עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני הולך לקנות מחשב בקרוב בע"ה , ורציתי לדעת - אני קונה את המסך ‏T220 22'' LCD 2ms 1:20000 DVI WideScreen‎ ותיכננתי לקנות ת'כרטיס מסך 4870HD 1Gb , המסך הזה מצריך 1GB ? או שאפשר להסתדר בלי , אבל בכל אופן אומרים שעוד שנתיים ידרש 1Gb למשחקים מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  2. Started by gamer-8,

אני רואה את זה הרבה במשחקים, ואצלי זה תמיד מכובה. מה זה בכלל?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום, ראיתי במבצע את המסך הנ"ל במחיר של כ-1850 ש"ח, ממה שאני רואה המחירים בארץ למסכים כאלה לא יורדים מ-2100 ש"ח. ראיתי את המסך בעיניים והוא נראה לי דיי טוב הוא מתקרב ל-SAMSUNG 710N שהיה שם.......מתקרב מאוד! ה-Lite-on שחשבתי לקנות אחז בנתונים של 8ms ויחס קונטרסט של 1:700 אבל התמונה בו הייתה מטושטשת וכהה.... התלהבתי מאוד מהמסך של פיליפס ובמיוחד לאור המבצע, רציתי לדעת מה אתם אומרים ואם יש דברים מסוימים שאני לא יודע...... תודה!

• 5 תגובות
    • 585 צפיות
  4. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

לחבר שלי יש Radeon x600PRO 128mb ולי יש Radeon 9800Pro 128mb ואני מקבל ב3Dmark2005 2412 נקודות, והוא 1717. איך זה הגיוני?? וזה מפרט שלו: Intel P4 3.0ghz 64bit 256x2 geil cooled ddr

• 5 תגובות
    • 600 צפיות
  5. Started by HeaT-SinK,

בEBAY ... השאלה שלי מי אמר שבאמת הקונה יקבל את המוצר ? http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2785002421&category=40158

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  6. אני קונה מחשב חדש עם Geforce 6600GT ( סתם רקע על כרטיס המסך כדי להסביר את הצורך שלי ב - dvi אחר כך ) לאחר קריאת מיליון הודעות בנושא המסכים לא קיבלתי רושם ברור על איזה יותר מסך טוב יחסית לשאר.... ואני מעוניין לרכוש מסך LCD ולפי בדיקות צמצמתי את זה ל - 3 מסכים, שהם כולם של Samsung. - Samsung 730B - בעל 8 מילישניות, 17", DVI, זכה לביקורות מצויינות ב- Tom's Hardware, בעל ניגודיות600:1 - Samsung 913t - בעל 8 מילישניות, 19", אין DVI, בעל ניגודיות 1:700, - Samsung 930 - בעל 8 מילישניות, 19", DVI, בעל ניגודיות 1:700. אצל כולם הרזולוציה המקסימלית היא 1280x1024. אני נוטה לכיוון ה - 930, כי אני מעדיף מסך גדול יותר אבל קראתי על זה ביקורות מאוד חלוקות ( חלק אומרים שזה ממש טוב וחלק א…

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  7. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים... קיבלתי את ה7970 השני שהזמנתי ואני רוצה להגדיר את שני הכרטיסים בקרוספייר ולא ממש מצליח. ניגשתי לקטליסט והפכתי את ההגדרה שם ל-enable amd crossfirex ניכנסתי ל-trixxx וראיתי ששניהם מזוהים וגם במנהל ההתקנים, הרצתי 3dmark בקטנה וקיבלתי תוצאה נחמדה של שני כרטיסים. ניסיתי לעשות OC והוא התריע לי על משהו של חסכון שנקרא ulps, ניטרלתי אותו בהגדרות. איתחלתי את המערכת ועשיתי OC, הרצתי 3dmark ואני מקבל פתאום 25 fps במקום 100 בערך כמו לפני. מה לא בסדר, מישהו יכול לעזור לי, מה אני צריך לבדוק/להגדיר?

• 5 תגובות
    • 926 צפיות
  8. Started by Albetron,

אני צריך בנצ'מארקים ל 4870X2, 4870, 4850X2, 4850, GTX 260 GTX 280 תודה למי שיעזור! שבוע טוב.

