עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by sambusak,

יש לי GF256 ישן, ורציתי להחליפו הכרטיס חדש יותר. מצאתי בפלונטר את SIS Phantom XP-3800PRO כרטיס עם 128 מגה והכל ב430 ש"ח מישהו מכיר את הכרטיס הזה? איך הוא מול הMX של NVIDIA למיניהם?

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. היי כולם רכיבי המחשב שלי : מעבד I7 זכרון 8GB קשיח 120SSD אני מחפש כרטיס מסך בעלות של 350 שח עבור עבודות גרפיות מה דעתם על כרטיס הזה : http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9912 ושאלה שניה, מחשב עבור עבודות עם גרפיקה (פוטושופ) עדיף מעבד I7 עם כרטיס מסך פחות טוב או I5 עם כרטיס מסך חזק יותר? תודה מראש מני

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אהלן, יש לי מחשב בן 7 שנים שסוחב יופי :] הוא לא למשחקים או אפשר להגיד שהוא מחשב סלוני אני רוצה לחבר אותו לLCD בהייץ' די וכך להנות מהסרטים שאני מוריד וכל זה יש כרטיס שהוא זול שהוא נטו מפיץ HD עם HDMI לAGP ? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  4. שלום, למישהו יש כבר 7900GT? אם כן,הייתי רוצה לדעת לגבי הרעש המאורר שלו מפיץ,לפי שמועות וכמה ביקורות הוא מפיץ רעש לא מובטל ולפעמים מחריש אוזניים בגלל מאורר ה60 שעליו הייתי רוצה לוודע את זה לפני שאני קונה. ואם מישהו יודע אם הVF700 של זלמן עולה עליו זה יהיה נחמד לדעת.

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  5. שלום אנשים ! לפני כחודש קניתי רדאון 9800PRO של חברת POWERCOLOR. היו בעיות ונאלצתי להחזיר אותו לחנות. עכשיו אני רוצה לקנות את ה-6600GT (היה פה דיון על זה), עכשיו השאלה היא - אם המפרט של הכרטיס זהה, האם יש עדיפות לכרטיס של LEADTEK על POINTOFVIEW ? שאלה ממש דחופה ובבקשה - להגיד את האמת. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  6. זה מאוד חשוב כי אני חושב ש 2 ms זה יותר מידיי מהר...אולי אני סתם פרנואיד כי תמיד שיצא משהו מהיר מישהו שיחשוב שזה מהיר מידיי (רק "לסבר את האוזן" שיצרו את המכונית הראשונה היא נסעה רק ב 30 קמ"ש הכי הרבה ואמרו שזה מסוכן ליסוע ככה...ומי חושב ככה היום?! ) אבל בכל זאת זה נראה לי מוגזם כאילו אני רוצה לקנות 8 ms ואני מתלבט בין l1950b עם 8 ms לבין l1970hr עם 2 ms בתודה עידו מנהלים בבקשה לא לנעול...

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  7. זה מה שיש לי בבית הוא טוב בהשוואה למסכים אחרים או שלא ? הנה לינק נתונים על המסך http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=3103

• 5 תגובות
    • 684 צפיות
  8. Started by ttwow,

-------------------------------------------------------------------------------- יש לי "GEFORCE 4" מסוג MX עם TV OUT . בנוסף חיברתי כבל שחלק אחד שלו זה S-VIDEO וחלק אחר זה 2 החיברים הרגילים(הצהוב והשחור)שמתחברים לוידאו. אמורים כעת לראות את מה שעל המחשב במסך טלויזיה אך לא רואים זאת! למה? מה אני צריך להגדיר? בתודה מראש...

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  9. שלום לכם, אני עובד עם 8800GT על מסך LCD 32"טלויזיה של טושיבה, ברזולוציה של 1360X768. האם יש לי צורך להשתמש בanti-aliasing במשחקים למרות הרזולוציה הלא גבוה כלכך? ואם כן, באיזה רמה? אגב אני עם מעבד Q660 ו4 ג'יגה זכרון אם יש לזה אפקט... תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by naki,

farcry 4 קורס לי קבוע אחרי כמה דקות של שימוש. הסרתי את הדרייבר במצב בטוח עם ddu, חזרתי דרייבר אחד אחורה, שניים אחורה, שלוש אחורה.. מחקתי והתקנתי מחדש את המשחק דרך uplay, עשיתי תיקון קבצים... כלום. במשחקים אחרים עובד כמו שצריך, תוצאות 3dmark תקינות.. במחשב השני שלי עם 7950 עובד חלק.. יש מצב שזה בעיה של הכרטיס מסך? או של המערכת הפעלה? אני עם 10, 64 ביט מתסכל שעם מערכת חזקה כמו שיש לי המשחק הזה לא עובד, אני ממש רוצה לשחק אותו נורמלי.. אשמח לעזרה! תודה רבה

• 5 תגובות
    • 998 צפיות
  11. Started by adi518,

אחרי שאתמול קניתי את ה- XTREME 5850 שאני מבסוט ממנו סה"כ, הסתכלתי היום ככה בפרטים שלו בקטליסט ואני רואה 128 BIT MEMORY BANDWIDTH ואני זכרתי 256 ביט שהסתכלתי באתר של ספייר אז נכנסתי שוב לאתר שלהם וכן רשום בכל מקום 256 ביט ! מה לעזאזל... ? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  12. Started by aeonf,

שלום חברים. יש לי כרטיס מסך של EVGA מדגם RTX2080 עם 2 מאווררים (לא BLOWER!), בן 11 חודשים שנקנה מNEWEGG שאני מעוניין למכור. זה הכרטיס הספציפי: https://www.newegg.com/evga-geforce-rtx-2080-08g-p4-2081-kr/p/N82E16814487415 מה הוא לדעתכם השווי ההוגן שלו?

