עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום. קיבלתי לידי מערכת מחשב סבירה הכוללת ספק 350W ג'נרי,מארז,לוח אם H67,ומעבד I3 2100. קניתי למחשב זכרון ודיסק קשיח. מה שנותר לי לעשות זה לקנות כרטיס מסך. התקציב שלי הוא כ500-600 שקלים. לאחר בדיקה קצרה הגעתי למסקנה שעדיף לי לקנות או את ה 7750 או את הGTX660 כי שניהם בנויים על ארכיטקטורת 28nn מה שלא ידרוש החלפה של ספק שאינני חפץ מלעשות כך. לכן אשמח לחוות דעת על איזה כרטיס כדאי לי לקנות והאם כדאי לחפש כרטיס אחר שהספק שלי יצליח להתמודד איתו?

2. אהלן, אני מתנצל מראש אם אני טועה במונחים/לא מצרף מספיק פרטים. אני מודה שאין לי כמעט שמץ של מושג בתחום הזה. אני רוצה להחליף כרטיס מסך, בעיקר לצורך גיימינג(איכות mid - high)/סדרות/סרטים, אבל אני לא יודע אם יש טעם להחליף רק כרטיס מסך עם שאר המפרט של המחשב. התקציב שלי הוא עד 1000 (חריגות קטנות למקרה שיש הבדל מהותי). מצרף את המפרט של המחשב שלי. תודה מראש!

• 20 תגובות
    • 4k צפיות
  3. שלום חברים, יש לי מחשב עם המפרט הבא: AMD A8 7600 8 GB RAM ספק: ANTEC 300W המחשב היה מיועד לשימושים כלליים וגיימינג קל , ולמעשה ב GPU המובנה הצליח לעמוד בצורה יפה במשחקים רבים וטובים גם אם בדרישות מינימום. אני מעוניין להעביר אותו למישהוא שיעשה בו שימוש כללי (אופיס..) וגיימינג (מספיק על רמת LOW MEDIUM) , המשחקים המתוכננים לדוגמא: הוא יחובר למסך ברזולוציה HD 1080. FORTNITE FAR CRY CALL OF DUTY (מבין החדשים) MAFIA 3 GTA 5 GTA5 לדוגמא עובד בצורה סבירה עם המעבד הנ"ל . חלק מן המשחקים הללו לדוגמא COD MAFIA3 אי אפשר להרציץ, כרטיס המסך המובנה חלש מדי . המטרה היא לקנות כרט…

4. Started by stropic,

ערב טוב לכולם, רציתי לחדש את הhd4870 שלי רק בגלל שהוא לא תומך בDX11(ומה לעשות כל המשחקים היום דורשים תמיכה בDX11..) אז מצאתי בebay את הכרטיס מסך: gtx 650 שמבחינת ביצועים הוא טיפה יותר טוב ממה שיש לי כרגע, להלן הלינק: http://www.ebay.com/itm/New-GTX650-2GB-128Bit-GDDR5-VGA-DVI-HDMI-PCI-Express-3-0-x16-Graphics-Video-Card-/141354313556?pt=PCC_Video_TV_Cards&hash=item20e95fa754 השאלה שלי היא אם למישהו יש ניסיון עם רכישת כרטיס מסך מ ebay, אני קראתי קצת ברשת והבנתי שיש שם לא מעט זיופים, ותכלס אני מביא אותו בחצי מחיר ממה שהוא עולה בארץ, אז קיים הסיכוי שזה זיוף, כמובן שבמידה והוא לא יעמוד בדרישות אני אוכל לשלוח אותו בחזרה והכל, אבל חבל על הטיול לדואר פעמיים

5. שלום. קיבלתי לידי מערכת מחשב סבירה הכוללת ספק 350W ג'נרי,מארז,לוח אם H67,ומעבד I3 2100. קניתי למחשב זכרון ודיסק קשיח. מה שנותר לי לעשות זה לקנות כרטיס מסך. התקציב שלי הוא כ500-600 שקלים. לאחר בדיקה קצרה הגעתי למסקנה שעדיף לי לקנות או את ה 7750 או את הGTX660 כי שניהם בנויים על ארכיטקטורת 28nn מה שלא ידרוש החלפה של ספק שאינני חפץ מלעשות כך. לכן אשמח לחוות דעת על איזה כרטיס כדאי לי לקנות והאם כדאי לחפש כרטיס אחר שהספק שלי יצליח להתמודד איתו?

