כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
מכעיס. יש לי 5850, 2 מסכים עם חיבור VGA (מחוברים ליציאות הDVI עם מתאמים פשוטים), וטלוויזיה עם חיבור VGA\HDMI (מחוברת כרגע ליציאת HDMI) הנחתי שאם יש לי 4 חיבורים בכרטיס מסך, אוכל להשתמש ב3 מהם בקלות לחבר 3 מסכים. זו הייתה טעות. מסתבר של5850 אי אפשר לחבר יותר מ2 מסכי HDMI/DVI בו זמנית. כל כך מרגיז שזה לא כתוב בשום מקום ! בקיצור - אני צריך לחבר משהו ל Display port עם מתאם אקטיבי. עכשיו השאלה מה לחבר ? ואיזה מתאם מומלץ ? (DVI/VGA/HDMI) תודה על העזרה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
באיזה קידוד אפשר להקליט מVIVO? אך האיכות בכללי?
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום,רציתי לשאול משהוא הבנתי ש Sapphire עומדים לשחרר גרסה חדשה של R9 290 עם קירור ה Tri-X עכשיו הבנתי גם שהלוח המודפס של Sapphire דומה ללוח המקורי של AMD (של גרסאות הרפרנס) לי יש Sapphire R9 290 גרסאת רפרנס האם זה יהיה אפשרי לקנות רק את קירור ה TRI X של SAPPHIRE ולהתקין אותו?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה לא ניסיתי ולא הצלחתי חחחח תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
היי. קניתי כרטיס מסך חדש של אסוס מקיי אס פי. אחרי שפתחתי את הקרטון, הכרטיס מסך היה בתוך שקית, אך השקית לא היתה אטומה. היא היתה סגורה מצד אחד עם צלוטפ. האם זה נורמאלי? האם השקית אמורה להיות אטומה? תודה.
-
- 22 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי את הגרסה האחרונה שנקראת כבר EVEREST. קניתי 6800 של אלבטרון והתוכנה ההיא מראה נתונים לחלוטין לא הגיוניים על הזיכרון והליבה שלו. ניסיתי אצל חבר שלי וזה אותו דבר. יש בעיה בכרטיס?
-
- 10 תגובות
- 899 צפיות
-
-
הכרטיס אמור להיות למשחקים, חשוב שיהיה עם זיכרון DDR3. תודה.
-
- 7 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך ATI Radeon sapphire 9200. שמתי את הצג ואת הטלויזיה במצב clone וכשאני רואה סרטים הסרט מופיע רק באחד מהם. יש דרך שהוא יופיע בשניהם?
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
אז ככה קיבלתי מחשב חדש היום(את המפרט אני אשים עוד מאט בפורום המתאים) קיצר יש לי 6800GS והתכנאי שכח כנראה לחבר עליו את הקבל שנותן לו תוספת כוח מהספק וכהתקנתי דרייברים היה כתוב לי חסר לי כוח ואני צריך לחבר את הקבל הזה... אז השאלה כמה ביצועיים זה מוריד לי....אני כמובן אלך אליהם השבוע ואבקש שיחברו...אבל רציתי לדעת כמה ביצועיים זה מוריד לי בנתיים
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכרטיס מסך HD5770 היה מגיע בקלות ל 100 מעלות במאמץ / משחקים וקיבלתי מלא בלו סקרין , פתחתי את הכרטיס לגמרי ניקיתי את הצלעות קרור + שמתי משחה טרמית מחדש והוא כרגע על 33 מעלות , אני מוריד עידכונים WOT ואז אני אשחק נראה אם הבלו סקרין יחזור ואיך תהיה הטמפרטורה עשיתי בדיקה וה HD5770 חזק יותר מ 640GT , 730GT השאלה אם הוא יהיה טוב למשחקים ברזולוציה נמוכה ? או הגדרות LOW MED ? , חשבתי לקנות את ה 1030GT ב 350 שקל אני לא גיימר כבד להוציא 800-900 שקל על כרטיס מסך נראה לי טרוף
-
- 31 תגובות
- 5.3k צפיות
- 2 followers
-
-
