עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. בסופו של דבר הכרטיס מסך יהיה 23 בסנטימטר רק גירסת הOEM תהיה 34 סנטימטר http://www.nordichardware.com/news,5546.html

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  2. Started by dorono008,

אני יודע שבגדול אומרים שאין הבדל אבל זאת כבר ממש חברה לא ידוע שווה לקנות ?

• 5 תגובות
    • 558 צפיות
  3. Started by dillen,

חבר'ה אני מזמין מחשב חדש את המערכת ה939 amd ורק על הכרטיס מסך עוד לא נסגרתי.. התחלתי מ9600xt ואז עברתי ל9800pro ועכשיו שמעתי גישושים על ה 6600 gt שהוא קטלני והרבה יותר טוב..אז התייאשתי כבר.. התקציב הוא עד 1500 פחות או יותר, מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס מסך טוב והכי משתלם שאוכל לסגור עליו סופית כבר.. אם אפשר אז לכתוב לי את החברה זה חשוב וכמה mb ו bit וכו'.. וכמובן מחיר ואם אפשר להשיג אותו בארץ כבר.. תודה.

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  4. Started by arnon,

איזה כ. מסך הכי כדי עד 300 ש"ח להריץ ממשק ארו בויסטה , לא למשחקים , ללוח ASUSA P5K SE מעבד 6750 ו 2GB תודה

• 5 תגובות
    • 800 צפיות
  5. אני רוצה לקנות כרטיס טלויזיה טוב , שיראו בו חלק ושאני אוכל להקליט תוכניות למחשב. תקציב בערך 400 ש"ח תודה מראש , Iverson

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  6. איך בודקים יש איזה תוכנה?

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  7. שלום! מי יעזור לי? יש לי כרטיס RADEON8500LE עם הדריברים 3.5 ושאני מחבר ליצאת ה T.V בעזרת כבל S.VIDEO מתקבלת תצוגה של שחור לבן בטלווזיה. מי שיכול לעזור לי בבקשה אני משתגע ? ;D ;D ;D

• 5 תגובות
    • 998 צפיות
  8. שלום.אני קונה מחשב חדש בקרוב והטכנאי המליץ להשקיע את מירב הכסף על הכרטיס (2000 מ6000,שליש).יש לציין שאני משחק הרבה במחשב על פירוט גבוה וAA.כדאי להשקיע את רוב הכסף על הכרטיס? תודה.

• 5 תגובות
    • 948 צפיות
  9. geforce 4 ti 4200 innovision תודה

• 5 תגובות
    • 933 צפיות
  10. Started by ITAMAI,

אני רוצה לקנות את הREDEON9600pro lite מgigacub ואני רוצה לדעץ מה ההבדל בביצועים כי אני יודע שפרו לייט עובד 400MH במקום 600MH ואני רוצה לדעת האם כדי לי לקנות

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Anfield,

;D

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  12. שלום לכולם, בבקשה תמליצו לי על כרטיס מסך המתחבר לחריץ AGP ושעדיין ניתן לקנות אותו באחת מהחנויות בישראל ושמחירו לא יעלה על 400 ש"ח. וזוהי הסיבה: יש לי מחשב שולחני ישן יחסית אשר החלטתי להחיותו. לאחרונה התקנתי עליו חלונות 7 והוא עובד לא רע, אך יש לו קושי עם להריץ סרטים, ולכן חשבתי לצ'פר אותו בכרטיס מסך יותר טוב וכך גם להאריך גם את תקופת חייו. והבעיה היא שללוח האם אין חריץ PCI-E, אלא רק סלוט AGP. מפרט המחשב המדובר: לוח אם: Abit IS7 מעבד: P4 2.8 4GB :RAM תודה מראש.

13. Started by nore0,

nVidia GeForce או ATI מה יותר טוב ???

• 5 תגובות
    • 801 צפיות
  14. Started by yonatan.mendelson,

בעוד שמעבדי ה-Threadripper שלה מציעים כמות חסרת תקדים של עורקי PCI-Express לחיבור של רכיבים נוספים דרך לוח האם - כרטיסי ה-Radeon RX Vega נמנעים מכל אזכור באשר הוא למערכי CrossFire לכתבה

15. Started by boogie,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך סבבה, שהמשחקים יעבדו בסדר\טוב אבל לא להסחף יותר מדי עם המחיר.... תודה מראש

• 5 תגובות
    • 547 צפיות
  16. אהלן, יש ברשותי מחשב מיותר וישן, שהייתי רוצה לחבר אותו לממיר YES אשר ברשותי ולהקליט תוכניות. לאחר קריאה של הכתבה הזו http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3209280,00.html העליתי בחכתי את התוכנה הבאה: mythTV. האם התוכנה הזו באמת יכולה להסתנכרן מול לוח-שידורים של ממיר YES, לתזמן הקלטות, להפסיק הקלטות לפי תזמון (ברמת התוכניות שמוצגות בלוח-השידורים של הממיר), וכל מיני פונקציות בסגנון של YES MAX? והחלק הכי חשוב. איזה ציוד אצטרך? לפי מה שהבנתי בכתבה של YNET, כנראה אצטרך להתקין לינוקס. (יש לכם המלצה/קישור לגירסא טובה?), אך מה מעבר לכך? יש צורך בכרטיס ייעודי (יש לי כרטיס מסך ATI 1950XT)?, כבלים ייעודיים, מה הולך להיות המחיר (אפשר גם אומדנים גסים) ואם בכלל הנחת היסוד שלי שא…

• 5 תגובות
    • 848 צפיות
  17. Started by rank,

אני קניתי לא מזמן את הHD 4870 ואני הייתי עם הדרייברים של הדיסק שבה איתו , אז היום אני ניסיתי להוריד דרייברים יותר חדשים של ATI (מהאתר שלהם) הסרתי את הדרייברים שבאו עם הדיסק והתקנתי את החדשים ועכשיו זה כותב לי שאין לי דרייברים , אז ניסיתי להחזיר את הדרייברים הקודמים אבל זה עדיין לא עוזר מישהו יודע מה הבעיה ???

