עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by taschi,

יש לי כרטיס טלויזיה עם צ'יפ BT848 רציתי לשאול אם ישנה אפשרות לחבר אותו ליס ללא ממיר, ערב טוב ותודה מראש!!!

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. כנראה שלא הייתי מובן בניסוח הראשון של השאלה שלי בהודעה הקודמת , אבל לפי הכותרת אפשר להבחין שהתעניינתי בחיבור כרטיס טלויזיה לכבל של יס בלבד ללא ממיר ואפשרות לראות את הערוצים הדיגיטליים שבשידור זה בלעדיו בעזרת תוכנת טלויזיה או שיטה אחרת שאני לא מכיר..ערב טוב

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Dano,

שאלה...יכולה להיות איזשהי בעיה לחבר את הכרטיס Geforce 6600GT AGP למסך ViewSonic VE710S שלי?

4. Started by x-boy_24,

קניתי כרטיס מסך ראדון 9550 וכשחזרתי הבייתה האריזה הייתה פתוחה אז חיברתי למחשב והמחשב לא קולט אותו אז אולי לא התקנתי נכון הוא שזה בעיה בכרטיס אז השאלה שלי זה איך מתקינים אותו ? והאם זו בעיה בכרטיס? תודה לעזרים

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by dragon772,

איך מחברים את הכרטיס מסך למחשב? ואיזה נזק יכול להגרם מהרכבה עצמית.? אם אפשר להראות בתמונות זה יעזור תודה!

• 4 תגובות
    • 540 צפיות
  6. Started by alfus73,

האם ניתן לחבר בחיבור - DVI את כרטיס מסך: Nvidia 6600 GT ל- מסך LG L194WS? האם אני צריך מתמאמים מסויימים או כבלים?

• 13 תגובות
    • 829 צפיות
  7. Started by eranisra,

שלום, חשבתי לקנות MSI GEFORCE GTX 1060 GAMING X 6G , קראתי שלכרטיס יש חיבור 8 פינים ולא 6, האם אוכל לחבר את הכרטיס? האם אני צריך משהו מיוחד כדי שאוכל לחברו? יש לי ספק Silverstone Strider 500W , תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by genia,

יש לי GEFORCE FX5200 AGPX4 זרוק,מה יקרה אם אני אחבר אותו לסלוט PCI רגיל? הוא יעבוד אבל לאט? לא יעבוד בכלל?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by dvirf1,

היי, יש במחשב שלי את כרטיס המסך המצוין לעיל, ואני מעוניין לחבר אותו למסך Mag L22H81: http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=7456# העניין הוא שבכרטיס המסך שלי יש רק 2 יציאות DVI, ובמסך (טלויזיה, ליתר דיוק) יש יציאות "סטנדרטיות" של טלויזיה. מהי הדרך הטובה ביותר לחבר את כרטיס המסך לטלויזיה? הבנתי שלטלויזיה יש יציאת HDMI. האם קיים מתאם של DVI ל HDMI (בהנחה שזו הדרך הטובה ביותר)? אם כן, מהו מחירו המשוער?

• 20 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. Started by Oray Lola,

שלום לאחרונה רכשתי את כרטיס המסך הזה http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=11196-19-20Gu הכרטיס מסך הקודם שלי הוא GTX 275 הספק - הכרטיס מסך החדש בא עם שני כבלים כאלה : הכרטיס הקודם שלי התחבר בעזרת כבלים אלו : (הירוקים) (ואלו התחברו לכרטיס מסך) בנוסף ישנו את התרשים הזה : לא כל כך הבנתי לאן לחבר את הכבלים החדשים , כי אין לי כבל שמתחבר ל4 פינים שלהם. חשבתי אולי לחבר את הכרטיס המסך החדש כמו הקודם, אבל לא רציתי לעשות נזק . תודה על העזרה.

