כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,956 דיונים בפורום זה
-
שלום לאחרונה רכשתי את כרטיס המסך הזה http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=11196-19-20Gu הכרטיס מסך הקודם שלי הוא GTX 275 הספק - הכרטיס מסך החדש בא עם שני כבלים כאלה : הכרטיס הקודם שלי התחבר בעזרת כבלים אלו : (הירוקים) (ואלו התחברו לכרטיס מסך) בנוסף ישנו את התרשים הזה : לא כל כך הבנתי לאן לחבר את הכבלים החדשים , כי אין לי כבל שמתחבר ל4 פינים שלהם. חשבתי אולי לחבר את הכרטיס המסך החדש כמו הקודם, אבל לא רציתי לעשות נזק . תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום , היום הייתי אצל חבר שרכש טלווזית LCD 32 אינצ' והוא רוצה לחבר אליה את המחשב שלו. המחשב שלו ישן , בן 5 שנים אם אני לא טועה. יש לו כרטיס מסך 6200 (PCI). כשהוא חיבר את המחשב דרך ה VGA הוא ראה תמונה אבל היא לא הייתה יציבה כלל , עדכון דרייברים לא הספיק ומכך הסקתי שכנראה הכרטיס מסך חלש מדי. הגעתי אליו עם כרטיס מסך טוב יותר (5430) וניסתי לחבר אותו , אבל המחשב לא זיהה אותו ולא הציג תמונה כלל. יכול להיות שהלוח אם אינו תומך בכרטיס הזה? כלומר האם ישנם סוגים שונים של PCI ? (אני יודע שיש X8 ו X16 אבל גם X8 אמור להעלות את הכרטיס ולגרום לו לעבוד) אשמח לעזרה. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לראות סרטים מהמחשב בטלויזיה רגילה (בלי חיבור HDMI), חיבור RCA או בננה רגילה. יש לי כרטיס מסך Inno3D GTX480, איך אני עושה את זה ?? (יש לי 2 יציאות DVI) תודה.
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
-
-
קיבלתי מ-NVIDIA כרטיס מסך חדש מסוג NVIDIA Tesla K40c ורציתי לשאול אם אתם יכולים להמליץ על איזה סוגי כבלים וספק כוח ודברים כאלה אני צריך כדי שאוכל לחבר את הכרטיס למחשב ביתי ממוצע.
-
- 16 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום, אני זוכר באחד הפורומים שבנאדם אחד שאל על זה והביאו לו סרטון שזה עובד ומריץ משחקים והכול.. כאילו מחברים לכרטיס מסך ספק של מחשב רגיל ומחברים את הכרטיס מסך למחשב הנייד לא יודע דרך איזה חיבור נראה לי דרך VGA / HDMI רציתי לשאול, אפשרי?
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
שלום, לחבר שלי יש את הכרטיס מסך הזה (radeon 9250) והוא רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה דרך הכרטיס מסך שלו. לפני כמה חודשים חיברתי לאח שלי את המחשב לטלויזיה ללא בעיה מכיוון שהחיבור בכרטיס מסך היה מין בננה כזה רגיל כמו של טלויזיה אך בכרטיס של החבר שלי זה כמו חיבור של מקלדת כזה (משהו דומה ) אני מקווה שמישהו מבין על מה אני מדבר. איך אני מחבר את המחשב לטלויזיה בעזרת החיבור הזה? תודה רבה רבה רבה מראש ! עריכה: הבנתי שקוראים לחיבור SVideo ואני צריך מתאם. כמה עולה מתאם כזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
אני לא מצליח לקבל תמונה בטלויזיה מהכרטיס מסך, אנא אם יש מדריכים תפנו אותי אליהם, או אם אתם יכולים לעזור לי , בבקשה... יש לי כרטיס מסך: Sapphire Radeon 9600XT 256MB AGP8x+TV OUT יש לי את הכבלים הנחוצים לחיבור מהכרטיס מסך לטלויזיה. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. יש ברשותי כרטיס מסך מדגם 7970 עם קירור צד שלישי, לכרטיס יש חיבורים של 6+8 pin. יש לי כבל שיוצא מהספק והוא מתפצל בסופו ל-6 ול-8 פינים, חיברתי ואמרתי תודה, הכל עובד. גם ב-OC כבד הכל נראה יציב, משחקים ובדיקות. אבל אז ראיתי את זה: http://www.overclock.net/t/1204690/8-pin-power-connector-neccessary-for-7970 ולפי מה שאני מבין הכרטיס שלי צריך לפחות 250W ואני נותן לו בערך 225W ,לפי מה שהבנתי? אם זה ככה אז איך זה לא קורס? הסלוט של ה-pci-e נותן 75W והכבל שהולך מהספק לכרטיס, זה לא משנה שהוא מתפצל, הוא עדיין נותן רק 150W.