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  9. Started by orlupo,

יש לי כרטיס מסך ATI 4650 שמחובר למסך מחשב בחיבור DVI ברזולוציה 1680*1050. בנוסף, רכשתי טלוויזית 26 אינץ' בעלת חיבור HDMI ברזולוציית HD READY. 1. האם ניתן מאותו מחשב לעבוד במסך ולהקרין סרט בטלוויזיה? או לפחות להפעיל תצוגה בטלוויזיה של המחשב מדי פעם בצורה יעילה ובלי הרבה סיבוכים? 2. כאשר אני רוכש כבל HDMI לחבר את המחשב לטלוויזיה יש משהו חשוב שעליי לשים לב? אני צריך אורך 10 מטר והמחירים נעים בין 140 שקל לסביבות ה-400. תודה מראש, אור.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. איך נחשבת חברת Sapphire לכרטיס Radeon 9700 Pro Video Card לאחר חיפוש בפורום פה ראיתי שהם כחברה לא נחשבים טובים- אבל בסדרת 9XXX זה לא חשוב.. בכל מקרה- למה כרטיסי GIGABYTE עולים 1900 שקל לעומת 2500 של SAPPIHRE?

• 5 תגובות
    • 891 צפיות
  11. מפרט: Intel® Pentium® 4 CPU 2.00GHz RADEON 9550 768 RAM MB - Asus P4B266-C על המחשב יש לי ווינדואס אקספי פרו עם SP2 התוצאה שלי היא: 2221 איך התוצאה יחסית למפרט ולכרטיס לפני אוברקלוקינג?

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  12. Started by mistaarvim,

כמו שכולם יודעים יש בנועה את הכרטיס מסך הזה ב 2150 ש"ח, כל יום שעובר המחירים יורדים יש למישהו מושג על מקום שמוכר את הכרטיס בזול יותר? לא חייב באנטרנט.. בטעות כתבתי את זה בפורום הזה, אם אחד המנהלים יוכל להעביר את התרד למקומו הטבעי.. תודה..

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  13. אוקיי, המליצו לי כאן לקנות לוח אם משולב בכרטיס וידאו אז אם באמת עדיף לוח משולב, יש לכם המלצות? שמתי לב שהכרטיס של אסוס (A7N8X-VM?) הוא כרטיס מיקרוATX ז"א נורא קטן ואני לא יודע אם זה טוב, כי זה עלול להיות צפוף מדי. ונדמה לי שהכרטיס של אפוקס המשולב הוא גם מיקרו. ועוד שאלה (אולי קצת טפשית כי אני לא כזה מבין) האם הכרטיס הגרפי המשולב מכיל מעבד? כי אם לא אז כל העיבוד נופל על המעבד הראשי וזה בטח מעמיס עליו (ומחמם לו תאימא)? ושמתי לב שהוא לא בא עם מאוורר כמו הכרטיסים הנפרדים. למישהו יש דעה? כל דעה תתקבל בברכה.

14. Started by ZzO,

ראיתי שבקיי אס פי לא קיים ה6800gs אלא ה6800xt רציתי לדעת מה ההבדל בינהם? ועוד דבר קטן האם 6800gs נכון לשנה וחצי הקרובה יהיה מסוגל להריץ משחקים על רמה גראפית גבוהה? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 544 צפיות
  15. http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=28082&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE המפרט של המחשב שלי: 2800+ 1.5gb זיכרון פנימי אני רוצה כרטיס למשחקים, לא צריך שיעבדו באיכות הכי מקסימלית...סתם משהו להשתעשע איתו קצת... תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 507 צפיות
  16. Started by integral,

אז מה דעתכם על המסך הבא? מישהו עבד איתו? מריחות?......... http://www.lge.com/catalog/prodmodeldetail?actType=search&page=1&modelCategoryId=CTG1000499&categoryId=CTG1000496&parentId=CTG1000439&modelPrefix=40IL17&globalCode=L1720BL&globalSuffix=000000&unit=NOTHING&model=23# אני כנראה אוכל להשיג אותו ב 2300 שקל. שווה? (נא לא להתייחס למסכים לא דקים, אני יודע שעדיף אם יש מקום בשבילם). עריכה: אין לו מחבר DV, רק 15 פינים. האם זה משמעותי בכלל? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  17. Started by Idan-h,

זה מהאתר של Evga. http://www.evga.com/products/moreinfo.asp?pn=256-A8-N387-TX Requirements Minimum of a 300 Watt power supply. An available 4-pin Molex hard drive power dongle יכול להיות באמת ש300W מספיק? שמתי לב שGS PCI-E מבקשים 350W, אולי בגלל התדר ליבה הגבוה יותר (425 מול 350) ? דרך אגב ל6600GT AGP שלהם הם מבקשים 350W ?! : http://www.evga.com/products/moreinfo.asp?pn=128-A8-N350-TX נראה לי מוזר. כמובן שאני מבין שמדובר על ספק 300W מחברה מוכרת.