11. Started by ZiX,

שלום , היום הייתי אצל חבר שרכש טלווזית LCD 32 אינצ' והוא רוצה לחבר אליה את המחשב שלו. המחשב שלו ישן , בן 5 שנים אם אני לא טועה. יש לו כרטיס מסך 6200 (PCI). כשהוא חיבר את המחשב דרך ה VGA הוא ראה תמונה אבל היא לא הייתה יציבה כלל , עדכון דרייברים לא הספיק ומכך הסקתי שכנראה הכרטיס מסך חלש מדי. הגעתי אליו עם כרטיס מסך טוב יותר (5430) וניסתי לחבר אותו , אבל המחשב לא זיהה אותו ולא הציג תמונה כלל. יכול להיות שהלוח אם אינו תומך בכרטיס הזה? כלומר האם ישנם סוגים שונים של PCI ? (אני יודע שיש X8 ו X16 אבל גם X8 אמור להעלות את הכרטיס ולגרום לו לעבוד) אשמח לעזרה. תודה רבה

12. שלום לכולם, ברצוני לראות סרטים מהמחשב בטלויזיה רגילה (בלי חיבור HDMI), חיבור RCA או בננה רגילה. יש לי כרטיס מסך Inno3D GTX480, איך אני עושה את זה ?? (יש לי 2 יציאות DVI) תודה.

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  13. Started by Ohadfel,

קיבלתי מ-NVIDIA כרטיס מסך חדש מסוג NVIDIA Tesla K40c ורציתי לשאול אם אתם יכולים להמליץ על איזה סוגי כבלים וספק כוח ודברים כאלה אני צריך כדי שאוכל לחבר את הכרטיס למחשב ביתי ממוצע.

• 16 תגובות
    • 3.4k צפיות
  14. שלום, אני זוכר באחד הפורומים שבנאדם אחד שאל על זה והביאו לו סרטון שזה עובד ומריץ משחקים והכול.. כאילו מחברים לכרטיס מסך ספק של מחשב רגיל ומחברים את הכרטיס מסך למחשב הנייד לא יודע דרך איזה חיבור נראה לי דרך VGA / HDMI רציתי לשאול, אפשרי?

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  15. שלום, לחבר שלי יש את הכרטיס מסך הזה (radeon 9250) והוא רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה דרך הכרטיס מסך שלו. לפני כמה חודשים חיברתי לאח שלי את המחשב לטלויזיה ללא בעיה מכיוון שהחיבור בכרטיס מסך היה מין בננה כזה רגיל כמו של טלויזיה אך בכרטיס של החבר שלי זה כמו חיבור של מקלדת כזה (משהו דומה ) אני מקווה שמישהו מבין על מה אני מדבר. איך אני מחבר את המחשב לטלויזיה בעזרת החיבור הזה? תודה רבה רבה רבה מראש ! עריכה: הבנתי שקוראים לחיבור SVideo ואני צריך מתאם. כמה עולה מתאם כזה? תודה

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  16. Started by ^DaGoN^,

אני לא מצליח לקבל תמונה בטלויזיה מהכרטיס מסך, אנא אם יש מדריכים תפנו אותי אליהם, או אם אתם יכולים לעזור לי , בבקשה... יש לי כרטיס מסך: Sapphire Radeon 9600XT 256MB AGP8x+TV OUT יש לי את הכבלים הנחוצים לחיבור מהכרטיס מסך לטלויזיה. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. יש ברשותי כרטיס מסך מדגם 7970 עם קירור צד שלישי, לכרטיס יש חיבורים של 6+8 pin. יש לי כבל שיוצא מהספק והוא מתפצל בסופו ל-6 ול-8 פינים, חיברתי ואמרתי תודה, הכל עובד. גם ב-OC כבד הכל נראה יציב, משחקים ובדיקות. אבל אז ראיתי את זה: http://www.overclock.net/t/1204690/8-pin-power-connector-neccessary-for-7970 ולפי מה שאני מבין הכרטיס שלי צריך לפחות 250W ואני נותן לו בערך 225W ,לפי מה שהבנתי? אם זה ככה אז איך זה לא קורס? הסלוט של ה-pci-e נותן 75W והכבל שהולך מהספק לכרטיס, זה לא משנה שהוא מתפצל, הוא עדיין נותן רק 150W.

• 31 תגובות
    • 7.2k צפיות
  18. יש לי Gf 4 ti 4200 של לדטק,ואני משדרג את המחשב, עכשיו זה אפשרי לחבר את הכרטיס מסך הנ"ל ללוח-אם התומך ב agpX8?

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  19. כרטיס מסך-יציאת טיוי...או בקיצור s-video טלוויזיה-RCA איך אני יכול לחבר אותם? יש כבל שבצד אחד הוא RCA ובצידו השני הוא s-video?

• 5 תגובות
    • 609 צפיות
  20. Started by Nati_The_King,

שלום רציתי לדעת איך אני יכול לחבר תכרטיס מסך שלי(4850) לטלוויזיה איזה אפשרויות? ואיזה כבלים אני צריך אם אפשר תמונה לכבלים יעזור מאוד תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 934 צפיות
  21. Started by shaked2400,

האם חיבור כרטיס מסך טלויזיה LCD גורם לכרטיס מסך להיתחמם או להפך??

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  22. בס"ד חיברתי היום את המחשב הנייד שלי לטלויזיה עם כרטיס של intel ומשום מה הכל מתחבר מצויין חוץ מהצבע... מה עושים? המחשב מחובר מצד אחד לנייד עם יציאות s-video ו audio ומהצד השני לטלויזיה עם scart -21 פינים. מה עושים? רעיונות?

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  23. שלום לכולם לאחרונה שמתי לב שרוב כרטיסיי המסך מבית NVIDIA מגיעים עם יציאת טלויזיה מסוג HDTV וגם המתאם שמגיע עם הכרטיס מצדו האחד מתחבר לכרטיס המסך במחשב ומצידו השני יוצא לקומפונט דהיינו 3 כבלים המיועדים ל HDTV האם יש דרך לחבר את זה לטלויזיה רגילה התומכת ב SVIDEO\RCA או שהכרטיסים הללו תומכים אך ורק ב HDTV דהיינו פלזמה\LCD ולא ניתן לחברם לטלויזיה רגילות

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  24. אני מעונין להרכיב HTPC לסלון . אני רוצה להזרים וידאו ממחשב זה גם למסכים אחרים הפזורים בבית . מכיוון שאיני בקי בנושא אודה לכם אם תחוו דעתכם לגבי התצורה הבאה : מכיוון שזהו בית חדש דאגתי כי לכל חדר (טלוויזיה) יגיעו שני כבלים (האחד של הלווין והשני מיועד למטרה זו) . ה HTPC בסלון יהיה מחובר למסך הסלון בחיבור האידאלי הנתמך בכרטיס ובמסך הפלזמה . יציאה נוספת מכרטיס המסך תצא דרך החיווט הנוסף (כבל טלויזיה רגיל) לארון החשמל המרכזי . בארון כבר מותקן מפצל-מגבר של קו אחד לשמונה קווים המגיעים למסכים הנוספים בבית כחיבורי אנטנה פשוטים . (כאמור בכבל נפרד מהכבל של yes) א. איזה כרטיס מסך מתאים ? צריך להיות מסוגל להוציא שני output במקביל כאשר אחד מהם צריך לעבור בכבל טלויזה פשוט,אני כמו…

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  25. Started by Moty_p,

שאלה מפגרת - אבל בכל זאת, מה קורה אם אני לא מחבר את החשמל לכרטיס מסך ומדליק את המחשב? איך החשמל שמגיע ישירות מספק ולא מהלוח תורם לכרטיס? מה ההבדל בין חיבור 8 פין לאומת 6 פין?

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים