כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
3870 תומך ב- PCI-EX 2.0 . לוחות אם עם PCI-EX 2.0 עדיין יקרים מאוד. האם יש טעם להשקיע בלוח אם כזה ? האם ישפר משהו בביצועים של הכרטיס ?
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום יש לי את הכרטיס של EVGA GTX 980 TI כשאני לא משחק אני רואה ב HWMONITOR את הRPM על 0 מישהו יודע האם לכרטיס הזה יש גם את התכונה שהוא לא מפעיל מאוררים עד לטמפרטורה מסוימת? אני לא שומע אותו בכלל לא בזמן שלא משחק ובזמן משחק. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי RADEON 9600 PROת לא ברור למה, אבל כל פעם שאני מתקין את הדרייברים (ניסיתי גם מהדיסק וגם מהאתר) משום מה מותקנים לי שני התקני מסך : RADEON 9600 ו SECONDARY. בדקתי ב DEVICE MANAGER וגם DISPLAY SETTINGS. אני יודע שזה פוגע בהעלאת משחקים אנא עיזרו. ניסיתי להסיר הכל ולהתקין מחדש, לא בטוח אם עשיתי את זה נכון אבל זה לא עוזר. תודה, תומר.
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום חברים, המעבד I7 3700 SEASONIC 700W המטרה היא קצת משחקים ב1080 ובעיקר VR ומידול בתלת מימד. מה דעתכם? אשמח לשמוע עוד הצעות אם יש
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, קניתי עכשיו את הכרטיס HD7850 ב - 760 שקלים , הכרטיס הקודם שלי היה HD4870 . השאלה שלי האם יש לי עכשיו צוואר בקבוק רציני . המערכת שלי : מעבד E8400 על תדר 4.05 לוח P5Q זיכרונות 4GB תודה .
-
- 5 תגובות
- 880 צפיות
-
-
מציעים לי GTX 1060 ב900 שקל שנקנה לפני 4 חודשים , אפילו לא צריך לחשוב על זה אם לקנות או לא נכון?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם מבקש עזרה בהשלמת מפרט CoolerMaster Storm Scout 2 SGC-2100-KWN1 Gigabyte GA-H87-D3H Intel Core i5-4670 tray Kingston 8GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/8GX Seasonic G-550 550W כרטיס מסך ב 1700 שקל מתלבט קשות בין 760 גרסאת 4GB לבין 7950, יש לי מפרט כמעט זהה עם 770 ועכשיו אני מרכיב לאח שלי מפרט דומה, מדובר על מחשב משחקים בינוני פלוס. תודה לכל עזרה או דעה בנושא
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני צריך לרכוש כרטיס מסך בסביבות 600-800 שקל, איזה שני כרטיסי מסך מהכרטיסים הבאים נחשב טוב ונכנס לתקציב? http://www.bug.co.il/productpage.asp?c=191&t=28 והבחירה צריכה להיות אך ורק מהקישור הנ'ל ! (יש לי שם זיכוי...) תודה
-
- 5 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
היי, לאחרונה מעסיקה אותי שאלה והיא האם ראם משפיע על ביצועי כרטיס המסך? אני מבקש שמי שמצביע גם יכתוב תגובה בנושא. תודה, אור.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם אני מחפש כרטיס מסך לצפייה בסרטי HD MKV המחשב שלי ישן המעבד הוא AMD3200 ;זיכרון 1GB יש לי עכשיו במחשב כרטיס מסך G9500 אבל הסרטים מקרטעים ואין לי יציאה של קול בחיבור של ה-HDMI המחשב מחובר לLCD 37 אינצ' האם הכרטיס מסך G210 יכול להספיק לי או שצריך כרטיס אחר? תודה
-
- 5 תגובות
- 958 צפיות
-
-
נקח לדוגמא את הכרטיס 6800gt סבבה??? עכשיו מי יותר טוב זה שעם החיבור agp או זה עם החיבור pcie?????? (אל ככה סתם תגידו אם אפשר תביאו איזה מאמר או הסבר או הוכחה למה זה יותר טוב מהשני(אם אפשר))
-
- 5 תגובות
- 888 צפיות
-
-
ערב טוב ושבת שלום לכולם! שאלה : מה כרטיס המסך הטוב ביותר כרגע (בביצועיו שנמכר בארץ) ומה דרישות המינימום שלו מבחינת ספק + מעבד? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 657 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך כדי לקנות ב 1400 שח? כרגע אני חושב על 7600GT
-
- 5 תגובות
- 568 צפיות
-
-
-
מקווה שאני בטופיק הנכון (אני דיי מאמין שכן), אז ככה חשבתי על לקנות מסך של 22 , ויש לי כרגע מסך של 19, חשבתי להשאיר את ה-19 ולחבר את שניהם לכרטיס מסך (יש לי שתי כניסות לשתי מסכים), ואז בעצם "להאריך" את שולחן העבודה שלי שיהיה לי יותר מרחב וכו, השאלה שלי, האם זה פוגע בביצועים של משחקים? האם הכרטיס מסך תמיד מוציא מידע לשני היציאות אפילו אם מחובר רק מסך אחד., או רק שאני מחבר אל היציאה הוא מוציא אלייה, אני מתכוון האם הכרטיס מסך בעצם אני מעמיס עליו, וזה יקח לי מהביצועים של המשחקים, או שזה לא יפגע בביצועים, ואם כן, האם זה יוריד את הביצועים בהרבה? אחרי הכול הוא צריך להוציא מידע לשני מסכים... מקווה שהבנתם את השאלה , אשמח לתשובה! תודה!