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  18. Started by johnwoo,

המפירט של המחשב שלי הוא כדלהלן: AMD 3700 64 BIT זכרון 2GB כרטיס מסך- GEFORCE 7600 GT אני מעוניין להשקיע כ-800 ש"ח (אולי טיפה יותר), בכרטיס מסך. אני אוהב לשחק הרבה במחשב וכמובן מעדיף את הגרפיקה הכי טובה שאני יכול להשיג. כרגע אני משחק ב-JERICHO, על רזולוציה 1024X768 (רוב ההגדרות על HIGH) ונהנה מאד. אני מבין שאם היה לי כרטיס מסך יותר טוב, יכול להיות שהייתי נהנה מכל התוספות, אבל זה מה יש. השאלות שלי: 1)איזה כרטיס מומלץ בטווח המחירים הזה? כרטיס שיחזיק לי לכמה שיותר זמן עד שדרוג המחשב הבא (כמה זמן נראה לכם שהוא יחזיק, כדי להפעיל את המשחקים בצורה חלקה וגבוהה ככל האפשר?) 2)אולי עדיף להישאר עם הכרטיס מסך הנוכחי שלי ולשדרג בעתיד? (כרגע אני לא משתמש בויסטה אלא ב-XP, וכנראה רק בעוד …

• 5 תגובות
    • 578 צפיות
  19. Started by SoapSeller,

כרגע יש לה את ה300sft של סוני(20 אינטש' טרינטרון דור ראשון שעבר זמנו). השימוש העיקרי הוא גרפיקה דו-מימדית סטנדרטית. אפשר LCD(בתנאי שיש איפה לראות אותו קודם באזור המרכז). תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  20. Started by October,

שווה לי ב 300 שקל למרות שזה חברה חרבנה? דרך אגב הוא חדש דנדש מהקופסא

• 5 תגובות
    • 839 צפיות
  21. Started by TaLTooL17,

ברשותי כרטיס מסך Leadtek 6600GT Extreme. קניתי אותו לפני פחות משנתיים, ולפני כמה ימים הוא נשרף. המחשב עבד כרגיל ופתאום נכבה המסך ומאז המחשב לא עבד .הכרטיס לא עבר שום OC. איפה שקניתי את הכרטיס אמרו לי שיש רק שנה אחריות. כמה זמן אחריות יש על כרטיסי מסך של Leadtek בארץ?

• 5 תגובות
    • 624 צפיות
  22. Started by RayZ,

מה ההבדל בינהם? מה ההבדל בין 6600GT ו 6600 הרגיל?

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  23. Started by Outwit,

איך הכרטיס מסך הזה: Club 3D RADEON HD4670 1024MB אני צריך אותו בעיקר בשביל משחקים, חלקם כבדים (כמו GTA \ Call Of Duty...) וחלקם משחקים יחסית קלים (PES\FIFA) הוא יתאים למשחקים הכבדים? בתודה רבה, אסף.

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  24. טוב אז ככה... היום גיליתי שאין דבר יותר מאכזב מזה שאתה מקבל את המחשב שלך חזרה משדרוג (הוספת זיכרון דיסק קשיח והחלק החשוב ..החלפה של כרטיס מסך 7600gt עקב תקלה) וכשהוא חוזר ואתה מת לבדוק אותו אתה לא יכול :-\ טוב אזז קיבלתי את המחשב אבל הכרטיס החדש שהוא אותו דגם אבל עם גוף קירור כי הייתה לי בעיה ובישן והחליפו יש רק חיבורי dvi ולי מה לעשות יש מסך lcd לא dvi ואין לי כבל מתאים אז אני לא יכול לחבר מסך השאלה שלי האם יש כבל מתאם בין חיבור מסך רגיל לdvi והאם הוא יעבוד וכמה הוא אמור לעלות ?!?! ??? בבקשה תעזרו לי אני אחרי חודש בלי מחשב ...ואני מת לחזור לעבוד עליו ..

• 5 תגובות
    • 526 צפיות
  25. Started by rubiliani,

היי חברים. אני משתמש בשני מסכים. אבל כשאני רוצה לצפות בוידאו אני יכול לראות רק במסך אחד.. מישהו מכיר את התופעה?! הכרטיס מסך הוא: Ati Radeon x300SE תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 712 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.