עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. חיפשתי באתר החברה ואין שום מידע...כמו כן ב-EBAY ו-NEWEGG אף אחד לא מוכר אותם.... אז מאיפה היה להם את הכרטיס לביקורת? הכרטיס טרם יצא לשוק?

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  2. Started by Game5,

שלום , מה עדיף מבין הכרטיסים? שמעתי ש 7600gt ממש טוב ונותן ביצועים ממש טובים יחסית למחיר. מביקורת שיש באתר הזה , נראה שדווקא x1800 יותר טוב: איזה כרטיס הכי כדאי לקנות? ויש כרטיס במחירים האלו שיותר טוב?

• 5 תגובות
    • 756 צפיות
  3. אם יש לי TV "37 FHD איזה כרטיס מסך טוב במחיר סביר של 1000-1400 ש"ח למשל אפשר לבחור כדי להפיק את המקסימום ? ראיתי שיש HD4870 וHD4890 . אלו כרטיסים מספיק טובים למסך בגודל כזה?

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  4. Started by eli1024,

שלום לכולם , אני אתחיל במפרט שלי שיהיה לכם תמונת מצב מעבד : intel q9300 ללא אובר קלוק לוח : asus p5n-d nforce 750i זיכרון : 4 גיגה ספק : 750w עם הספק של 62 אמפר ב-12v כמובן עם אפקטיביות של מעל 80% כרגע יש לי כרטיס מסך 8800gt עם אובר קלוק מהחברה ועדיין מריץ לי הכל על גרפיקה יפה אבל מעוניין ביותר הבעיה שאני מחפש כרטיס חזק בהרבה וגם שקט באותו זמן אני לא רוצה לשמוע את המחשב שלי שאני לא משחק כרגע אני שולט בסיבובי מאוורר כרטיס מסך שלי ידנית ככה שאני לא משחק אני בקושי שומע את המחשב שלי אז צריך פיתרון דומה בכרטיס החדש או עדייף שיבוא שקט תקציב זה לא בעיה אבל לא רוצה לקונות כרטיס שאני לא אנצל בגלל צוואר בקבוק שיבצר בגלל המעבד שלי תודה מראש לכל העונים! אשמח לקבל חבות דעת על…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. שלום לכולם ! אני מתכוון לשדרג את הכרטיס מסך שלי בקרוב , אני מתכוון לקנות את הכרטיס מארצות הברית. ההתלבטות שלי היא בין GeForce 8800gts 320mb לבין Reado HD2900pro . המחיר שלהם בארה"ב הוא בין 250 ל-300 דולר . או שאולי כדאי להוסיף משהו כמו 100 דולר וללכת על 8800gts 640mb או HD2900xt ,האם התוספת כסף שווה את התוספת בביצועים. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 571 צפיות
  6. Started by E1,

קניתי כרטיס מסך מתקדם עם יציאת DVI מה השימוש בה? אני רוצה לקנות מסך LCD עכשיו ,האם כדאי לי להוסיף כסף כדיי שיהיה במסך יציאה כזו של DVI מה ההבדל בין חיבור הDVI בין המחשב למסך לבין החיבור הרגיל? אודה לכל מי שיעזור לי בפתרון הבעיה. תודה

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  7. שלום רב! אני מתקרב לקניית מחשב.כפי שרשמתי אני מחפש כרטיס מסך חזק למשחקים .יש לי מסך 19" רגיל ואני לא מתכוון להחליף אותו. אני מבקש המלצה לגבי כרטיס מסך מתאים למשחקים כבדים ,אבל חשוב שיהיה שקט.אני יושן בחדר מחשב.יש לי מארז של COOLER MASTER CENTURION. חשבתי על גרסאות עם קירור פסיבי-אך הבנתי שמארז צריך להיות מקורר היטב.הקיצור מחכה להצעה הכי משתלמת לדעתכם מחנויות באיזור חיפה. הנה המפרט שבניתי ללא כרטיס מסך : מעבד: Intel Core 2 Duo E7300 2.66Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤644 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤109 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤498 מארז: Coolermaster Centurion 532 Silver כמות: 1 - מחיר: ¤329 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DD…

• 5 תגובות
    • 564 צפיות
  8. ניראה לכם הגיוני שהסוני החדש יציג משחקים יותר טוב ממחשב אם ככה למה להשקיע על מחשב ביכלל

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  9. Started by kobiperez,

שלום החלפתי כרטיס מסך במה שמוציין לעיל ולאחר ההתקנה הכל עבד מוציין(משחקים,סרטים רגילים) חוץ מתכני HD, הסרטים עצמם עובדים אבל רואים לא טוב בזמן צפייה. הדרייברים שמותקנים 10.2 מחקתי את כל הדרייברים של הכרטיס מסך הישן(8400gs), ולאחר מכן החלפתי את הכרטיס ל5750. מערכת ההפעלה היא win7, ואני משתמש ב BSplayer בשביל צפייה בסרטים. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה ?

