עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by אנטי-פסטו,

שלום. ברשותי כרטיס מסך מסוג geforce 8800 gts 512 שעד כה עשה את עבודתו נאמנה. בימים האחרונים בעת משחק (tf2) החלו להופיע ארטיפקטים על המסך והמחשב פשוט נתקע. התופעה לא היתה אחידה והופיעה לפעמים לאחר 5 דקות משחק ולפעמים לאחר שעה. בעבר קרה לי משהו דומה אך לאחר ניקוי גוף הקירור (חשדתי בחימום יתר) הבעיה נפתרה. כעת הגעתי למצב שאפילו גלישה באינטרנט גורמת לארטיפקטים מוזרים ותקיעה של המחשב. מבדיקות טמפרטורה שערכתי נראה שהמצב תקין לחלוטין עם 60- 90 מעלות ( מנוחה- מאמץ) אך בנגיעה פיזית בכרטיס עצמו גיליתי שהזכרונות רותחים עד לרמה של כוויה! לפני שאני רץ לקנות כרטיס חדש, האם ניתן לעשות משהו? על הזכרונות והמעבד יש מדבקות תרמיות בעוד שלי בבית יש רק משחה..חבל לי סתם לפרק את גוף הקירור ו…

2. מערך SLI של 8800 או QUADRO FX4600 http://www.leadtek.com.tw/eng/workstation_graphics/specification.asp?pronameid=335&lineid=2&act=2 שניהם נכנסים בתקציב מבחינת עלות אז זה לא שיקול

• 5 תגובות
    • 541 צפיות
  3. Started by domiel,

אם תסתכלו באתר של ati (www.ati.com) תראו שיש שם קאונטר שסופר שש ימים,כנראה שזה מה שיקרה עוד שש ימים. והנה טבלת המחירים: והמקור: http://www.hkepc.com/bbs/viewthread.php?tid=479008

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  4. שלום. לאחרונה נאלצתי ל"downgrade" מה HD 5770 ל GTS 250. כאשר העלתי את Need for Speed [כדי למדוד עד כמה חווית המשחק ירדה], ביחד עם FRAPS, מצאתי שהביצועים השתפרו! הפריימים עלו במעט, וגם יש הרגשה של חלקות-יתר. הרגשה שלא הייתה עם ה HD 5770. יש איזשהו הסבר לתופעה זאת? עוד לא בדקתי את הכרטיס עם משחקים אחרים. תודה!

• 5 תגובות
    • 905 צפיות
  5. Started by Ryuk,

שלום לכם HWZ ! ראשית אני רוצה להגיד כי בפורום "אודיו וקולנוע ביתי" קיבלתי עזרה מעבר למצופה, מאמין שגם כאן. (: שנית אומר כי החנות ממנה אני מתכנן לקנות הינה "אייבורי תל אביב\ראשון לציון", אם אתם מכירים חנות יותר מומלצת, אודה לכם אם תאמרו לי. אני נאלץ לקנות כרטיס מסך חדש. עכשיו, אני מעוניין בכרטיס מסך עפ יציאת HDMI - ולא סתם יציאת HDMI ! מסתבר שלא כל כרטיס מסך בעל יציאת HDMI הוא בעל יכולת להוציא סאונד (הכבל יכול להעביר גם סאונד וגם וידאו, אבל לא תמיד יציאת ה-HDMI מכוונת להוציא את שניהם). לכן אני זקוק להמלצות לכרטיס מסך בעלת יציאת HDMI של אודיו ווידאו יחדיו באותה היציאה ! תקציב פחות או יותר 400, מממקקססייימממוווםםם 450 ש"ח. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  6. Started by aldema,

אם אני רוצה לערוך בתוכנת אדובי פרימייר פרו ויש לי כרטיס VIVO אז אני חייב גם FIREWIRE ?? אני רוצה כאילו לדגום למחשב... ולערוך בתוכנה.. ניסיתי בתוכנה לדגום כאילו לתוך המחשב אבל אי אפשר כאילו אין לו מאיפה לדגום.. המורה שלי אמר לי שאני חייב פיירוייר אבל אני לא בטוח אם זה נכון כי אחרת בשביל מה הVIVO??? אם כן צריך פיירוייר ללכידת וידאו אז איזה לקחת ?? ולאן אני מחבר את הכרטיס הזה?? תודה.

