עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. זה הדגם של הכרטיס מסך המדוייק: Gigabyte ATI RADEON HD5850 1TB DDR5 PCIE וזה המפרט שלי: Intel Core i7-920 Gigabyte GA-EX58-UD5 לוח אם G-skill DDR3 6144MB 2048MBx3 1600mhz cl-9-9-9 24 זכרון Gigabyte ATI RADEON HD5850 1TB DDR5 PCIE כרטיס מסך Samsung sh-s223 צורב Fractal R4 מארז Chieftec A-135 650W ספק כוח Thermalright ultra 120 extream 775 קירור למעבד Thermalright hr-01 bolt Crucial SSD Solid Series 128GB CT128M4SSD כונן קשיח SSD Western Digital WD Black WD2002FAEX 2TB 7200 RPM 64MB Cache SATA 6.0Gb/s כונן קשיח איפה אני יכול …

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. האם זה אפשרי? אני מתכנן לקנות מחשב עם HD 5850, ואני ראיתי שיש לו 2 חיבורי DVI , עם HDMI אחד ו display port. בטלויזיה יש חיבור S-VIDEO ו RCA. אני יודע שיש מתאמים של DVI to VGA ומתאמים של VGA to composite. האם השילוב של 2 מתאמים כאלה יצליח להראות תמונה בטלוויזיה או שזה אבוד מראש? ואם לא, האם יש דרך אחרת לכך? אולי עם ה HDMI? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by tidan26,

שלום! רכשתי כרטיס מסך gtx295 יש לו שני יציאות של dvi ושני יציאות של hdmi יש לי מסך 24 אינץ עם יציאה ל-hdmi ברשותי כבל hdmi חברתי אותו לכרטיס ולמסך הפעלתי את המחשב ובמסך מופיע לי הודעה כבל hdmi לא מחובר מדוע?... ???

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  4. שלום לכולם, היום רכשתי את כרטיס המסך GTS450 של GAINWARD . ברצוני להעביר SOUND דרך יציאת ה- HDMI ולכן יש צורך בחיבור כבל S/PDIF פנימי מלוח האם לכרטיס המסך. מצאתי היכן לחבר את הכבל בלוח האם שלי אך בכרטיס המסך לא מצאתי את החיבור, מישהו יכול לעזור לי ולמקד אותי ? תודה.

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by sagigi21,

אהלן...אני מחפש ולא מוצא תשובות כבר הרבה זמן ותהיתי אם יש כאן מישהו שיוכל לעזור לי. יש ברשותי כרטיס מסך 9800GT 1GB...אם אני זוכר טוב הוא של ג'יגהבייט אבל זה לא משנה כרגע. אני רוצה שכאשר אני מחבר את המחשב לטלויזיה שברשותי בחדר(SONY BRAVIA EX402) אני אוכל לשמוע סאונד גם מהמערכת של המחשב וגם מהמסך טלויזיה. מה שקורה כרגע זה שאני שומע סאונד רק מהמחשב. עכשיו אני יודע שכל העיקרון של ה-HDMI זה שהוא מסוגל להעביר גם סאונד..זה לא קורה לי במחשב,למה? שמעתי שיש כבל שאמורים לחבר מכרטיס המסך ללוח אם..(לאיזור כרטיס הקול המובנה) וזה מה שיפתור לי את זה...זה נכון?אם כן למישהו יש הסבר איך עושים עם תמונה של הביצוע והכבל? תודה רבה לעוזרים...! שגיא

• 4 תגובות
    • 855 צפיות
  6. Started by yaron1000,

לכרטיסים שדרושים אספקת חשמל גבוהה ישנו כבל שמתחבר מספק כוח כך הבנתי השאלה שלי היא אם הכבל מתחבר ללוח אם או לכרטיס עצמו מישהו יכול להגיד לי איפה יש תמונה של זה .עד כמה החיבור הזה נפוץ אני מניח שבכרטיסי מכך לשוק הגובה שזוללים חשמל הוא היה נפוץ אם זה נכון ? תודה

