עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי ספק של COOLER MASTER שהוא SILENT PRO 600W לינק: http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=4199 האם הוא יחזיק שתי כרטיסי HD4890? יאנו CF שאלה שנייה האם אפשר לחבר כרטיס HD4890 של ATI רגיל ועוד אחד של SAPPHIRE VALOR X שהתזמונים שלהם שונים...? תודה

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  2. יש לי ראדון 9000 פרו. הלכתי להגדרות של התצוגה ובחרתי את המסך השני (זה של הדיפולט). המסך ניהיה שחור ואז חוזר. אין לי מושג מה לעשות, כל עצה תתקבל בברכה. ד"א השתמשתי במתאם של S-VIDEO ל-RCA ואז RCA רגיל לטלויזיה. מה שמוזר שבמתאם של ה-S-VIDEO יש פחות פינים מאשר כניסות שיש ליציאה. (נניח שביציאה של האס וידאו יש מקום ל10 פינים, אז במתאם יש רק 3 שנכנסים לתוכו. זו רק דוגמא ולא המספרים האמיתיים רק כדי שתבינו את הרעיון.)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. המלצה לכרטיס מסך של NVIDIA בלבד תקציב עד 350 שח חריגה מאוד קטנה עם אפשר שימושים משחקים בינונים בעיקר סרטים .. גלישה מפרט לוח אם [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]‏M68MT-S2P AM3, nForce 630a, DDR3 1333, GeForce 7025‎ [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]מעבד [Athlon II x4 Quad Core 645 [/ספק 500W SS ] [/]RAM 4G[] לוח[/td][/tr][/table]

4. Started by aleXtazi,

http://www.megagames.com/news/html/hardware/xfxslisetupbreaksrecords.shtml זה הכתבה המקורית... קיצור מה שעשו פו לקחו 2 כרטיסי 6800GT ועשו להם אוברקלוק של 575MHZ לליבה של הכרטיסים.. והעלו את המהירות של הזיכרונות ל 1300MHZ את הכרטיסים קיררו עם חנקן נוזלי ... ואת המעבד עם קירור גז ... שאר פריטי המערכת לא ידועים התוצאה שהם קיבלו היא 12,483

• 5 תגובות
    • 734 צפיות
  5. Started by alex321,

שלום רב לפניי כמה ימים נשרף לי הכרטיס מסך (HD4870) לצערי החלטתי שאני רוצה לחדש את המחשב שלי לעוד כמה שנים טובות מבקש את עזרתכם המפרט שלי: GA-EP45-DS3-GIGABYTE intel Core 2 Duo E8400 clock speed 3.0 2*2GB ddr2 1066 ספק כח-Enermax Pro 82לא בטוח עם זה 425W או 525W לא רשום עליו בשום מקום ??? הכרטיס מסך שנשרף – HD 4870 :'( מחפש המלצה לכרטיס מסך חדש ,ועל הדרך חשבתי לעשות שדרוג למחשב אנא המליצו לי איזה כרטיס מסך ??(אני לא גיימר כבר,אבל חשוב שהייה חזק) אני בעצם רוצה לשדרג את המחשב לעוד כמה שנים טובות(האם זה בכלל כדאיי??) איזה כונן SSD מומלץ ביותר נפח 60 GBSATA2 יספיק לדעתי,מה אתם חושבים?? בנוסף האם כדאיי גם להוסיף זכרונות DDR2 ?? ואיזה קירור מומלץ ל…

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  6. שלום, ברצוני לקנות מחשב בקרוב, המחשב עתיד להיות משומש למטרות עריכת וידאו ומשחקים (סטארקראפט 2 וכו') ואין לי מושג קלוש לגבי הכרטיס שברצוני לשים עליו. מצד אחד, אני קורא מפרטים למחשבי עריכה, וכולם מציעים את NVIDIA כאופציה עדיפה. מצד שני, במפרטים המוצעים בHW במחשב ייעודי למשחקים, מופיעים הכרטיסים של חברת פאוור קאלר. כרגע, ההתלבטות הספציפית שלי היא בין: POWER COLOR HD5770 1GB GDDR5 ל - nVIDIA QUADRO FX-580 512-MB DDR3 25.6 GB/sec Dual-DVI איזה מהם יהווה עבורי פשרה טובה יותר? תודה ויום טוב