• 6 תגובות
    • 793 צפיות
  6. שלום. כרגע ברשותי 980ti עם בלוק מחובר ללופ קירור מים כמובן שהוא עם המהרה מכובדת. אמנם המחירים עדיין בשמיים אבל אני מתכנן מעבר ל 4k ולכן אני צריך גם לעשות שינוי בגזרת הכרטיס מסך בכדי לקבל ביצועים טובים. האופציות שיש ברשותי הם כמובן הוספת 980ti וגם לו לבצע המהרה או מכירה של הנוכחי ולהביא 1080 יחיד. והאופציה האחרונה היא המתנה ל 1080ti או אחד הדגמים הבאים ורק אז למכור.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אהלן, המערכת הנוכחית שלי (בת 4 שנים): Radeon HD 6850 Core i5-2500 @ 3.30GHz 9/9/9/24 DDR3 16 GB Dual channel SSD hard drive Windows 10 Resolution - 1920x1200 השאיפה היא להריץ League of Legends על הגדרות בינוניות בצורה חלקה כל הזמן - לא לרדת מ - 60 FPS. המצב היום הוא שה - FPS שלי יושב על 100, אבל בזמנים "מאתגרים" למחשב צונח אפילו ל - 20, גם על ההגדרות הכי נמוכות. אני מנחש שהבעיה היא הכרטיס מסך ולא המעבד, אבל אני לא רוצה לקנות חדש רק כדי לגלות שזה לא עזר. אני מעדיף לא להוציא הרבה כסף על הנושא, אבל אם כרטיס מסך ב - 800 שקל יפתור את הבעיה אז אני אלך על זה. תודה רבה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. שבת שלום, יש לי כרגע את המערך הבא: מעבד -I7 4770 24GB - RAM DDR3 SSD SAMSUNG EVO240GB SSD INTEL1TB הארדיסק רגיל 1T ספק 650 של סיסוניק (גולד) זה מחשב שבניתי ב2014 לעריכת וידאו וגרפיקה. חיברתי אותו לכרטיס 570GTX סופר קלוקד שהיה לי עוד מ2010 לאחרונה אני פחות בקטע של וידאו, אבל המחשב עושה עבודה מצויינת עדיין בוידאו HD ככה שאין לי בעיה בכלל. העניין הוא שנמאס לי קצת מהסוני ואני רוצה אחרי שנים, לחזור לשחק במחשב. מעבר למשחקים הרגילים שאני משחק (בעיקר משחקי יריות וכאלה שאני יודע שכל כרטיס מסך ב800 ש"ח יעשה את העבודה) יש לי סימולטור טיסה שאני אוהב ללמוד בזמני החופשי. קניתי בקר טיסה…

9. את המפרט הנוכחי שלי ניתן לראות בצד ימין תחת 'מפרט מחשב'. היום אני משחק על גבי מסך "27 ברזולוציית 1440p עם CF 7870 GHZ 2GB. קניתי את ה-CF 7870 GHZ דרך TMS במבצעי BF בנובמבר 2012 בעלות של 2400 ש"ח. כלומר לפני כ-3 שנים. הרבה זמן שהסתכלתי על מסכי 34 והלאה עם רזולוציית 4K, ויש את הדיון הזה כאן בפורום http://hwzone.co.il/community/threads/566985-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%97%D7%93%D7%A9-%D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%90%D7%A0%D7%99-%D7%9B%D7%9E%D7%95%D7%91%D7%9F על מסך "42 ברזולוציית 4K (דגם WASABI MANGO UHD420) ואני שוקל מאוד לשדרג עצמי אליו. עם זאת, אהיה חייב לשדרג את כרטיס המסך מאחר והנוכחיים לא יחזיקו 4K. אז ההתייעצות היא האם MSI GTX 980 TI GAMING 6GB הוא הבחירה הנכונה ל-4K? תמיד…

