כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
-
אני יכול לחבר את ה8800GTS 320 MB שיש לי עכשיו עם עוד כרטיס שאני יקנה אבל פשוט של ה640MB?
-
- 7 תגובות
- 644 צפיות
-
-
-
אהלן, היום בשעה טובה קיבלתי את הכרטיס מ-IQPC. ראשית תודה רבה לכל מי שעמל ואירגן את הקנייה הקבוצתית, וכמובן גם לחנויות! הבנתי שאני אמור לקבל חבילת משחקים (FC3, Hitman, Sleeping Dogs, MOH). נראה שקיבלתי רק את Sleeping Dogs (קיבלתי קוד שאני אמור להכניס בסטים). איך אני מוריד את שאר המשחקים? נרשמתי ל-SCC עם ה-Sapphire ID שקיבלתי, אבל אני מופיע שם כ-Silver ולא Gold כמו שאמור להיות. ראיתי את זה http://amd4u.com/neversettlepromo אבל אין לי שום Unique ID אז אני לא יכול למלא את הטופס. בקיצור...אין לי מושג * פתחתי נושא חדש כי משום מה נעלו את הקבוצתית..
-
- 2 תגובות
- 942 צפיות
-
-
כרטיס נוסף שיצטרף אל רמות מחיר מיועדות של פחות מ-500 דולר עשוי להקל במעט על עומס הביקוש הקיים בתחוםלכתבה
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום לכולם, אחרי הרבה זמן שאני מפנטז על הכרטיס, רכשתי את ה Haupauge pvr150. אני סובל מקצת קשיי הסתגלות והייתי רוצה לשאול כמה שאלות את בעלי הניסיון: 1. האם הצלחתם לקלוט שידורים דרך הטיונר? לי יש כבלים ודרך כניסת הוידאו אין לי כל בעיה, אך בחיבור הטיונר אני מצליח לקלוט את התחנות רק בתמונה בלי סאונד. 2. הבלסטר לא מתפקד אצלי. נראה לי שזו לא בעיה של קוד אלא שהוא פשוט לא משדר כלום (בדקתי את השידור שלו עם מצלמה דיגיטלית שרגישה לאינפרא אדום). כמו כן, יש שתי תוכניות לקינפוג הבלסטר ורק אחת עובדת אצלי, השניה נותנת שגיאה כשאני מנסה להריץ אותה. אולי שם הבעיה. ניתקלתם במצבים דומים? תודה על זמנכם. נועם.
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר כרטיס מסך מצויין שעולה שם בזול משמעותית מאשר בארץ? האם אפשר להביא לי לינק לחנות מכוונת? אשמח לעזרה, יוסי.
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
אהלן אנשים, לא חשבתי שאתלבט בכלל איזה כרטיס אני יעדיף, אבל בסופו של דבר לא הצלחתי להחליט. אז ככה בהתחלה חשבתי שאין מה לדבר ה 4870 לוקח, אחרי זה NVIDIA יצאו עם ה GTX260 216 שבבדיקות עוקף את ה 4870, לאחר מכן עלתה אופציה גם לגבי ה 9800GX2 שמבחינת ביצועים עדיף על שתיהם... כעיקרון אני יכול להשיג את כל הכרטיסים האלה באותו מחיר. נכון לעכשיו אני נוטה לכיוון ה 9800GX2, אבל החיסרונות שלו הם פליטת חום עדירה וקראתי באיזה מקום שבגלל שהוא 2 ליבות יש מן תקיעות כאלה במשחקים שנובעים מה DELAY בין הליבות .... כמובן שהוא גם הכי ישן טכנולוגית. ה GTX260 יש לו 900MB זיכרון ולפי מה שהבנתי גם איזה פאק בייצור לכל הסדרה הזאת, אבל הוא הOCר הכי טוב מכולם. ה 4870 הכי איטי מבינהם, אבל אין לו שום פאקים …
-
- 42 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
אח שלו קנה לו מתנה את הכרטיס הנ"ל(את ה1GB זיכרון) השאלה אם זה הכרטיס הכי טוב לתקציב של 400 ש"ח? כמובן שלמשחקים, המלצות יתקבלו בברכה.
-
- 8 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אוקיי, הוא קנה מחשב חדש מ PCH, ובמנהל ההתקנים ובאפשרויות של הדרייברים כתוב שה רדאון 9800 שהוא קנה הוא פרו. המוצר: http://www.pch.co.il/docs/pd2140581701.htm השאלה למי שלא הבין היא אם הוא מזליסט, זה משהו שהחברה עושה לכרטיסים (פירוט) או שמשהו דפוק בכרטיס. הוא שלח לי שת תמונות (חיברתי אותן):
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי רוצה לקנות כ.מ חדש למחשב הנייד שלו-הוא נקנה לפני 3 שנים ואין לו מושג במחשבים.הוא רוצה לקנות כרטיס נחמד בסביביות ה 600-650 שקל בעיקרון שיריץ משחקים כמו פיפא 2006 ו הפיפא החדשה (מונדיאל). *בקיצור עצות לכרטיסי מסך. ** האם GeForce 5700FXLE של MSI יתאים בחיבורים? תודה מראש,תום.
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה להחליף כרטיס מסך למחשב הישן שלו, יש לו Amd 64 processor 3700+ ו896 RAM ,מחשב ישן... איזה כרטיס מסך יתאים לו בצורה הטובה ביותר?בכל תקציב תודה
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה חבר של אבא שלי טס לתאילנד לפני שבוע וחצי בערך רציתי לדעת מה להגיד לו לקנות לי משם כדי לשפר את המחשב עד 1000 ש"ח בשקלים זה המחשב שלי Intel P4 2.6@3.0 GHz ASUS P4P800SE nVIDIA Fx5200 DVI SAMSUNG 120GB SATA 512x2 DDR 400MHz 1024 חשבתי על כרטיס מסך לאפיק AGP 7600GT מישהו יודע כמה הוא יעלה בתאילנד? ואם יש עוד הצעות חוץ מהכרטיס מסך כי סה"כ אני מאוד מרוצה מהמחשב חוץ מהכרטיס מסך שלי
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
לא אכפת לו הוא רוצה agp והוא לא רוצה לשדרג פשוט הכרטיס מסך הכי חזק לagp וכמה הוא יוציא ב3dmax
-
- 7 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אין לו בעיית תקציב ,אין לו גם זמן לחפש. חיפשתי לו באינטרנט ולא מצאתי. זה הכרטיס: http://www.mvktech.net/content/view/3552/39/1/0/
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למשל 4870 אני מאמין שיעלה שם בסביבות 800 שקל אם לא פחות... {כבר בEGG זה עולה 200$} ומבחינת אחריות... ניראה לי שכדאי לקחת סיכון... מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות כ"מ חדש התקציב שלו זה 2000 ש"ח המלצתי לו על ה X800XLשל PC מה אתם אומרים? אגב שמעתי שיש ירידת מחירים לכרטיסי 6XXX שווה לחכות ואז לקנות 6800GT? או שעדיף להעלות את התקציב ולקנות 7800GT? 500 ש"ח.. הוא יכול לגרד עוד 500 ש"ח (עבודה,הורים) תודה .
-
- 8 תגובות
- 604 צפיות
-
-
יש לו P3 500 עם 256 זיכרון פנימי... כרטיס מסך GeForce 4 440 MX... והוא קיבל רק 1400 נקודות ! אמרתי לו להתקין את הדרייברים הכי חדשים של נבידיה... וזה לא עזר... למה זה ?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חבר שלי קנה לאחרונה מחשב שכלל כרטיס מסך ATI R9600P, אבל יש פה משהו מוזר. הוא אומר שכתוב על הכרטיס GC-R9600 rev. 1.2, זה מהצד הקדמי של המדבקה, מהצד האחורי כתוב GC-R9600 (Pro) - C3. על המאוורר של הכרטיס כתוב ATI. המאוורר הוא כסוף עם מאוורר שקוף (קירור של ATI). האם הכרטיס הוא לייט או פרו? האם הכרטיס הוא ATI או Gigacube? תודה רבה מראש, העניין די דחוף.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הוא אמר שזה לא דחוף אבל הוא תקוע עם ג'יפה 2 mx של innovision והוא רוצה שיחזיק כמה שיותר זמן אז הצעתי לו לחכות לדור החדש ...האם אני צודק או לא? ואם לא, אז איזה כרטיס אתם מציעים? ??? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש תוכנה כזאת ?! ואם אני כבר שואל מהיא טמפ לכרטיס מסך ?! במאץ כרטיס טוב כמו ראידון 9700 פרו או 9800
-
- 5 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אם יש הצעות אחרות עם תקציב של 700+-(עם לינק בבקשה ורק לאמינות אז אני ישמח לקבל)... תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 603 צפיות
-
-
יש ברשותי ג'יפורס 6800GS 256MB והוא סבבה של כרטיס.. אפילו הוספתי לו גוף קירור רק בשביל לפנק אותו.. עכשיו שאוטוטו יוצא הNFS החדש ועוד כמה משחקים טובים אחרים.. הגיע הזמן לשדרג.. מבחינת כסף אין לי בדיוק עודף כסף אבל אני רוצה להשקיע.. אני מעוניין בכרטיס ג'יפורס 7600 או 7800 מקסימום וידוע לי שיש דגמים כמו GS ו- GT ו- GTX והשאלה שלי מה ההבדל ביניהם ומה באמת שווה לקחת? והאם כדי לשים חצי ג'יגה זיכרון או להישאר עם 256? ואם יש משו להוסיף בשביל הידע אני אשמח.. תודה מראש לעוזרים!! גמר חתימה טובה!!
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי.... קניתי את הכרטיס הבא: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=378835 קיים משוהו מממש דומה זה - ויש בו הבדל שאני לא יודע מה המשמעות של זה.... memory unterface = 128 מול 128 MB.: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=379231 תגידו לי דחוף אם לבטל את זה ולהזמין כבר את ה 1500 וזהו, כמה שיוצר מהר בבקשה בבבקשה תודה ראש
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-