עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכם הגיע הזמן לשדרג את כרטיס המסך מסוג ATI X1800 במהלך השנה ישודרג גם המחשב, ומסך טלויזיה 32" (או אולי 37 אם המחירים יירדו קצת) ישמש גם כמסך מחשב. המחשב כרגע: לוח אם Asus CU-SL2 מעבד AMD 3200 Plus זכרון 1GB מערכת הפעלה XP מחפש כרטיס שיריץ משחקי פעולה כמו: Diablo II, Ground Control, Red Alert 3, Act Of War - וכדומה, וברזולוציה סבירה על מסך 32 או 37 הסתכלתי בנעוץ של הכרטיסים המומלצים, מתלבט בין ה-5750 ATI בקטגוריה Pro-Gamer (כרטיס של Sapphire עולה כ-600 ש"ח) לבין כרטיס ברמה אחת יותר נמוכה Mid-Gamer בקטגוריה זו מומלץ כרטיס ATI 4730 בכ-360 ש"ח. (שאלה: האם ATI 5670 הוא לא כרטיס חדש יותר, ועדיף, ב-440 ש"ח??) האם להסתפק בכרטיס 4730 (או 5670) או להשקיע טיפה יותר לאור שימוש …

• 5 תגובות
    • 948 צפיות
  2. Started by Spid3R,

אני מתכוון לקנות מחשב חדש עם הכרטיס מסך: ATI RADEON 9500 PRO 128MB RETAIL עכשיו אמרו לי בחנות שהוא כבר ישן והציעו לי GeforceFX 5800 יש הצעות? אולי לקחת את ה Geforce או להשאר עם ה Radeon 9500 pro או לקנות Radeon יותר טוב מה שבראש שלכם תודה מראש Spid3R

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  3. Started by IdolAdmin,

יש לי בעיה שאני מפעיל משחקים מסויימים המסך רושם לי sync. out of range ראיתי את זה פעם ראשונה ב Splinter Cell 2 ועכשיו ב Secound Sight בSC שהפעלתי את המשחק אז בתפריט שבוחרים בין מולטיפלייר וסינגלפלייר זה עשה לי את זה אז פשוט עקפתי את זה שהפעלתי תמשחק דרך הקובץ של הסינגל או המולטי..אז זה לא הפריע לי הקטע שזה לא יודע מתי הופיע לי כי התפריט הזה כבר עבד לי פעם.. ועכשיו בSS זה איך שאני מפעיל אני שומע את הקטעי וידאו של הלוגואים והכל ואת המוזיקה שבתפריט אבל משם אין לי מה לעשות...הוא מראה לי במסך את הבעיה הזאת.. יש לי כרטיס מסך חדש (כמה חודשים) nVidia GeForce 6600GT של Winfast A6600GT TDH 128MB AGPX8 ומסך של SAMSUNG SyncMaster 753DFX (חחח איזה בעיה אירונית למסך שקוראים לו SyncMa…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by shovel_xxx,

איזה אחד מביניהם יותר טוב ( בגירסא של 512 MB של שתיהם ) ?!?

• 5 תגובות
    • 900 צפיות
  5. Started by GREED,

איך אני יכול לדעת מה המעלות של הכרטיס אני מפעיל את התוכנה ולא רואה את המעלות רק את הלוגו כמו בתמונה שצירפתי [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 549 צפיות
  6. שלום לפני חודש וחצי קניתי מחשב חדש וכמובן שמתי בו כרטיס מסך sapphire 4870 נתנו לי את הבחירה לקחת גם גיגהבייט אבל סירבתי. אחרי שקניתי גיליתי שיש בו בעיות של קריסה וזה קורא רק לכרטיסי sapphire אחרי העמקה בנושא גיליתי שרק כרטיסים שהמעגל המודפס עליהם הוא בצבע כחול-הם הדפוקים. כידוע sapphire הוציאו עדכון ביוס ומדריך איך לבצע אותו-סיבוך אחד גדול !!! אחרי שבשבוע האחרון ניסיתי להגיע למצב של דוס עם XP VISTA ובלי פלופי ללא הצלחה מצאתי את הדרך הקלה ביותר לביצוע העדכון. 1.דבר ראשון הורידו את העדכון מהאתר של sapphire http://us.sapphiretech.com/driver/478.zip 2. דבר שני הורידו את התוכנה ATIWINFLASH http://www.techpowerup.com/downloads...h_2.0.1.2.html חלצו את תוכן ATIWINFLA…

• 5 תגובות
    • 797 צפיות
  7. בשעה טובה אני משדרג את המסך מ21" CRT ל24" LCD של DELL. כיום אני משחק ברזולוציות 1280X1024 או 1600X1200 ומשתמש בGTS320. האם הרזולוציה הגבוהה 1920X1200 של ה24" מצריכה כרטיס חדש? האם עדיף להוסיף כרטיס GTS320 נוסף בSLI או שעדיף ללכת על יחיד בתצורה של GTX? או אולי שני GT? ההנחה שלי היא שאוכל למכור את ה320GTS בסביבות 1000 ש"ח ולקנות GTX בסביבות 2300 ש"ח יד שניה, אולי עדיף משהו אחר? המעבד שלי Q6600, וספק כוח של Enermax 535w

