כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
איך החברה הזאת,הם אמינים? ב7800 GT איזה חברה עדיפה-XFX או LEADTEK או משהו אחר? אני שואל בין היתר כי המחיר של XFX קצת חשוד-רק 2100 ש"ח וזה עוד עם OC לעומת כ2400-2500 בLEADTEK. שמעתי גם שXFX היו פעם בעצם no name האם זה נכון? תודה
-
- 5 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום חברים אני צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך אני מתלבט אם לקחת RADEON 9600 XT או RADEON 9800 PRO .שני הכרטיסים 256MB . כי אני יודע שה 9600XT בעל שעון של 500MHZ ו ה 9800 PRO בעל שעון קטן יותר בוודאות האם על שניהם אני יכול להריץ את כל המשחקים הכבדים כמו FEAR ועוד. בבקשה עזרה ...
-
- 5 תגובות
- 506 צפיות
-
-
כמה וואט צורך כרטיס X1950PRO בכל מקום רשום משהוא אחר ואולי מישהוא יכול לימצוא מקום שבוא רואים אותו יחד עם ה7600GT
-
- 5 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי להתייעץ אתכם בקשר לכרטיסי מסך לא מזמן הרבה אנשים קנו הרבה כרטיסימסך לצורך bit coin כנראה זה הפסיק להיות ריווחי, ולכן הםהתחילו למכור אותם ב יד 2 לדוגמא כרטיס מסך gigabyte r9 280x שעולה מינימום1300 שקל, מוכרים אותו ב 600-800 שקל עם אחריות לשנתיים וחצי. אני את האמת לא משחק במשחקים שצריכיםכרטיס מסך כזה ואני מאמין שרק בעוד שנתיים אני אקנה מחשב חדש. האם כדי לקנות כרטיס יד 2 כי יש כאןהזדמנות עסקית טובה? או שאתם חושב שעוד שנתיים במחיר600-800 שקל אני אצליח להשיג כרטיס ברמה כזאת? תודה רבה J
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפני שנה בערך קניתי את ה HERCULES 3d PROTHET 3 TI-500... והכל טוב ויפה! לאחר כמה זמן המחשב שלי התחיל להתקע או לעלות ממש לאט במהלך המסך פתיחה של הויינדוז (כתוב WINDOWZ XP ויש טעינה למטה) ולא משנה מה עשיתי, פירמטתי הכל זה לא עבר... ולא חשבתי בכלל שזה קשור לכרטיס מסך. ואז כאשר העברתי את הכרטיס מסך למחשב של אחותי (מחשבי בשיפצור קטן) זה החל לקרוא גם לה! אז זה חייב להיות הכרטיס מסך! האם זו בעיה ידועה? האום אלו הדריוורים? מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 860 צפיות
-
-
יש לי 7870 קרוספייר מעבד i5 3550 corsair 750 watt GB ud3h z77 8gb corsair memory מעוניין המלצות לתחליף למערך ניתן המלצה לכרטיס בודד אן מערך קרוספייר אחר תקציב כ 1200 שח תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב נועד למשחקים כבדים ואני מתלבט בין : ASUS 7950 לבין Gigabyte HD7950 Windforce X3 בKSP המוכר המליץ מאד על הדגם של ASUS וטוען שהקירור שלהם הוא הכי מפלצתי שיש - השאלה היא בביצועים בשטח , מה הכי טוב מבין שניהם ?
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ATI radeon X700 256MB ורציתי לשאול אם אפשר לראות את המחשב בטלויזיה למה אין לי שום כבל ואיזה יציאה יש לכרטיס מסך ? למה יש לי 3 יציאות ואני לא יודע הנה זה היציאה שיש לי : ואם תוכלו להגיד לי כמה עולה הכבל שמחבר אז אם תוכלו להסביר לי תודה רבה !! :hi: ונראה לי אני לא בטוח יש לי יציאה S-VID OUT אז מישהו יכול להסביר לי איזה כבל לקנות ולאן לחבר בטלויזיה ( בטלויזיה יש לי את החיבור אם ה - 3 עיגולים בצבע אדום - לבן - וצהוב )
-
- 5 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אהלן, קיבלתי היום Radeon 9000 64MB GigaByte, ניסיתי להתקין וקיבלתי כל פעם הודעת שגיאה אחרי התקנת ה - Display Driver. זה אחרי שהורדתי drivers מ - http://www.ati.com/support/drivers/powered.html המחשב שלי כבר ישן: P3 550 256MB SDRam. כששאלתי בחנות אמרו לי שלא צריכה ליהיות בעיה עם ההתאמה בינהם. הכרטיס הישן שלי הוא Voodoo 3 3000. למישהו יש ניסיון עם הקונפיגורציה המסויימת הזאת והצליח ? תעשו טובה ותנסו להציל אותי כי יאללה אני רוצה כבר שיעבוד ! תודה...
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום אני משתמש ב nerovision Express 3 , אני מנסה "ללכוד" - capture עם התוכנה הזאת אך היא לא מצליחה לתקשר עם כרטיס הטלווזיה שלי , כרטיס הטלוויזיה שלי הוא תקין לחלוטין , עם WINDVR הכל עובד חלק. (הסיבה שאני רוצה להשתמש דווקא nerovision Express 3 היא לא סתם בשביל ללכוד וידאו אלא לצרוב אותו בזמן אמת ל DVD .) אין לי מושג מדוע התוכנה לא מצליחה לתקשר עם כרטיס הטלווזייה . עניין חשוב הוא שהאופצייה של video device properties לא אקטיבית הבעייה הזאת מופיעה בתמונה כאשר האיזור הבעייתי מוקף בעיגול ,אם מישהו יודע מה הבעייה ? למה זה קורה או איך להופך את video device properties לאקטיבי ..... ,אנא שייתן עזרה , לדעתי אם החלק של video device properties יהיה אקטיבי אני כבר יסדר את ההגדרות כמ…
-
- 5 תגובות
- 608 צפיות
-
-
פתחתי אשכול ב- FXP שימליצו לי על כרטיס מסך שיתאים למערכת הנוכחית שלי, והם הציעו לי את ה- HD6870 1GB, ורציתי לשאול בעוד מקומות כדי להיות בטוח במאה אחוז לפני שאני קונה. פרטים על תקציב הקונה: תקציב: 700 ש"ח חריגה מקסימלית: 1000 ש"ח מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס? (הדגישו מה שאתם צריכים): גיימינג\ כרטיס ל-SLI או CrossFireX \ כרטיס לעריכה \ כרטיס לעבודה משרדית. - אם בחרת בגיימינג, באילו משחקים תשחק? BF3,C2,Skyrim ומשחקים כבדים עתידיים. - אם בחרת בעריכה, באילו תוכנות תשתמש? האם תהיו מעוניינים לבצע OC לכרטיס המסך? (לא יודעים מה זה? אל תתייחסו לזה). *מהו OC וכיצד לבצעו, ראו כאן (תגובה 2). לא. חנות: האם יש חנות ספציפית שהקונה מעוניין לקנות ממנה?: (TMS,…
-
- 5 תגובות
- 948 צפיות
-
-
טוב אז אני מחפש לקנות 6800 ואני לא יודע איזה דגם ... בעקרון חשבתי על הדגם הזה Leadtek Geforce FX6800 128 mb Retail A400TDH [A400TDH] זה AGP ו-256 ביט ( אני צריך AGP :< ) הכרטיס עולה 1600 שקל , ורציתי לדעת עם יש דגם של ה 6800NU שהוא שווה יותר מהדגם הזה ? * צריך שתתחשבו גם ב OC וקירור *
-
- 5 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום אנשים. אני לאט לאט בונה בסיס הבנה שיוכל לעזור לי להבין טוב יותר את עולם כרטיסי המסך והגרפיקה. כפי שסמתם לב רוב הנושאים שאני פותח הם הסברים שאני עושה על פן קטן בעולם כרטיסי המסך. עד עכשיו אני מנסה לרכוש את הידע הזה,אבל לפני שאני בטוח לגבי משהוא אני תמיד שואל אנשים פה מהפורום אם זה נכון או לא. אז הפעם אני כתבתי לא הסבר אחד אלא כמה הסברים קטנים (ולפי דעתי לא רעים, יכול להיות שאני טועה) על כל מיני טכנולוגיות שקיימות בכרטיסי המסך העכשווים. אז אני צריך שתגידו לי אם זה נכון או לא. ש:מה זה vertices? ת: vertex היא נקודה בסביבה תלת-ממדית המרכיבה כל עצם בסביבה תלת-ממדית.הקודקוד מכיל קורדינציות כמו: x, y, ו-z. כאשר מחברים ביחד שלושה קודקודים ומעלה נוצר מה שניקרא פוליגון, אשר יכו…
-
- 5 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לרכוש GTX 1080. אני מחכה מאז שהכרטיס הושק שהמחירים יתייצבו, ואמשיך לחכות עד שזה יקרה. לאלו שמחכים - מהו טווח המחירים ההוגן שאתם מחכים לו ותרכשו בו את הכרטיס? כשהכרטיס יצא הדגמים הכי זולים שראיתי עלו סביבות 3,800 ש"ח. כיום אני רואה שהכי זולים עולים סביב 3,600 ש"ח. בנוסף, יש גרסת צד שלישי מומלצת?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://rapidshare.com/files/40214791/DirectX9.2.EXE.html נראה לכם אמין? הורדתי וביצעתי סריקת וירוסים (עם AOL ACTIVE VIRUS SHIELD) וזה לא מצא שום וירוס.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי אותו ואני מתחרט מאוד שקניתי של HIS אני רואה שמלא אומרים שזה ממש חרא .. זה נכון?
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את הכרטיס הנ"ל. רציתי לדעת אם יש איזושהיא חברה שהכרטיס שלה יותר טוב (מהמחבר בארץ, אני בכל זאת רוצה לקנות ולא רק לברר ;D)
-
- 5 תגובות
- 600 צפיות
-
-
היי, לא ממזמן שיקחתי בRAINBOW SIX VEGAS וחשבתי שאני גבר P: כי קניתי כרטיס מסך מעולה! לפני שנה! אח.. פתחתי את הריינבו, ובום! איכס! אני משחק ב800X600, איטי ומסריח.. למישהו יש המלצה טובה לכרטיס מסך חדש עד 1,000 שח? שמעתי שגם יוצא טכנולוגיה חדשה, ואולי שווה לחכות עם הכרטיס ואז אוכל לקנות את הכרטיסים עכשיו בחצי מחיר?? ועוד משהו,יש לי ג'יגה זיכרון, האם יכול להיות שמשחק תופס חצי ג'יגה זיכרון?! שווה לקנות עוד ג'יגה?
-
- 5 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אל תסמנו את 4 כי גיפורס יותר זול מרדאון אלה כי הוא שווה את המחיר שלו לשנת 2011
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב יחסית ישן (כמעט 4 שנים) ואני רוצה קצת לשדרג אותו יש לי כרטיס מסך ON BOARD חלש וחשבתי להתחיל מכרטיס מסך איכותי יותר. יש לי בלוח אם חיבור PCI EXPRESS והבנתי שזה נותר לי יותר אפשרויות. רציתי המלצה לאיזה כיוון ללכת (לא יקר מדי ולא למשחקים הכי כבדים) עד 500 ש"ח בנוסף, אני לא יודע אם יש לי תמיכה במחשב בזכרונות DDR2. האם זה ימנע ממני לקנות כ.מסך עם זכרון DDR2? תודה.[br]פורסם בתאריך: 23.11.2008 בשעה 19:48:48 סליחה..להלן פרטי המחשב: INTEL PENTIUM 4 3GH 1GB RAM תודה
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך עם יציאה לטלויזיה אבל עושה לי בעיות לראות סרטים העל מחובר טוב אני רואה את השולחן עבודה בטלויזיה אבל כש אני מפעיל סרט עם media player, bsplayer ,microdvd...... הסרט לא רץ. אני יכול לראות אותו רק על מסך המחשב שלי אני משתמש ב winxp והכרטיס הוא asus v7100 mx400 בבקשה תעזרו לי
-
- 5 תגובות
- 996 צפיות
-
-
המטרה: עיצוב... מוצר, פוסטרים, כיתוביות וכו' כולל שילוב תלת-מימד
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קראתי בכמה אתרים מידע שונה, חלק אומרים שזה 9700 מומהר ויהיה לו 10% ביצועים יותר, חלק אומרים 30. אשמח לקבל מידע או לינקים מקצועיים יותר תודה ;D
-
- 5 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת אם ניתן לשים את הכרטיס הזה על מעבד AMD ATHLON64 3800 MHZ?, ואם אני צריך לקנות לו ספק חדש. כרגי יש לי ספר גנרי שבא עם המחשב. ועוד שאלה אחרונה: הכרטיס הזה מסוגל להריץ משחקים חדשים וכבדים עם הגדרות גבוהות/גבוהות מאד ברזולוציות גדולות?
-
- 5 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך Sapphire ATI 7850 1GB 256-bit GDDR5. 1. האם הוא יכול להריץ משחקים חדשים יחסית כמו Assassins creed unity, Far Cry 4, COD, בהגדרות גרפיקה בינוניות פלוס לפחות, או שכדאי לשדרג? 2. אם כדאי לשדרג, איזה כרטיסים מומלצים בטווח פלוס מינוס 1000 ש"ח, שגם יתנו שיפור ממש משמעותי יחסית לנוכחי, וגם יהיה להם "אורך חיים" (מבחינת יכולות למשחקים עתידיים) לשנים הבאות? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-