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  7. אם זה אפשרי, האם כל כרטיס תומך בזה? ומה זה דורש מבחינתי? האם התקנת שקע וממיר דיגיטלי נוסף? והאם התוכנה הנלוית מספקת את כל הפונקציות של שלט של ממיר דיגיטלי? איך מחברים ביניהם? ומשהו נוסף: אני רואה כרטיסי טלויזיה במחירים שבין 300-800 ש"ח. האם ההבדלים מתבטאים גם באיכות התמונה או שרק בפיצ'רים הנוספים (רדיו וכו')? והאם בכל כרטיס ניתן להקליט ל-mpeg באיכות סבירה או שאני צריך לחפש את הפונקציה הזאת במפרט של הכרטיס?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by BenSmall Brown,

יש לי שתי שאלות אחת על direct x 12 (חיפשתי דיון ונמצאו 0 תוצאות בפורום) והשנייה על PCI-E Lanes. 1) יש לי R9 295x2 ואני בעתיד אולי ארצה או להחליף אותו או לשים עוד 290x או 295x2 (הבחירה הזולה יותר). עכשיו אני רוצה לקנות לוח אם ואני רוצה לדעת האם כדי לי לקנות לוח אם עם PCI-E Lanes 32 או שיספיק לי לוח אם עם PCI-E Lanes 16? 2) עכשיו על direct x 12 האם במערכת חלונות 10 (כרגע בחינם) אני אוכל לחבר נגיד Titan z ואת הכרטיס שלי 295x2? אפרופו המליץ לי מנהל בפורום מעבדים פה לפתוח את הדיון הזה.

• 12 תגובות
    • 4.8k צפיות
  9. Started by ormoshe,

שלום, אני רוצה לחבר למחשב כמה מסכים בו זמנית (בין 2 ל 4) איך כרטיס מסך אני צריך בשביל דבר כזה? כרטיס מסך שיש לו 4 יציאות? או האם יש דרך לחבר כמה כרטיסי מסך על אותו מחשב ולגרום להם לעבוד יחדיו? תודה מראש, אור.

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  10. Started by Time_Is_Money,

אוקי שאלה קצת מוזרה: יש לי 2 מסכים כרגע. אחד LCD 19" ואחד LCD 17". אני רוצה לקנות מחשב חדש. שיוכל להציג תמונה ב- 3 מסכים. אני צריך כרטיס מסך נורמלי למשחקים, חשבתי על משהו כמו 7950. שהוא יחובר ל- מסך 19" ולטלויזיה LCD שאני הולך לקנות. את המשחקים אני אשחק גם מול הטלויזיה וגם מול המחשב (מסך 19") תלוי במצב רוח. ועוד כרטיס מסך שהוא יציג תמונה (רוב הזמן זה דפי PDF או DOC) על עוד מסך (כרגע 17") או שניים (אני אקנה עוד אחד בהמשך) . לצורך זה אני זקוק לכרטיס מסך פשוט משהו בסגנון של 7300. השאלה שלי היא האם אפשר לחבר בלוח שני כרטיסי מסך מסוג 7950 ו- 7300 ולעבוד איתם ביחד?

11. יש לי מחשב עם כרטיס מסך 9800GT שיש לו שתי יציאות לקבל חשמל מאספקת כח. האם צריך לחבר את שני היציאות או מספיק אחד? אני צריך את השניה ל CDROM IDE

• 12 תגובות
    • 958 צפיות
  12. היי יש לי לוח אם Z77 שיש לו 2 PCI E ,האם יש אפשרות לחבר בו את שתייי הכרטיסים האלו ?

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  13. הכרטיס מגיע עם יציאה מיוחדת ומתאם 7PIN שמוציא רק ל COMPONENT. נראה כמו הכבל השמאלי בתמונה הזאת http://www.hardwarezone.com.au/img/data/articles/2005/1571/ES-Cable1.jpg באתר של היצרן אפשר לראות שיש גם מתאם 9PIN עם יציאה נוספת ל COMPOSITE שזה מה שאני צריך, חיבור RCA פשוט. http://ecx.images-amazon.com/images/I/51083HPZN7L._SL500_AA280_.jpg מישהו יודע איפה ניתן להשיג מתאם כזה בארץ ?