-
- 31 תגובות
- 7k צפיות
-
-
יש לי Gf 4 ti 4200 של לדטק,ואני משדרג את המחשב, עכשיו זה אפשרי לחבר את הכרטיס מסך הנ"ל ללוח-אם התומך ב agpX8?
-
כרטיס מסך-יציאת טיוי...או בקיצור s-video טלוויזיה-RCA איך אני יכול לחבר אותם? יש כבל שבצד אחד הוא RCA ובצידו השני הוא s-video?
-
- 5 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך אני יכול לחבר תכרטיס מסך שלי(4850) לטלוויזיה איזה אפשרויות? ואיזה כבלים אני צריך אם אפשר תמונה לכבלים יעזור מאוד תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 903 צפיות
-
-
האם חיבור כרטיס מסך טלויזיה LCD גורם לכרטיס מסך להיתחמם או להפך??
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
בס"ד חיברתי היום את המחשב הנייד שלי לטלויזיה עם כרטיס של intel ומשום מה הכל מתחבר מצויין חוץ מהצבע... מה עושים? המחשב מחובר מצד אחד לנייד עם יציאות s-video ו audio ומהצד השני לטלויזיה עם scart -21 פינים. מה עושים? רעיונות?
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה שמתי לב שרוב כרטיסיי המסך מבית NVIDIA מגיעים עם יציאת טלויזיה מסוג HDTV וגם המתאם שמגיע עם הכרטיס מצדו האחד מתחבר לכרטיס המסך במחשב ומצידו השני יוצא לקומפונט דהיינו 3 כבלים המיועדים ל HDTV האם יש דרך לחבר את זה לטלויזיה רגילה התומכת ב SVIDEO\RCA או שהכרטיסים הללו תומכים אך ורק ב HDTV דהיינו פלזמה\LCD ולא ניתן לחברם לטלויזיה רגילות
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
אני מעונין להרכיב HTPC לסלון . אני רוצה להזרים וידאו ממחשב זה גם למסכים אחרים הפזורים בבית . מכיוון שאיני בקי בנושא אודה לכם אם תחוו דעתכם לגבי התצורה הבאה : מכיוון שזהו בית חדש דאגתי כי לכל חדר (טלוויזיה) יגיעו שני כבלים (האחד של הלווין והשני מיועד למטרה זו) . ה HTPC בסלון יהיה מחובר למסך הסלון בחיבור האידאלי הנתמך בכרטיס ובמסך הפלזמה . יציאה נוספת מכרטיס המסך תצא דרך החיווט הנוסף (כבל טלויזיה רגיל) לארון החשמל המרכזי . בארון כבר מותקן מפצל-מגבר של קו אחד לשמונה קווים המגיעים למסכים הנוספים בבית כחיבורי אנטנה פשוטים . (כאמור בכבל נפרד מהכבל של yes) א. איזה כרטיס מסך מתאים ? צריך להיות מסוגל להוציא שני output במקביל כאשר אחד מהם צריך לעבור בכבל טלויזה פשוט,אני כמו…
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שאלה מפגרת - אבל בכל זאת, מה קורה אם אני לא מחבר את החשמל לכרטיס מסך ומדליק את המחשב? איך החשמל שמגיע ישירות מספק ולא מהלוח תורם לכרטיס? מה ההבדל בין חיבור 8 פין לאומת 6 פין?
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איזה חיבור הכי טוב שאני ישתמש בכרטיס מסך , יש לי - HDMI , DVI , DisplayPort אני כרגע משתמש בה HDMI יש לי את כול החיבורים האלה גם במסך ככה שאני לא צריך לקנות מסך חדש תודה לעוזרים. :-)
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי יש לי 570tx 1. האם זה מוריד FPS כשאני מראה את המחשב גם על המסך של המחשב וגם על המסך טלוויזיה? (DUPICATE DESKTOP) (מסך מחשב מחובר בDVI והלוויזיה בHDMI) 2. האם אני יכול להראות משחק על שני המסכים ביחד כשהם משמשים כמסך אחד כלומר EXTEND DESKTOP? בהנחה נגיד שיש לי עוד מסך מחשב זהה כמו שיש לי? (יש לי דל 23 ודל 21 - זה אפשרי?)
