עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. **בשביל להכנס ככה לאווירה של השאלות שלי אתם יכולים לקרוא את ההקדמה, אבל אם בא לכם להגיע ישר ולעניין אז תעבירו את הכתב הכחול ותגיעו לשאלות שבשחור אז אפשרי לומר שעבר הייתי גיימר די כבד, בשנים האחרונות זה די פחת, בעיקר בגלל המחירים המטורפים שהתחילו להתפתח בשנים האחרונות בשוק החומרה ובגלל אי ההסכמה שלי לבזבז כאלה סכומים בשביל משחקי מחשב בלבד. בכל אופן, היום אני במצב שכל הרכיבים במחשב כבר די מיושנים (בו נגיד שבמשחק ווארקראפט סוער באינטרנט עם עוד 9 אנשים כאשר שולחים את כל הצבא שלהם לאמצע המפה, המשחק יקרטע לי בטירוף, למרות שזה רק ווארקראפט). לא משנה. היום בשיעור פרטי שלי קיבלתי מהמורה שלי את הכרטיס מסך הישן שלו, כי הוא בדיוק התקין אחד חדש (ב-2000 שקל, אם זה עוזר למישהו לכוון…

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  2. Started by glassmoon,

האם זה הגיל של המסך בן 4 השנים או שזה נובע מבעיית חום/קרינה או משהו כזה? תודה רבה מראש

• 5 תגובות
    • 853 צפיות
  3. כמשוער, מפתחת השבבים משיקה אתר ייעודי אשר מאשר כי נזכה להיכרות ממשית על דור ה-Vega במסגרת תערוכת CES הגדולה לכתבה

4. Started by TheBest,

חברה אני נואש אני חייב שתעזרו לי. יש לי בעיה: לכל משחק שאני נכנס אליו ומעלה את כל הגרפיקה עד למעלה, עם הפילטרים. אחרי כמה דקות המחשב עושה לי RESET או יוצא מחוץ למשחק. Help ! המפרט שלי הוא: P-4 2.6Ghz FSB800 1024MB DDR 400MHz Radeon 9800Pro 128Mb - CT 4.1 Windows XP בבקשה עם אתם יכולים ויודעים תעזרו. תודה.

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  5. Started by WildFire,

יש את הקניה הקבוצתית ואני אקנה כרטיס אחד, רציתי לדעת אם הוא יעבוד על ספק ג'נרי שמתיימר לספק 550W? לא מעניינות אותי כרגע הדעות השליליות על ספקים חסרי מיתוג, או על האמינות הרעועה שלהם. אני בטוח שהספק מגיע ל~300W, ואני חושב שהמערכת שלי גם במקסימום צריכת חשמל לא לוקחת את כל זה, אז יש לי יסוד להאמין שהוא ירוץ על הספק הג'נרי שלי. מסכימים איתי, לא מסכימים איתי? [למה?] מפרט: DualCore AMD Athlon 64 X2, 2000 MHz (10 x 200) 3800+ Gigabyte GA-M57SLI-S4 (2 PCI, 3 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) nVIDIA nForce 570 SLI, AMD Hammer 3GB ראם, שניים של קינגסטון 1GB, שניים של טווינמוס 512MB NVIDIA GeForce 6600 LE (256 MB) NVIDIA STRIPE 298.09G (298 GB) -RAID…

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  6. Started by giladr,

נתקלתי בבעיה עם פירוק הקירור של הכרטיס הוצאתי את כל הברגים מאחורה, 2 ברגים בצד ו 3 ברגים מתחת למאוורר. אני מרגיש שההיטסינק השתחרר מה PCB והוא זז קצת לצדדים ובסיבוב טיפה. אני חושב שהוא עדיין נדבק בגלל כל הפדים התרמיים והגריז על הליבה, אבל אני מפחד להפעיל על זה יותר מדי כוח כדי לא לשבור רכיבים מישהו מכיר\יודע\הצעות וכ"ו תודה

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  7. שלום לכולם יש לי מחשב שקיבלתי לפני כמה חודשים זה מחשב יחסית ישן המפרט שלו בערך הוא: i5 750 @ 2.67 GHz (4 cores) DDR3 12 Gb (2x2 + 2x4) ATI Radeon HS 4770, 512 Mb Win10 Motherboard: Gigabyte P55M-UD2 יש 2 HDD של טרה, אחד מחולק ל2 (חצי כל אחד) הבעיה שיש לי היא שמדי פעם, המחשב פשוט נתקע ושום דבר לא מגיב, עד שמכבים. באחוז קטן מהפעמים אני רואה מסך כחול ואז אני מבין שהבעיה קשורה לכרטיס מסך. זה כנראה לא דרייברים כי עדכנתי כמה פעמים. עשיתי כמה בדיקות לRAM של המחשב וזה יוצא תקין. ולכן אני חושד שהבעיה היא בכרטיס מסך. הבעיה יכולה להופיע שעות אחרי שהמחשב דלוק, או זמן קצר לאחר ההדקלה. תוך כדי צפייה בסדר/סדרה, וגם בזמן…

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. שלום לכולם אני צריך עזרה בשביל חבר יש לו מחשב p4 עם כרטיס ati radeon 9600 pro שנהרס החיבור הוא agp הודה לכל מי שיעזור תודה.

