כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
הוא נמכר רק ב1577 ש"ח אצל הדובים ואותו כרטיס של CONNECT3D עולה 1957 ש"ח. איך החברות האלה? מספקות קירור טוב?
-
- 5 תגובות
- 824 צפיות
-
-
-
היי, הרבה זמן לו הייתי פה.היום אני בא להיכנס ל iqpc ואני רואה מלא כרטיסים חדשים , הכל חדש ,זכרונות, ואני לא מבין כלום! P: מישהו יכול להסביר לי קצת איזה כרטיסים משתלמים היום,מי חזק,מי חלש וכו' ? אני זוכר לפני חצי שנה כולם לקחו את ה8800GT של intel.מה היום ?
-
- 5 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום רב, המפרט הנוכחי שלי הוא Amd athlonx2 4800 2gb ddr 400W liberty ו8600GT. אני רוצה להחליף ת'כרטיס .. עכשיו האופציות שלי הן 9600GT , 8800GT , 8800GTS , 9800GTX. תקציב לא ממש בעייתי . אני פשוט רוצה לקנות ת'כרטיס מסך שהכי מתאים למחשב שלי. כרגע אני על מסך CRT 17 אינץ', אבל אני ממש לא רוצה להגביל את עצמי , במיוחד שההבדל יהיה 200 שקל. תודה, יאיר!
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם . אני מעונין לקנות מסך(LCD) התקציב הוא 2000 שח חייב להיות מסך דק לא חשוב גודל 15 17 חשוב לי שיהיה ברמה טובה ושיחזיק מעמד הרבה זמן. ראיתי כמה אופציות הנה הם לפניכם MAG MS 576 UMAX LM 17X עם יש הצאות נוספות הם יתקבלו בברכה . אני צריך לגבש החלטה מהירה אז אנה מימכם תשובות עניניות ומהירות תודה מראש אבי..
-
- 5 תגובות
- 655 צפיות
-
-
התקציב שלי 500+- שיהיה משהו טוב יחסית למחיר
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שמעו חברה יש לי כרטיס מסך 7600GS 256MB אם קירור של זלמן אליו עכשיו אני מדליק היום תמחשב אני רואה מסך שחור ניסיתי 1000 שיתות הוצאתי הכנסתי החלפתי מקום ניקיתי לא עוזר חיברתי את ה6200 של אחותי שאני איתו עכשיו והוא עובד מה אני עושה? יש מצב הוא נשרף? הוא תמיד היה על 42 מעלות עומד ניסיתי גם לחבר אותו למחשב אחר הוא גם לא עובד אני רוצה להביא כרטיס מסך חדש ב1000 שקל מה אני יכול להביא אתם יכולים להמליץ לי ? אני חשבתי על x1950pro 512mb
-
- 5 תגובות
- 506 צפיות
-
-
-
אני רוצה לדעת אם אני יכול להעביר סרט ממצלמת וידיאו למחשב יש לי כרטיס מסך R9600XT ויש לי מאחורה רק חיבור S-VIDEO יש לי לוח אם ASUS P4P800 ויש לי חיבור צהוב בלוח אז אני יכול להעביר את הסרט?
-
- 5 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום קניתי מסך ADI 15" LCD ב 900 ש"ח זה שווה את הכסך המסך יחסית טוב איכותי
-
- 5 תגובות
- 674 צפיות
-
-
ברשותי מחשב ביתי אחד בעל מערכת הפעלה XP ברצוני לחבר לו 2 מסכים שנשלטים ע"י מארז אחד ומקלדת ועכבר יחידים. המטרה לראות סרט במסך אחד ולגלוש באינרנט במסך אחר. אבל שזה יהיה אותו מארז. מה אני צריך כדי להקים דבר כזה שיעובד לי. כרטיס מסך? אם כן איזה ? או שמא מפצל\מתאם מיוחד אם כן דגם ואיפה רוכשים ? תודה מראש לכל המשיבים
-
- 5 תגובות
- 623 צפיות
-
-
GF TI 4200 של אסוס או של MSI אני יודע שMSI נחשבת חברה יחסית בינונית בכל מה שקשור לכרטיסי מסך, אבל ממה שהבנתי, הכרטיסים האחרונים של אסוס לא היו מי יודע מה... נ.ב אני מתכוון לקנות גם צלעות קירור ומאוור אחר...
