עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. צריך כרטיס הכי טוב שישי ל-agp 4x מישהו יודע?

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  2. ברצוני לקנות כרטיס טלוויזיה, בכדי לראות כבלים דרך המחשב, וגם כדי לשמוע רדיו (אופציונלי אך נחמד). חשבתי גם בעתיד לקנות כרטיס עם TV Out כדי לראות DivX דרך הטלוויזיה. מצאתי שהכרטיסים של האופג טובים, וניתן לקנות אותם בלמיר: WinTV PCI FM = 532NIS (זה עם האריזה האדומה) WinTV Theater = 896NIS (זה עם האריזה הכתומה, היתרון היחיד שלו לדעתי הוא התמיכה ב-Pro Logic ויותר מ-2 ערוצים) עם זאת, ברשותי כרטיס מסך עם שבב GeForce2 GTS ואני רואה כרטיסים חדשים עם Radeon/GeForce 4 MX אשר כוללים VIVO במחירים שהם גם בין 500 ל-1000 שקל, כך אני אשיג גם Video In, גם TV Out וגם כרטיס מסך יותר חדיש. שאלתי: האם יש בנמצא כרטיס גרפי אשר יש לו יכולות וידאו כמו של ההאופג (מבחינת רזולוציה מקסימלית, איכות תמו…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by reuven,

רציתי בבקשה לדעת. אני רוצה לקנות כרטיס מסך ומתלבט בין 9800se לבין 9800pro כמובן שהזיכרון חייב להיות 256MB תגידו לי בבקשה מה ההבדל בין SE לבין PRO

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  4. Started by Deddy,

Gigabyte - agp/PCIe Leadtek - agp/PCIe Pointofview - agp Albatron - agp/PCIe יש הבדל בבאנדל בין agp וPCIe?

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  5. יש לי geforce 5200FX שעושה בעיות... אני רוצה להחליף אותו.. קצת פרטים.. יש לי מעבד intel celeron D 2.8GHz זכרון פנימי 2 ג'יגה DDR1 אם זה יכול לעזור אז זה הלוח אם שלי http://www.biostar-usa.com/app/en-us/mb/content.php?S_ID=93 בכל אופן אני רוצה כרטיס מסך שתהיה לו יציאה לטלויזיה אנלוגית (עדיפות ל- RCA) זה מאוד חשוב לי. (אם תוכלו לפרט בעניין זה יכול לעזור לי..) עריכה: וגם חיבור VGA מבחינת מחיר נראה לי שסביבות ה200-300 (אם יש כרטיס מסך שאני ארצה וישפר משמעותית את הביצועים אז אני אוכל להתגמש) אני אשמח גם אם המיקום של החנות והכרטיס יהיו בירושלים.. זה יכול להקל עליי.. תודה רבה בכל אופן

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  6. כמו שכתבתי בכותרת , אני מחפש יחס עלות-תועלת גבוהה לתקציב הנ"ל , לא צריך משהו יותר חזר כי כרגע מסתדר עם כרטיס בשווי 200 ש"ח (Nvidia Geforce 210 שנשבר לו המאוורר ופשוט לא שווה לתקן אותו נראה לי). יש הצעות ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. בס"ד שלום לכולם, יש לי R9 290 של GIGABYTE עם OC https://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-R929OC-4GD#ov הדגם הזה. ממה שהבנתי עכשיו הוא הפך להיות ממש ממש ממש ממש מבוקש בגלל כל הקטע של הביטקוין שאי אפשר להשיג עוד כרטיסים כאלה. בכמה בדיוק אפשר למכור אותו ואיפה הייתם ממליצים לנסות למכור אותו? האמת שחשבתי לא מזמן על לשדרג וזאת נראית הזדמנות ממש טובה. אז מה אתם אומרים? בכמה אפשר למכור אותו ואיפה?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. ומדוע לעזאזל עדיין אין את הרגילים בארץ?

