני יודע שיש כרטיסים שבגב שלהם יש מדבקה שכתוב במקרה שמורידים אותה האחריות בטלה ובכרטיס שלי אין מדבקה שכזאת. הוא אמר לי לדאוג אך אני מאד מאד דואג. בקיצור התקנתי את הכרטיס הנ"ל, שחקתי כמה משחקים כמו battlefield…

• 59 תגובות
    • 7.6k צפיות
  11. Started by demo,

יש ברשותי מחשב פנטיום 4 2.4G וכרגע מותקן עליו כרטיס מסך של GFORCE4 440MMX . לפי מיטב ידיעתי לוח האם שלי הוא ASUS-P4XP-X , והכרטיס מחובר בAGP X4 . שאלתי כזאת האם ניתן לשדרג את הכרטיס ? האם AGP X8 יכול לעבוד ? ובהתאם לנתונים שרשמתי איזה כרטיס טוב יש באפשרותי לשים כרגע עליו כמובן שתומך DVI ,רזולוציה מרשימה בהתאם . תודה מראש לכל העונים . עומר.

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  12. הצרכים שלי עכשיו הם נטו להריץ את BF 3 ב-ULRTA ובהגדרות הכי גבוהות, 1080P. התקציב שלי מגיע עד 2200-2300(בעצם רציתי את ה-670 WINDFORCE OC של ג'יגהבייט). האם יש סיבות טובות לקחת כרטיס אחר? פשוט חשובים לי הביצועים העכשווים וגם העתידיים ואני לא יודע מה הנוסחא הטובה לכרטיס מסך.,

13. יש לי לוח אם של ג'יגה בייט דגם הלוח : GA-H67M-D2-B3 המעבד : i5 2300 כרטיס מסך נוכחי : gt 610 ספק כוח : Antec 520W 80+ Bronze HCG-520M השאלה היא האם כרטיס המסך שאני רוצה לשדרג יעלה לי ללוח הכרטיס הוא : Sapphire Radeon RX 580 NITRO+ Special Edition 8GB תודה מראש לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by D.Apsentel,

אני חייב לדעת מה עלי לעשות יש לי לוח אם של abit שם הלוח הוא aa8-duramax מעבד intel® pentium (4) cpu 3.00ghz אני גיימר מתחיל שחולם על כרטיס מסך חזק מה אתם ממליצים לי לעשות כי אומרים לי שאין לי אפשרות להחליף את הכרטיס הקים (ATI ABIT RADEON RX series PCI Express graphics card) שם מלא של הכרטיס מסך - You Have: RX600 Pro-256PCIE (RADEON X600 PRO (0x5B62)) 256 MB Vertex Shader Ver Required - 2.0 Video Card 3D Pixel Shader Ver Required - 2.0 Video HW Transform & Lighting סכום מקסימלי 1000 ש"ח תודה לתומחים הצילו אותי כי אני חייב מחשב למיבחקים כמו Fallout 3 וה-nfs החדש פליז תעזרו

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  15. Started by balagan,

מה המצב כולם יש לי בעיה אני לא מצליח להחליט לבד מה יותר כדי לי לקנות בעיקר מבחינת ביצעויים האם כדי לי ללכת על http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-RX80X256V.htm או ללכת על 6800u אניח חייב עזרה מה מבחינת הביצועים יותר טוב ואיפה כדי לי לקנות אחד משניהם? ד"א אני לא רוצה agp אלאpcie ואם אתם גם יכולים לפרט לי על הדגם של ה6800u כמה הוא עולה בארץ וכו..... המחשב שלי חדש והוא יעבוד מעולה עם שניהם amd 3200 לוח אם של gigabyte חדש עם nforce 4 שתומך בפי סי אי אקספרס ספק 520W 1g ram תודה רבה............

• 12 תגובות
    • 895 צפיות
  16. אהלן חברה אני כבר חודש עוקב במלא אתרים על Benchmarks (בחו"ל ובארץ) של הכרטיסים הבאים: 8800GT 8800GTS 9800GTX\GX2 יש כמה מקומות שסותרים אחד את השני ואני כבר ממש לא יודע מה כדאי בטווח של 1000-1500 ש"ח PLEASE HELP! :s05:

• 12 תגובות
    • 860 צפיות
  17. שלום לכולםאני יודע שה HD5870 הוא כרטיס ישן אבל הוא אחד החזקים ואני יכול להביא אותו במחיר ממש טוב(500 שקל)ורציתי לדעת אם הוא יתאים למחשב שלי(והאם יווצר צוואר בקבוק או שהוא יתאים) כי המחשב שלי כבר דיי ישן ומצד שני אני יכול להביא HD6850 שהוא יותר חדיש אבל פחות חזק ב 100 שקל פחות (שזה אומר שהוא עולה 400 שקל) המפרט שלי הוא כזהמעבד E85004 GB ראם500GB הארד דיסקלוח אם MSI NEO P45ספק כוח כרגע יש לי 450W אבל בגלל שראיתי שהכרטיס HD5870 צריך לפחות 500W אני ייקח מחבר שלי את הספק 500W שלומה אתם אומרים איזה מהם יותר מתאים לי ועל איזה מהם אתם ממליצים והאם שווה להוסיף את ה 100 שקל כדיי להביא את ה 5870תודה ענקית לעוזרים

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  18. שלום לכולם אני יודע שה HD5870 הוא כרטיס ישן אבל הוא אחד החזקים ואני יכול להביא אותו במחיר ממש טוב(500 שקל)ורציתי לדעת אם הוא יתאים למחשב שלי(והאם יווצר צוואר בקבוק או שהוא יתאים) כי המחשב שלי כבר דיי ישן ומצד שני אני יכול להביא HD6850 שהוא יותר חדיש אבל פחות חזק ב 100 שקל פחות (שזה אומר שהוא עולה 400 שקל) המפרט שלי הוא כזה מעבד E8500 4 GB ראם 500GB הארד דיסק לוח אם MSI NEO P45 ספק כוח כרגע יש לי 450W של IC POWER אבל בגלל שראיתי שהכרטיס HD5870 צריך לפחות 500W אני ייקח מחבר שלי את הספק 500W שלו שימושים עיקריים משחקים סרטי תלת מימד (כי המחשב מחובר לטלויזיה תלת מימד) סרטי FULL HD מה אתם אומרים איזה מהם יותר מתאים לי ועל איזה מהם אתם ממליצים והאם שווה להוסיף את ה 100 שקל כדיי…

• 5 תגובות
    • 858 צפיות
  19. אני רוצה לקנות כרטיס בתקציב של 500 בערך לא יותר מ600 בטוח אז מה הכי כדאי? ואם אתם מכירים גם יותר זול מזאפ אז יהיה גם טוב תנו לי הצעות לכרטיסים עם הסברים אם אפשר ועוד משו אני מוכן לחכות איזה שבועיים שלש מקסימום האם יהיה הורדת מחירים רצינית עקב ההכרזה של החדשים או שעד יהיה הורדמה ממשית במחירים יקח כבר מעל לחודש ? תודה.

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  20. ניסיתי לחפש ברשת ומצאתי כמה,ראיתי שהם מקבלים בסביביות 4000 עכשיו השאלה שלי עם זה לכרטיס לבד או תוצאה כללית? אני בקושי מקבל 2000 לכרטיס לבד =\ ותצאה כללית של 5346 יש לי איזה בעיה בכרטיס?עזרה בבקשה...

• 6 תגובות
    • 528 צפיות
  21. ניסיתי לפני כמה ימים אבל אף אחד לא הגיב אתם חיבים לעזור לי אני דופק את הראש בקיר אין לי מושג בזה. המחשב שלי: P4 2G 512 זכרון כרטיס מסך ASUS AGP*4 מסך LCD 15 של חברת JTC. את הכרטיס אני למשחקים נטו. הכרטיס היחידי שראיתי הוא זה (בקישור) אני לא יודע אם הוא טוב (שווה את הכסף) מתאים או אם יש משהו טוב יותר באותו כסף בבקשה תעזרו לי שבת שלום לכולם

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by HNR,

קיבלתי את הכרטיס מחבר ואני רוצה להתקין אותו במחשב עכשיו יש לי 9600 חיברתי אותו והיה כתוב לי איך שהמחשב עלה Connect the graphic card power cable משהו בסגנון ... הבנתי שחסר לי כבל.. אבל אין לי מושג איך אני מוצא כבל כזה עכשיו לחבר שלי כבר אין אותו.. החיבור שלו נראה ככה: הריבוע הלבן עם 4 פינים || || V לפי מה שמצאתי באינטרנט הכבל נראה ככה: הדף של הכרטיס באתר של MSI - http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=720&maincat_no=130…

23. הכרטיס הזה: NVIDIA GeForce G72MV 128MB PCI-Express טוב למשחקי ספורט כמו פיפה 07 ו-NBA LIVE 07 במחשב נייד של לנובו עם מעבד 1.6 GHZ זתומרת.....האם רק שני המשחקים האלה יעבדו בנייד הזה בלי לקרטע? חייב עצה לפני קנייה תודה[br]פורסם בתאריך: 29.07.2007 בשעה 08:14:45 הכרטיס מסך הזה:NVIDIA GeForce 7300 128MB PCI-Express יהיה טוב לפיפה ול- נבא במחשב הנייח?

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  24. אל תנעלו לי את זה בבקשה, לא היה לי מקום אחר לשים את זה. יש לי DVD של APEX ולפני שתציעו אין לדגם שלי קוד פריצה והוא כבר מולטיריג'ן אבל הוא לא יכול להקליט לוידאוץ קודים מדגמים אחרים ואפילו חברות אחרות לא פעלו רק אם תמצאו קוד לדגם הבא הוא יהיה שווה:APEX AD-2102 בקשה תעזרו עניין דחוף!!! ;D

• 0 תגובות
    • 641 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.