• 8 תגובות
    • 945 צפיות
  14. Started by -OmeR-,

שלום. יש לי Ge-Force 2 MX 200 64MB AGP 4x ואני רוצה להרכיב אותו במחשב של דוד שלי, אבל ללוח אם שלו יש חריץ AGP 2x שמעתי שיש הבדלי מתחים אז זה מסוכן לכרטיס! אבל אני זוכר שהיה לי פנטיום 2 (שכמובן היה לו לוח אם חריץ AGP 2x) אז הרכבנו עליו Ge-Force 2 MX 400 64MB וגם הוא כניראה AGP 4x והוא פעל מעולה, למעשה הוא עדיין במחשב ההוא ולא קרה לו כלום. אפשרי? מסוכן? תודה

• 4 תגובות
    • 549 צפיות
  15. Started by AgeBlade,

ברשותי כרטיס ASUS Radeon 9800 XT 256 MB שקניתי לא מזמן ואני מתכוון להחליף את המחשב שלי בזמן הקרוב. לאחרונה כל לוחות האם שיוצאים תומכים ב PCI-Express. שמתי עין על לוח האם P5GD2 של ASUS ולפי המפרט שלו לא ראיתי חיבור AGP רגיל שאיתו אוכל לחבר את כרטיס המסך הנוכחי שלי. השאלה שלי היא האם ישנה דרך לחבר כרטיס AGP ללוח אם PCI-E ? עידן

• 6 תגובות
    • 729 צפיות
  16. Started by Crash5,

שלום רב, ברצוני לחבר טלוויזית LCD בעלת רזולוציה של 1366X768 לכרטיס מסך ATi Radeon 9700. האם כרטיס המסך יוכל לשדר לטלוויזיה ברזולוציה המקסימלית שלה או שיש הגבלה מסוימת?

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  17. Started by chubakon,

שלום קניתי כרטיס X1900GT של shpphire וראיתי שיש לו 2 חיבורי DVI, לצערי כרגע אני עדיין עם מסך CRT 17 . האם אני צריך לרכוש מתאם DVI TO VGA או שזה בא בערכה של הכרטיס? אם כן מה העלות?

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  18. Started by Guarding angel,

היי הלוח שלי הוא dfi p35 t2rs יש בו 3 חריצי PCI-E בסדר הבא : HD4870-X16 X4 X1 הרכבתי את הGSO על החריץ השני (אין מספיק מקום בשלישי כי הקירור הוא DUALSLOT והספק יושב בדיוק מתחת ללוח) הסידור לא עובד כלל. אין סיגנל מהמסך.

• 6 תגובות
    • 915 צפיות
  19. שלום לכולם, היום בבוקר הייתה לי בבניין הפסקת חשמל שלאחריה בכל פעם שאני מאמץ את הגרפיקה של המחשב (נניח מריץ משחק) - המחשב פשוט נכבה. אחרי כמה שעות ניסיונות מצאתי שהבעיה נעוצה ברכטיס מסך. יש לי כרטיס NVIDIA GeForce 7800 GT שאני משתמש בו כבר מעל שנה. למי שמכיר יש לכרטיס הזה חיבור נפרד לספק כוח במחשב. אם אני מנתק את הכרטיס מהחשמל הנפרד - הוא עדיין עובד ובמצב כזה גם המשחקים עובדים ללא בעייה. אם אני משאיר את החשמל מחובר ישירות לכרטיס מסך (כפי שהיה עד היום) המחשב פשוט נכבה. האם יש למישהו רעיון איך ניתן לפתור את זה? האם יש בכלל צורך בחיבור ישיר של כרטיס המסך לספק - או שזה טוב רק כאשר מחברים יותר מכרטיס אחד (קוראים לזה SLI אם אני לא טועה)? תודה מראש, רם

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  20. חיברתי את הכרטיס אבל משום מה המסך לא נדלק המחשב לא עולה בכלל והמאורר עובד על 100 אחוז ויש נורה אדומה שכל הזמן דלוקה עליו(על הכרטיס) הרכבתי את הכרטיס בשני מחשבים ובשני המקרים זה היה אותו דבר, למשהו יש מושג?

