כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
היי חברים, אשמח לדעת איזה כרטיס מסך מינימלי מבחינת עלות יכול להריץ בקלות סרטי 4K. נכון לעכשיו המחשב שלי מציג סרטי 4K בצורה לא חלקה. הכרטיס הוא עבור המחשב שלי בסלון שכרגע עם המפרט הבא: מעבד i5 6400 2.7ghz זכרון 4gb ram ddr4 2133mMHZ לוח asus H110i-plus אשמח לעזרתכם תודה
-
- 5 תגובות
- 14.2k צפיות
- 1 follower
-
-
זה תומך אחורה או שצריך לוח חדש? תודה לכל העונים.
-
- 5 תגובות
- 861 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש חיברתי את הX1950XT 256MB והתקנתי עליו את הדרייברים הכי עדכניים... (ויסטה) המחשב ריק וכל מה שבא לי מייד זה כמו כל פעם שקניתי כרטיס חדש - לבדוק אותו. פעם אחרונה שהתקנתי כרטיס מסך של ATI.. פשוט נכנסתי לאתר שלהם והיה להם מין תוכנות תלת מימד שפשוט הראו את הביצועים... היית יכול למשל לשלוט על פניה של בחורה יפה - או לטייל איזור טיבעי תלת מימדי... נכנסתי עכשיו ולא מצאתי.. הייתכן שאין? אם לאו אשמח לקבל לינק לאיזה מצגת תלת מימד - שתראה את ביצועי הכרטיס שלי! ATI X1950XT 256MB
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני יודע שבביצועי סטוק הX800GT עדיף. אני גם יודע שה6600GT OCer לא קטן, ואנשים הגיעו איתו ל4300 בערך ב3DMARK2005 עם קירורי סטוק של GigaByte וLeadtek, ואחד עם סיילנסר פה בפורום + XFX 6600GT הגיע לתוצאה מדהימה של 4700 נקודות! אני יודע גם שהליבות האחרונות של ATI לא מוצלחות בכלל לOC גדול, דוגמת הR423, הR430. לגבי הR480 אני לא יודע, זו ליבה של הX850XT לא? שהוא לא OCer כ"כ גדול כמדומני. למישהו יש תוצאות OC של X800GT עם ליבת R480 (למשל של PowerColor). תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 861 צפיות
-
-
היי, להלן פרטים על המחשב: 1. ספק 500 וואט גנרי, לא פירמה מובילה , גם סביר להניח שאפקטיבית הספק נותן פחות. 2. מעבד A10-6790K 3. 8 גיגה זכרון 4. דיסק קשיח 1 טרה מכני. 5. חלונות 10. המחשב בתצורתו הנכחית מריץ את פורטנייט וליג אוף לג'נדס (עם ה-GPU המובנה) אך חווית המשחק על 1080P היא על הפנים (בין 10ל-30 על פורטנייט, זה בלתי שחיק). בעל המחשב מוכן להשקיע כמה מאות שקלים בשביל לקבל חוויה קצת יותר טובה. הוא מודע לכך שלא יקבל חוויה של מחשב היי אנד, הוא רק רוצה להיות מסוגל לשחק, גם אם על הגגדרות נמוכות, על FPS סביר. להגדרתו זה בסדר אם מידי פעם יהיו ספייקים של אפפיאס, כל עוד המשחק לרב על FPS בין 45 ל-60 ומידי פעם יורד לפחות מזה זה גם בסדר. - אין לספ…
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
קיבלתי בערך 13.5K. איך התוצאה הזו בשביל הכרטיס הזה?