13. Started by random dude,

משחק בעיקר פיפא, אולי פעם ב.. איזה משחק פעולה, רוב הזמן בצבא אז לא נוגע במשחקים? שווה הכרטיס? מחפש משהו בטווח מחירים שלו... תודה מראש

• 5 תגובות
    • 561 צפיות
  14. Started by waizman,

על מנת להציג דברים מהמחשב על גבי הטלויזיה ללא TvOut. ואל תגידו לי לקנות כרטיס עם TVOUT... תודה

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  15. Started by ran123,

שמעתי שאפשר להגיע איתו לרמות של ההאולטרה בנה זה מתבטא כאילו רק מהיריות השעון משתנות או עוד דברים

• 5 תגובות
    • 560 צפיות
  16. Started by KF,

שלום לכולם אני מעוניין בכרטיס HD5850. כרגע יש לי מסך 22 אבל אני רוצה כרטיס חזק בשביל שימשוך איזה שנתיים + אופציה לשדרוג עתידי של המסך. האם הכרטיס הזה מסוגל להריץ משחקים ברזולוציות גבוהות יותר ממסך 22 כמו 1920X1200 עם פילטרים ? מישהו מצא מחיר זול יותר לכרטיס ? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5795 ושאלה אחרונה, האם החיבור HD משפיע על המשחקים ? תודה.

• 5 תגובות
    • 982 צפיות
  17. Started by Idan-h,

מה אתם אומרים על המסך הזה למשחקים ובכלל לעבודה מול המחשב? Panel Type: a-si TFT/TN LCD Maximum Resolution: 1280 x 1024 Pixel Pitch: 0.264 mm Brightness: 300 cd/m2 Contrast Ratio: 600:1 Response Time: 12 ms View Angle: 160°/ 140° (Horizontal / Vertical) Input Connectors: 15 pin D-Sub Features: Narrow Bezel, MagicBright Dimensions & Weight: 14.6" x 15.0" x 6.9" (WxHxD), 9.6 lbs Manufacturer's Warranty / Phone No.: 3 years parts, labor and backlight / 800-726-7864 אני יודע שאין לו DVI אבל זה לא כ"כ עקרוני לי כי אין לי חיבור בכרטיס מסך, מה גם שבהרבה מאוד מסכים אין הבדל בין אנלוגי לDVI. אני יכול להשיג חדש ב-2200 שקל, מה אתם אומרים? כדאי?

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  18. או שאני חייב כרטיס וידיאו ייעודי בשביל לחבר אותו? בכל אופן החיבורים של הS-Video לא מתאימים למכשיר וידיאו שלי. אם צריך לקנות כרטיס וידיאו על מה הכי כדאי ללכת? חברה, דגם,? תודה לכם.

• 5 תגובות
    • 548 צפיות
  19. Started by balo45,

שלום, צריך המלצה בבקשה לכרטיס מסך בתקציב של 450-500 ש"ח. הדרישות הן בעיקר למטרת משחקים ברמה של FIFA העדכני באיכות גבוהה. המפרט, ספק כוח A.PFC 350W FAN12 CI-POWER CWT מעבד אינטל GHz 3MB CORE I3 1150 41603.6 לוח אם - USB3 HDMI HASWELL 1150 H81M-E34 MSI זכרון - GEIL EVO VELOCE 4GB DDR3 1600Mhz תודה רבה

20. Started by Dano,

שלום! אני ראיתי שיש חנות "למיר מחשבים" היא טובה מישהו התנסה? איך השירות? והאיכות של המוצרים? לפי מה שראיתי יש אחריות טובה... אבל בעיה אחת מטרידה אותי..אין שם 6600GT בAGP..מישהו יודע אם הם מתכוונים להביא? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. חברת Hynix החלה בייצור סדרתי של שבבי זכרון מהירים במיוחד, אשר ניתן לערום אותם אחד על השני בתצורה תלת מימדית לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%96%d7%9b%d7%a8%d7%95%d7%9f-gddr5-%d7%91%d7%9e%d7%94%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%aa-8ghz-%d7%9e-hynix/

22. ?

• 5 תגובות
    • 575 צפיות
  23. אבא שלי בטלפון מחול והוא שואל אותי מה עדיף 5600 אולטרה עם 256 mb או 9800 פרו של ATI אם 128

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  24. Oxide, מפתחת המנוע הגרפי של ashes of the singularity (הבנצ'מארק הראשון של DX12) מגיבה לחריפות לדברים שנאמרו על ידי NVIDIA לאחר יציאת הבנצ'מארק, בין היתר החברה טוענת ש NVIDIA מפעילים עליה לחץ לבטל אפשרויות במנוע ובמשחקים שמתמשים בו ומאשימה את NVIDIA ששיקרה ללקוחות שלה ולא מספקת תמיכה מלאה ב DX12 (עם דגש על חוסר תמיכה ב asynchronous compute). http://www.overclock3d.net/articles/gpu_displays/oxide_developer_says_nvidia_was_pressuring_them_to_change_their_dx12_benchmark/1 http://www.guru3d.com/news-story/nvidia-wanted-oxide-dev-dx12-benchmark-to-disable-certain-settings.html אז השורה התחתונה היא ש NVIDIA באמת פחות מוכנים ל DX12 ולכן הביצועים שלהם פחות טובים בבנצ' הזה. בנוסף ל…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. הכותרת אומרת הכל???

• 5 תגובות
    • 708 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.