התכנון הוא 40 אחוז מהזמן להשתמש במחשב כמדיה סנטר 40 אחוז מהזמן לשחק בA.C או NBA 2K החדש. בשאר הזמן פשוט להרביץ לו ASUS M2A-VM HDMI מעבד AMD 5200 הספק של TT 450W 2GB זכרון HD 320 של WD וכרטיס טלויזיה של HAUPPAUGE. קירור GEMINI2 של קולרמאסטר של הכל.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עוד זוכר את החברים פה ב- 2018/2019 שומעים מהחמור את הנבואה "חכו חכו, מי שיש לו סבלנות לא ישלם היום 7000 שח על 2080ti, שהוא מדגים טכנולוגיות יקר במידה מופרזת, אלא ימתין להשקת סדרה 3000 שהיא תהיה הקפיצה הגדולה באמת (בשל כל מני סיבות שהסברנו אז, מי שזוכר זוכר) ואז מחירי כרטיסי 2080ti יתרסקו לרצפה..." החמור הגדיל לתאר "שהשדרוג מ- 1080ti ל- 2080ti בעת השקת דור 3000 יהיה מאד זול, כדי מאות שקלים הפער שבין קניה למכירת הכרטיס הקודם". חלק מחברינו היו סקפטים, מה שלגיטימי לאור מחירו בעננים של 2080ti אז. לא היה נראה לאף אחד בחלומו ההגיוני, שכרטיס יפול מ- 7000 ל- 2000 ש"ח בכזו מהירות. אך היותר מנוסים, הוותיקים שבין שועלי הרחוב, אלו שעברו כבר כמה וכמה ד…
-
- 83 תגובות
- 12k צפיות
- 2 followers
-
-
חשבתי לעצמי משהו רציני... לפי מה שאני שומע מפה הרבה אנשים שאומרים בעצם שאם יש לך כרטיס של דור ה-GEFORCE 4 לא תוכל להנות ממנוע דום3 בצורה טובה+. עכשיו אם למישהו יש היום GEFORCE 3 אין משחק אחד שהוא לא יכול להריץ בנתונים הכי טובים. זאת אומרת שכרטיסי ה-GEFORCE 4 הם לא קנייה חכמה למה? בגלל שאין משחק היום שכרטיס GEFORCE4 יכול להריץ יותר טוב מ-GEFORCE 3 והמשחקים של הדור הבא ירוצו בהגדרות בינוניות וברזולוציה לא גבוהה עם ה-GEFORCE 4 מסקנה: אין מנוע כיום שמנצל את יכולות GEFORCE 4 ומשחקים עם מנוע הדור הבא ירוצו לא הכי טוב עם GEFORCE4. כלומר ה-GEFORCE4 הוא קנייה גרועה מאוד. כל זה, זה מה שעולה מהפורום ואני הסקתי את המסקנות לבד... תגובות יתקבלו בשמחה...
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חבר'ה יש לעוד מישהו בעיה בהתקנה של ה-CCC 7.1? ההתקנה עוצרת במקום להרבה זמן וכלום לא קורה תודה
-
- 10 תגובות
- 798 צפיות
-
-
מה ההבדל בין GIGABYTE nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe ל- GIGABYTE nVIDIA GeForce 8800GTS 320MB PCIe תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם עברו הרבה שנים מאז שהתעסקתי עם חומרה במחשב, ועכשיו אני מגלה שהעולם מסובך בהרבה ממה שהיה בפעם האחרונה שהתקנתי מחשב. השאלה שלי היא איך אני יודע אם כרטיס המסך שאני רוצה לקנות יתאים ללוח האם והמעבד שלי. לוח האם הוא Asus H410 DDR4 1200 H410M-AS מעבד - I5-10600 3.3GHZ 1200 tray אני מסתכל על כרטיסי מסך ולוחות אם, ולא רואה שיש דרישה להתאמה, האם זה אומר שכל כרטיס מסך יעבוד עם המחשב? תודה מראש על העזרה נמרוד
-
- 3 תגובות
- 985 צפיות
- 1 follower
-
-
-
-
בשקט בשקט AMD ממשיכה לזחול חזק קדימה, יותר מהר ממתחרותיה בתעשיה ובאופן משמעותי. מחברה שבקושי גירדה מכירות שנתיות של 4 מיליארד דולר בשנה 2016 שנת השפל שלה, חברה שהיתה בהפסד כרוני מובנה ולא הצליחה להרוויח מאומה, מצב לא פשוט שאם היה ממשיך הלאה, עלול היה להביא עד כדי מחיקתה מקיום, אז הנה היום כמעט 5 שנים לאחר מכן והמהפכה שהיא עברה, עת הפכה לחברה שלא רק מוכרת מעל 10 מיליארד דולר בשנה, אלא לחברה שמרוויחה והרבה - 44% מהמחזור מכירות. מהפכה זה understatement. נכון בעת הזו יהיה לבצע השוואה שלה לאחת המתחרות היותר קרובות אליה מבחינת גודל, אשר נמדד בהיקף מכירות שנתי (כ- 10 מיליארד דולר סדר גודל) ובכמות העובדים (כ- עשרת אלפים). לה…
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם יש לי בעייה מעצבנת נורא כול פעם שאני מסדר ידנית את התצוגה במסך גודל וצבע ואני שומר יש לי אפשאות שמירה במסך SAVE וזה שומר ואחרי כמה זמן שאני עובד במחשב או משחק בו התצוגה במסך שלי חוזרת למה שהיא הייתה לפניי שהגדרתי אותה וזה מעצצצצצצצצצצצצצצצצצבן נננננננננננננננורא אני לא יודע מה לעשות אולי יש איזו שהיא תוכנה שתסדר לי את העיניינים למצב שבמקור המסך צריך להיות.