• 5 תגובות
    • 923 צפיות
  7. Started by nivster,

שלום לכולם, יש לי תקציב עד סביבות ה-500 ש"ח לכרטיס מסך חדש (יכול להיות גם יותר). אני די סגור על זה שאני רוצה nVidia, אבל אני מתלבט מאיזה תוצרת, והייתי רוצה קצת עזרה בזה. הדרישות הכלליות הן לכרטיס עם 128 מגה לפחות, ו-AGPX8. רצוי גם תמיכה ב-DDR ויציאת טלויזיה, ואם אפשר VIVO אז בכלל טוב. תודה!

8. שלום, בבעלותי הכרטיס הנ"ל של חברת ג'יגהבייט ורציתי לדעת איזה רזלוציה עדיפה לעבודה עם הכרטיס. פשוט אני מעוניין לקנות מסך ואני מפחד שיהיה בעיות ברזלוציות גבוהות.. תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 921 צפיות
  9. Started by MasterDK,

מה זה צינורות? איפה הם נמצאים? בשביל מה צריך אותם?

• 5 תגובות
    • 582 צפיות
  10. Started by Vortex,

מה ההבדל בין דגמי 753 ו763? איזה מהם יותר מתקדם? תודה רבה , זה קצת דחוף

• 5 תגובות
    • 947 צפיות
  11. Started by alextomin,

שלום. בדרייברים של NVIDIA יש לי אפשרות רק AA*4 ו AA*8... ב AA*8 המחשב שלי קורס יש למישהו רעיון איך שלים AA*6?

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  12. Started by maor676,

היי קניתי את הכרטיס הזה וראיתי שהוא הגיע עם קירור של 2 מאוררים במקום שלוש שכתוב. ידוע לכם על גירסה כזאת? זה משנה משהו? בחנות נאמר לי שזאת גירסה חדשה יותר של היצרן

• 5 תגובות
    • 671 צפיות
  13. השקעה מבריקה? מישהו החליט לשלם יותר מ-50,000 שקלים עבור פיסת היסטוריה חומרתית מהתקופה בה NVIDIA הייתה עדיין בחיתוליהלכתבה

14. Started by Danikk8,

אני צריך למצוא כרטיס GeForce 7600GT עד 600 ש"ח האם זה אפשרי,או משהו יודע איפה אפשר לקנות?

• 5 תגובות
    • 546 צפיות
  15. שלום לכולם, זה המפרט הנוכחי שלי כרגע: [TABLE=align: right] [TR] [TD]Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD] [/TR] [TR] [TD]Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W[/TD] [/TR] [TR] [TD]Gigabyte GA-H87-D3H for 1150[/TD] [/TR] [TR] [TD]NZXT tempest 410 Elite Black + Seasonic 620W -[/TD] [/TR] [TR] [TD]Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 -[/TD] [/TR] [TR] [TD]Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3[/TD] [/TR] [TR] [TD]D-Link Wireless N PCI-E adapter 300Mbps[/TD] [/TR] [TR] [TD]Gigabyte Geforce GTX770 WINDFORCE X3 OC 2GB RETAIL רציתי לדעת האם אני יכול להוסיף לו גם את הכרטיס הזה בנוסף: asus radeon r9 290x oc 4gb 20% cooler האם הכל יעבוד בצורה תקינה? יהיה צ…

• 5 תגובות
    • 910 צפיות
  16. Started by levimadman,

שלום לכולם, לפני ארבעה ימים קניתי את ה Gigabyte FX6800 עם הקירור הפסיבי. עכשיו, כשהכרטיס מסך במצב מנוחה הוא על 63-64c אחרי שהרצתי rthdribl בערך חצי שעה הטפ' קפצה ל76c. בכלל הטפרטורות נשמעות לי גבוהות, אני עם קירור סטוק. מה שאני שואל פה זה אם הטמפרטורות האלה הגיוניות בכלל....? אני רואה כרטיסים שבמצב מנוחה הם על 40 ושלי על 64.. זה קצת מטריד.. :-\ בבקשה, אם אפשר חוות דעת שלכם, אם משהו פה לא בסדר, אם אני צריך לפנות לאחריות.... תודה לכל המגיבים.

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  17. איך הכ.מסך הזה? בהתחשב שהוא צריך להיות מחובר לtv LG 32LG32R? הוא נכנס לי הכי טוב בתקציב (700-1000 ) ש"ח שימושים: גראפיקה,עריכת סרטים, וצפייה בסרטים יחס גובה לרוחב: 16x9 1366x768

18. Started by Blacknight,

שלום לכולם אני רוצה לקנות מסך . יש לי תקציב של 1500 שקל אפשר לצאת מהתקציב עד 150 שקל. אני רוצה מסך 17 אינץ אני פתוח להצעות : אני מתלבט בין מסך טוב של LG או משהו נחמד והרבה יותר זול של proview ??? ??? מה אתם מציעים ?

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  19. Started by liko,

האם PCI express נמצא בכל לוח אם? יש לי AGP בלוח . אני רוצה לקנות כ.מסך חדש ופתאום ניתקלתי ב-PCI express ואין לי כ"כ מושג... תודה

• 5 תגובות
    • 867 צפיות
  20. אני עובד עם הwinDVR הבעיה איתה שמתי שאני רואה דרכה טלווזיה אני לא יכול לדבר במיקרופון והמיקרופון מחובר למיקרופון והסאונד לLINE IN =\ למה זה? יש דרך להפעיל את שניהם ביחד? ד"א יש עוד תוכנות חוץ מWINDVR ? תודה מראש לעוזרים...

• 5 תגובות
    • 537 צפיות
  21. Started by amit_amit,

שלום כולם רציתי לדעת איזה מבין הכרטיסים יותר כדאי? כי המחירים שלהם כבר פחות או יותר אותו דבר אז השאלה היא לאיזה יש ביצועים יותר טובים בסטוק ולאיזה אפשר לעשות OC? עמית

• 5 תגובות
    • 580 צפיות
  22. תודה מראש לעונים.

• 5 תגובות
    • 957 צפיות
  23. היי לפני חצי שנה קניתי שני כרטיסים HD2900PRO הספק שלי כאמור 520HX לא החזיק אותם,מאז כרטיס אחד שוכב בארון... לא היה לי זמן וכסף להתפנות לנושא... עכשיו רציתי ללכת לקנות ספק חדש,ספק שיחזיק לי את המערכת זה בסביבות 700-900 ש"ח נגיד שאני אמכור את שלי ב 350-400 יוצא שיש לי בערך 400 ש"ח להוסיף, ראיתי שיצאו כרטיסים חדשים ואז אמרתי אולי כדאי לי להוסיף קצת כסף למכור הכרטיסים שלי ולקנות כרטיס אחד חזק שלא יצריך ספק חדש, אבל אז קראתי פה הודעות על ניקוד ב 3DMARK06 אני קיבלתי עם כרטיס בודד OC לכרטיס ולמעבד Q6600 באזור 13500! ראיתי שקיבלו עם זוג כרטיסים,באזור 17000-19000 וראיתי שהכרטיסים החדשים שיעלו לי בסביביות 1500-1900 שקל לא יתנו ביצועים יותר טובים.או שאני טועה =\ צריך עזר…

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  24. Started by TheWave,

אני מחפש מסך LCD 17בעיקר למשחקים אני לא מבין ממש במסכים אז בבקשה אם אתם יכולים להסביר לי על כל מסך תודה!

• 5 תגובות
    • 739 צפיות
  25. Started by ivyivy1313,

MSI ARMOR GTX 1060. הספק כוח שלי הוא SEASONIC 620W הכניסת חשמל של הכרטיס היא 8 פין (או שתיים של ארבע, אני לא כל כך מבין בזה) הכניסת חשמל של הכרטיס הקודם (HD6870) הוא 2 של 6 פין כל אחד וככה גם הכבל של הספק. איך אני מחבר את הספק כוח לכרטיס החדש? יש איזה מתאם ? או שצריך להחליף כבל? או גרוע מכך, להחליף ספק כוח?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.