• 33 תגובות
    • 6.5k צפיות
  10. Started by Mayan_S,

שלום לכולם אני שוקל לשדרג את כרטיס המסך הנוכחי שלי, הוא עובד סבבה אבל כבר לא מריץ משחקים חדשים במלא המרץ רציתי להתייעץ איתכם בקשר לכרטיס ספציפי והאם הוא יבוא לידי ביטוי עם המסך הנוכחי שלי והאם הספק הנוכחי יסחוב אותו. המסך שלי הוא dell 2209wa הכרטיס מסך הנוכחי הוא GTX260 הספק כוח Enermax 430 אני חושב על ה GTX 660 כתחליף האם לדעתכם הוא עומד בקריטריונים שהצבתי?

• 7 תגובות
    • 956 צפיות
  11. Started by Coop,

שלום לכולם. אז ככה, יש לי מערכת בת שנתיים וחצי, והיא קצת מתחילה להראות הת הגיל. התלבטתי עם שידרוג הכרטיס מסך יעשה את העבודה, בהתחשב בגיל של המעבד שלי. התקציב פתוח בסביבות 1,000 שקל. מעבד: (E8400 3 GHZ (OC @ 3.6 לוח אם: Asus P5QL זיכרון: Mushkin 4 GB ספק: Enermax 525watt, 82+ מסך: Dell 2209, רזולוציה מקסימלית של 1680x1050 הכרטיס הנוכחי הוא Geforce 260 של Gainward. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  12. Started by Zbbabir,

היי, אז עכשיו שיצא Watchdogs החלטתי שהגיע הזמן לשפר קצת את המחשב שלי. כרגע יש לי מעבד Intel Core i5 750 @ 2.67GHz, 4GB Ram ddr3 GIGABYTE GA-P55-US3L וכרטיס מסך GTX 260 אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, מסך חדש (שלי די ישן וקטן) ולהרחיב ל-8GB ראם. יש המלצות לכל אחד מהם? מוכן להשקיע עד 2000 שקל בערך תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום חברים הכרטיס מסך הנוכחי,gtx 570, כנראה שבק באופן סופי ואני מחפש כרטיס מסך חדש וגם בתקווה להשתדרג באותה הזדמנות. אני פחות עוקב כבר תקופה ולכן אני מתלבט מה יוכל להתאים לי למפרט, והאם אוכל להנות מכרטיס מודרני או שהצוואר בקבוק גדול מידי. המפרט: i5 2500k ספק seasonic 600w לוח-אם ASRock Z68 Pro3-M עם כניסת pci 2.0 התקציב: 600+- מבירור קצר חשבתי אולי על ה-RX570, אבל שוב, אני לא בטוח שהוא מתאים לי למפרט. https://www.newegg.com/global/il-en/Product/Product.aspx?Item=N82E16814930010&ignorebbr=1 אשמח לשמוע מה דעתכם

14. טוב, זה הולך להיות סיפור טיפה ארוך עם כמה שאלות, אודה לכל תגובה לכל שאלה. אז ככה, יש לי כרטיס xfx 9800gt שהתחיל לעשות בעיות לפני כמה חודשים. הבעיות היו רק במשחקים (סתם לדוגמא civilization V, call of duty, ואפילו heroes 3), איך שהייתי מתחיל לשחק קצת היה פריז במשחק והייתי צריך לעשות ריסטרט למחשב. בהתחלה ניסיתי פתרונות תוכנתיים, החלפת דרייבר להכי חדש (לפי המדריך באתר) - לא עזר, אחר כך פירמטתי את המחשב והתקנתי דרייברים חדשים - לא עזר. התחלתי לחשוב שהבעיה חומרתית. פתחתי את המארז ניקיתי אותו מאבק, החלפתי משחה טרמית לכרטיס אבל זה לא פתר את הבעיה, ואז הסתכלתי על הכרטיס וראיתי שארבעה קבלים מנופחים, וקראתי קצת באינטרנט וראיתי שהדבר נפוץ לכרטיסים כאלו, והבעיות שתוארו תאמו במדויק לשל…

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. שלום לכם... לצערי הכרטיס מסך במחשב הקיים שלי הלך ( ריצודים בכל המסך, בדקתי אם כרטיס מסך אחר ועובד מעולה )... המפרט הקיים הוא: מעבד Intel E8400 3.0GHZ ( ללא אוברקלוק ) לוח אם GIGABYTE GA-P31 DS3L זכרונות G.Skill 1GBx2 ( 2GB ) DDR2 CL4 ספק כוח ENERMAX 400W LIBERTY מארז GIGABYTE 3D AOURA אשמח להתייעץ איתכם לגביי כרטיס מסך שנע בין 400-550₪ בלבד, לא הולך לעשות אוברקלוק או משהו כזה... המחשב משמש לשימוש של מסמכים - משחקים.. [h=1]תודה רבה![/h]

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by Albetron,

יש את המפרט הבא ברשותי Q6600 לוח אם P5K-E ו4 ג'יגה זיכרון. ולצורך העניין גם ספק כח 550W של קורסייר..אני מתלבט בין HD4890 לHD5830, איזה מהם מביא ביצועים יותר טובים? ומה מהם המפרט שלי יכול להחזיק? אשמח לקבל עזרה. בתודה Albetron.

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  17. אהלן אנשים, יש לי מחשב כבן 5 שנים, והכרטיס מסך מתחיל להראות סימני שחיקה (יותר ארטיפקים על המסך), כיום יש לי ATI RAEDON X1950PRO 1GB שהיה אחלה כרטיס מסך. אני מחפש כרטיס חדש, (המחשב משמש כמערכת שעובד רק עם פוטושופ וcoral paint וצפייה בסרטים), התקציב שלי הוא עד 500 ש"ח. המערכת שלי: intel core 2 dou e8400 msi g41m-p26 ddr2 800mhz 6GB hec cugar 550W בן 5 שנים fractel design arc midi

• 4 תגובות
    • 933 צפיות
  18. שלום רב.. אני צריך עזרה מהמקצועיים שבניכם.. בניתי מפרט לאולפן הקלטות מקצועי המטרה היא כלל וכלל לא לגיימניג אלה לעריכות סאונד בלבד! protools/cubase השאלה שלי האם כרטיס מסך (לא מובנה) ישפר לי את ביצועיי המחשב? או שאני יכול להסתפק בכרטיס מסך המובנה של לוח האם? המפרט הוא כזה: מעבד - Intel Core i7 3770K 3.5Ghz s1155 8MB, GPU Core לוח אם - Gigabyte Z77X-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 3xPCI-e זכרונות - G.Skill 2x8GB Ripjaws-X DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9 ssd כונן - Crucial m4 2.5'' 128GB SSD MLC SATA III CT128M4SSD2 תודה מראש על העזרה! וחודש טוב לכולם

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  19. Started by cheapwine,

http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2658093 שווה או לא?

• 7 תגובות
    • 605 צפיות
  20. Started by Load,

האם זו קנייה חכמה ב1400 שקל ? איך זה ייתכן שהמחליף של 8800GTX זול ממנו ב1000 ש"ח ??!!?? תודה .

