כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
אני בשוק כל העבודה שלי אני חודשים יושב על האתר ולבסוף אני מגלה שלא משנה מה אני עושה הוא שומר לי אותו ב-256 צבעים מוזר מאודדדד אני לא מוצא פיתרון...מה לעשות אני נועש!!!!! :bash:
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. יש ברשותי כרטיס מסך מדגם MSI HD 7970 חיברתי אליו 3 מסכים, האחד מסך מחשב סמסונג B2230 FULL HD, השני מסך מחשב סמסונג 2243BW והשלישי מסך טלוויזיה 40 אינץ של סמסונג LA40A451 השאלות שלי הן כאלו : 1. איך אני יכול לקבוע שהרזולוציה תשאר במסך הראשי שלי שהוא הFULL HD B2230 ? בגלל שהרחבתי את השולחן עבודה הרזולוציה נקבעה לפי הרזולוציה של המסך עם הרזולוציה הכי נחותה. פשוט אם פתאום אני רוצה לשחק משחק עם רזולוציה של FULL HD אני לא אראה אותו בשיא האיכות. יש דרך להגדיר את זה? 2. איך זה שהטלוויזיה שלי ה-40 כן תומכת ברזולוציה של FULL HD אבל היא HD READY 3. אפשר איזה הסבר או מדריך על ה-Eyefinity display? אין אני משתמש בזה? התעסקתי עם זה וזה רק הפך לי את הכיו…
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
יש לי לוח אם התומך בשני סוגים של כרטיסי מסך AGP ו PCI היום יש לי כרטיס של( ATI 9600XT 256 ( AGP ואני רוצה להרחיב לכרטיס מסך נוסף nVIDIA GeForce FX6800GS 256MB ואני מעוניין לדעת בכמה זה יטיב את התצוגה הגרפית במשחקים וסירטוט בתוכנת solidwork. לוח אם של חברת asrock 775Dual-880Pro למעשה האם כדי לי לקנות כרטיס נוסך או שזה לא ישנה הרבה. תודה מראש שחר
-
- 6 תגובות
- 806 צפיות
-
-
1600 \ 725 מהירות, ^^ איך הכרטיס מסך זה ייסתדר עם משחקים ? הוא בהזמנה ואני אמור לקבל אותו, אני מפחד שאצטער על הביצועים שהוא ייתן לי תמורת 580 שקל ! אבקש מכם מבחני ביצועים של הכרטיס הזה, ואשמח להצעות אחרות כתחליף לכרטיס מסך הזה .. חריגה אחרונה ל - 600 שקל . בואו נעזוב את עניין הספק והמפרט - הספק יחזיק כל כרטיס בתקציב הזה ובתקציבי םגבוהים ממנו ( האחריות עליי ) בנוסף נעזוב גם את המפרט משום שהוא לא יהווה עבורי צוואר בקבוק. בתודה, אייל.
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני נכנס לקונטרול פאנל חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי. לאן בדיוק אני אמור להגיע?
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
מה הכרטיס הכי טוב בטווח מחירים הזה? שיהיה AGP
-
- 10 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך שלי לחדש וחשבתי על ה gtx 460 1gb האם יש עדיפות לחברה מסויימת האופציות שיש לי הם של GIGABYTE או של Zotac או של Inno3D ?? הם פחות או יותר אותו מחיר... לגיגבייט יש אוורור כפול (2 מאווררים) אבל משום מה הכרטיס של zotac נראה לי יותר טוב... יש מישהו שיש לו נסיון עם הכרטיסים האלה שיכול להמליץ?
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
מחפש כ.מסף NVIDIA משחקים פחות מ 800 שקל. תודה.
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני הולך לשדרג קצת את המחשב ... ורציתי לדעת איזה כרטיס גרפי PCI-E מומלץ לקנית בסכום הזה...כזה שיעשה את העבודה ברוב המשחקים החדשים אני לא משחק במשחקים כבדים במיוחד בעיקר במשחקי ספורט ומשחקי הרתפקאות הבנתי שחובה קודם כל שיהיה לו 256 MB אבל השאלה איזה כרטיס כדי לקנות ??? קראתי באתר איפשהוא...שבתקציב הזה הכי כדי לקנות NVIDIA GeForce 6800, רציתי לדעת האם כך הדברים והאם יש סוגים שונים של GEFORCE 6800 בנוסף קיבלתי גם המלצה על 7600GS שהוא גם בתקציב הזה גם אופציית ATI על הפרק... אנא עיזרו לי להחליט...אני כבר שבוע מנסה לגבש לעצמי מחשב ולא מצליח :'(
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב אשר יהיו בו זוג כרטיסי 8800GT. אני רואה שיש המון חברות ומפה למדתי שכולם אותו הדבר מבחינת ביצועים אז הכי טוב זה לקחת את הכי זול. 1 בכרטיס הזה למשל - Leadtek GeForce 8800GT 512MB (ZL) - PCX - retail - מה זה אומר ה-ZL ? 2 האם הכי טוב מבחינתי יהיה לקחת זוג כאלו? למה פה דווקא אסוס די זולים למרות שבד"כ הם יקרים יותר ? האם מדובר בכרטיס חלש יותר ? תודה. עריכה : אני שם לב עכשיו שבטעות פירסמתי את הפוסט במקום הלא נכון.