-
- 5 תגובות
- 532 צפיות
-
-
הזמנתי היום את הכרטיס מסך הזה ויש לי בבית ספק כוח hec400trt ורק עכשיו שמתי לב באתר לדרישות ל 450w או יותר :kopfpatsch: מה לעשות ??? לבטל או שזה יחזיק ??? יש לי לוח gigabyte ds3l תשובה דוחפה תודה . http://www.inno3d.com/products/graphic_card/gf9/9600gt_oc.htm 2. Minimum 450W or greater system power supply (with 12V current rating of 30A)
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-
-
האם הוא בעייתי מבחינת משחקים כי קראתי כבר בכמה רידמי וכל בעם יש איזה issue עם הרדאון 8500 זה נכון? והאם כדאי לי להחליפו ב xabre 400?
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי מחשב מותג Asus V7-P7H55E מעבד i7 870 4 ג'יגה RAM ממה שהבנתי במעבד הזה אין מאיץ גרפי, http://ark.intel.com/products/41315/Intel-Core-i7-870-Processor-8M-Cache-2_93-GHz ולכן חובה להוסיף כרטיס מסך. המחשב נקנה לפני שנתיים, ועד כה לא היה בשימוש (נשאר בקופסא) עכשיו אני רוצה לקנות כרטיס מסך, ושאלתי היא איזה שילוב של כרטיס צריך בשביל לקבל את התוצאה הטובה ביותר ? מחכה להמלצותיכם תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 649 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 7900GT של אלבטרון ששכב בארון איזה שנה , היום החזרתי אותו למחשב יד שניה שהרכבתי , הבעייה היא שהיה לו מין כבל כזה שמתחבר לכרטיס ומהצד השני של הכבל היו שני מחברים שהלכו לספק הכח , אני לא מוצא את הכבל הזה ולכן מלוא כוחו של הכרטיס לא מנוצל. חיפשתי את הכבל הזה לקניה בכמה חנויות ואני לא מוצא מישהו יודע איפה אני מוצא כבל כזה?
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-
-
הכרטיס מסך הוא 6600GT... יחד עם הכרטיס קיבלתי מתאם כזה שיש לו כל מיני סוגים של יציאות לווידאו... בדרך כלל אני משתמש בכבל הזה: אבל אתמול הכבל הזה לא היה אצלי ולא הייתי יכול להשתמש בו.... אז ניסיתי להשתמש בכבל הזה: עכשיו מה הבעיה? הבעיה היא שבשני הכבלים המחשב פשוט מסרב להשתמש בכבל הצהוב שאמור להיות לווידאו והוא מזהה את הטלוויזיה רק עם הכבל האדום... זה לא בעיה בכבל הראשון כי אני פשוט מחבר את האדום בטלוויזיה לכניסה של הווידאו ובגלל זה זה לא ממש התריד אותי עד אתמול... אבל בכבל השני אני חייב להשתמש בכבל הצהוב כי הכבל הצהוב הוא זה שמעביר את הווידאו בכבל השני לכניסות של הווידאו בטלוויזיה ואני לא יכול לשנות את זה.... מה הבעיה כבר יכולה להיות? הכרטיס מסך שלי פשוט שונא צהו…
-
- 5 תגובות
- 578 צפיות
-
-
מהי הליבה שמותקנת בכרטיס המסך הזה?: כרטיסי מסך MSI - 8800GT OC 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva&uin=6403
-
- 5 תגובות
- 607 צפיות
-
-
-
הספק הזה יספיק? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6489 או שיש משהו יותר טוב במסגרת התקציב?
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
רסיסי פרטים נוספים אודות הכרטיסים הגראפיים הניידים של אינטל ממשיכים להגיע אלינו - ומפיחים אופטימיות בכל הנוגע לרמות הביצועים אותן נוכל לקבל מהמחשבים שיעשו בהם שימושלכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
ראיתי בטייגר שזה הכרטיס הכי זול ב- 8800 (יוצא איזה 1400 ש"ח כולל משלוח ) יש סיבה מיוחדת? מישהו התנסה עם כרטיסים של החברה הזו? חבר אמר לי שהם מומחים לכרטיסים מיועדי עריכות גרפיות וכו' http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=2894469&CatId=2669 מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 836 צפיות
-