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  21. שלום לכולם, ברשותי הכרטיס הנ"ל מחברת XFX אשר כנראה בעקבות OC התחיל להראות AF בקצב מדאיג. לקחתי אותו לחברת TMS שכמובן שלחו אותו להחלפה בחדש.בגלל שרציתי לחסוך בזמן הצעתי למנהל המכירות שלהם שפשוט ייתן לי אופציה לשידרוג. אז איזה כ.מסך לקחת?אני מתכנן OC ורוצה כ.מסך קריר ככל שניתן יש לדוגמא את TWINTECH 260 GTX-XT אך איני יודע כלכך (כי אין ביקורות בחו"ל/GOOGLE או כל מנוע חיפוש אחר)מה ההבדלים בניהם ואם אכן כ.מסך זה הוא טוב? משתמש בT220 של SAMSUNG.אז האם כמות הזיכרון (896 או1792 מגה) אכן משנה באפליקציות שונות ואם כן איפה ועד כמה או בקיצור האם שווה הוספה של 190 ש"ח? אני די סגור על הכרטיס הזה פשוט רוצה לוודא איזה דגם לקחת? כמובן שיש גם את זה :http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?pro…

• 12 תגובות
    • 829 צפיות
  22. Started by fins,

טוב, טכנית זה כבר אחרי קניה כי לא רציתי לחכות עוד פעם עד שהמחיר באמזון ירד, אבל בכל זאת רציתי לוודא שלא פיספסתי שום דבר: זה הכרטיס: http://www.amazon.com/gp/product/B016LE95TK?psc=1 זה המפרט שלי: i5-4590 Antec HCG 520W 80plus Bronze ASRock B85M-Pro3 LGA1150 HyperX 8GB DDR3 1600MHz Seagate Barracuda 1TB 3.5 inch Crucial BX100 250GB 2.5 inch Antec P70 בדקתי שהספק מספיק חזק, שיש לי שני כבלים של 6 פינים, שיש מספיק מקום במארז. הדגם הוא מה שאני רוצה במחיר שאני רוצה (אני לא מאמין שהוא ירד הרבה יותר ואין לי כוח לחכות ל-960Ti). הכל בסדר או שפספסתי משהו?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. חברה אני מעוניין לקנות כרטיס מסך למחשב ,עכשיו הבעיה היחידה שאני לא יודע מה הכי שווה לקנות כדי שייתמוך בלוח-אם ויינצל את המקסימום שלו. כרגע יש לי 6600GT אני יודע שאני יכול לקנות את ה 6800GT ויעבוד,אך אני רוצה לראות אם אפשר לשים משהו יותר מתקדם(כי המחירים של היום לא יקרים),למשל את ה 7800 וכו'.. הינה מידע של הלוח אם,אולי זה יעזור אין לי מושג בזה... http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13065&catid=877#details תודה.

• 10 תגובות
    • 847 צפיות
  24. Started by barbaresh,

שלום לכולם, ברשותי מערכת: מעבד: i5 4570 זיכרון: 8GB ספק כוח: SEASONIC 520W+80 BRONZE אני משחק על מסך 1080p ויש לי כיום כ.מסך HD7950 OC מעוניין לשדרג ל- GTX970 או כרטיס של AMD ששווה לביצועים של ה-GTX. מה אתם ממליצים? אני צריך משהו שהספק שלי יחזיק אני לא מתכוון כרגע לשדרג ספק, בחודשים הקרובים אני משדרג גם את הזיכרון ל-16GB

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by hagai_sela,

שלום, אני הולך לקנות כרטיס GTX 470 לצורך פיתוח תוכנה שאני עובד עליה בעזרת CUDA (לא למשחקים), ויש לי כמה שאלות: 1. יש לי ספק של 525W, המינימום ש NVIDIA דורשים הוא 550W, אבל הרצתי בדיקה של הקונפיגורציה שלי פה: http://extreme.outervision.com/psucalculatorlite.jsp וספק של 525W אמור להספיק. האם לסמוך על זה או לשדרג גם את הספק? 2. בהנחה שאני לא יכול לעשות OC בגלל מגבלות של הספק, האם זה משנה של איזה יצרן הכרטיס או פשוט לקנות את הכי זול? ראיתי כאן בפורום הודעות קוטלות על GAINWARD... 3. אני צריך כמה שיותר זכרון על הכרטיס, לכרטיס הזה יש 1.28 ג'יגה או משהו כזה. האם יש יצרן שמייצר אותו עם יותר זכרון? תודה, חגי.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.