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום, אני מתעניין בלוח אם הזה Asus A8N-VM CSM, קראתי בביקורת שמבחינת ביצועי עיבוד הוא שווה ערך ל A8N (זה יותר תלוי בזיכרון\מעבד גם ככה?). אני צריך לבנות מערכת שיש לה שני כרטיסי גרפים, אחד "פשוט" לממשק משתמש והשני כבד לגרפיקה opengl. השאלה שלי היא כזאת, העם כרטיס PCIX שאני יוסיף ללוח יכול לשמש ככרטיס נוסף מבלי לעבד את החיבור לכרטיס 6100 onboard? או שהוא מיידית מבטל את האונבורד? הלוח הזה הוא די בסיסי, אבל אני מרוצה מזה שיש לו כרטיס אונבורד שיכסוח לי כסף שגם ככה אני רוצה לשפוך על שאר המרכיבים.
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו יכול להסביר לי האם יש ערך מוסף בחיבור כרטיס מסך 9800GTX ככרטיס לפיזיקה ? הכרטיס הראשי שלי 7970, מה התרומה של חיבור כרטיס עבור פיזיקה ? איך מגדירים את עבודתם במערכת ההפעלה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 3.7k צפיות
-
-
האם יש מתאמים שמאפשרים לחבר כרטיסי מסך למחשבים ניידים עם thunderbolt 3 ? אם כן אני רוצה לקבל המלצות איך ומה כדאי לקנות.
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום ברשותי כרטיס hd3450 עם יציאות VGA, DVI, HDMI וכן טלויזיה ישנה עם כניסת AV הבנוייה מ 3 RCA האם ואיך ניתן לחבר בינהים כך שיהיה אפשר לראות את לעשות EXTEND ל DESKTOP לתוך הטלויזיה הבנתי שאין מתאם פשוט מ HDMI ל RCA או ל SVIDEO . תודה מראש על העזרה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. קיבלתי לידיי כרטיס מסך מסוג r9 280x שלו שני חיבורים של שמונה פינים. ספק הכוח שלי הוא Seasonic M12II 620 Bronze. הוא הגיע עם כבל אחד של PCI-E שבסופו 6+2 פינים ועוד כבל של 6 פינים. כלומר אם אני מחבר את שני הכבלים הללו חסרים לי עדיין 2 פינים - אם כי הכבל של ה 6 פינים כן יכול להיכנס לחיבור של ה 8, וכשניסיתי המחשב עלה והכל עבד בסדר גמור. אני תוהה אם זה לא מסוכן או אם אני באמת יכול לנצל ככה את הכרטיס שלי, מחיפוש בגוגל מצאתי תשובות סותרות. כמו כן מדובר בספק מודולארי והחיבורים בצד הספק הם כולם של 6 פינים, כך שאני תוהה אם הוא בכלל מתאים לעבוד עם כרטיסים כאלה (הרי מבחינת וואט נשמע שיש לו מספיק). גם לגבי מתאמים שאפשר אולי לקנות, לא ברור לי אם זה מ…
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך לחיזוק הכרטיס מסך הנוכחי שלי (http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3429#ov bebv נקנה לפני שנתיים בערך) עכשיו, מישהו אמר לי שאם אני רוצה לחבר אותם ביחד הם צריכים להיות מאותה חברה, אותו סוג (ATI) ואות דגם בקיצור, משהו כמו RAID.... האם זה נכון או שאני יכול לחבר כרטיס מסך מדגם אחר של ATI? תודה לעוזרים!
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמתי לב שיש כזה מתאם, כי אין לי חיבור כזה של 6 פינים לכרטיס, אז האם יש אפשרות שאני יחבר את זה דרך המולקס או שעדיף להליף ספק? הנה קישור: http://www.newegg.com/Product/ShowImage.aspx?Image=12-201-004-02.jpg%2c12-201-004-03.jpg&S7ImageFlag=0&WaterMark=1&Item=N82E16812201004&Depa=0&Description=APEVIA+4+Pin+PSU++to+PCI-E+Power+Supply+Converter+cable יש לי ספק 520W ג'נרי של סנשיין אז איזה כרטיס מסך בעל חיבור כח של 6 פינים הספק שלי יחזיק? תודה רבה מראש, גיל
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-