• 5 תגובות
    • 552 צפיות
  18. Started by poonix,

איזו גרסא יותר חזקה? his 6950 iceq x turbo sapphire 6950 dual fan dirt 3 edition ?

• 5 תגובות
    • 909 צפיות
  19. השאלה כזאת בקשר לשדרוג מחשב מדובר על המפרט הזה : PENTIUM D 3 GHZ 2G RAM לוח של אינטל לא בטוח מה הדגם אבל יש לו PCI-E X16 (מן ה סתם שה PCI 1 ולא 2) עכשיו עומד על המחשב 8600GTS המחשבים מקרטעים ה FPS ממש נמוך התקציב בסביביות ה 500 שקל (100+\-) אני חשבתי על GTS250 של נבידיה שעולה בסביבות ה 650 שקל או על 4850 של ATI שעולה בסביבות ה 600 שקל השאלה עם הכרטיסים האלה יתנו צוואר בקבוק יותר מדי גדול ? תודה לעונים !

• 5 תגובות
    • 967 צפיות
  20. Started by boom!,

לפי רוב מבחני הביצועים שראיתי הGT מנצח את הXL, וזה לא ממש ברור לי... לGT יש 7 ורטקס שיידרים ולXL יש 8, לGT יש 300 מיליון טרנזיסטורים ולXL יש טיפה יותר, 321 מיליון, מהירות הסטוק של הGT היא 400MHZ ושל הXL זה 500MHZ,והמהירות זיכרונות זהה(1000MHZ), כלומר שכל היתרון של הGT מול הXL זה בעצם עוד "כולה" 4 צינורות פיקסלים... ולפי מיטב ידיעתי הטכנולוגיות של NVIDIA לא מובילות עד כדי כך מול ATI...

• 5 תגובות
    • 870 צפיות
  21. Started by tobul,

מה המצב יש לי 8800GT שכנראה הלך אני מחפש כרטיס חדש אני לא ממש גיימר אבל מידי פעם כשיוצא משחק שווה אני מוריד וגם אחים שלי משחקים קצת. בכל אופן - לא ממש משנה לי ATI או NVIDIA אתם המומחים המערכת שי היום הים Q6600 4 GM RAM לוח נראה לי gigabyte p35 יש לי ספק של 500 לא יודע אם ה מספיק. מה לדעתכם כדאי?תודה

• 5 תגובות
    • 895 צפיות
  22. Started by bullet,

שלום :] אני הולך לקנות מחשב חדש ולקחתי בתוך המפרט Sparkle 8800GTS 512MB ב1598 ש"ח עכשיו אני צריך התיעצות על החברה הזאת כי אני לא כל כך מכיר אותה ואני לא יודע איך הקירור שלה והביצועים לכן באתי לפה שתעזרו לי :] אז קודם כל אם יש לכם הצעות לכרטיס מהסוג הזה מחברה אחרת שיותר טובה בביצועים וקירור ופחות כסף אתם מוזמנים להציע.. עכשיו בגלל שאני לא מכיר טוב את החברה הזאת אני לא יודע אם כדאי לקנות קירור של זלמן לכרטיס הזה או להשאיר אותו ככה כאילו מבחינת הקירור אם הוא טוב.. השימושים שיהיו בעיקר לכרטיס הזה זה משחקים כבדים שיצאו וגם מה שכבר יצאו כמו cod4 ועוד.. וחשוב שלי הגראפיקה וביצועים אז תנו לי ככה בסיקור קצר על זה..

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  23. Started by yarindav,

שלום לכולם :] רוצים להביא לי את הכרטיס של msi 8800gtx 768mb השאלה שלי היא האם הוא פחות טוב מאותו כרטיס בידיוק של leadtek הם חברה טובה? מובילה ? תודה =]

• 5 תגובות
    • 601 צפיות
  24. Started by I7210I,

שלום אני מעונין לקנות כרטיס מסך למחשב שלי שזה המפרט שלו (חדש) Intel Core i3-540 3.10 4M Intel Tom Cove DH55TC CHENBRO PC317 ATX Thermal-Advanced x USB2, : Topower [zumax] 500W + Turbo Fan Western Digital 500GB SataII 32 Mb 7200 4Gb [2x 2Gb] DDR3 1333 CL9 Kingston LG / Sony DVD-RW DVD O/B Intel® High Definition Audio O/B Intel® Graphics Technology O/B Intel® 10/100/1000 איזה כרטיס מומלץ למשחקים בסביבות 600ש"ח? תודה

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  25. :s05: אני מקווה שהתשובה תהיה כן... ואם אתה יכולים להעריך בכמה בערך?

• 5 תגובות
    • 643 צפיות

דיונים חדשים בפורומים