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
למה באתר של NVIDIA מציגים משחקים לכל כרטיס , והמשחקים של ה 5200 הרבה הרבה יותר חדשים משל כל סדרת הטי איי? [אני מבין שהם רוצים למכור,והוא תומך DX9 למרות שאין משחק שם שמנצל את זה,אז למה הם לא מציגים משחקים יותר חדשים לסדרת הטיאייז?]
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
בצער רב אני מודיע על פטירתו בטרם עת של ה- Leadtek 6600GT TDH שלי. לכל מי שתוהה דרך אגב, הוא מריץ את רוב המשחקים על מקס' תחת OC ומשהק רק לעיתים רחוקות. ולעניין, מחפש כרטיס חדש, התקציב 1000+ ואני אקנה בארה"ב כי זה הרבה יותר זול. אני שולט במה שיש ל- nVidia להציע, אבל לא כל כך מכיר את ATI (מנסיון אישי זאת אומרת) ודבר אחרון, הספק שלי הוא Liberty 400W. תודה.
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכנן לבנות מחשב לקולנוע ביתי , אך כל מה שחסר לי זה כרטיס מסך בעל יציאה ל טלויזיה. הוא לא צריך להיות חזק , מה שחשוב זה הגודל שלו , בגלל הצורך במארז כמה שיותר קטן (דק) הכרטיס לא צריך לבלות לגובה. וגם שיהיה זול. ;D
-
- 6 תגובות
- 763 צפיות
-
-
היי יש לי HD2600 PRO AGP ואני משתמש בVISTA 32 הדריבר תקין ועובד אבל הCatalyst אינו עובד כלל מה עושים ניסתי להתקין להסיר אך כלום ממש כלום... אני ממש עובד עצות כבר... זה האתר: http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=1941&l1=2&l2=9&l3=594&l4=0 נסיתי גם מהאתר של ATI: http://ati.amd.com/support/driver.html רק ששם יש רק לPCIX וגם הוא לא עובד... אנה עזרו לי... :'(
-
- 7 תגובות
- 873 צפיות
-
-
ערב טוב. יש לי לוח אם P5KPL-CM עם DDR 2. השאלה שלי אם אני יכול לחבר כרטיס מסך עם DDR 3? לדוגמה: Nvidia Geforce GT430 DDR 3. תודה.
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
-
שעברתי על ידי כבל של מסך בין המחשב לטלויזיה איך אני מסדר את הבעיה זו?
-
- 11 תגובות
- 631 צפיות
-
-
יש לי כרגע מסך LG FLATRON F900P .. ומאחר והוא ענקי אני מעוניין להחליף אותו במסך LCD 19" אינטש .. השאלות הן, האם כדאי לי בכלל להחליף את המסך ? הבעיה היחידה שמציקה לי זה שהוא יותר מדי גדול ואין לי מספיק מקום בחדר ובנוגע לLCD 19 אינטש, איזה כדאי לי לקנות ? אני מעוניין לקנות משהו באזור ה 2000 וראיתי שיש כמה דגמים במחירים הללו של SAMSUNG ושל BENQ ... מצאתי את המסך הזה בחיפוש בזאפ : http://www.mypc.co.il/Product.asp?Pid=BENQ-19-FP91E&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=40 מה אתם אומרים עליו ?
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
בגלל שיש לי 1GB זכרון והכרטיס בא עם 256MB הוא לוקח מהזכרון של המחשב עוד זכרון לעצמו על מנת להשלים ל512. האם יש איזהשהיא דרך לבטל את זה?
-
- 9 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך טוב לאפיק AGPx8 במחיר של עד 1000 ש"ח.
-
- 14 תגובות
- 737 צפיות
-
-
יש לי כרטיס X1550 . כל פעם שאני נכנס למשחק או לפעמים שאני מפעיל מחדש(מאז שעדכנתי לא קורה כשאני מפעיל מחדש) וכל משחק שאני נכנס צריך לכוון מחדש תצבעים ואם יצאתי מהמשחק לפעמים צריך להיכנס ל- CCC ולעשות ריאקטיב קולורס. גם אצלכם זה ככה? כשהיה לי FX5200 לא הייתה לי הבעיה הזו של הצבעים.
-
- 6 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך ישן ואני רוצה לשדרג לכרטיס מסך עם יציאת HDMI. סתם בחרתי את geforce 210 בגלל שנראה שהוא מתאים לדרישות שלי. השאלה שלי היא: אם אני אחבר את המחשב שלי לטלוויזיה עם כבל HDMI, האם יהיה לי סאונד או שאני אצטרך להוסיף חיבור נוסף בשביל הקול? ואם אין לי סאונד, יש דרך או כרטיס מסך אחר שיאפשר לי לחבר את המחשב לטלוויזיה בכבל אחד ולקבל גם ווידאו וגם אודיו? תודה רבה, טום
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-