עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי מחשב עם כרטיס מסך 9800GT שיש לו שתי יציאות לקבל חשמל מאספקת כח. האם צריך לחבר את שני היציאות או מספיק אחד? אני צריך את השניה ל CDROM IDE

• 12 תגובות
    • 941 צפיות
  2. היי יש לי לוח אם Z77 שיש לו 2 PCI E ,האם יש אפשרות לחבר בו את שתייי הכרטיסים האלו ?

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  3. הכרטיס מגיע עם יציאה מיוחדת ומתאם 7PIN שמוציא רק ל COMPONENT. נראה כמו הכבל השמאלי בתמונה הזאת http://www.hardwarezone.com.au/img/data/articles/2005/1571/ES-Cable1.jpg באתר של היצרן אפשר לראות שיש גם מתאם 9PIN עם יציאה נוספת ל COMPOSITE שזה מה שאני צריך, חיבור RCA פשוט. http://ecx.images-amazon.com/images/I/51083HPZN7L._SL500_AA280_.jpg מישהו יודע איפה ניתן להשיג מתאם כזה בארץ ?

• 8 תגובות
    • 920 צפיות
  4. Started by -OmeR-,

שלום. יש לי Ge-Force 2 MX 200 64MB AGP 4x ואני רוצה להרכיב אותו במחשב של דוד שלי, אבל ללוח אם שלו יש חריץ AGP 2x שמעתי שיש הבדלי מתחים אז זה מסוכן לכרטיס! אבל אני זוכר שהיה לי פנטיום 2 (שכמובן היה לו לוח אם חריץ AGP 2x) אז הרכבנו עליו Ge-Force 2 MX 400 64MB וגם הוא כניראה AGP 4x והוא פעל מעולה, למעשה הוא עדיין במחשב ההוא ולא קרה לו כלום. אפשרי? מסוכן? תודה

• 4 תגובות
    • 524 צפיות
  5. Started by AgeBlade,

ברשותי כרטיס ASUS Radeon 9800 XT 256 MB שקניתי לא מזמן ואני מתכוון להחליף את המחשב שלי בזמן הקרוב. לאחרונה כל לוחות האם שיוצאים תומכים ב PCI-Express. שמתי עין על לוח האם P5GD2 של ASUS ולפי המפרט שלו לא ראיתי חיבור AGP רגיל שאיתו אוכל לחבר את כרטיס המסך הנוכחי שלי. השאלה שלי היא האם ישנה דרך לחבר כרטיס AGP ללוח אם PCI-E ? עידן

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  6. Started by Crash5,

שלום רב, ברצוני לחבר טלוויזית LCD בעלת רזולוציה של 1366X768 לכרטיס מסך ATi Radeon 9700. האם כרטיס המסך יוכל לשדר לטלוויזיה ברזולוציה המקסימלית שלה או שיש הגבלה מסוימת?

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  7. Started by chubakon,

שלום קניתי כרטיס X1900GT של shpphire וראיתי שיש לו 2 חיבורי DVI, לצערי כרגע אני עדיין עם מסך CRT 17 . האם אני צריך לרכוש מתאם DVI TO VGA או שזה בא בערכה של הכרטיס? אם כן מה העלות?

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  8. Started by Guarding angel,

היי הלוח שלי הוא dfi p35 t2rs יש בו 3 חריצי PCI-E בסדר הבא : HD4870-X16 X4 X1 הרכבתי את הGSO על החריץ השני (אין מספיק מקום בשלישי כי הקירור הוא DUALSLOT והספק יושב בדיוק מתחת ללוח) הסידור לא עובד כלל. אין סיגנל מהמסך.

• 6 תגובות
    • 891 צפיות
  9. שלום לכולם, היום בבוקר הייתה לי בבניין הפסקת חשמל שלאחריה בכל פעם שאני מאמץ את הגרפיקה של המחשב (נניח מריץ משחק) - המחשב פשוט נכבה. אחרי כמה שעות ניסיונות מצאתי שהבעיה נעוצה ברכטיס מסך. יש לי כרטיס NVIDIA GeForce 7800 GT שאני משתמש בו כבר מעל שנה. למי שמכיר יש לכרטיס הזה חיבור נפרד לספק כוח במחשב. אם אני מנתק את הכרטיס מהחשמל הנפרד - הוא עדיין עובד ובמצב כזה גם המשחקים עובדים ללא בעייה. אם אני משאיר את החשמל מחובר ישירות לכרטיס מסך (כפי שהיה עד היום) המחשב פשוט נכבה. האם יש למישהו רעיון איך ניתן לפתור את זה? האם יש בכלל צורך בחיבור ישיר של כרטיס המסך לספק - או שזה טוב רק כאשר מחברים יותר מכרטיס אחד (קוראים לזה SLI אם אני לא טועה)? תודה מראש, רם

