כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
יש לי שאלה... האם הכרטיס מסך שיש על הM2A-VM (אני חושב שהוא נקרא X1250 ) יותר חזק מהכרטיס 6150 (שנמצא על הM2NPV-VM)? תודה.
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
בנוסף 2 גיגה זיכרון 667 MHZ?
-
- 9 תגובות
- 925 צפיות
-
-
בזמן האחרון שמתי לב פתאום כשאני משחק במשחקים כל צבע בגראפיקת המשחק שהוא בהיר יש עליו מן כתמים סגולים כמו פגם בגראיפקה......ואז שמתי לב שזה גם בסרטי וידאו וגם בתמונות זאת אומרת בכל מערכת המחשב שלי....ניסיתי לעדכן דרייברים של הכרטיס מסך וזה לא עזר איזה בעיה זו יכולה להיות??אולי זה בגלל הויסטה ??
-
- 2 תגובות
- 499 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי לערך יצאו כרטיסי GeForce 8 בדגמים פשוטים יותר
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
מישהו פה יכול לתת פירוט מה ההבדל ומה כל אחד מסמן WSXGA WSXGA+ USXGA וכו'... קראתי את המאמר האחרון על מסכי הLCD ולא היה מצוין שם
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום חברים, קניתי מסך LG 194WT 1:2000 5MS dvi :LCD יש לי כרטיס מסך חזק X1950 ובכל זאת אני לא מרוצה בכלל מאיכות התמונה של המסך שלי. לא מתמונות סטטיות ולא מאיכות הצפיה בוידאו. התמונה לא חדה (לדעתי במסך הישן שלי ראו טוב יותר) ניסיתי לשחק עם האופציות של המסך עצמו וכן עם האופציות בכרטיס מסך אבל לא הצלחתי לשפר את האיכות. יש למישהו עצה איך משפרים זאת? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום =] יגיע לידי עוד מסך CRT.. אני רוצה להניח אותו לרצפה ולחבר אותו ל7600GT שלי.. לאחר שאני מחבר אני מקבל את אותה התמונה כמו בLCD שלי שמונח על השולחן? ואיך אני מסדר שזה יהיה אחרת ואם יש צורך (אם קיים בכלל דבר כזה) שהLCD שלי יהיה המאסטר [הראשי] ואיך אני מסדר שבמסך הCRT יוצגו דברים שונים?
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
היי לכולם השאלה שלי היא כזו יש לי 3 מסכים מחוברים למחשב 1-ראשי LCD 32" של LG 2מסך LCD 17" של VIEWSONIC - זה הרחבת תצוגה {מסך משני} 3 מקרן 84" של HP -הרחבת תצוגה {מסך שלישי} הLCD32 עובדת ברזולוציה של 1360 על 768 הLCD17 עובד על 1280 על 1024 והמקרן עובד על 1280 על 1024 אני רוצה שLCD 32 והמקרן ויציגו לי אותו תוכן כאילו שיכפול תצוגה אבל כל אחת ברזולוציה הטיבעית שלה האם זה אפשרי? אני עובד עם זוג X1950XTX במערך קרוספייר.. כמובן דריברים קטאליסט 7.2... תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
טוב, אני מתלבט בין שתי הכרטיסים האלו. ממה שקראתי מסביב הם די דומים בביצועים, אולי ה-1950pro קצת יותר טוב, אבל ההבדלים לא ממש משמעותיים בעיניי. בכל מקרה, קניתי עכשיו מחשב עם לוח מיקרו ATX של ג'יגהבייט, מארז של ANTEC שבא עם ספק 300W, מעבד של AMD בגרסת EE, ואני מתלבט איזה כרטיס מבין השניים מתאים יותר. מעניין אותי לדעת מי חסכוני יותר באנרגיה, מי קטן יותר פיסית, מי שקט יותר (נגיד שאני הולך על הכרטיסים של ג'יגה-בייט ששניהם באים עם אותו קרור של זלמן). לא מעניין אותי לעשות OC, ואני קונה את הכרטיס בעיקר בשביל שני משחקים: neverwinter nights 2, ו-oblivion. אשמח לשמוע את דעתכם. תודה. נ.ב. אולי בכלל עדיף לחכות ל-8600 שיצאו? נראה לכם שהספק של ANTEC יסחוב אותם? ומתי בכלל הם אמורי…
-
- 11 תגובות
- 612 צפיות
-
-
בשביל במפרט שלי, או שאני צריך להתחיל להריץ בדיקות ולחפש מה אל בסדר?
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
דוד שלי שטס מחר לאמריקה שאל אותי מה אני רוצה שהוא יביא לי משם, כמובן שעניתי לו כרטיס מסך חדש :] עכשיו אני משער שהמחירים בארה"ב נמוכים מהמחירים בארץ אז חשבתי על תקציב בכיוון של 700-600 שקל ובגלל שאני לא מבין כלום בהארד , הייתי שמח אם מישהו היה עוזר לי לבחור כרטיס שיתאים לי המחשב הוא לעבודות הגרפיות שלי ולמוזיקה אבל בעיקר אני קונה כרטיס חדש בגלל משחקים אין לי מושג אם יש צורך במפרט לדבר כזה אבל הנה: Motherboard: ABIT AS8-V CPU:INTEL 3.0GHz 1M 800FSB VID card:SAPPHIRE radeon 9250 Ram: TWINMOS 256 mb 400mh X 4 (1024ms in total) תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 561 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס הנ"ל כ3 שנים יום אחד התוכנה הפסיקה לזהות אותו למרות שהדריבר מותקן חיפשתי קצת באינטרנט ומצאתי (לפי ההודעת שגיאה ff06107d&rev_11) שכנראה הביוס של הכרטיס הושחט\נהרס\נמחק וצריך לשים אותו מחדש עריכה: טוב הצלחתי הנה הפתרון למי שיש את אותה בעיה עם הכרטיס הזה 1)תורידו את זה http://tw1965.myweb.hinet.net/BTFLASH_BIN.ZIP 2)תצרבו את הקבצים שבפנים על bootable cd 3)תגיעו לדוס שמה תפעילו את הקבצים - btdump btclear bteeprom tv2kprom לפי הסדר תפעילו מחדש את המחשב תתקינו מחדש את הדריברים וזה אמור לעבוד
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד X40 IBM ואני רוצה לקחת אותו למסיבות רשת העיניין הוא שכימעט שום מישחק לא עולה עליו בגלל הכרטיס מסך העלוב שיש בו למרות שיש לו זיכרון 512MB ומעבד 1.4M שאמור לא להוות בעיה למשחקים אולי רק עיניין הזיכרון שאפשר בקלות לשדרגו. רציתי לדעת אם קיימת בכלל אפשרות שידרוג הכרטיס מסך או שיש דבר כזה שניקרה כרטיס מסך חיצוני. למרות שעשיתי חיפוש שמעתי שקיים אך לא ראיתי שום דגם למכירה בארץ או בEBAY אם מישהו יכול ליעץ לי או לתת לי עזרה בנושא אני אשמח כמו כן קישורים לקניית כרטיס כזה בארץ או EBAY כל עזרה או הצעה תתקבל בברכה... (לא מתכוון להחליף אך כל המחשב באחר שיש לו כרטיס מסך יותר טוב)
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
יש לי בעייה בגרפיקה כל פעם שאני פותח משחק אז המשחק עובד לאט או שלא עובד בכלל וכשהייתי בווינדוס הכול עבד מצויין ויש לי כרטיס מסך:RIVA TNT2 Model 64 תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 479 צפיות
-
-
אני קונה כרטיס מסך חדש של הסדרה 8800 gts ,האם ספק של (2 מסילות)hec 500watt יספיק?? או שעדיך ללכת על enermax liberty 500 watt שעולה פי2 ממנו...??
-
- 5 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס מסך למחשב חדש (דואל2קור, 1 ג'יגה זיכרון). השימושים שלי הם בעיקר אינטרנט, סרטים ואלי קצת משחקים. השאלה שלי היא האם כרטיס מסך זול בתקציב של 200 שקל כדוגמת: FX5500 128MB 6200LE 512MB Max 7100GS 128MB (Max 512MB יכול להספיק לי לשימושים אלו וגם אולי למשחקים באופן כללי (ברור שלא להכי חדשים ואיכותיים) - אם בכל "יקרוץ" לי לשחק? ואיזה מהם עדיף? (כי אני לא חושב שיש לי צורך להוציא למשל כ-450 שקל על ה-7300GT Sonic, אם אני לא ממש יינצל אותו)
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רואה סרטונים בכל מיני אתרים בל אני לא שומע כלום... ניסיתי JAVA , FLASH PLAYER, מלא קודקים, NET FRAME WORK , אבל אני לא שומע שום דבר.., האם אתם תוכלו לעזור לי ? וגם קבצי SWF אני לא מצליח לשמוע בכלל..
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
רשום באתר היצרן כי חיבור ה-vga לא יכול לעבוד סימולטנית עם t.v. out. שאלתי היא האם חיבור מסך ה- lcd ב dvi תאפשר לי את האופציה לעבודה סימולטנית של צג המחשב והטלויזיה. תוזה.
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
שלום לכם. ביומיים האחרונית התעניינתי בנושא מוזר, כמה כרטיסי מסך אני יכול לחבר ללוח האם אסוס סטרייקר אקסטרים? בסוף גיליתי שאפשר שניים במערך SLI, אך, הוסיפו ואמרו שגם יש חיבור נוסף של PCI-EXPRESS X8. רציתי לישאול איזה כרטיס אני יכול להוסיף שם, אם כרטיס פיזיקאי, אז מהו ואיפו הוא נמכר? האם זה אומר שאני יכול להוסיף 3 כרטיסי מסך? וכרגע, מצאתי עוד משהו, יש 3 חיבורי PCI נוספים, קראתי קצת באתר זאפ ותראו: http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-GraphicCard&DB68806=203080 אפשר לקנות כאלה כריטיסים! זה אומר שאני יכול להוסיף 6 כרטיסי מסך?! אני מקווה שתוכלו להסביר לי קצת על הדברים. בתודה, אור כהן.
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס טלוויזיה טוב כרטיס שכולל Composite וS-video כולל גם תוכנות עריכה,כיווץ וWinDVR 3 במחיר של עד 400 שקל
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
ניסיתי הכל אבל אני לא מצליח לראות סרטונים ביוטיוב בפליקס ובשאר האתרים. ניסיתי JAVA , FLASH PLAYER, מלא קודקים, NET FRAME WORK , אבל שום דבר לא עזר אני רואה מסך שחור , האם אתם תוכלו לעזור לי ?
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום! לאחרונה רכשתי כרטיס Radeon X1950pro של חברת GeCube ולאחר שהתקנתי את הדרייברים, גיליתי שאין לי את אפשרות ה OverDrive! מדוע? מישהו יכול לעזור לי בכך ? תודה!
-
- 7 תגובות
- 538 צפיות
-
-
החלפתי אותו במקום ה RADEON X!1950 ועדיין יש לי תקיעות קטנות ...... נוו מה זה יכול להיות ???? לא מבין... מיואש כבר .
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קישור לORB http://service.futuremark.com/orb/resultanalyzer.jsp?projectType=14&XLID=0&UID=8759127 Main Test Results 3DMark Score 2520 3DMarks SM 2.0 Score 1071 Marks SM 3.0 Score 961 Marks CPU Score 966 Marks איך התוצאה למערכת שלי?
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-