כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם דאי הסתבכתי בעדכון דרייבר לכרטיס מסך שלי זה הכרטיס שלי: SAPPHIRE HD 5850 1GB GDDR5 PCIE (Game Edition אגב רשום win32/64 בהורדה. איך אני בודק מה אני, אין לי מושג בזה אשמח עם תוכלו לעזור לי בהקדם.. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 653 צפיות
-
-
לא מזמן ביקשתי מכם המלצות למסך, והמליצו לי על ה-Viewsonic E70F+SB מ-logicpc. דיברתי עם אחד מעובדי החנות והוא אמר שהמסך הנ"ל לא במלאי ושהוא ממליץ על ה-Samsung 793MG. שאלתי היא: האם שווה לי לקנות את הסמסונג עכשיו, או לחכות שבוע ל-Viewsonic? בנוסף, ברצוני לדעת אם אחד המסכים טוב מהשני באופן משמעותי. תודה.
-
- 5 תגובות
- 679 צפיות
-
-
יש בבעלותי Leadtek GeForce 6600GT.
-
- 5 תגובות
- 649 צפיות
-
-
באתר www.pandas.co.il הגיע סוף סוף הכרטיס במכירה מוקדמת אני מקווה שה - XT יגיע בסוף החודש
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם,המחשב שלי יהיה 4 שנים עוד שבוע.אני מודע לעניין שהמחשב ישן מאוד ולא חזק בשביל להריץ משחקים באיכות המקסימלית.אני כרגע שנה שלישית בלימודים ועובד בו זמנית ככה שאין לי הרבה זמן לשחק במחשב ולא מעוניין בלהשקיע בקנייה של מחשב חדש כולו.הנה המפרט של המחשב שלי:https://imgur.com/a/88OH9מארז: (CoolerMaster CM 690 III Side Window Midnight Black ATX Case No PSU (CMS-693-KWN1 לאור הנתונים שאתם רואים במפרט הזה, איזה כרטיס מסך אני אוכל לקנות ככה שאני לא אזדקק לקנות גם ציוד נלווה למחשב?לא נראה לי שרלוונטי לציין תקציב כי אני לא חושב שיש הרבה כרטיסי מסך בשוק שיכולים לרוץ במחשב שלי בלי לקנות ציוד נלווה כמו ספק או מעבד.תודה רבה אנשים!
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום.. יש לי מפרט כזה מעבד : pentium 4 לוח אם : Asrock P4i65G זיכרון : 1 GB כרטיס מסך Sapphire Radeon 3650 AGP ואם זה משנה..יש לי מסך ישן..בחיבור הישן.. אז מה שקורה זה שכשאני מפעיל משחק..למשל פרו אבולושיין..אז המשחק עובד במין איטיות כזאת..כמו בסלומושיין קטן.. ניסיתי הכל לעשות.. אפשר לעשות משהו?
-
- 5 תגובות
- 556 צפיות
-
-
היי, קניתי כ.מסך 7600GS יש לו כבל חשמל חיצוני שמתחבר לספק. הכבל הזה הוא כבל T. הכוונה כבל שמתחבר בחיבור מיוחד לכרטיס מסך וממנו יוצאים שני כבלי מולקס (עם שלושה רגליים במקום 4) השאלה האם לחבר לספק את שני הכבלים שיוצאים ממנו או רק את אחד מהם?? כשחיברתי את שניהם לספק אז המחשב נדלק ונכבה לאחר כמה שניות.. כשחיברתי אחד אז המחשב עולה תקין.. אז עשיתי בסדר או שיש לי בעיה כלשהי במחשב?
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש. תקציב: בסביבות ה 900 ש"ח. שימושים: Pro gamers זה לוח האם: Asus A8N-E http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=15&l3=171&l4=0&model=455&modelmenu=2 אחרי שקראתי את הסקירה המועילה של "מאגר כרטיסי המסך המומלצים" כאן בפורום התעוררו אצלי כמה שאלות: איזה נתונים טכניים בלוח האם יכולים להוות "צוואר בקבוק"? על מה אני צריך להסתכל בפירוט הטכני של לוח האם שיכול להגביל אותי בקניית כרטיס המסך? PCI-E זה ברירת המחדל (בגלל לוח-האם). מעבד AMD, תושבת 939 (הגבלה מבחינת ביצועי עיבוד). דרך אגב, יש 3G Ram. אני חשבתי על כרטיס המסך הבא: GeForce 9800 http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2883 אשמח להערות/…
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום האתר HEC PC פירסם ידיעה על יציאת הליבות RV560 ו RV570. הליבות ייוצרו בטכנולוגית 80 ננומטר. רוב הסיכויים שזה יהיו הכרטיסים ממשפחת X1700 והם יצאו איפשהו בחודש מאי. לא ידוע כלום על הנתונים של הכרטיסים בינתיים. מאוחר יותר, האתר DailyTech הודיעה כי הכרטיסים בעלי הליבות RV560 ו RV570 לא יצטרכו כרטיס "מאסטר" בשביל להפעיל CrossFire.
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
-
-
תגידו לי בבקשה מי יותר טוב למשחקים ולמה? אני בויכוח עם חבר אחד שלי שאומר שהX850XT הרבה יותר טוב שהוא מתאים במיוחד למשחקים, אני לא הכי מבין אז אני צריך את ההסברים שלכם שהוא יראה ואולי יסתום את הפה או שלהפך יסתום את שלי (אני הרי אומר ההפך כמובן)
-
- 5 תגובות
- 583 צפיות
-
-
הסרתי אותם כי הייתה לי בעייה עם ציון נמוך ב3DMARK פתאום... אז החלטתי להתקין מחדש כמובן הסרתי כל זכר לדרייברים לפני שהתקנתי אותם שוב... ההתקנה עברה בהצלחה עושים ריסט, הווינדוס עולה, אבל עדיין אין דרייברים..! ???
