עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by eladbu,

עוד שלוש שאלות קטנות! 1.כיצד אני מעביר תמונה לtv? כאשר אני כבר מחובר עם כבל סופר דרך המניו?(אני בקי בתחום אבל עד כה עםG-F 2.כאשר שיניתי בsmartagrat לדיפולט הוא רשם פאסט רייט פועל וכאשר איתחלתי הוא רשם כבוי????? 3.מידה על ה-8500 128 dvi מהירות שעון אפיקים וכו ואם אפשר הסבר קצר 4.מהם aa,af האם וכיצד ניתן לכוון אותם! 5.האם הtrufurm אמור להיות ב-off ברשותי הדרייבר החדש ביותר בתודה מראש אלעד

2. Started by NIR36,

הי חברים מה צריכת ההספק של הכרטיס במקסימום? מה הרלוזציה הניתמכת המקסימלית? תודה ניר

• 5 תגובות
    • 606 צפיות
  3. שלום! לאחר שהחלטתי לקנות את ה- 6600GT של nVidia, נתקלתי בקושי להחליט על החברה. החברות/הכרטיסים שאני מתלבט ביניהם הם: Albatron 6600GT 128MB 128Bit PCI-E DVI TV-OUT PNY 6600GT 128MB 128Bit PCI-E DVI TV-OUT Gainward 6600GT 128MB Ultra1960 PCI-E VIVO Gigabyte 6600GT 128MB 128Bit PCI-E VIVO ברצוני לדעת מאיזו חברה עדיף לי לקנות את הכרטיס, ולמה דווקא ממנה, תוך התחשבות במחירים ובתוצאות של באנצ'מרקים. אם יש אחת מהחברות הנ"ל שאתם "פוסלים על הסף", אנא אמרו לי איזו ולמה. בתודה מראש, נמרוד.

• 5 תגובות
    • 558 צפיות
  4. שלום לכולם, אני מחפש ברשת ולא ממש מצאתי.אני מחפש כרטיס מסך של NVIDIA או ATI (מה שמתאים יותר) לנייד של אבי,אם יש אפשרות לכ.מסך עם תמיכה בDX10 אז מה טוב אך אם לא קיים אז DX9 חזק יספיק. אם אפשרי לקבל לינק לארץ /חול(מה ששווה יותר) של כ.מסך טוב שמתאים לנייד והמלצות.אודה למגיבים.

• 5 תגובות
    • 574 צפיות
  5. Started by satan,

קניתי מחשב חדש עם 6800U ואני רוצה לקנות מסך חדש שאני יוכל להנות מהכרטיס התקציב הוא 3000 שקלים אפשר עד 3500 אבל עדיף 3000. אני מעדיף מסך דק בגלל חוסר במקום למרות שלא אתנגד להצעה של מסך CRT תודה מראש

• 5 תגובות
    • 519 צפיות
  6. GIGABYTE RADEON 9550 כיצד אני יודע כמה זכרון יש לכרטיס?(יש סוג של 128 מגה ויש סוג של 256 מגה) 2)איזה כרטיס מסך מסוג AGP מומלץ לרכוש במחיר של 400 ש"ח? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  7. Started by i-kramba,

התקנתי במחשב שלי nvidia geforce fx 5500 256m agp .צריך לעשות משהו בביוס ?? יש לי וינדוס 7 וב-windows experience index יש לי ציון נמוך ב-desktop performence יש דרך לשפר?

• 5 תגובות
    • 892 צפיות
  8. אחרי הרבה התלבתויות קניתי את ה9800GT ואפילו מצאתי מחבר של 6PIN רק ב 10 שקל! עם הכרטיס קיבלתי כבל קטן צד אחד כמו מאוורר צד שני 2 פינים שחורים (אני חושב שזה קשור לסאונד של ה)HDMI לאיפה אני מחבר את זה! (יש לי לוח אם P35 NEO של MSI הכל מופיע במפרט שלי)

• 5 תגובות
    • 728 צפיות
  9. שלום לכולם וערב טוב, לאחרונה קניתי מחשב ייעודי למצלמות אבטחה, כמובן שזה דרש לוח עם צ'יפסט של אינטל ומעבד של אינטל.. בכל מקרה על הלוח יש לי כרטיס מסך מובנה של אינטל, הכל עבד מצויין עד שהחלטתי שאני רוצה לראות את אותם מצלמות ב-"שכפול" על אחת הטלוויזיות, לכן רכשתי כרטיס מסך מסוג Asus Nvidia GF 6200TC ובו קורה משהו מוזר: ברגע חיבור הכרטיס למחשב הכל עבד מצויין (אני מדבר על חיבור ללא התקנת דרייברים) והמצלמות ניטרו והציגו את פלטם בצורה מעולה, לאחר התקנת הדרייברים המצלמות "קפאו" ולא נתנו וידאו (יש תמונה קפואה). ככל הנראה מקור הבעיה הוא סוג התדר שהכרטיס עובד עליו, שיניתי את התדר מ-None ל-Pal בהגדרות הכרטיס והמצלמות עבדו, לאחר ריסט קטן של ארבע - חמש שעות אחרי ההגדרה, המצלמות שוב לא …

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by surfface,

מאושר והכל בדף הדריברים מישהו ניסה? http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_84.21.html

• 5 תגובות
    • 562 צפיות
  11. לא הייתי משאיר את המחשב ללא השגחה ! https://www.youtube.com/watch?v=b9TugbuS3F4

12. Started by a_a_aa,

איך הכרטיס הזה יעבוד עם מסך 20' רחב?

• 5 תגובות
    • 508 צפיות
  13. Started by fish123,

במסכי CRT קיים רענון מסך שכנראה פוגע בראייה... אבל ראיתי שבמסכי LCD אין בכלל רענון מסך! זה אומר שמסכי LCD בריאים יותר? למה צריך בכלל רענון מסך למסכי CRT?

• 5 תגובות
    • 558 צפיות
  14. Started by elad135,

יש לי כמה שאלות. אני מתכנן קניית כרטיס מסך זול. התלבטתי בין 9550 ל9600 pro ויש לי כמה שאלות: 1) אם אני בכל מקרה הולך לעשות OC ל9550 (שהבנתי שעובר OC יחסית טוב) אז עדיין כדאי ללכת על ה9600 או שה9550 יתן בערך אותו אפקט? כי ממה שהבנתי ההבדל היחיד בינהם זו המהירות ליבה... 2) אם כבר אני הולך על 9600pro, אז עדיף ללכת על 128 או 256 מגה בייט (שני הדגמים עובדים על 128 ביט)? האם ההבדל בינהם רציני או שאפשר ללכת על הזול יותר עם ה128 מגה?

15. פתחתי טרד באותו עניין בפורום מעבדים. לכן אני מנסה שנית כאן אולי אזכה לתשובה... http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=271286.0

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  16. LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GTS TDH 256MB GDDR3 TV/O DUAL DVI - RETAIL http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2662 106 ש"ח :lol:

• 5 תגובות
    • 616 צפיות
  17. Started by ebrami,

אהלן יש לי מעבד 2.4, 1024 DDRM ולוח אם של אסוס CUV4X עם סלוט AGP X4 אני מחפש כרטיס מסך בתקציב של 600-700 שקל, מה יהיה הכי משתלם ויעיל מבחינתי? האם NVIDIA GeForce 7600GS 256MB AGP Asus יתאים? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 561 צפיות
  18. Started by Track,

פשוט עלוב.

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  19. Started by wombat,

שלום, אני מחפש כרטיס מסך חדש, תכננתי להוציא כ 500-600 שקל. הדרישות שלי לא גבוהות, שפשוט יהיה אפשר לשחק משחקים חדשים ב 1080p על הגדרות בינוניות (הכרטיס הנוכחי לא תומך ב DX11 והרבה משחקים פשוט לא עובדים). קראתי הרבה דיונים בפורום והרוב המליצו על ה GTX650 Ti של EVGA ב KSP שעולה 660 שקל, עושה רושם שהוא לא נמצא במלאי באף סניף ואני מניח שהוא לא יחזור למלאי. יש כרטיס אחר מומלץ? יש טעם לחכות כמה שבועות-חודש לדגמים חדשים? המפרט הנוכחי הוא: מעבד Core i7 2700k כונן SSD Intel 520 series 180gb כרטיס מסך Radeon HD4850 ספק כוח Seasonic Silver Power 650W 52A@12V SPSS-450HT-APFC-F3מסך 23' של סאמסונג, 1080p.

• 5 תגובות
    • 968 צפיות
  20. Started by bora8,

היי אני רוצה להחליף את הכרטיס מסך שיש לי עכשיו hd 7870. יש לי מסך של סמסונג 144Hz FreeSync. i7 8700k האם עדיף לקנות כרטיס של AMD rx vega או 1070 GTX זה משנה עם אני קונה כרטיס שלא תומך ב freesync ? אשמח לתגובה.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by dlivneh,

לפני קצת פחות משנה קניתי כרטיס מסך R9100 64 DVI בחנות באזור המרכז. שלמתי בזמנו 480 ש"ח (מחיר טוב לאותה תקופה). הכרטיס היה מצויין למה שאני צריך והכל סבבבה. לפני 3 שבועות התחילו לי בעיות בכרטיס (התחמם). הסתבר שהלך המאורר. פניתי לחנות והם אמרו שהוא באחריות ויבדקו אותו. כעבור שבוע התקשרתי התברר ששלחו את הכרטיס לתיקון אצל הספק בחו"ל (רק הלך המאורר מה הסיפור), אומנם הציעו לי כרטיס מסך חלופי, GF4 TI4200 (ללא יציאת DVI), אבל הכרטיס נסע לטיול בחו"ל. מאז עברו כבר עוד שבועיים והכרטיס לא חזר. סיפור מוזר מאוד בעיני. יותר פשוט היה להחליף בארץ מאורר ב 40 ש"ח. מה דעתכם ? יתקנו לי את הכרטיס ?

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  22. Started by IdolAdmin,

שלום וחג שמח קניתי לפני שבועיים בקי אס פי את ה ATI 5850 GIGABITE והכרטיס השני כבר שהחליפו עושה לי בעיית ריצודים כשמחברים שני מסכים אז החליטו לזכות אותי על הכרטיס השאלה עכשיו איזה לקחת אני מוכן להוסיף ל 1350 ולקחת את ה GTX560TI השאלה האם יש משהו ביניהם שיותר טוב מה 5850 ושווה לי באמת לקחת ולחסוך קצת או שבאזור מחיר הזה בכלל לקחת משהו אחר? או לקחת את ה 560 ולהנות.. לא להתייחס למה המחשב שלי ינצל כי הוא ישתדרג עם הזמן...

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. חברה אלהלן דחוף כל מיש יכול לתת לי תשובות כמה צינורות עיבוד יש ל 5900 האם יש לו 8 צינורות בדומה ל9800פרו או שרק 4? מה המהירויות שעון של ה5900 הרגיל לא המוחלש שימו לב!!! האם המהירויות הם 850 לזיכרון ו301 לליבה? מה השם של הליבה בכרטיס 5900 הנ'ל ? האם השם של הליבה הוא במקרה NV35??? ודבר אחרון בקשר לצינורות עיבוד אני קצת מבולבל בנוגע לאם יש לכרטיס ארבע או שמונה צינורות עיבוד אז ככה וזה רק למבינים שבנינו... רשום לי דבר כזה תסבירו לי מה אומר כל אחד... PIXEL PIPELINS 4 TMU PER PIPELINE 2 עכשיו השאלה שלי האם לפי זה אפשר להסיק שיש לי 8 צינורות עיבוד כי יש לי 4 צינורות עיבוד לכל 128 ביט והTMU זה מכפיל את ה4 צינורות עיבוד לכל 128 ביט שהכרטיס 256 ביט ובגלל זה יענו יש לכרטיס 8 צינו…

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  24. Started by shgec,

שלום. אני לאט לאט מרכיב לעצמי מחשב, כבר יש לי לוח, מעבד, SSD וזכרונות. זקוק להמלצה לכ.מסך. בעיקרון ההתלבטות שלי היא בין GTX-650 Ti boost, GTX-660, HD-7850 2gb and HD-7870 2gb. כל אחד מאלה מתאים מעל ומעבר לדרישות שלי מבחינת ביצועים. אני לא מצליח להבין איזה מהם יותר טוב מבחינת חימום. ראיתי טבלאות, הם כולם צורכים בערך אותה כמות חשמל גם במנוחה וגם בעומס מלא, אני רק לא מבין האם כל האנרגיה שלהם מומרת לחום? אני רוצה פשוט מארז שיהיה לו במאווררים פילטר שאפשר יהיה לשטוף אותו ואני לא אצטרך לנקות את המחשב כל שלושה חודשים. אז בבקשה תמליצו מי מהם מייצר פחות חום ומי יותר, ואם אפשר אז גם בכמה. המסך שלי זה DELL שמומלץ פה בפורום. 1920x1080 בינתיים החלקים שיש לי זה: מעבד I7-4770 לוח D…

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  25. Started by alextomin,

אהלן אחים שלי יש שיא עולם חדש ב 3DMARK05 שהוא גדול ב 30 נק' מהקודם :: 17560 איזה שוודי אחד עשה את זה עם המהרה של FX-57 עד 3917MHZ וכרטיזי מסך (7800GTX SLI כמובן...) 676/1584

• 5 תגובות
    • 880 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.