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-
-
טוב אז ככה, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, אבל הלוח שלי תומך בAGP x2 בלבד, והכרטיסים החדשים, הם x4 (אין בארץ עדיין כרטיסים של x8 לא? ובכל מקרה אני לא רוצה אותם..) אז בקיצור זה יעבוד או לא (אולי לאט יותר)?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה המלצה לאחד טוב אבל לא יותר מדיי יקר!!!!!!!! (300-500 ש"ח(
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום : אני מחפש דרך לחבר את המחשב לטלויזיה , כאשר המרחק ביניהם הינו כ 10 מטר הכרטיס מסך G.B GTS8800 320MB T.V של SAMSUNG LCD סידרה 5 השאלה שלי האם כאשר אני מחבר לכ.מ את המחבר DVI TO HDMI ולזה אני מחבר כבל HDMI ל למגבר שמעביר ל T.V הוא יעביר לי סאונד (שמעתי שיש כרטיסי מסך שיודעים להעביר סאונד ביציאת DVI) או שיש המלצה אחרת להעביר סאונדּ+תמונה באיכות גבוהה בכמה שפחות כבלים בגלל המרחק תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
עקב מותו של ה- 6800 שלי אני מעונין לקבל את עצתכם לגבי קניה של כרטיס המשתווה בביצועיו ל-6800 התקציב -1000-1100כרטיס חדש AGP תודה
-
- 5 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש וראיתי שהמליצו על הגי פורס 7600GT אז נכנסתי לזאפ וחיפשתי שם את הכרטיס מצאתי אותו ועוד כרטיס מוזר ה7600GS ולא הבנתי בכלל מה ההבדל בין שניהם הביצועים או משהו כזה הקירור אז בבקשהאם מישהו יכול לעזור לי להבין מה שונה זה הייה אדיר . וגם ראיתי שיש באותו עמוד את ה7660GS שהיה רשום לפניו PX ושהוא במחיר הרבה יותר נמוך מה7600GS הרגיל ולא הבנתי מה השוני גם בזה זה טעות או משהו כזה מה במה זה שונה אחד מהשני ואני טיודע לכם מאוד אם מישהו יוכל להבעיר לי מה השנוי בין שניהם ואם מישהו יכול בבקשה להגיד לי מה זה יציאת TV OUT בכרטיס מסך כי ראיתי שיש את זה בגי פורס 6600 ולא רשום ב7600GT אז בבקשה תעזרו לי בזה גם ותסבירו לי במה יציאת TV OUT עוזרת בכלל?
-
- 5 תגובות
- 551 צפיות
-
-
מישהוא ראה אי פעם ביקורת על הכרטיס ? אי יודע שהוא יותר חלש מהGT אבל בכמנ אחוזים ? ואיך הוא בהשוואה ל9600XT?
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-
-
זה במחשב של אח שלי עם הכרטיס של PALIT HD4870 (לדגם מלא יש במפרט למטה) זה התחיל מאתמול ככה סתם נכנסתי לCS1.6 והופיעו סתם ככה מרובעים סגולים כאלה מציקים... היום בדקתי ב3DMARK 06 מה התוצאה וגם שמה זה היה ככה כאלה עם סגולים אבל עם הגזמה עכשיו התקנתי דרייבר חדש שיצא 9.1 נראה לי וסתם ראיתי בתוך הדרייבר (ראו תמונה) וזה גם שמה ככה רק בקטן: http://i40.tinypic.com/33m4s2a.jpg מה לעשות ????
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
כמה אמור לעלות + - אני יודע שהוא ישן ולפני 3 - 4 שנים עלה באיזור האלפייה, מהו לדעתכם מחיר ריאלי לשלם עבורו ? נכון להיום אני משתמש ב Riva TNT עם 32M אז התייחסותכם בהתאם, תודה
-
- 5 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי את הכרטיס hauppauge wintv 150. התקנתי את הדריבריים ואת התוכנה DSCALER. משום מה גם התוכנה הזאת וגם תוכנות אחרות לא מצליחות לזהות את הכרטיס והתוכנה DSCALER רושמת את ההודעה הזו: "failed to connect video capture device to renderer". מה עלי לעשות??
-
- 5 תגובות
- 591 צפיות
-
-
מתכנן לקנות מחשב למשחקים וצריך עזרה בקשר לבחירת כרטיס מסך. המחשב עם מעבד AMD64 3200 VENIC , לוח אם ASUS A8N-SLI PRIMEUM ו 1GB DDR 400MHZ. רוצה כרטיס מסך חזק שיתאים ל SLI כמובן עם לפחות 256 מגה ביט, מהדגמים של 6800 ו7800, רוצה הכי חזק שאפשר אבל שהמחיר יהיה סביר . התקציב הוא גמיש אבל לא יותר מ-2000 שקל. בצודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 558 צפיות
-
-
והאם ה hd4670 חזק יותר מה 8800gts 640mb ?
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
האם יש הבדל משמעותי בין החברות השונות (msi,asus,evga,gigabyte), אם זה מבחינת מהירות או קירור ? תודה לעוזרים !
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מזה כמה זמן אני כבר שכרטיס המסך שלי מתיישן ובקושי סוחב משחקים בימינו ועם רכישתו של מסך חדש הגעתי למסקה שהגיע הזמן לשדרג. המפרט שלי הוא כמו שרשום בצד (הרזולוציה שאני משתמש בה היא 1680*1050) ומכאן באות כמה שאלות: אני מניח שהמעבד שלי (e6300 ) יהווה צוואר בקבוק לכרטיסי מסך חדשים, אך אין לי כל רצון לשדרג כרגע מעבר לכרטיס המסך. אולי אני אוכל לעשות OC כלשהו למען שיפור הביצועים. מכאן נובעת השאלה הראשונה, איזה כרטיס מסך מומלץ לי? מביקורות ברשת הגעתי למסקנה ש- hd4770 זה כרטיס לא רע, במחיר סביר ויכול אולי גם להתאים לי אבל אז ראיתי שבכ- 40 ש"ח יותר אפשר כבר לקנות GTS250.. שאני לא בטוח שיש טעם לקנות. עוד שאלה, נניח ואני כן אלך על ה- GTS250, הספק שלי (hec 400trt ) יוכל להחזיק אותו? אמנ…
-
- 5 תגובות
- 810 צפיות
-
-
יש לי radeon 9000 של gigabyte והורדתי את הדרייבר cat 3.2 והוא טוב אך יש בו בעייה: אני לא מצליח למצוא בהגדרות את האפשרויות של ה-TV -OUT<<< מה עושים בבקשה???
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-
-
היי, אז רציתי 5850 כי הוא חזק אבל יקר מידי, הציעו לי GTX 460 שהוא זולה יותר וגם טוב, אבל אני רואה בנצמרק של טומסהרדוור ויש כרטיס מסך 260 או 280 ואין שם את ה-460 בכלל, וה-260/280 משיגים תוצאות טובות יותר אפילו מה-5850, אבל תג המחיר שלהם הוא סביב 1000 שקל די דומה ל-460, אני יודע שה-260/280 ישנים יותר מה-460, אבל האם הם באמת טובים יותר מה-460 ?
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום! ברצוני לשדרג את הכרטיס מסך הנועחי שלי HD 4870 ב hd 7850 הפרט הוא כזה מעבד : E8400 @ 3.6 1333MHz 6Mb לוח אם : GIGABYTE GA-EP43-DS3L זיכרון : DDR2 4G 1066MHz Ultra Dual דיסק קשיח : SAMSUNG 640GB SATA2 16MB ספק כח PCP&C Siencer 610W Sli Certfied מסך 22" 1680X1050 השאלות שלי הם כאלו : האם המעבד יהווה לי צוואר בקבוק / ירידה בביצועים ( שימו לב ל OC 3.6 ) אם כן , בכמה % בערך ? אם יש ירידה בביצועים בגלל המעבד אולי עדיף כרטיס זול יותר ? אם כן איזה האם הלוח אם שלי תומך בכרטיס הנ"ל והאם זה הכרטיס הכי טוב/משתלם בטווח מחירים הזה 1200-1300 תודה לעונים .
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
-
-
מחפש כ.מסך 400 שקל הטוב ביותר שאפשר להוציא במחיר כזה.. בגלל צימצומים במחיר של כלל המפרט זה מה שנישאר לכ.מסך מה אפשר להוציא מזה? תודה. אני רוכש ב SKYPC - אז אם אפשר הצעה משם. תודה
-
- 5 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שמתי voodoo 5 5500 64mb על מחשב עם ווינדוס אקס פי, בפעולות של דיירקט איקס 7 ש DXDIAG מבצע הוא עובד יפה אבל באותו רגע שאני מנסה להפעיל כל משחק אחר הוא עובד בדיירקט איקס שמונה שמובנה בתוך האקס פי, גם אם אני מנסה לשחק קאונטר סטרייק הוא קורס, למרות שקאונטר סטרייק זה DirectX 7. בקיצור, הכרטיס לא תומך לי בדיירקט איקס 8 אפילו כשאני מנסה להפעיל משחקים שלא דורשים דיירקט איקס 8 מה עושים? הדרייבר הכי מעודכן הורד מהאתר www.voodoofiles.com האם יש אפשרות להסיר את דירק איקס 8 מהאקס פי ולהתקין דיירקט איקס 7 ? אולי אפשרות אחרת ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם כרטיס מסך כמו HD4850 מספיק לעריכת ודיאו בסיסית ? או שזה יותר תפקיד של מעבד? במקרה זה הוא Q9400
-
- 5 תגובות
- 778 צפיות
-