• 5 תגובות
    • 906 צפיות
  7. Started by orchechik,

MSI Radeon R9 280X GAMING 3GB GDDR5 - ש"ח 1330 ומה ההבדל בינו ל MSI Radeon R9 280X Gaming TwinFrozr שעולה 60 שקלים יותר . המעבד שאני קונה הוא - . Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray אם זה משנה משהו. אני קונה מחשב חדש ורציתי לדעת האם הכרטיס מסך הזה שווה את הכסף או כדאי משהו אחר ? אני רוצה ביצועים נטו למשחקים . מהו הכרטיס הכי טוב הכי חזק שאני יכול לקחת במחיר הזה. תודה לעוזרים .

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by SHLOMI71,

שלום לכולם אני מחפש מסך "15 LCD בתקציב של עד 3000 ש"ח ללא רמקולים. המסך מיועד לעבודה משרדית וגלישה באינטרנט ולא למשחקים. מה המלצתכם תודה מראש שלומי

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by NIRHA,

יש לי מסך lcd של סמסונג דגם 960bf למי שמכיר ורשום בתכונות שלו שהרזולוציה הטבעית שלו היא 1280x1024 זה אומר שלא שווה לי לקנות כרטיס מסך מסדרה זאת ???!!! ):

10. שלום חברים, לאחר התלבטות "הלכתי על בטוח" ורכשתי מסך Mitsubishi Diamond Pro 930SB. המסך נותן תצוגה טובה מאוד בכל מה שקשור בקונטרס וצבעים. דבר אחד לא מסתדר לי - אני לא מצליח לקבל קו אופקי ישר. הקו האופקי הוא בצורה של קו קעור, במיוחד בחלק העליון והחלק התחתון. שחקתי עם ההגדרות של המסך במשך שעות, ואף מהפרמטרים לא משפיע על עניין זה. האם מישהו מכיר את העניין? האם מדובר בתקלה, או שלמרות כל השם שניתן למסך זה, זו עדיין מגבלה בלתי פתורה. סה"כ אם מסך בסדר גודל שכזה לא נותן קו אופקי ישר, אז איזה CTR כן נותן. אשמח לתגובה מהירה, שכן אני עדיין יכול להחזיר את המסך למוכר.

• 5 תגובות
    • 609 צפיות
  11. Started by noel,

הי אנשים טובים, המחשב שלי מגמגם בסרטים 1080 אז אני רוצה לשדרג אותו קצת. לוח האם שלי זה M2AVM (כרטיס מסך מובנה) ויש לי DDR2 2*1024. [עריכה] אני לא משחק, המחשב משמש לסרטים (מחובר ל- 42 אינץ). 750 ש"ח זה הגבול העליון של התקציב, אבל אם יש בפחות מ-500 אני ממש אשמח. תודה!

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  12. Started by arm123,

השאלה היא האם כידי לקנות אותו ב 1000 שקל זה דחוף מכיוון שאני צריך להחליט בחצי שעה הקרובה. תודה מראש לכל העונים.

• 5 תגובות
    • 586 צפיות
  13. Started by MetalHead,

שלום רב. אני מתכנן לקנות מחשב חדש ורציתי לברר מי משני כרטיסי המסך הבאים עדיף: MSI GTX670 2GB GDDR5 HDMI OC GIgabyte GTX670 2GB DDR5 WindForce OC האם יש הבדל מהותי כלשהו ביניהם? לצערי לא מצאתי שום דבר חד משמעי בחיפושים שלי. תודה!

• 5 תגובות
    • 817 צפיות
  14. השאלה למעלה ואם כן אז גם מה הכרטיס מסך הכי חזק שעדיין לא נוצר צוואר בקבוק

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  15. בדיון הזה אני מבקש שתשימו רק את הכרטיסים הכי שווים מבחינה כספית ומבחינת הביצועים שלהם לגיימר הממוצע ובכלל. לגיימר הממוצע לדעתי הכרטיסים הבאים הכי כדאיים: NVIDIA Geforce FX5900XT ב1200 ש"ח 8) או ATI Radeon 9600XT ב1100 ש"ח או ATI Radeon 9800SE בקצת יותר מ-1100 ש"ח וכמעט משתווה בביצועים ל9600XT ואין בו תלוש ל-HL2. לגיימר שכל מה שמעניין אותו בחיים שלו זה משחקים משחקים משחקים ועוד משחקים הכרטיסים הבאים לדעתי שווים: ATI Radeon 9800PRO ב-2200 ש"ח 8) זה לא ממש משתלם אבל לגיימרים כבדים במיוחד זה כדאי הרבה יותר מהרדיאון 9800 XT כי הוא עולה 1000 ש"ח יותר והבדל הביצועים המזערי בינהם בהחלט לא שווה את זה!!!

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  16. Started by noam25,

קניתי כרטיס מסך פשוט zotac geforce GT240 וקיבלתי איתו דרייבר תואם לויינדוס 7. כשהתקנתי אותו בפעם הראשונה הכל עבד מצויין, אבל עכשיו אני אחרי פירמוט של המערכת, עשיתי הכל לפי הסדר . פירמטתי, התקנתי דרייבר ללוח אם, התקנתי דרייבר לכרטיס מסך . התוצאה - המחשב פתאום קורס (כל כמה זמן)... הקריסה - המסך נתקע, לאחר כמה שניות גם העכבר נתקע וזהו רק לכבות ולהדליק .. אני די בטוח שזה בעיה עם הכרטיס מסך!!! מה עושים??

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  17. Started by MegaStorm18,

מצטער על השאלה הנובית, אבל כיצד אני עושה לכרטיס שברשותי המהרה - overcloacking בעזרת תוכנה ואם כן מהי והיכן להוריד? שאני עושה המהרה איך אני יודע מה הגבול כדי לא לפגום בכרטיס שלי?

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  18. Started by gtf,

שלום לכולם בדיוק הייתי בדרכי לחנות המחשבים לקנות את הכרטיס הנ"ל לAGP ואמרו לי שאזל המלאי שלו ושלא נשארו יותר סטוקים, שמעתי שגם אין עדיין את X800GT לAGP עדיין אז מה לעשות? האם באמת נגמר המלאי ואיך אפשר לדעת? איזה כרטיס אחר אני יוכל לקנות כתחליף? תודה רבה לכול העוזרים, צריך עזרה דחוף!

• 5 תגובות
    • 530 צפיות
  19. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3043 http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-RX80L256V.htm http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3386 http://www.club-3d.com/productshow_vga.php?gpu_brand=&ordercode=CGAX-XL86VDD&show=&p=&filter= הסר כמות מוצרים סה"כ NEC DVD-RW NEC ND 4550 x16 (WHITE) DUAL LAYER - BULK לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 289.46 ש"ח AMD Athlon 64 (3200+) VENICE - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL 974.30 ש"ח 512MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original 595.95 ש"ח Genius Comfy KB-10X keyboard - ps2 לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 40.72 ש"ח התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה (למחשב חדש בל…

• 5 תגובות
    • 600 צפיות
  20. מעוניין בכרטיס בצבע שחור עם גוף קירור שחור (ללא מאוורר) ועם Dual Dvi או DVI + HDMI.. מכירים משהו כזה? לא צריך משחקים או דרישות מיוחדות מעבר לזה מבחינת ביצועים. הכי קרוב שאני מכיר זה ה-XFX 4650 אבל הוא עם מאוורר..

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by dcaspi,

שלום, יש לי פנטיום 3 550, 256 MB והארד-דיסק 40 7200. עד היום היה לי וודוו 3 3500 והיום קיבלתי כרטיס חדש- MCI GeForce 4 4200 128 DDR התקנתי אותו, הוא מ-ע-ו-ל-ה, הוא הקפיץ לי את התוצאה של פרי.די מארקס מ- 1030 או משהו כזה ל-4398. רציתי רק לדעת מה אתם חושבים על הכרטיס, אני יודע שהתוצאה קצת נמוכה אבל זה רק בגלל שיש לי מלא דברים מגעילים על המחשב, אבל אני מפרמט עוד-מעט. אשמח לתגובה דן

22. Started by barbone,

היי. בהמלצתכם רכשתי כ.מסך של sapphire 6950 2gb dual fan צריך להגיע אליי שבוע הבא. 1. איך אני יודע אם הגירסה הזו זה DUAL BIOS? האם כל הגירסות של sapphire 6950 2gb dual fan הם DUAL BIOS? באתר לא ראיתי יותר מידי דגמים. 2. במידה וזה כן dual bios,האם שימוש בכפתור + צריבת FRIMWARE פוגמת באחריות (זה בכלל נקרא אובר קלוק?) והאם זה מקצר את חיי הכרטיס?

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  23. Started by charm,

שלום חברים, חבר שלי מעונין לקנות כרטיס גיפורס 6600GT ומתלבט של איזו חברה לקנות ראינו ב KSP כרטיס מסך של חברת XFX (מישהו שמה עליהם? האם הם טובים?) ב 1060 ש"ח אבל כנראה שזו שנה אחריות לא? http://ksp.co.il/hmain.php ובזיגזג יש את גיגה בייט ב 1215 ש"ח רק כרטיס OEM עוד בתוספת של 80 ש"ח גרסת RETAIL ומקבלים שנתיים אחריות http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_342_346&products_id=2883 בגמא מחשבים ניתן להשיג גם את גיגה בייט ב 1274 ש"ח ונדמה לי ששם הם נותנים 3 שנים אחריות בלוגיק ניתן להשיג את הכרטיס מחברת אלבטרון ב 1269 ש"ח עם שלוש שנים אחריות http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5537 אז מה כדאי איזה חברה הכי מומלצת? חשוב שהחנות תהיה ב…

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  24. Started by greenvector,

היי אתמול התחילה בעייה עם המחשב, לדעתי אם הכרטיס מסך. מה שקורה זה שפתאום של התמונה הופכת לצבעי אדום וזה נשאר ככה עד שאני עושה ריסט או מחליף חיבור בכרטיס מסך. (פעם הבאה אני אנסה להוציא תמונת מסך). רציתי לדעת אם לאנשים שמבינים יותר ממני זה גם נראה בטוח בעייה בכרטיס מסך. מדובר בכרטיס HD4850 . ושאלה לשלב הבא, הכרטיס עדיין באחריות (סוג של אחריות לפחות, ב- KSP...) ואני מניח שאם תדרש החלפה לא יהיה את הכרטיס הזה, איזה כרטיס מסך שווה ערך יש להחלפה (ככה שלא יתנו לי משהו עם ביצועים פחות טובים). תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  25. Started by havoc6,

יש לי Radeon X1800GTO וראיתי אצל חבר שלי את ה HDR , עכשיו אני גם רוצה להפעיל את זה אצלי במחשב אבל אני מחפש בנרות את האפשרות שתפעיל לי את ה HDR בכרטיס , ניסיתי להוריד דברים מהאינטרנט , ניסיתי דרך הדריבר של הכרטיס מסך , מישהו בבקשה יכול לעזור לי עם זה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.