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
AMD Mobility Radeon™ HD 7450M Switchable Graphics, With 512MB איך כרטיס המסך הזה? מספיק חזק כדי להריץ משחקים בינוניים+? תודה.
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 9600XT 128 מגה. הרצתי עליו 3DMARK 2001SE,וקיבלתי תוצאה של: 10797. האם זה תקין? צירפתי תמונה ולוג. עריכה: זה בלי אוברקלוק ,זה במהירות סטוק של הכרטיס. לא כמו שרשום בחתימה שלי. עוד תוספת קטנה: קיבלתי 1360 ב3DMARK 05 זה סביר? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 10 תגובות
- 755 צפיות
-
-
מה אני עושה אנשים ? . כבר חודש אני כותב על הבעיות שלי ולא עוזר לי כלום. המחשב תמיד נתקע במשחקים ויש לי תשתושים במשחקים שלא עוברים לי בשום אופן. אתמול לקחתי תמחשב לתיקון אז התכנאי עדכן לי את הביוס של הלוח אם ואמר אין יותר תקיעות .עכשיו החזרתי תמחשב בנתיים אין תקיעות אבל תשתושים במשחקים תמיד יש וגם המחשב זז כזה לא משהו כולל משחקים.לחצתי על המאפיינים של המחשב שלי [תראו בתמונה]. אם אני זוכר טוב תמיד היה כתוב פעמיים 1.86 .ולא 1.86 ו701.במעבד e6300. מה אני עושה ? התכנאי שם אומר הכל טוב .אני כבר לא יודע מה לעשות לללכת לשם לשבור תמחשב עלהם. כבר הוצאתי 400 שח רק על נסיעות לשם כבר יכלתי בכסף הזה לקנות כרטיס מסך ב1800 שח.אני ימשיך לספר לכם שתדעו הכל .התכנאי שם לי כרטיס חדש אבל היית …
-
- 79 תגובות
- 7.9k צפיות
-
-
אני קונה עכשיו מחשב חדש ואני מתכנן לקנות את ה-8800GT אבל בפורום מעבדים אמרוו לי שאולי כדאי לחכות לכרטיסי מסך החדשים שיצאו שיהיו יותר חזקים.. השאלה שלי היא כזאת...נניח שאני ימתין יהיו כרטיסים יותר טובים מהGT בסדרה החדשה שאני אוכל לקנות בסביבות ה-1500 ש"ח?? כם אם תגידו לי שהמחירים שלהם ינועו בין 2000 ומעלה אז אני יוותר ואני יקנה את המחשב כבר עכשיו עם הGT ... עוד שאלה בקשר לDX10 אמרו לי בפורום מעבדים שה-GT לא בטוח יחזיק טוב משחקים שיצאו בטכנולוגיה הזאת בעתיד ..אז זה עוד דבר שחשוב לי לדעת.. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני שנה הרכבתם לי פה מפרט ואני מאוד מרוצה ממנו,רק הבעיה בכרטיס מסך שהוא מובנה ומפעיל משחקים כמו פיפא באיכות 800x600 וגם זה בקושי.. מעבד AMD ATHLON 2 X4 630 BOX לוח אם MA785GMT-UD2H SOCKET AM3 זיכרון 4GB כרטיס מסך של ATI RADEON HD 4200 בעקרון אני מחפש כרטיס מסך במחירים של 400-450שקל שיפעילו לי פרו12/פיפא12 או עוד משחקים באותם איכויות על 1920x1080 בלי שאני יצטרך להוריד את האיכות ל800x600 תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-