• 5 תגובות
    • 871 צפיות
  10. Started by 00Amir,

קניתי GTS 250 1GB ואני מקבל ב 3DMark Ventege רק 4975 נקודות כאשר אני רואה את השרשור תוצאות אני שם לב שלמעשה יש לי כרטיס עגלה... התוצאה הגיונית בכלל? אני חייב לעשות O/C בשביל לקבל תוצאה נורמלית? המחשב והזיכרון מאוד חזקים ואני מקבל ב CPU : 39943. מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. יש לי כרטיס מסך hd 4850 והוא בשעת משחק מגיע ל- 80 מעלות זה נורמאלי ? ובמנוחה מגיע ל- 55 מעלות זה בסדר היה לי בחורך במנוחה 43 מעלות ובמשחק 57 מעלות ואמרו לי כשהתחיל הקיץ שהחום זה בגלל שקיץ ועכשיו הגיע ל- 80 מעלות 75 מעלות במשחק זה עדיין בסדר ובגלל החום שבחוץ? ועוד שאלה . אפילו שאני מדליק מזגן זה נשאר אותו חום בערך 55 מעלות במנוחה אז איך אומרים לי שזה בגלל הקיץ וחם בחוץ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. והאם הסידרה 9 יצאה מוצלחת או עדיין חלשה כמו ה 8

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  13. Started by Stranger,

אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש,אני בכיוון של 9700 או פרו או רגיל. עכשיו שאני חושב על זה אולי עדיף לקנות את 9500 פרו ואז בעוד שנה או שנתיים להחליף או מעכשיו לקנות כרטיס חזק שיחזיק לטווח ארוך (ככה אני מקווה לפחות). תודה רבה על העזרה!!!

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  14. Started by metall111,

כרטיסי מסך ‏GIGABYTE‎ - ‏GTX460 768MB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E‎ http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=10706 או... GainWard GeForce GTX460 768MB GDDR5 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2005 לדגם של גיגה בייט יש עוד מאוורר ??

• 5 תגובות
    • 873 צפיות
  15. Started by ykg,

במחשב החדש יהיה לי GEFORCE 8800 GTS של MSI. איזה דרייברים להתקין? של MSI (בדיסק או מהאתר) או של NVIDIA? מה ממולץ? תודה.

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  16. Started by shimon956,

שלום לכולם רציתי לשאול מתי יוצאים הדריורים החדשים של ati מאחר והם אמרו שהם יוצאו כול חודש ועבר כבר חודש מאז יצאו הדריור הקודם

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  17. מה יותר חשוב מהירות ליבה או מהירות זיכרון? למשל: כ.מסך עם: מהירות ליבה:500Mhz ומהירות זיכרון:600Mhz או כ.מסך עם: מהירות ליבה:390Mhz ומהירות זיכרון:700Mhz מה יותר טוב? ואם מישהו יכול להסביר לי: מהי בכלל מהירות ליבה? תודה לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. רציתי לדעת עם הניקוד טוב :s05: ] [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  19. היי מה הספק המינימאלי שצריך להשקיע בו על מנת להחזיר כרטיס מסך כמו TI מסדרת 1080 של NVIDIA? דוגמאות מאתר TMS יעזרו לי מאוד

20. שלום לכולם,אני מנסה ללכוד וידאו מהממיר הדיגיטלי שלי אבל הקבצים יוצאים ממש גדולים! אני מדבר איתכם על קטע של 30 שניות שתופס לי 5 מגה! הכרטיס שלי הוא 7800GT עם VIVO והתוכנה שאני משתמש בה ללכידה היא:virtualdub. מישהו יוע איך לכוון את התוכנה כך שהקבצים יצאו יותר קטנים? ניסיתי לכוון את האיכות כך שתהיה מינימלית אבל הקבצים עדיין יוצאים קטנים. אולי מקודד אחר? תודה.

• 5 תגובות
    • 620 צפיות
  21. Started by no name,

כשקניתי את המחשב, לא ידעתי שום דבר במחשבים. בחשבונית היה כתוב את רשימת החלקים, ובינהם-Geforce 2 64mb+tv out כשהמחשב עולה, רשום שם הכרטיס, אך לא את כמות הזכרון. אשמח אם תעזרו לי. אני רוצה לדעת אם עבדו אליי, אם כן...........

• 5 תגובות
    • 933 צפיות
  22. Started by yoxo,

מעבד Q6600-OC 3GHZ זיכרון RAM 6GB ספק כוח CORSAIR 520W הכרטיס הקיים הוא 250GTS כנראה יוחלף ב HD7950 השאלה היא האם כדאי להשקיע במחשב הזה? והאם המחשב ינצל את הכרטיס ללא צוואר בקבוק?

• 5 תגובות
    • 895 צפיות
  23. אהלן, לבחור שאני מכיר יש FX5200 [לא לצחוק בבקשה ] ולאחר זמן מה שהוא משחק באיזה שהוא משחק 3D כבד או אפילו בינוני [CS:S לדוגמא] המסך הופך לשחור. בנוסף, הוא רואה הרבה סרטים ומשתמש בTVOUT של הכרטיס כדי לראות אותם בTV, אבל חלק מהסרטים לא ניתן לראות על הTV [רואים את הסרט על המסך אבל אם הTV בCLONE רואים את תכנת הסרטים מציגה מסך שחור גם כן, אבל מסביב ניתן לראות את הווינדוס וכו'] - ניסינו קודאקים שונים ותוכנות שונות החל מWMP ועד VLC . אז האשמה במלואה על הכרטיס מסך? בדקתי לו את הזכרונות ע"י MEMTEST86 וגם לא מצאתי בעיות יציבות במעבד....... וגם לא בהארד דיסק. המחשב בדיוק עבר פרמוט.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. מצ"ב תמונה: 1. מה החיבור הזה? (בעיגול האדום) 2. האם ניתן לשלוט על מאווררי הכ. מסך? אם כן, איך? תודה!

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  25. Started by m.l,

מי משניהם עדיף מבחינת ביצועים כי שניהם אותו מחיר פחות או יותר..אין שום סיבה להחשיב את DX10 כייתרון כי גם ככה 8500GT חלש לדעתי מכדי להריץ DX10 בכול צורה שהיא... מי משניהם עדיף...גיימר בינוני לרוב על 1024X768 במשחקים מסך 20 אינץ' רחב BENQ T201W מי עדיף?

דיונים חדשים בפורומים