עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אם כן יפגע בביצועים, האם זה יהיה משמעותי? בנוסף, אני לא בטוח אם יש לי PCIe 2.0 , אם יש לי PCIe 1.0 זה יפגע בביצועים?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by idan007,

אני מתכוון לקנות את הX1950PRO ואני לא יודע על איזו יצרנית ללכלת: 1)POWERCOLOR EXTREME 256 MB מהירות 1400\600 2) GECUBE 256MB מהירות1400\575 3)SAPPHIRE 256MB מהירות 1400\580 4)ASUS 256MB מהירות 1400\581 ויש לי עוד כמה שאלות: 1)אני יודע שלפי הנתונים האלה עדיף את הפווארקולר אבל הבנתי שבעתיד אמורה לצאת גירסת ATITOOL שאמורה לתמוך בכרטיס ולתת אפשרות לאיזה שהוא אוברקלוק והאם הגירסה הזאת (הממומהרת) תיהיה ניתנת להמהרה נוספת או שבגלל שהיא כבר "טופלה" במפעל אז היא לא תוכל להתקדם קדימה? 2)כולם באותו תווך מחירים בסביבות ה-1300. רציתי גם לדעת אם 256 זיכרון זה מספיק או שעדיף לגרד עוד 200-300 שקל ולקחת 512? 3)ובאותה הזדמנות אם משהו יכול להסביר לי מה זה HDCP שחלק מהכרטיס פה כוללים?

• 5 תגובות
    • 596 צפיות
  3. שלום, יש לי לקוח שמתלבט בין כמה סוגים של מסכים ורוצה לקבל הצעת מחיר לגבי כל מסך ואז להחליט.. אני אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על מסכים מהסוגים הנ"ל: - 17" רגיל (שטוח) - 17" LCD - 15" LCD המסכים הם לילד בכיתה ו' שמשתמש במחשב בעיקר בשביל לגלוש באינטרנט ולכן המסכים צריכים להיות פשוטים אבל אמינים. בתודה מראש, עומר שקדי.

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  4. מתלבט אם לקנות עכשיו http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814143045 או לחכות ל- 7800GS ל- AGP. מה אתם אומרים? בנתיים אני תקוע עם 9800PRO.

• 5 תגובות
    • 590 צפיות
  5. Started by Zinger777,

מה הכרטיס מסך הטוב ביותר שלהם בישראל והמחיר שלו נורמלי (1200+-) והאם הוא יותר טוב מה9800 או ה260/280, תודה!

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  6. היי ברשותי כ.מ HD4830 בעבר שרציתי להורית את עוצמת הצבעים לא היתה בעיה לעשות זאת לפני כמה ימים הורדתי לו דרייורים חדשים עקב מעבר ל WIN7 ומאז לא מצליח להגיע לתפריט אשר נותן לי להוריד עוצמת צבעים. לא מדובר על בהירות, או ניגודיות. מי יודע ויכול לעזור? תודה

• 5 תגובות
    • 912 צפיות
  7. Started by yosyos,

אני חדש בתחום - תהיו סבלניים איתי... במפרטים המומלצים באתר הכרטיס הזה מופיע במפרט יחד עם ספק כח 400W של hec. עם זאת, בדרישות החומרה של היצרנית כתוב שצריך לפחות 500-600w. אני מחמיץ משהו?

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  8. במשחקים מסוימים או אפילו כולם יש באגים בתפריטים למשל יש כאלה פסים צבעוניים מגעילים בצידי המסך ולמעלה,וגם בסרטונים במשחקים זה קורה (אבל לא במשחק עצמו)או למשל לדוגמא בpostal2 כאשר המחשב טוען את השלבים אז אין את התמונה ורואים רק את הקו של הטעינה אני יביא עוד מאט כמה print screens כדי להבהיר יותר את הבעייה הכרטיס שלי הואr9500 pro והדרייברים הכי חדשים

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  9. איך הספק הכוח, xtreme p4 500w atx 12v, יעבוד עם כרטיס מסך כמו x1800 gto ?

• 5 תגובות
    • 588 צפיות
  10. שלום, אני מחפש כרטיס למפרט הבא: E8400 4GB DDR השימושים יהיו בעיקרם כלליים אך לעיתים יכללו גם: צפיה בסרטים (רגילים ו-HD) צפיה ועריכה בתמונות (צלם מתקדם) עריכת סרטי וידאו מעט משחקים (בשאיפה, כמה שיותר חדשים). בד"כ אני מהאנשים שנוהגים להתעמק ולרכוש את הידע בעצמם, דרך קריאת reviews וכו', אבל הפעם פשוט אין לי כ"כ הרבה זמן ולכן אני מבקש דעה מלומדת.. אשמח להמלצה מנומקת והרבה תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  11. Started by ag43,

יש לי HTPC שהלך לעולמו ובתוכו הכרטיס הנ"ל. האם הכרטיס הזה יועיל בתור כרטיס פיזיקה למחשב במפרט בצד? והאם הספק יסחוב את כל זה?

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  12. Started by JUNGLE,

בבשקה עזרה... תודה :]

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  13. Started by Shahaf Kimhi,

אהלן לכולם, השקעתי לפני 3 שנים בערך במחשב, נייח (בעזרת ההמלצות כאן בפורום). לאחרונה אני נתקל במשחקים שדורשים קצת יותר משאבים והPERFORMANCE יורד. אני מניח שהכרטיס מסך הוא החלק שמונע מהמשחקים לרוץ בהגדרות המיטביות ואשמח להמלצה טובה לקראת הCYBER MONDAY שבא עלינו לטובה. כרגע יש ברשותי AMD RADEON R9 380 ואשמח לכרטיס טוב יותר בסביבות ה-1200 ש"ח (בארץ). תודה לכולם!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by HellBoY,

מחפש 3DMark2005 אם למישו יש מושג מאיפה אני יכול להוריד שיביא לפה לינק בתודה HellBoY

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  15. Started by shimon956,

שלום לכולם האם זה הגיני הציון שרשמתי בכותרת לפי המפרט שלי דרך אגב התקנטי את הdriver החדש של geforce שהוא 41.09 ואם זה יעזור אני משתמש אם winxp

• 5 תגובות
    • 887 צפיות
  16. אורח אורי כרמי
    Started by אורח אורי כרמי,

האם סמסונג הולכת להיות השחקנית הרביעית בשוק השבבים הגראפיים? בימים אלו מפתחת סמסונג שבב גראפי ראשון מתוצרתה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%9e%d7%a4%d7%aa%d7%97%d7%aa-%d7%a9%d7%91%d7%91-%d7%92%d7%a8%d7%90%d7%a4%d7%99-%d7%9e%d7%a9%d7%9c%d7%94/

17. הורדתי את הדריברים מהאתר וכאילו שום משחק לא מאתר לי את הכרטיס ! במאפינים זה מראה כי אכן הכרטיס מסך קיים אבל המשחקים לא רואים את הכרטיס למשל ב 3DMARK זה כותב לי שלא נמצא המינימום בשביל להפעיל את התוכנה ... ב GTA3 זה כותב שבשביל להפעיל את המשחק יש צורך בלפחות 12 מגהבייט זיכרון על הכרטיס מסך (כשלי יש 64...) וכשאני עושה SCROLL בתיקיה או ב EXPLORER הכל זז לאט ובגלים כאלה ! אני לא יודע מה לעשות ומה הבעיה יש לי DX8.1 WIN XP PRO +SP1 למישהו יש רעיון ? :-\

• 5 תגובות
    • 664 צפיות
  18. שלום כאילו חנות שיהיה לה בתוצגה המסך הנ"ל וגם במלאיי.. תודה רבה רבה למי שיעזור

• 5 תגובות
    • 588 צפיות
  19. Started by ofcourse,

היי אני מתכנן לקנות מסך LCD 15. מה חשוב בבחירת מסך כזה ? מהם היתרונות ומהם החסרונות מסכים מהסוג הזה ? תודה

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  20. Started by tal h,

הי מעוניין לחבר 3 מסכים לכרטיס HD6850. כרגע עובד עם 2 מסכים (עריכת וידאו בלבד, לא משחקים). אני רוצה לחבר מסך שלישי וזה לא מתאפשר לי. החיבורים שיש על הכרטיס: 2XDVI HDMI DP כרגע אני עובד עם 2 שהם DVI+HDMI. אני מחבר מסך שלישי ל DP או ל HDMI אני רואה את המסך השלישי בהגדרות אבל הוא לא נותן לי אפשרות להפעיל אותו (משנה את ה"נתק מסך זה") יש לי מפצל DP-HDMI פשוט. צריך אחד אקטיבי? זה משנה? ניסתי גם לחבר לשני ה DVI ואת השלישי ל HDMI, מזהה את המסך השלישי, שוב לא נותן לי להפעיל אותו מההגדרות. אשמח לעזרה מהירה. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. צהריים טובים לכולם. ברשותי שני כרטיסי מסך 7950GT 256MB ואני רוצה להפעיל אותם במערך SLI, רציתי לשאול האם הספק כוח שלי Thermaltake TR2 Power 420W W0061R יחזיק את המערך או שהוא לא יעמוד בלחץ הנדרש. הודה על תשובתכם המהירה. אור.

• 5 תגובות
    • 612 צפיות
  22. היי! אשמח אם תוכלו לעזור או לייעץ. קיבלתי מתנה כרטיס מסך של SAPHIRE מדגם HD7700. הוא נקנה במזרח הרחוק. חיברתי אותו והכל עובד מעולה רק כשהמחשב בIDLE המאוורר משמיע רעש של התנעה. פתחתי את המארז וראיתי שהמאוורר מנסה להסתובב ונעצר, ושוב ושוב... ממש מוזר, זה קורה רק במצב IDLE, כשאני על המחשב אפילו בלי מאמץ גרפי - זה לא קורה. מה שניסיתי לעשות זה לקבע את מהירות המאוורר של 30 אחוז סיבוב דרך הCATALYST ומשום מה התופעה חזרה. העניין הוא שאני לא רואה דרך לממש אחריות עליו בארץ. חשבתי להחליף את המאוורר שלו - ראיתי את הACCELERO ושקלתי את זה. מה דעתכם? המון תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. נדרש כרטיס מסך שיאפשר הרצת המשחקים הדומים לבאים בצורה חלקה יותר: oblivion supreme commander company of heroes enemy terrytory - quake wars empire earth III המחשב לא חדש, מבוסס על לוח אם Asus A8-N VM CSM הכולל מעבד גרפי אינטגרייטד מעבד AMD 3200 1GB זכרון ספק 300W של HEC תודה

• 5 תגובות
    • 609 צפיות
  24. אהלן. הכרטיס שלי ATI Sepphire HD6950 2GB Dirt3 Edition לכרטיס הזה יש שני מאווררים. אחד מהם התחיל לעשות רעש נורא חזק ברגע שהוא עובר את ה-20% מהירות. אני לא מצליח להגיע לכל הברגים בשביל לפרק את הקירור ולנקות את המאוורר. אולי למישהו יש ניסיון איך להתמודד עם הכרטיס מסך הזה בשביל לנקות את המאוורר או להחליף את הקירור הזה לגמרי? השני מאווררים האלה נורא רועשים. קצת חבל שיש לי מארז שבנוי לשקט ומאווררים איכותיים בכל המארז ורק הכרטיס מסך הורס את הכל גם לפני התקלה במאוורר. נ.ב. - כפיתרון זמני, תקעתי עט בין הכרטיס מסך לספק כוח שמשמש כג'ק ומפעיל לחץ על הכרטיס מסך וזה איכשהו פותר בינתיים את הרעש. תודה.

• 5 תגובות
    • 920 צפיות
  25. Started by eliasfen,

בדקתי 3DMARK2003 את כרטיס מסך ללא פילטרים ברזולוציה 768 * 1024 איך הניקוד הזה?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.