כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
זה פשוט מכונת כביסה...
-
- 5 תגובות
- 864 צפיות
-
-
היי לכולם האם מישהו מכיר תוכנה שבודקת את זמני התגובה של מסכי LCD? בTOM SHARDWERE ואתרים אחרים בודקים שם את הנושא עם תוכנות. קניתי מסך HYUNDAI B70A שאמור להיות בעל זמן תגובה שך 8 מ.ש. האמת במשחקים הכל רץ לי איטי מידי(כרטיס מסך ATI 9700) סרטים רואים טוב. אשמח לשמוע תגובה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאח שלי יש בעיה בעבודה יש לו שני מחשבים שמריצים דברים שונים אבל יש לו רק מסך אחד הוא אומר שיש כזה קופסא עם מפסק שמאפשר למסך לעבור ממחשב אחד לשני במהירות(בעזרת המפסק) יש חייה כזאת? ואם כן איפה אפשר להשיג
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד HP Pavilion dv6514ej העפתי את הויסטה ושמתי ווינדוס XP עכשיו אני לא מצליח למצוא דרייבר לכרטיס מסך שלי :-( חרשתי על כל האינטרנט אפשר עזרה?
-
- 5 תגובות
- 618 צפיות
-
-
עכשיו רציתי לדעת כמה דברים.. איך אני מחבר אותו לוידאו? איך אני מחבר אותו בכלל לטלויזיה? והאם יש לי אפשרות להקליט משהו ? ואם כן איך.. איזה כבלים אני צריך תוכנות וכו'..
-
- 5 תגובות
- 575 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך geforce 8500 gt ואני רוצה לראות סרטים מהמחשב בטלוויזיה עם כבל s-video ל-rca ואני מצליח, רק שאי אפשר לראות בטלוויזיה בדיוק את אותה איכות שרואים במחשב\ כאיילו במחשב אני רואה רגיל ובטלויזיה אני רואה איכות ממש גרועה.. אז אני רוצה שזה יהיה הפוך.. איך אני גורם לזה?
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום ברשותי מסך של פריוויו (preview) מסך 17 אינץ' שטוח עם המסך קיבלתי כבל שמתחבר מהמסך אל הספק במקום מהמסך אל החשמל הבייתי.. הספק שלי נשרף לפני שבועיים (לא מהמסך) עכשיו אני רוצה לקנות ספק חדש אבל כל הספקים היום באים עם חיבור אחד באחורה שלהם, כלומר אני יכול לחבר רק חשמל לספק וזהו ואין עוד חיבור שאני יוכל לחבר את המסך אל הספק... עכשיו השאלה שלי זה האם אני יכול לקנות כבל שצד אחד יתחבר למסך וצד שני ילך ישר לחשמל? (ככה זה במסכים החדשים) והאם זה בכלל יתאים למסך שלי? צריך להסתכל על כמה וואטים וכמה וולטים הוא דורש לפני שקונים את הכבל? או כולם אותו הדבר וכולם מתאימים לכל סוגי המסכים? אם אפשר לקבל תשובה עוד היום אני אשמח כי אני צריך לקנות ספק ואני לא יודע אם לקנות עם חיבור אח…
-
- 5 תגובות
- 606 צפיות
-
-
זה מה שיש לי עכשיו INTEL P-35/RAID/OPTI.1333MHZ INTEL QUAD CORE Q-6600/8M CHCHE FX 8600GT/1024MB/HDTV/DVI KINGSTON 1024MB PC8500 1066MHZ [וX2] ספק כוח: http://i34.tinypic.com/2ilyj2s.jpg מסך: FLATRON W1952TQ 2MS עכשיו המחשב לא מריץ הכל על המקסימום [קריסיס, DMC4 וכאלה] ובדקתי בCANYOURUNIT [אני יודע שהאתר לא מדויק] ולפי זה, הכרטיס מסך חלש יחסית למחשב אז השאלה שלי היא איזה כרטיס מסך מאוזן למחשב שלי, והבנתי שאני גם יהיה צריך לשדרג את הספק כוח- אז לאיזה ספק אני צריך לשדרג?
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
טוב אז יש לי Gforce 4 mx440 והוא גורם למספר רב של בעייות רציתי לדעת אם משהו מכיר את הבעיות האלה, אם אפשר לסדר את זה או שהכרטיס הרוס. הבעיות הם: 1. המחשב לפעמים נתקע ללא כל הודעה מראש. בלי שהפעלתי תוכנה מסויימת או משחק 2. ברגע שאני מפעיל משחק שדורש קצת מאמץ למחשב הוא נתקע תוך 10-30 דקות. 3. האייקונים במחשב, של העכבר וכל התצוגה מתחרפנת לגמרי - מופיעים צבעים, פסים צבעוניים וכו' ברגע שהוצאתי אותו ושמתי את הRIVA TNT של המחשב הישן שלי הכל הסתדר, אבל זה כרטיס ישן ובעל ביצויים נמוכים אז הוא מתקשה להריץ את המשחקים בצורה חלקה ובגרפיקה סבירה. אם למשהו יש מושג מה לעשות אני יודה לו מאוד
-
- 5 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום, יש לי וודוו 3/3000 ולפני כמה ימים פירמטתי. התקנתי את כל הדרייברים אבל משחק ששיחקתי בו, שעובד עם אופן-ג'י.אל. מקרטע לי לגמרית למרות שהוא משחק קטן (100K), שמשתמש בגרפיקה טובה, יחסית. אני חושב שהבעיה היא בדרייברים, בגלל שלפני שפירמטתי הוא עבד מצויין. ניסיתי לההוריד דרייברים מהאתר www.3dfxunderground.cjb.net ד"א, אני עובד עם ווינדוז אקס-פי, וכשניסיתי להתקין אותם באמצע ההתקנה הופיעה לי הודעת שגיאה וההתקנה נכשלה. בבקשה, תנו לי לינק מדוייק לדרייברים של אקס-פי. תודה רבה רבה, דן. ;D :
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום 1.חיפשתי ברשת תשובה האם כרטיס מסך גיגה בייט 3060ti מתאים עבור משקפי oculus quest 2 256gb התשובות ברשת לא ברורות ולא חד משמעיות . לכן אני שואל את בעלי הניסיון מה דעתם , ( ההמלצות ברשת נוגעות לכרטיסים ישנים שלא כדאי לרכוש אותם ) 2.האם אתם יכולים להמליץ על כרטיס טוב וזול יותר . תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אנשים, זה זמן מה אני תוהה האם יש קשר כלשהו בין גודל הRAM לבין גודל המסך. שמעתי איפשהו מתישהו שיש איזשהו קשר ורציתי לדעת מה הוא. באותו העניין, רציתי לדעת - יש לי מסך 19" ואני רוצה לקנות כרטיס מסך, ואני לא יודע אם לקנות כרטיס HD4870 עם 512MB או 1GB אשמח לשמוע דעתכם בעניין. תודה מראש. בברכה, דני.
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אחרי שנתיים של סבל עם הג'יפה 4 שלי סוף סוף אני מחליף כרטיס אני מריץ בעיקר משחקים כבדים כמו HL2. התקציב שלי הוא 1000 ש"ח שהרווחתי ביזע רב... אני ממש השמח לקבל המלצות.
-
- 5 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום , אני מתלבט איזה דגם של הכרטיס לקחת ASUS PALIT GIGABYTE , כרגע המחיר הוא לא בעיה , פשוט אני רוצה לדעת מה היתרונות והחסרונות . תודה
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לי לקנות בשביל PCI EXPRESS ... בסביבות ה1000 שקל ... תודה למי שעוזר..
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
-
אני לפני קנייה של Geforce 8800GTX ואני רוצה\צריך מסך שיגיע לרזולוציות גבוהות (2048x1536@80Hrz) כדי לנצל את הכרטיס מסך והמפרט על הצד הטוב ביותר. אני לא מעוניין במסך LCD אלא ב- CRT. מה דעתכם על ViewSonic G225fb ? אני מבקש את חוות דעתכם מנסיון או ביקורות מקצועיות או ידע כללי וכו'. האם יש בהם את הקווים המקבילים כמו במסכים של סוני? תודה HF
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-
-
ערב טוב ברשותי מסך dell 2408wfp ואני מעוניין בכרטיס מסך שיינצל במלואו אודה לכם על ההמלצות
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
8600 gts לא רע בכלל מריץ הכל חלק World in Conflict BioShock Enemy Territory - QUAKE Wars lost planet Ghost Recon Advanced Warfighter 3DMark06 6109 9688 3DMark05 16595 3DMark03
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
עם יציאת של הסידרה החדשה 9XXX ומחירים סבירים ל 8800GTS ,8800GT ,9600GT אני שוקל לקנות כרטיס מסך חדש, היום אני עם 8600GTS האם כדי לעבור כבר למערך SLI ואז להחליף את הלוח אם, ספק וכן שני כרטיסי מסך? תודה מראש..