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  10. חיברתי את הכרטיס אבל משום מה המסך לא נדלק המחשב לא עולה בכלל והמאורר עובד על 100 אחוז ויש נורה אדומה שכל הזמן דלוקה עליו(על הכרטיס) הרכבתי את הכרטיס בשני מחשבים ובשני המקרים זה היה אותו דבר, למשהו יש מושג?

• 6 תגובות
    • 525 צפיות
  11. שמעתי על חיבור של כרטיס מסך שאפשר לחבר אותו ישר לחשמל ואני לא מתכוון ל-TT250W Xpress זה נראה לי מתחבר במקום של PCI-E 6pin מישהו יודע על מה אני מדבר ויכול להביא קישור אני יודע שכבר יש את זה בכרטיס 7800GT 2Xcore

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  12. Started by supercars,

בוקר טוב, מקווה שזה הפורום המתאים. היום הוצאתי את הכרטיס מסך בשביל לנקות, וכשהחזרתי אותו קיבעתי אותו למקומו בעזרת ברגים במארז, אבל הקליפס התעקש להשאר במקומו אז פשוט פירקתי אותו. יש לכך חשיבות או שכדאי לי לנסות להחזיר את הקליפס ולנעול גם איתו את הכרטיס? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  13. Started by thunder cow,

יש לי כרטיס טלוויזה AVER MEDIA AVER TV ואני רוצה לחבר אותו לטוויזה{בא יש לי ייס} הבעיה שבקופסא הם לו הביאו לי את החיבור הנחוץ הם הביאו חיבור לחיישן של השלט וחיבור לכרטיס קול? אבל לא לטלוויזה עכשיו אני צריך ללכת לחנות ולקנות את החיבור אבל אני לא יודע מה השם שלו ויש מלא יציאות בממיר של ייס וגם בטלוויזה עצמה אז בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי בשם של החיבור כדי שאני יכול לדבר עם המוכר עוד בעיה קטנה זה החיבור לכרטיס קול הם ציפו שהכניסות של הכרטיס קול שלי היו מאחורי המחשב על כרטיס הרחבה אבל הם נמצאים על ראק חיצוני והקבל קצר מידי ושאלתי היא האם אני יקנה קבל תואם ארוך האם אני יאבד מהביצועים?

14. Started by anihlol,

מקווה שזה המקום אהלן חדש פה.. קיבלתי כרטיס טלוויזיה ישן מחבר הכרטיס הבא http://images.google.co.il/imgres?imgurl=http://www.zc2001.com/images/fly_video3000_2000.jpg&imgrefurl=http://www.zc2001.com/flyvideo2000.htm&usg=__RmmZvLA9IkkN4K1_IkGBBxiblNw=&h=150&w=150&sz=7&hl=iw&start=43&um=1&tbnid=zXs5nkEIrtUaOM:&tbnh=96&tbnw=96&prev=/images%3Fq%3Dsaa7130%2Btv%2Bcard%26ndsp%3D20%26hl%3Diw%26lr%3Dlang_iw%26sa%3DN%26start%3D40%26um%3D1 ואין לי ניסיון עם חחיבורים..ובטח שלא לכרטיס טלוויזיה איזה כבלים צריך? ואיפה מחברים? תודה רבה !