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד i5 4440 כרגע כרטיס מסך gtx650 רכשתי מסך חדש 144 hz 2k מעוניין לשגרג את הכרטיס מסך לשיםור הצפיה. אשמח להמלצה לכרטיס בהתאם למגבלות המעבד. תודה
-
- 5 תגובות
- 768 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם הכרטיס מסך שיש לי כרגע זה: SAPPHIRE R9 280X Dual-X כאשר אני משחק משחקים כבדים הכרטיס מתחממם ועושה רעשים. חשבתי אולי זה בגלל הקירור של הכרטיס מסך. האם כדי להתקין קירור נוזלי מותאם לכרטיס מסך? האם זה יקר? אולי עדיף למכור את הכרטיס ולהביא אחד אחד יותר שקט ואולי יותר מתקדם? אם כן איזה קירור מתאים לו ? והאם זה קשה להרקיב אותו?. בכל מקרה אשמח לתושבות, תודה מראש. זה מפרט המחשב שלי: עבד intel core i5 2320 3.00GHz כרטיס זכרון:4GB RAM X2 כרטיס מסך : SAPPHIRE R9 280X Dual-X ספק כוח: 550W XFX כונן דיסקים : DVD כונן קשיח 931 GB SSD 125 SANDISK מארז : Corsair Carbide Air 240 High Airflow MicroATX
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
Crimson Driver Fanspeed Issue, Some GPUs Reported Dead https://www.reddit.com/r/pcmasterrace/comments/3up8r2/amd_bugged_new_drivers_killed_my_gpu_and_others/
-
- 5 תגובות
- 809 צפיות
-
-
הכרטיס יהיה דומה מאוד ל 7900GTX. הציפ יהיה G71 ,ליבה 650MHZ עם 24 צינורות עיבוד 16 ROP ו 8 vertex shader engine( איך אומרים בעברית?) כמו הכרטיס 7900GTX ההבדל היחיד ביניהם יהיה הזיכרון, לא נפח הזיכרון אלא הקלוקים שלו: 1.38GHz לזיכרון כמו ה GT עם GDDR3 1.4 NS המחיר יהיה בין ה 7900GT ל 7900GTX . הכרטיס יהיה לשוק הOEM כמו שה7900GS היה ועכשיו הוא כבר בשוק הרגיל, לנו יש את 7950GT מקור: http://www.hkepc.com/bbs/itnews.php?tid=664851
-
- 5 תגובות
- 618 צפיות
-
-
כמו קודם אני מדבר על החזק בינהם לא המישתלהם תודה!!
-
- 5 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום... יש לי מספר סרטים בעלי קצב של 29.97fps. זאת בעיה מכיוון שנגן ה-DVD (העצמאי) שלי לא מסוגל לנגן אותם כמו שצריך, כנראה בגלל ה-FPS, ומה שקורה בשטח, בעצם, זה שהתמונה לא תואמת את הקול. בכל אופן, אני לא יודע עד כמה זה אפשרי, או קל, אבל אני מקווה שלא אצטרך לקודד מחדש לגמרי את כל הסרט\ים על מנת לשנות את קצב התמונות לשניה. אם למישהו יש הצעה כלשהי, זה יתקבל בברכה. תודה מראש. אגב, הקבצים עליהם אני מדבר הם קבצי AVI שקודדו בעזרת XviD.
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
ברשותי הכרטיס הזה: non reference sapphire 6950 מי שמכיר יודע שהכרטיס לא נפתח ל6970.. השאלה שלי היא האם עדיף לי לקנות אחד נוסף משומש ב700-800 ש"ח ולעשות CFX או להוסיף קצת כסף, לקנות כרטיס חדש ולנסות למכור את הכרטיס הזה.. הסיבה שאני אומר לנסות למכור היא כמו שהזכרתי... הכרטיס הוא לא בעל ביוס כפול ולכן קצת קשה למכור אותו.. ניסיתי לגגל קצת תוצאות בנצ'מארק בנושא אבל לא הצלחתי להגיע להחלטה כי התוצאות שונות מבדיקה לבדיקה, אז אני צריך את דעתכם..
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמועה לוהטת חדשה מצהירה כי ענקית השבבים תוכל להפוך למתחרה רשמית בתחום העיבוד הגראפי הייעודי כבר בתחילת השנה הבאה לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 4 followers
-
-
שלום לכולם חבר שלי מעוניין להחליף את ה-MX 440 שלו במשהו יותר מתקדם ,חשבנו על אחד מהכרטיסים הבאים nvidia fx 6600 or ati radeon 9600xt השאלה איזה מהכרטיסים עדיף ? המפרט שלו הוא : pentium 4 1.8ghz 256mb RDRAM mother board intel marivile תודה לכולם
-
- 5 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך GTX 260 216S ורציתי לדעת האם הגיוני שבזמן מאמץ(OCCT) יגיע הכרטיס ל95-100 מעלות ? הכרטיס במנוחה 60 מעלות. האם אלו טמפ' הגיוניות?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי את ה4850 החדש של שפיר. כאשר אני נכנס ל ccc בעמודה של ה overdrive בתחתי מופיעים ה current value. משום מה הם כל הזמן מראים 250 ו 160 או משהו כזה - גם אחרי שאני משחק הרבה זמן. מה קורה כאן? :s05:
-
- 5 תגובות
- 868 צפיות
-
-
יש ב HD4850 יAvivo ? איך אני משתמש בו ? (איזה חיבורים ?) ואם אני יכול לחבר PS2 לכרטיס מסך כמו שמחברים ממיר ?
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-
-