• 5 תגובות
    • 580 צפיות
  8. Started by JackS,

היי אני רכשתי מסך LG דק 17 אינצ' הקיצר הבעיה היחידה שיש לי איתו היא... שאני חייב לעלות את ה Hz יותר מ75 שזה הגובה המקסימלי אם אני מסמן את הV שם בהגדרות. לכן השאלה שלי היא אם אני מעלה את הHz מעל 75 יכול להיגרם למסך שלי נזק בגלל זה? ואם כן מה אתם ממליצים לי לעשות כי אני פשוט חייב לעלות את ה Hz ומה שתגידו לי זה לא ישנה אני פשוט חייב את זה למשהו מסויים. :-\ אני ממש מודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 511 צפיות
  9. Started by omrit,

מחפש כרטיס מסך לקניה בארץ (ענייני מיסים). תקציב של 2000 שח, ואפשר לחרוג בכמה מאות בודדות אם זה משמעותי. יעבוד עם i5 8400 וספק כוח ותיק (אם זה משנה משהו לחיבורים). המסך הוא 4k אז בכל מקרה לא יהיה ברזולוציה הטבעית שלו. בנוסף, אולי ישמש גם למשחקים מזדמנים עם ה oculus. תודה!

10. Started by salmonela,

הי, אני רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים. אחרי חבלי לידה רבים החלטתי ללכת על AMD 3200 venice ולא על intel 920. לזה אני רוצה להוסיף כרטיס מסך חזק. כרגע נראה לי שזה יהי 7800. השאלה היא האם זה כרטיס שבאמת שווה את המחיר שלו? כמו כן איזה 7800 אתם מציעים? תודה...

• 5 תגובות
    • 560 צפיות
  11. Started by amichay,

אני קצר בכסף אבל הגיע הזמן להחליף כרטיס - מה דעתכם חברי הפורום הנכבדים על RADEON 9100 TV,DVI 128MB של ATI

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by irina20,

הלך לי הכרטיס מסך כעת צריך לחשוב על כרטיס מסך חדש... מה אתם ממליצים לי? פרטים על תקציב: 500-1000 מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס? משחקים אני לא ממש GAMER אך רצוי שיריץ חלק את המשחקים, FIFA וHEROES בעיקר מפרט המחשב: מעבד: INTEL PENTIUM D 945 DUAL CORE 3.4 GHZ LGA 775X2MB לוח אם: לוח אם: INTEL RADIO SPRINGS CHIP 945 כרטיס מסך נוכחי: אין(היה GFORCE 9600 GT) ספק כוח: TR2 RX 550PP גודל המסכים: LCD 22 SAMSUNG(רזולוציית 1050X1680) (LCD 42 LG (LH20 רזולוציית 720P הערות נוספות: אני רוצה כ.מסך שיהיה חזק ויריץ משחקים לא פחות טוב מהישן(GFORCE 9600 GT) אני מחבר הרבה את המחשב לLCD42 ושמעתי שזה אמור להשפיע על ההחלטה של "איזה כרטיס לקנות", אשמח לקבל מידע על הנושא...

13. Started by esharone,

שלום ברצוני לקבל המלצה לכרטיס מסך בתקציב של 550 ש"ח או קצת יותר שישמש גם למשחקים אבל לא רק ושיהיה איכותי במסגרת התקציב הזה

14. יש קטעים שאני נופל ל30 FPS, זה ממש ממש מציק, מהאתר can you run it עולה שמהעבד הוא הצוואר בקבוק.. אז מה אני יכול לבטל בשביל להקל על העניין הזה? את הפיזיקס? את השדו? מה הולך למעבד בזמן המשחק? או שאין ברירה אלא להשלים עם המצב?

• 5 תגובות
    • 830 צפיות
  15. שלום לכולם, אני מיתלבט איזה כרטיס כדאי לי להביא.. ואני צריך להחליט עד מחר אז בבקשה תעזרו מהר ככל האפשר קודם כל, רציתי לשאול אם יש למישהו ניסיון עם כרטיסי המסך של חברה Club3D ? איך האיכות שלהם, ביצועים.. אמינות.. כל תגובה תתקבל בברכה. עכשיו אם מישהו יכול לעזור לי למה אני לא מצאתי שום השוואה עם הכרטיס הבא: Club3D Radeon X800Pro 256MB AGP. כדאי להביא את הכרטיס הזה? אם יש לכם ביקורות עליו בבקשה תיתנו לי.. או מצד שני, אפשר להביא Asus Radeon 9800XT. שעל הכרטיס הזה לא צריך לדבר ביכלל.. כרטיס מעולה, חברה מצויינת.. אבל השאלה היא מה כדאי, ללכת על אסוס והדגם הישן יחסית, או על הדור החדש של רדאון עם חברה פחות מוכרת... מה אתם ממליצים? תודה מראש לכל העוזרים!!

• 5 תגובות
    • 666 צפיות
  16. Started by Zahi Elimeleh,

היה לי כרטיס 7850 עם 2 פינים של 6. קניתי את ה 480 RX החדש. מחקתי את הדרייבים חיברתי ללוח אם וחיברתי פין אחד של 6 והמסך לא מזהה את הכרטיס מסך ורשום NO SINGAL. המסך הוא של AOC שמותאם ל FREESYNC עם 144HZ. ניסיתי להחליף כמה סוגים של כבלים ופשוט המסך לא מגיב למחשב. הספק שלי הוא 600 ואמור להספיק והלוח אם http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=817215 קצת ישן אבל אמור עדיין להריץ את הכרטיס. כמו כן לאחר שהחזרתי את ה 7850 הכל עבד כמו שצריך. רעיונות?

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  17. Started by Curse,

חשוב לי מאוד לדעת איזה כרטיס מסך שווה לקראת מחשב חדש

• 5 תגובות
    • 925 צפיות
  18. Started by haim652,

שלום חברים, לאחר שהכרטיס מסך שלי 4870x2 עשה לי הרבה בעיות גם לאחר תיקנוים וכו' החליטו בחנות KSP לתת לי כרטיס חלופי אחר במקום ה4870X2. הם הציעו לי את ה5870 במקום, רציתי לדעת אם ה5870 כדאי במקום ה4870X2 (כמובן שזה ללא שום תשלום נוסף בגלל שהכרטיס שלי עדיין בתקופת אחריות), ורציתי לדעת אם יש כרטיס אחר שכדאי לקחת אם לא ה5870 ומה אתם יכולים להמליץ. כמובן חוץ מזה שהכרטיסים של ה5XXXX הם טכנולוגיה חדשה יותר בעלת DX 11 שזה עוד יתרון קטן למה כדאי בכל זאת להשתדרג. תודה לעונים!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך לאפיק הAGP ומצאתי 4 כרטיסים שאני מתלבט לגביהם. Nvidia Geforce FX 5500 Albatron-218 ש"ח Sparkle-218 ש"ח Inovision 256MB-225 Nvidia Geforce 6200 Albatron-232 ש"ח Sparkle-221 ש"ח Leadtek-236 ש"ח Asus-220 ש"ח HIS Radeon X9250 256MB-236 ש"ח Gigabyte Radeon X1050 256MB-226 ש"ח אז מה עדיף מבין הנ"ל? האם יז משהו אחר שהייתם ממליצים בטווח המחירים הזה (200-250)? תודה רבה..

• 5 תגובות
    • 534 צפיות
  20. Started by Darhers,

היי, אני מחפש להחליף את הכרטיס מסך הנוכחי שלי(hd4850) בכרטיס חדש יותר. השימוש העיקרי הוא למשחקים. הספק שלי הוא antec neo 520 אאל״ט, אני אתקן במידה וטעיתי כשאחזור מהעבודה. התקציב שלי הוא בסביבות ה700. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by גיאy,

שלום, יש לי מחשב של HP מעבד i5 8G זיכרון ספק כח 350W אני מחפש כרטיס מסך לא יקר למשחקי פורטנייט וולורנט. מכיוון שיש לי לגים האם הכרטיס הזה יספיק לי Gigabyte GT710 2GB GDDR5

22. Started by eli20,

איזה כרטיס מסך מציג ביצועים טובים יותר- 5700u או 5900xt? האם הכרטיס 5900 מקביל בביצועים שלו ל9800P? בתודה, אלי

23. מישהו יודע לומר מתי אמורים לנחות בארץ מסכי ה-CRT החדשים של סמסונג ו-LG? האם כדאי לחכות עם קניית המסך? האם המחירים יהיו נמוכים מאלה של ה-LCD?

• 5 תגובות
    • 899 צפיות
  24. Started by kobi 4758.,

יש לי תוכנה של ATI שבודקת טמפרטורות ועוד,ויש אפשרות שמה שנכנסתי ורשום את זה http://www.siz.co.il/my.php?i=mwwzyjxhzyjh.jpg והשאלה שלי,האם לחיצה על run תשבש משהו או תגרום למשהו לא תקין?

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  25. המחשב שלי QX6700 אקסטרים GA-965P-DQ6 (rev. 3.3) gigabyte GV-NX68G256DB-ED 6800GS G skill 4GB 800 620HX series corsair מארז גיגב ביט האורה אני בשלבי קניה של כרטיס מסך SAPPHIRE 4850 1GB ומסך T240 זה יפתור את הבעיה? ואיזה כרטיס לפי דעתך אני צריך רק ATI בבקשה 4870 חייב פה?

• 5 תגובות
    • 688 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.