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  15. Started by Merlin,

שלום, אני מחפש המלצה מימשהו שכרגע רואה את hot על גבי מסך המחשב שלו. אני לא מצליח למצוא את התוכנה (או ליתר דיוק למצוא את הקינפוג הנכון) הנכונה בשביל לצפות בשידורי hot במחשב. יש לי בבית שני ממירים, אנלוגי ודיגטלי, אין לי בעיה לחבר כל אחד משניהם למחשב. במחשב יש לי כרטיס טלוויזה שיש לו כניסות של svideo, הכבל הצהוב ההוא, ואנטנה. הוא מותקן כהלכה. בממיר האנלוגי של הוט (general instrument) יש רק יציאה של אנטנה. בדיגיטלי (samsung) יש יציאות של הכל. יש לי את התוכנות Beyond TV ואת chrisTV. אם מישהו מצליח כרגע לראות HOT מעל מסך המחשב שלו באמצעות כרטיס טלוויזיה, אני ממש אשמח לדעת את הקינפוג הנכון. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by taschi,

יש לי כרטיס טלויזיה עם צ'יפ BT848 רציתי לשאול אם ישנה אפשרות לחבר אותו ליס ללא ממיר, ערב טוב ותודה מראש!!!

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. כנראה שלא הייתי מובן בניסוח הראשון של השאלה שלי בהודעה הקודמת , אבל לפי הכותרת אפשר להבחין שהתעניינתי בחיבור כרטיס טלויזיה לכבל של יס בלבד ללא ממיר ואפשרות לראות את הערוצים הדיגיטליים שבשידור זה בלעדיו בעזרת תוכנת טלויזיה או שיטה אחרת שאני לא מכיר..ערב טוב

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Dano,

שאלה...יכולה להיות איזשהי בעיה לחבר את הכרטיס Geforce 6600GT AGP למסך ViewSonic VE710S שלי?

19. Started by x-boy_24,

קניתי כרטיס מסך ראדון 9550 וכשחזרתי הבייתה האריזה הייתה פתוחה אז חיברתי למחשב והמחשב לא קולט אותו אז אולי לא התקנתי נכון הוא שזה בעיה בכרטיס אז השאלה שלי זה איך מתקינים אותו ? והאם זו בעיה בכרטיס? תודה לעזרים

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by dragon772,

איך מחברים את הכרטיס מסך למחשב? ואיזה נזק יכול להגרם מהרכבה עצמית.? אם אפשר להראות בתמונות זה יעזור תודה!

• 4 תגובות
    • 505 צפיות
  21. Started by alfus73,

האם ניתן לחבר בחיבור - DVI את כרטיס מסך: Nvidia 6600 GT ל- מסך LG L194WS? האם אני צריך מתמאמים מסויימים או כבלים?

• 13 תגובות
    • 790 צפיות
  22. Started by eranisra,

שלום, חשבתי לקנות MSI GEFORCE GTX 1060 GAMING X 6G , קראתי שלכרטיס יש חיבור 8 פינים ולא 6, האם אוכל לחבר את הכרטיס? האם אני צריך משהו מיוחד כדי שאוכל לחברו? יש לי ספק Silverstone Strider 500W , תודה.

23. Started by genia,

יש לי GEFORCE FX5200 AGPX4 זרוק,מה יקרה אם אני אחבר אותו לסלוט PCI רגיל? הוא יעבוד אבל לאט? לא יעבוד בכלל?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by dvirf1,

היי, יש במחשב שלי את כרטיס המסך המצוין לעיל, ואני מעוניין לחבר אותו למסך Mag L22H81: http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=7456# העניין הוא שבכרטיס המסך שלי יש רק 2 יציאות DVI, ובמסך (טלויזיה, ליתר דיוק) יש יציאות "סטנדרטיות" של טלויזיה. מהי הדרך הטובה ביותר לחבר את כרטיס המסך לטלויזיה? הבנתי שלטלויזיה יש יציאת HDMI. האם קיים מתאם של DVI ל HDMI (בהנחה שזו הדרך הטובה ביותר)? אם כן, מהו מחירו המשוער?

• 20 תגובות
    • 2.8k צפיות
  25. Started by Oray Lola,

שלום לאחרונה רכשתי את כרטיס המסך הזה http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=11196-19-20Gu הכרטיס מסך הקודם שלי הוא GTX 275 הספק - הכרטיס מסך החדש בא עם שני כבלים כאלה : הכרטיס הקודם שלי התחבר בעזרת כבלים אלו : (הירוקים) (ואלו התחברו לכרטיס מסך) בנוסף ישנו את התרשים הזה : לא כל כך הבנתי לאן לחבר את הכבלים החדשים , כי אין לי כבל שמתחבר ל4 פינים שלהם. חשבתי אולי לחבר את הכרטיס המסך החדש כמו הקודם, אבל לא רציתי לעשות נזק . תודה על העזרה.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.