-
- 5 תגובות
- 841 צפיות
-
-
מחפש כרטיס למחשב חדש. שימושים: גרפיקה, עריכת וידאו, אנימציית פלאש. ללא משחקי 3D, ללא OC. מפרט מחשב: מעבד E6600 לוח: לא סגור, כנראה 965P-DS4 של ג'יגב בייט. זכרון 667MHZ 2G מסך: כנראה DELL 2007WFP על מה אתם ממליצים? 7900GS, או 8600GTS, או X1950PRO או משהו אחר? תודה.
-
- 5 תגובות
- 586 צפיות
-
-
קניתי מסך של IIYAMA 454 לפני שבוע ויש לי על המסך מין 2 פסים חלשים כאלה שבקושי רואים אותם, פס אחד בחלק העליון ואחד בתחתון. כשמיסתכלים על הפסים זה ניראה כמו פאק של המסך אז היתקשתי לחנות שקניתי ממנה את המסך כדי לברר מה הבעיה ולדרוש החלפה אם צריך ואמרו לי ששתי פסים הם סימנן הכר של IIYAMA שמראים שהמסך מקורי והפסים זה לא ביגלל איזה בעיה במסך. עכשיו אני לא יודע אם זה באמת נכון כי הפסים באמת חלשים ולא ממש רואים אותם אבל בכל זאת קשה לי להאמין שהחברה תעשה כזה דבר רק בשוויל להראות שהמסך מקורי. האם זה באמת נכון מה שהטכנאי אמר לי או שזה סתם חירטות שהוא המציא בשויל שאני לא יחליף את המסך? תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 894 צפיות
-
-
כבר כמעט קניתי לי מסך CRT טוב (samsung 959nf), כשהמוכר בלבל אותי לגמרי עם מסך חדש "ישר מהמפעל" של iiyama. הוא אומר שזה הדבר הבא למסכים דקים, עם response time של 14 ms והכל, ורק ב2240 שח... אבל אין באתר של iiyama שום איזכור של הדגם הזה! מישהוא שמע משהוא על: "TFT IIYAMA 17'' e-yama 17NE1-S"? מצאתי אותו רק באיזה אתר גרמני מעפן בלי אנגלית בכלל. אם משהו מכיר,שמע,קנה אותו - אני אשמח לשמוע עליו משהו כדי להחליט סוף-סוף אם הגיע הזמן שה CRT יעבור מהעולם...
-
- 5 תגובות
- 612 צפיות
-
-
היי כולם, אז בשעה טובה אני מחפש לשדרג את כרטיס המסך העתיק שלי למשהו חדש יותר, מיד-ריינג', שישמש לגיימינג לא כבד במיוחד (בעיקר PoE). כרגע מתלבט בין הכרטיסים שבכותרת, כשעל הנייר נראה ש-RX 580 עדיף (חדש יותר, 8G זיכרון, קצב העברת זיכרון, ציוני בנצ'מארק עדיפים). האם לפי מפרט המחשב שלי אחד מהם לא יעבוד או יעבוד יותר טוב מהשני? מעבד: i7-2600 @ 3.40ghz ספק כח: Seasonic SS600-ET (600W) לוח אם: Gigabyte GA-P67A-D3 זיכרון: 8G, DDR3 מסך: Samsung LS24F350 קייס: Thermaltake V9 BlacX בנוסף, האם יש הבדל משמעותי בין היצרנים השונים לעניין הרדאון? (למשל Sapphire ו-MSI) אם יש המלצות נוספות לכרטיסי מסך אחרים, אשמח לשמוע תודה מראש, ואם דרוש מידע נוסף אשמח לספק :)
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
פתחתי דיון בעניין כרטיס מסך חדש בו הומלץ לי על ה-HD4870. לאור דיון בו שאלתי את השאלה בכותרת בו לא קיבלתי תשובה מספקת החלטתי לפתוח דיון חדש. מי מהכרטיסים עדיף כאשר מדובר במסך 22"? (הדיון בו הגבתי עסק בהשוואה בין שני הכרטיסים כאשר דובר על מסך 24") תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-