• 6 תגובות
    • 540 צפיות
  21. שמעתי על חיבור של כרטיס מסך שאפשר לחבר אותו ישר לחשמל ואני לא מתכוון ל-TT250W Xpress זה נראה לי מתחבר במקום של PCI-E 6pin מישהו יודע על מה אני מדבר ויכול להביא קישור אני יודע שכבר יש את זה בכרטיס 7800GT 2Xcore

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  22. Started by supercars,

בוקר טוב, מקווה שזה הפורום המתאים. היום הוצאתי את הכרטיס מסך בשביל לנקות, וכשהחזרתי אותו קיבעתי אותו למקומו בעזרת ברגים במארז, אבל הקליפס התעקש להשאר במקומו אז פשוט פירקתי אותו. יש לכך חשיבות או שכדאי לי לנסות להחזיר את הקליפס ולנעול גם איתו את הכרטיס? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  23. Started by thunder cow,

יש לי כרטיס טלוויזה AVER MEDIA AVER TV ואני רוצה לחבר אותו לטוויזה{בא יש לי ייס} הבעיה שבקופסא הם לו הביאו לי את החיבור הנחוץ הם הביאו חיבור לחיישן של השלט וחיבור לכרטיס קול? אבל לא לטלוויזה עכשיו אני צריך ללכת לחנות ולקנות את החיבור אבל אני לא יודע מה השם שלו ויש מלא יציאות בממיר של ייס וגם בטלוויזה עצמה אז בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי בשם של החיבור כדי שאני יכול לדבר עם המוכר עוד בעיה קטנה זה החיבור לכרטיס קול הם ציפו שהכניסות של הכרטיס קול שלי היו מאחורי המחשב על כרטיס הרחבה אבל הם נמצאים על ראק חיצוני והקבל קצר מידי ושאלתי היא האם אני יקנה קבל תואם ארוך האם אני יאבד מהביצועים?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by anihlol,

מקווה שזה המקום אהלן חדש פה.. קיבלתי כרטיס טלוויזיה ישן מחבר הכרטיס הבא http://images.google.co.il/imgres?imgurl=http://www.zc2001.com/images/fly_video3000_2000.jpg&imgrefurl=http://www.zc2001.com/flyvideo2000.htm&usg=__RmmZvLA9IkkN4K1_IkGBBxiblNw=&h=150&w=150&sz=7&hl=iw&start=43&um=1&tbnid=zXs5nkEIrtUaOM:&tbnh=96&tbnw=96&prev=/images%3Fq%3Dsaa7130%2Btv%2Bcard%26ndsp%3D20%26hl%3Diw%26lr%3Dlang_iw%26sa%3DN%26start%3D40%26um%3D1 ואין לי ניסיון עם חחיבורים..ובטח שלא לכרטיס טלוויזיה איזה כבלים צריך? ואיפה מחברים? תודה רבה !

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  25. Started by Merlin,

שלום, אני מחפש המלצה מימשהו שכרגע רואה את hot על גבי מסך המחשב שלו. אני לא מצליח למצוא את התוכנה (או ליתר דיוק למצוא את הקינפוג הנכון) הנכונה בשביל לצפות בשידורי hot במחשב. יש לי בבית שני ממירים, אנלוגי ודיגטלי, אין לי בעיה לחבר כל אחד משניהם למחשב. במחשב יש לי כרטיס טלוויזה שיש לו כניסות של svideo, הכבל הצהוב ההוא, ואנטנה. הוא מותקן כהלכה. בממיר האנלוגי של הוט (general instrument) יש רק יציאה של אנטנה. בדיגיטלי (samsung) יש יציאות של הכל. יש לי את התוכנות Beyond TV ואת chrisTV. אם מישהו מצליח כרגע לראות HOT מעל מסך המחשב שלו באמצעות כרטיס טלוויזיה, אני ממש אשמח לדעת את הקינפוג הנכון. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים