עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Quickly,

אוקי אנשים השאלה שלי היא האם PCI x1950xt 256 יפעל במחשב שלי המפרט: amd3000+ venice @ 2150 HEC 400 PQI 3000 512x2 dual MSI neo4 asus x800xl pci-e בעוד שעה שעתים אני יוצא לחנות לרכוש את הכרטיס והשאלה שלי האם הוא יפעל על הכרטיס כתוב GDDR3 והזכרונות שלי האם DDR1 אבל אני לא חושב שזה קשור? זה המפרט של הכרטיס http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=169 עזרה דחוף! תודה..

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by headg,

מהו הכרטיס זול ביותר עם יציאה לשני מסכים שלא עושה בעיות. האם אפשר לחבר שני כרטיסים שונים לאותו מחשב. יציאות רגילות לא DVI tnx

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  3. יש פה השוואה רצינית ומכובדת . אמנם 22 עמודים ,אבל למי שמשקיע הרבה כסף שייקח כמה דקות ויתחיל לקרוא http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/msi8800gts-640.html

• 1 תגובה
    • 479 צפיות
  4. שלום, לחבר שלי יש את הכרטיס מסך הזה (radeon 9250) והוא רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה דרך הכרטיס מסך שלו. לפני כמה חודשים חיברתי לאח שלי את המחשב לטלויזיה ללא בעיה מכיוון שהחיבור בכרטיס מסך היה מין בננה כזה רגיל כמו של טלויזיה אך בכרטיס של החבר שלי זה כמו חיבור של מקלדת כזה (משהו דומה ) אני מקווה שמישהו מבין על מה אני מדבר. איך אני מחבר את המחשב לטלויזיה בעזרת החיבור הזה? תודה רבה רבה רבה מראש ! עריכה: הבנתי שקוראים לחיבור SVideo ואני צריך מתאם. כמה עולה מתאם כזה? תודה

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  5. Started by oorlevi,

יש לי את הכרטיס FX5500 יש איזה אפשרות לעשות לו המהרה קטנה? אפילו משהו בהגדרות של הכרטיס כדי שהוא יפעל יותר טוב.. אני יודע שזה כרטיס מיושן אבל בכול זאת יש איזה משהו שיכול להגדיר אותו נכון או להמהיר אותו טיפה דרך הביוס? תודה!

• 7 תגובות
    • 646 צפיות
  6. כתבו כאן לפני ש-ATI יכולים להיות בעייתיים .... אז יש לי שתי שאלות : הראשונה היא מה שרשום בכותרת -אני חיפשתי בזאפ ולא ראיתי שקיים כרטיס כזה .בחיפוש שערכתי בפורום מצאתי את הלינק הבא שבו מפורטים 6600GT וגם GAINWARD 6800GT כבעלי dual dvi . מישהו יודע היכן ניתן לרכוש אותם?

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  7. כל פעם שאני מפעיל סרטון באתרים כמו וואלה נענע,ynet וכו' אני רואה את כל חלון הצפיה מרוח בצבע ירוק זרחני שמעוות לי את כל התמונה. יש לציין שבאתרים כמו youtube זה לא קורה לי. יש כרטיס מסך ati 1900 gt ועדכנתי את הדרייורים וכלום לא עזר... מקווה שתוכלו לעזור לי....תודה.

• 1 תגובה
    • 478 צפיות
  8. שלום.. חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך וזכרונות... לכרטיס מסך הוא נותן 500 שקל בערך. הכל היה טוב ויפה כבר כמעט עמדנו לקנות כרטיס ואז נזכרתי ששכחנו לבדוק פרט קטן.. אין לו PCI-E בלוח אם.. (מחשב מלפני 3 שנים בערך..) איזה כרטיס יתן את התמורה הטובה ביותר לכסף רק בשביל משחקים ? תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 995 צפיות
  9. Started by m3tr0x,

שלום, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש אך אני לא יודע מה הכי משתלם ומה הכי כדאי לקנות התקציב שלי הוא 1000 ש"ח ואני צריך כרטיס מסך טוב להפעלת המשחקים החדשים בצורה טובה וחלקה יש לי windows XP ולוח אם של gigabyte מדגם GA-8S648FXRZ תודה מראש על העזרה

• 26 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by ofir2808,

חברה, יש לי חבר (שקוראים לו בנימין אבל אני קורא לו בני - סתם), אבל באמת יש לי חבר שקוראים לו בני והוא עובד באייבורי מחשבים, הוא אמר לי אתמול שביום ראשון או שני הקרוב מגיעים לאייבורי כרטיסי מסך 8500GT/8600GT, הוא עוד לא יודע מה המחיר אבל אני יעדכן ברגע שאני אדע (אם זה יעניין מישהו כמובן). שבת שלום לכולם.

11. Started by Winterlord,

היי לכולם, אני מעוניין לקנות בקרוב מחשב חדש שיהיה מבוסס GeForce 8800GTS 640MB, לא מתוכנן מערך SLI של כרטיסים כאלה אבל מתוכננת קניה של לוח SLI כדי שניתן יהיה להוסיף כרטיס מסך נוסף כנראה לעיבוד פיזיקה בעתיד. השאלה שלי היא אם ניתן להוסיף כרטיס מסך לעיבוד פיזיקלי בנוסף לכרטיס מסך יחיד או שחייבים 2 כרטיסים ב-SLI ורק בנוסף להם להוסיף? הבנתי שיהיה אפשר להוסיף כרטיס פיזיקה לכרטיס מסך יחיד אבל יכול להיות שאני טועה. חיכיתי עד ש-AMD יוציאו את כרטיסי המסך שלהם ואז אראה מה יותר שווה, אבל לא נראה לי ששווה לחכות כי הם כל הזמן דוחים את היציאה של הכרטיסים ואם הם באמת יהיו ממש טובים, הם יהיו יקרים בהתחלה וייקחו כמה חודשים עד שהמחירים יירדו. ומן הסתם לא יהיה אפשרי להוסיף כרטיס פיזיקה במערכת…

• 28 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. שלום לכולם, אני רוצה לחבר את הממיר הדיגטלי שלי (HOT) למחשב, כך שאני אוכל לראות גם במחשב את הכבלים. איך אני מחבר את הממיר כך שאוכל לראות גם בטלוויזיה וגם במסך מחשב יחד את הכבלים? איזה כבל צריך? יש לי כרטיס מסך ATI X1650Pro וכרטיס טלוויזיה MSI TV@aniwhere Master. את שאר המפרט אתם יכולים לראותף בצד ימין... תודה לעוזרים...

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  13. כמו שכתבתי בתרד הקודם (כן, זה שאף אחד לא ענה לי...) ,אני מתכוון להתחיל לעבוד עם שני מסכים (יש לי רק אחד בינתיים ובקרוב אני אקבל את השני) -שניים של 19". התכוונתי לקנות N6200 של ASUS ולחבר מסך אחד ל-DVI ואת השני ליציאת ה-VGA . הכוונה היא כמובן לראות בכל מסך משהו אחר ולא אותו הדבר בשני המסכים. מכיון שכולם כאן היו נורא נורא עסוקים ולא ראו את השאלה שלי בתרד הקודם אז נרשמתי לפורום של NVIDIA ושם מישהו ענה לי בפסקנות שה-N6200 לא יוכל להציג שני מסכים בו זמנית! יתירה מכך ,הוא גם טען שרק כ. מסך עם Dual DVI יכול לעשות את העבודה........האומנם?.....מצורף הקישור : http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=33172 אה ושכחתי לציין שיש לי חיבור AGP אם זה משנה לגבי הסוגיה. תודה מראש לעונ…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום לכולם, 1. אשמח להמלצה לטלויזית LCD 32 אינץ'. אני רוצה לחבר אותה הן למחשב כדי לראות תכנים ב-HD והן לממיר הדיגיטלי של הוט. 2. האם geforce 8800 gts 320 mb יספיק לי או ללכת על הדגם של ה-640 מגה? 3. האם כדי להקליט תכנים מהממיר הדיגיטלי אני צריך כרטיס PVR או שה-geforce עם כניסת ה-video in מספיק?

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  15. Started by Shafan,

יש לי טלוויזיה של טושיבה 29 אינ'צ שהיא תומכת ב- HD Ready 1080i. אני מתכנן לקנות מחשב חדש השבוע וראיתי שכרטיסי המסך החדשים יש בהם יציאה שנקראת HDTV. רציתי לדעת עם אני קונה כרטיס שמגיע עם כזו יציאה איך אני מחבר אותו לטלוויזיה ( שבה יש כניסת Component ) האם קיים קבל כזה שמצד אחד הוא component ומצדו השני הוא מותאם ליציאת HDTV שקיימת בכרטיס המסך ? או שמה אני אמור לעשות זאת בדרך אחרת שהייית שמח עם מישהו היה מסביר לי עליה תודה רבה

• 1 תגובה
    • 479 צפיות
  16. שלום לכולם יש לי מחשב p4 2.8 כרטיס מסך G6600 לוח אם של asus P4s800d והבעיה היא שאני משחק נגיד במשחק lotr bfme2 ולפעמים יש פאשלות קטנות בגרפיקה ולעיתים קרובות המחשב קורס או מראה ארור. עוד דוגמה היא מהמשחק wow לאחר שעה בערך מופעים פאשלות ריציניות בכל המסך ולעיתים המחשב גם קורס. ניסיתי להחליף כרטיס מסך, פרמטי את המחשב והבעיה לא נפתרה. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש לעזורים.

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  17. Started by yonir,

האם יש איזשהי עדיפות בין כיבוי המסך ע"י לחיצה על הכפתור של ה-power שעליו (כך שהנורית power תכבה) לבין כיבוי ע"י בחירה של סגירה אחרי דקה של חוסר פעולה של המחשב ב-Power Properties- מה שמעביר את המסך למצב שנורת ה-Power מהבהבת? (המחשב בכל מקרה נשאר דלוק) (מבחינת אורך חיים של המסך בעיקר, לא נראה לי שיש שיקולים אחרים חוץ מאולי צריכת הספק זניחה ב-standby)

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  18. Started by Idanbs,

אז ככה בתקציב שלי אני יכול להכניס כרטיס מסך במחיר של פחות או יותר 2400 שקל. ובמחיר הזה אני מביא מחו"ל את הכרטיס 8800GTX במקום לקנות 8800GTS מהארץ. השאלה האם זה כדאי לוותר על האחריות ועל כל הדברים בשביל הכרטיס הזה? אף פעם לא הזמנתי מחו"ל ולכן אני לא מכיר חנויות מומלצות שלא עושות בלאגן ושולחות לישראל.. האם לא עושים בלאגן במכס על דברים כאלה? אני יודע שעל חלקי מחשב לא לוקחים מכס אבל האם יש סיכוי שיעקבו אותו? ואמרו באיזה מקום שבמקרה שמעקבים אז צריך ללכת לשדה התעופה בת"א עם קבלות.. השאלה מאיפה אני מביא קבלות הרי אני מזמין מהאינטרנט

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  19. Started by Oranili,

חוץ מ7.3

• 10 תגובות
    • 710 צפיות
  20. Started by sirexrv,

מצטער אבל אני לא מבין, היום כשהתמיכה לDX10 עדיין לא נראת קרובה (תקנו אתי אם אני טועה...) והמחירים בערך אותו דבר וב3DMARK 2006 התוצאה לטובת X1950XTX (לפי http://www23.tomshardware.com/graphics.html?modelx=33&model1=608&model2=606&chart=231 ההפרש הוא בערך 800 ברזולוציה הכי גבוהה ועם כל הפילטרים) למה בפורום מפרטים בכלל לא "שמים" על X1950XTX ומייד ממליצים על 8800GTS? בגלל התמיכה העתידית? או משהו שלא רשמתי?

• 7 תגובות
    • 845 צפיות
  21. Started by Kitt0s,

ערב צך, ערב זך, כשאני מנסה לתומי לשחק ב BF2, לאחר שהרבה זמן לא שיחקתי משחקים, הכרטיס מסך מתחיל לעשות שטויות: מידע על הכרטיס מסך:

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  22. הנה תמונה למה הוא כותב לי את זה ? יש לי את הדרייבר הכי חדש 7.3 ... http://img440.imageshack.us/img440/328/ddfj6.jpg תראו מה הוא כותב ... תודה

• 5 תגובות
    • 496 צפיות
  23. Started by danyboy,

אם אפשר אז באזור חיפה תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  24. Started by Moshep,

תראו , יש לי בעיה... התוכנה שקיבלתי עם הכרטיס שווה ל... ועושה לי מין פסים כאלה לאחר הקידוד. הWINDVR 3 מקליטה לי ללא סאונד ובכלל לא משמיעה סאונד גם ללא הקלטה. CHRIS TV היא תוכנה לחובבנים בלבד ולא הסתדרתי איתה. אני יודע שהבעיה היא אצלי , ואני הוא הבעייתי ולא התוכנות [חוץ מהתוכנה של הכרטיס טלויזיה שהיא באמת בעייתית.] אז בבקשה , אני צריך שתביאו לי תוכנה להקלטה מהטלויזיה שתיהיה תוכנה נורמלית כדי שסוף סוף אני אוכל להקליט נורמלי ! ובבקשה , אל תעלימו את הנושא הזה בין אלפי הנושאים שנמצאים פה בפורום. אני נואש לקבל עזרה. כרטיס הטלויזיה שלי הוא Leadtek Winfast PVR2000 הכרטיס הוא כרטיס מעולה והכל פשוט הוא לא מסתדר עם התוכנה WinDvr3 ואני מודע לזה שהיא תוכנה מצויינת פשוט אין לי מושג מה …

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  25. קודם כל אני מצטער מראש אם זאתי הפעם ה-500 שמישהוא שואל על הנושא הזה בפורום ואני מקווה שתוכלו לעזור לי... אז ככה, יש לי בחדר ממיר כסוף מהחדשים הקטנים יותר של יס ואני מתלבט בין לקנות טלויזיה יחסית זולה (500-600 שקל) ובין ולמצוא דרך לחבר את הממיר למסך של המחשב שלי. אני מקווה שתוכלו לענות לי על השאלות הבאות: 1. האם צריך כרטיס מיוחד בשביל לחבר את הממיר למחשב או שמספיק כרטיס גרפיקה ממוצע (לא כזה שמקבלים עם המחשב)? 2. אם כן, כמה כרטיס סטנדרטי כזה יעלה בערך? 3. האם התקנת הכרטיס מסובכת?(בשביל מישהו שהמקסימום ידע שלו זה לחבר כרטיס זיכרון או כונן סי די) 4. אם אחרי שחיברתי את הממיר למחשב המערכת כולה תיהיה נוחה ובאמת תוכל להחליף טלויזיה אמיתית?(לא יהיו יותר מידי תקלות והתמונה תיהיה חל…

• 5 תגובות
    • 807 צפיות

דיונים חדשים בפורומים