• 5 תגובות
    • 600 צפיות
  9. Started by PolishMan,

שלום לכולם, זקוק להמלצה לכרטיס מסך בתקציב של עד 800 ש"ח (עבור מחשב חדש מבוסס I5). התלבטות בין: ATI RADEON 5770 1GB GDDR5 Retail HDMI Retail ATI RADEON 4890 1GB GDDR5 Retail HDMI ATI RADEON 4870 1GB GDDR5 Retail HDMI (כולם בתקציב במקום ממנו אני קונה). האם כדאי ללכת על כרטיסי NVIDIA ברף הכרטיסים הללו? אם כן, אילו דגמים?

• 5 תגובות
    • 882 צפיות
  10. אז אהלן לכולם . לפני כ - חצי שנה רכשתי כרטיס מבית radeon Sapphire מאז יש לי ירידות FPS ענקיות לדוגמא Dirt2 לא זז המשחק בשיט אולי עובד על 5-10 FPS במשחק The Saboteur נאבדת הגרפיקה נעלמים בניינים הכבישים נעלמים פתאום . יש הצעות ? אגב דרייברים מעודכנים. והאם זה נורמטיבי שהכרטיס עובד על 60 מעלות במנוחה ?. תודה

• 5 תגובות
    • 886 צפיות
  11. Started by shemiraz,

שלום האם מעבד פנטיום 4 3ghz וכרטיס מסך hd 4350 512 mb וזכרון 1 גיגה יספיקו למדיה סנטר? אני מעוניין להריץ סרטי hd 720p וגם 1080p על פלאזמה 42 אינטש וגם מידי פעם גלישה באינטרנט על הפלאזמה.

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  12. epox-8kda3j amd 64 3200 2xkingston 256 400mh סליחה 6800nu של לידטק

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  13. Started by DXT,

אם מישהו התקין את שני אלה אשמח לשמוע אם יש בעיות, ירידות ביצועים, יציבות (או להיפך?) איתם. tnx

• 5 תגובות
    • 967 צפיות
  14. ?

• 5 תגובות
    • 826 צפיות
  15. בעיקרון להקליט אני יודע אבל אני לא יודע באיזה פורמט לשמור את ההקלטה למשהו יש מושג איך מכוונים את הכל שיהיה בכמה שפחות משקל ועל האיכות הכי טובה ביחס למשקל כמובן?!? תודה

• 5 תגובות
    • 559 צפיות
  16. Started by Sunny Jim,

יש לו 16 מגה של "EMBEDDED DRAM". מה זה??? אגב, לפי מה שכתוב שם, הנתונים באו מאותו מקור שנתן את הנתונים על הNV30 ו90% מהנתונים אז היו נכונים אז כנראה אלה נתונים נכונים.

• 5 תגובות
    • 941 צפיות
  17. שלום, האם מישהו יודע אם הכרטיס מסך משפיע על מהירות קידוד (קידוד סרטים)?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. ברמת ווינדוס הרזולוציה המוגדרת היא FHD, המסך הוא AOC F22+ שכמובן תומך בFHD. יש משחקים ( קרייסיס, ופיפא 2010) שלא נותנים לי לשחק ברזולוציה הנ"ל, ומה שקורה זה שרשום על המסך משהו לגבי האינפוט ואז הוא מחזיר אותי לרזולוציה הקודמת שהייתה קבועה. התקנתי פאץ עדכני לקרייסיס וגם לא עזר. אם זה היה קורה בכל המשחקים אולי הייתי מבין, אבל בCOD MW2 זה כן נתן לי לשחק על FHD, אז מה העניין? ומכל המשחקים למה פיפא לא נותן? לא ברור לי אם זו בעיית חומרה או תוכנה בכלל..

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by puvsc,

יש לי כרטיס 3870X2 שאז עלה לי 2500 ש"ח אני מרגיש שהוא די עשה את שלו ואני רוצה לשדרג- השאלה- האים כדאי להשקיע 2500 שקל שוב על כרטיס כמו 7090 או ללכת על כרטיס עם תקצוב נמוך יותר? אני צריך אותו למשחקים, לעיצוב גרפי, ולעריכת וידיאו- כך שאני צריך שהיה עם OPENGL יש לי מעבד I7960 וראם של 16GB לוח של GIGABYTE GA-X58A-UD5 אשמח לייעוץ

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  20. Started by TalEliasi,

אהלן אנשים, אני בקרוב הולך לקנות כ.מ Sapphire HD4870 512MB ומשהו שקצת מפחיד אותי זה ה-2 חיבורי 6 פין שהוא דורש. האם מגיעים 2 מתאמי מולקס ל-6 פין יחד עם הכרטיס? שאלה נוספת, האם ספק ג'נרי 600W יחזיק את הכרטיס? תודה מראש,

• 5 תגובות
    • 593 צפיות
  21. Started by torbi,

הבנתי שביום שישי צפויה לצאת לשוק הסדרה החדשה של ה 6000 אני קונה עכשיו מחשב חדש ככל הנראה עם כרטיב 5670 512MB האם כדאי לחכות ליום ראשון או עוד כמה ימים או שזה לא אמור להשפיע בשבועות הקרובים? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  22. נכון, תקציב נמוך ביחס לבקשה. חייב שתהיה תמיכה SM 3.0 צריך המצלצות.... מערכת win xp sp2 intel dou core 2.8 1 giga ram ספק ג'נרי כלשהו 350 או 400 ואט מסך LCD LG 19'' האם שווה לחכות לירידת מחירים (מתי זה קורה בד"כ?) ומה כרגע הכי מומלץ בתקציב כזה? משהו שיכול לשמש לפחות לשנה שנתיים הבאות למשחקים... תודה.

• 5 תגובות
    • 595 צפיות
  23. Started by nondos,

שלום, המפרט שלי הוא: מעבד Q6600 ללא אוברקלוק 2GB זכרון של OCZ וכרטיס מסך 8800GT ללא אוברקלוק לאחרונה הרגשתי האטה מסויימת במשחקים והחלטתי לפרמט את המחשב, לאחר פרמוט והתקנה מחדש של ויסטה עדיין האטיות מורגשת החלטתי להריץ 3DMark06 וקיבלתי ציון של 5382 נראה לי ציון נמוך למערכת שלי. התקנתי את הדריברים האחרונים של Nvidia ו9 DirectX אחרון מהאתר של מיקורסופט אני חושש שיש לי בעיה בכרטיס מסך כי חוויתי לאחרונה קצת מסכים כחולים, מה דעתכם? יש איזה שהיא דרך לבדוק את זה לפני שאני פונה לחנות לממש אחריות? הטמפרטורות של הכרטיס מסך הם 65 מעלות במנוחה ו 80 במאמץ של המעבד 38 במנוחה תודה מצורפת תמונה עם כל הנתונים [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  24. Started by psybrain,

רציתי לשאול בקשר לכרטיס מסך של ATI 6970 של SAPPHIRE שמעתי שהדגם הזה בעייתי או לא כל כך טוב ... השאלה האם זה נכון והאם אני יכול לקנות כרטיס יותר חזק וטוב במחיר כזה .. עד 2100 שקל .. תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. אני בונה מפרט מחשב נייח עבור מישהו (אני מדריך שיקומי - עבור מתמודד שאני עובד עימו). יש תקציב רווחה לקנות עבורו מחשב - 2000 ש"ח סה"כ. רק מחשב לא כולל אביזרים נלווים. יש לו משהו - מסך מקלדת ועכבר ישנים. אבל הבעיה היא המחשב שלא מתפקד כבר ואותו אני רוצה לשדרג. . במפרט שהציעו לנו יש כרטיס מסך שמכונה: VGA card - intel HD graphics 530 אני לא מבין כל כך מה זה - אם זה "כרטיס מסך" או פשוט הדבר שמובנה אוטומטית בלוח אם. בכל מקרה התרשמות שלי שהיום גם מי שסתם משתמש במחשב הכי פשוט - למשל יוטיוב או משחקים פשוטים יחסית (נניח farmville) יכול להרגיש האטה משמעותית של קצת המחשב כשאין כרטיס מסך אלא רק ברירת המחדל של מעבד ולוח אם. ואני רוצה בעצם לשאול האם אני צוד…

דיונים חדשים בפורומים