9. Started by GUY550,

תקציב עד 1000 ש"ח זה המפרט: INTEL CORE 2 QUAD Q6600 2.40 GHZ,GIGABYTEGAP35S3 PALIT 8600GT 256MB CORSAIR 2X1024 667 RAM,WD 250GB AAKS,CORSAIR 520W,AURORA 570S המעבד שלי זה Q6600 אז אני צריך כ.מ שלא יעשה לי צוואר בקבוק. תודה ענקית לעוזרים

• 5 תגובות
    • 844 צפיות
  10. Started by RX7,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2805_3321&products_id=26180 או http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=9S4670M5&Cat2Cat1ID=62&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he שימוש: צפייה בסרטי HD ואולי טיפה משחקים

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. כ.מסך 7800GT דגם מואץ מהמפעל של לידטק, הייתי בטוח שזה המאוורר של המעבד שמרעיש אבל התברר שלא הוא דיי עושה חור בראש

• 5 תגובות
    • 745 צפיות
  12. Started by lipa,

שאלתי טכנאים , שאלתי אנשים שיש להם במסך חיבור DVI וחיבור 15 פין , כולם אמרו לי שאין הבדל ,שהם לא מרגישים הבדל אז יש הבדל או לא ? או שאנחנו שומעים את המילה "דיגיטלי" , ישר אנחנו חושבים שזה בטח יותר טוב ? (עוד סוג של דעה קדומה)

• 5 תגובות
    • 614 צפיות
  13. יש לי מערכת קצת ישנה בבית - ודי חבל לי שלא להמשיך לעבוד איתה.. ליתר דיוק - אחי הקטן עובד איתה, ומשחק לא מעט משחקים - אך כרטיס המסך קצת מגביל אותו המפרט הוא : AMD 3000 VENICE DFI LP NF4 ULTRA D 1 GB זיכרון כרטיס עכשווי: 6600 "רגיל" המעבד והכרטיס מסך מקוררים בעזרת מים (לבלוק אני לא דואג - הוא אוניברסלי - והוא יתאים מן הסתם גם לכרטיס החדש) תקציב? אני מניח שכרטיס עבור מחשב כזה לא יעלה יותר מידי, ולכן זה די מיותר . אני מחפש את הכרטיס שימצה את המחשב עד תום (חבל לדחוף משהו שיהיה אוברקיל ) , לכן אני נעזר בכם.. תודה.

• 5 תגובות
    • 599 צפיות
  14. Started by yotam360,

מה יותר כדאי 8800GT 512 SLI או 8800GTX? מבחינת ביצועים בסטוק, וב-OC?

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  15. אני צריך עזרה במה הבדל בין גרסת OEM ל Retail ומזה VIVO ועל איזה כרטיס מסך כדי לי לבזבז 1300 ש"ח.

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  16. Started by tal_be,

שלום לכולם, בגלל מחירו היקר של הכ.מסך 8800GTS 640MB וביקושו הרב כדאי שנעשה קניה קבוצתית. אם יהיו הרבה קונים נוכל לדבר עם חנויות שמוכרות את הכ. הזה ולהגיד להם שיש לנו X אנשים שמוכנים לקנות בהנחה שיורידו לנו 100-200 ש"ח מהמחיר. מי שמוכן להצטרף שיכתוב פה. אני לא יכול לדבר עם החנויות אז מי שמוכן שיכתוב פה. אם המחיר ירד מ 1970 ל- 1800-1700 אני בפנים.

• 5 תגובות
    • 902 צפיות
  17. Started by avico21,

מישהו מכיר את ה 9800 GT של POINT OF VIEW והאם הוא חזק יותר מ MSI 9600GT תודה .

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  18. Started by EliranB,

קיבלתי היום את המסך הזה לא חדש אבל במצב טוב איך הוא ? דעות תלונות תקלות הכל בבקשה אני צריך פרטים עליו יש לו חיבור DVI האם לחבר דרכו או דרך הVGA ? אין לי כבל בשבילו אז אני רוצה לדעת מה לקנות ... ואם לקחת DVI אז איזה 18 או 24 פינים ? 18 פינים . http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_1757&products_id=10832 24 פינים . http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_1757&products_id=10835 ואם VGA אז זה ? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_1757&products_id=10843 יש פה רשימה תגידו מה הכי מתאים ... http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=39_1757

• 5 תגובות
    • 597 צפיות
  19. Started by Regev,

תודה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by m0sh,

אם אני מזמין את ה 6800GT של אלבטרון http://www.newegg.com/app/viewProductDesc.asp?description=14-170-057&depa=0 צריך להיות בעיות תאימות? תענו מהר כי נוסעים מחר... תודה

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  21. Started by STRENGTH,

קניתי את המסך הזה בגלל הרבה המלצות פה ועוד מקומות. ותמיד אמרו שזה המסך הכי טוב הכי חד וכל זה. אבל עכשיו אני רואה שזה בכלל לא נכון,אני ממש מאוכזב ממנו במשחקים ובכלל בסטופ. בדטופ הכל מטושטש ולא חד בכלללללללללל במשחקים חסר מאד בהירות..ושאני מגדיל את הבהירות אז רואים מטושטש. לא יודע כנראה שיש למסך הזה בעיה איפשהו אז בקיצור...... :'( :'( :'( עשיתי מלא בדיקות ככל שאני מגדיל רזולוציה רואים יותר יפה.. 800*600 רואים יותר חד ויפה מכל רזולוציה שמעל ודבר ממש מוזר ב 60 HZ רואים הרבה יותר חד ויפה מ 85 HZ איך זה יכול להיות?! אני רואה שזה בעיה במסך.. או שזה רק במסך שלי אולי הוא פגום? יש איזה דרך לבדוק אם הוא פגום?! טוב בכל מקרה אני ישמח לקבל הצעות לכיוון המסך.. ואולי עוד דבר…

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  22. Started by most,

אני צריך שתביאו לי המלצות לכרטיס מסך טוב בסביבות ה-500 שקל + -. יש לי agp x8 אז אל תביאו לי של pci-e ואני מאוד מעדיף שיהיה של ATI... תודה

• 5 תגובות
    • 508 צפיות
  23. Started by balash-,

רציתי להביא כ. מסך נורמלי כי גם אני שם לי זיכרון ככה לדחוף תמחשב עוד קצת בחודשים האחרונים שלו, שאני יהנה בכל זאת ממנו קצת, אז בקיצור חשבתי על 2 כרטיסים והסתכלתי על נתונים טכניים של הרבה כרטיסים... אז ככה מה כדאי לקנות לחצי שנה\שנה למחשב כמו שלי... (הראשון) חשבתי על הX800GTO - http://www.skypc.co.il/pl_product~28180~8~0.htm עולה 532 בסקאי ויש את זה: http://www.skypc.co.il/pl_product~GV065~8~0.htm עולה 531 בסקאי.. אז איזה כרטיס יחזיק לי HALF LIFE 2 וGTA סאן אנדראס יותר טוב? (לדעתי X800GTO לא?) ואם אפשר שמישהו יתן לי הסבר קצר על ההבדלים וכו'... אה כן מה זה המחירים האלה של NVIDIA 6600 עולה איזה 650-800 שקל וה7600GS שלפי נתונים טכניים וגם בבאנצ'ים לוקח אותו עולה אותו דבר למ…

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  24. Started by ronb,

שלום לכולם ראיתי בפורום בכרטיסים מומלצים לפברואר -http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=221666.0 שהכי מתאים לי כרטיס X1300. הקישור מפנה לכרטיס של חברת PowerColor, אבל ב-ZAP לא מצאתי את החברה הזו אלא חברות אחרות כמו Sapphire ו-GeCube במחירים זולים יותר. קראתי שלא ממש משנה החברה שמייצרת את הכרטיס כי פחות או יותר כולן אותו דבר ומה שקובע זה השבב. 1. האם זה נכון ? 2. מבין שלושת החברות הללו, מי עדיפה לדעתכם ? 3. האם באמת זה הכרטיס בעבורי ? אני לא משחק בכלל, עיקר השימוש הוא גלישה באינטרנט, אופיס, קצת תכנות וכו'. בעתיד אני חושב לעבור ל-Vista ורוצה להשתמש בתכונת ה-Aero שלה. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 581 צפיות
  25. אוקי, בהתחלה לא ראיתי כלום חוץ ממסך ירוק עם נקודות צבעוניות (במדיה פלייר). אח"כ, התקנתי תוכנה בשם VIDOMI שבה הצלחתי לראות את את הסרט אך ההצלחה הייתי חלקית: לא היה סאונד. מישהו הסביר לי שכדי שהמסך הירוק הוא תוצאה של התנגשות בין שני מקודדים והציע לי להתקין את Nimo Codec (שאגב, כבר היה מותקן, מכאן ההתנגשות) אבל עם מקודד ה Xvid בלבד. עשיתי זאת ואכן יכלתי לראות במדיה פלייר את הסרט אבל שוב, בלי סאונד. מישהו חווה כזו תקלה? למישהו יש פתרון?

• 5 תגובות
    • 804 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.