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
בלוחות של HWZONE גם חיפשתי ואין ...חנויות שונות שעוסקות ביד שניה...אין ..פורומים שונים בנוסף לפה גם אין אני אשמח לעזרה אם מישהו שמע יודע ראה שמוכר X1800XT אני אשמח אם תפנו אותי לאותו מוכר תודה.
-
- 5 תגובות
- 522 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בכרטיס מסך עד 700 ש"ח עבור מסך 19 אינצ' עבור רזולוציה 1440X900 בשביל משחקים כבדים כמו GTA IV כיוונתי בהתחלה ליכוון HD4770 שמאוד התלהבתי ממנו מכיוון שהוא קטן כמעט כמחצית מהמידה של סדרות HD48XX ומתחמם הרבה פחות שזה חשוב במיקום של המחשב אצלי וגם לא צורך הרבה הספק. אבל מכיוון שחיפשתי בכל החנויות באיזה שלי (חיפה קריות) ובאף אחת מהן כבר כשבועיים אין את הכרטיס ולא מתכוונים להביא, אני לא יודע מה עדיף לקחת במקום. חשבתי על HD4850 כי הוא זול אבל הוא זולל הספק ומתחמם וזה לא ממש טוב לי אז יהייה טוב אם יש הצעות בצד השני Nvidia שכן אין לי ממש ניסיון איתם בשנים האחרונות ואני לא מכיר את הכרטיסים המקבילים שלהם לעומק. מעבד AMD 5200 X2 2GB זכרון 800MHZ מסך 19' 1440X900
-
- 5 תגובות
- 611 צפיות
-
-
יש לי מסך SYNCMASTER 930B 19 ואני רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים, השאלה היא אם ה - 8800GTS יתאים לי או שבגלל המסך אני לא אוכל גם ככה לנצל את מלוא היכולות שלו (מבחינת רזולוציה) ועדיף לי לקנות כרטיס יותר זול?
-
- 5 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום ראיתי באיזה מפרט של מחבר שלי כרטיס מסך MX6600 אז רציתי לדעת אם הוא פחות או יותר טוב מ-6600 רגיל
-
- 5 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב יחסית ישן המשמש כHTPC וברצוני להוסיף לו כרטיס מסך התומך בניגון סרטי HD בחומרה. חשבתי על שתי אופציות: nvidia 9400GT ATI 5750 (כדי להנות מפורמטי האודיו החדשים) השאלה שלי היא אם לוח האם שברשותי, asus m2npv-vm, תומך בכרטיסים אלו? תודה
-
- 5 תגובות
- 835 צפיות
-
-
כמה אתם חושבים ירויח רדאון le 8500 ה64 מגבייט עם סלרון 1000 ו256 מגבייט זיכרון ב3dmark 2001 בהגדרות הכי נמוכות.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המפרט שלי הוא :מעבד E4300 גירסת אוברקלוק 1.8 גיגה הרץ כרגע הוא 2.7 מהירות לוח אם - P6N SLI V2 תומך SLI זיכרון ראם - 2 גיגה OCZ 800 MHZ REPEAR עם צלעות קירור הארדיסק -חצי טרה של SEAGATE נקנה לפני שלושה חודשים . כרטיס מסך -8800 GTS 320 גירסת אובר קלוק ספק - של HEC 650 וואט מקצועי וחזק ושקט . מסך W2252TQ 22 , תקציב 1300 שיחזיק לתקופה של שנה או יותר על MAX SETTINH
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
מממ זה לחבר הוא ביקש שאני ישאל.. הנה כמה פרטים על המחשב שהוא רוצה לקנות: לוח Asus צ'יפסט P5KPLCM G31 Intel Pentium Dual-Core E5200 2.20GHz 2 GB DDR || 800MHZ EZCOOL 450W 12CM FAN ממממ נראה לי שאלה הפרטים החשובים... אם צריך עוד משהו או יש הערות על הדברים האלה בבקשה תגידו.
-
- 5 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום... יש לי לוח מבוסס NFORCE4 SLI X16 ... ואני משתמש בSLI.. הכרטיס הכפול ליבה של אסוס לצורך העיניין... שהוא SLI בפני עצמו בכרטיס אחד... למה רשום לי שאני משתמש בSLI X8... ולא ב X16 כמו שצריך להיות.. עכשיו אני מבין שההבדל הוא לא משמעותי.. אם יש הבדל בכלל.. אבל בכל זאת.. מישהו פעם נתקל בזה או יודע איך לשנות את זה?... * רעיון שחשבתי עליו... שבגלל שזה כרטיס כפול ליבה והוא על יציאה אחת של PCI-E X16 זה מתחלק.. לX8 לכל ליבה... יש מצב?? בכל מקרה אני ישמח לעזרהה... תודה לכל העוזר!
-
- 5 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי מסך של מאג שמתחיל להראות סימני גסיסה... אז הגיע הזמן לקנות מסך חדש ! מצאתי משהו מחבר שלי אבל אין לי שום מושג במסכים אני יביא לכם את הדגם ואם תוכלו לעזור לי זה יהיה נחמד מאוד הדגם הוא IBM P260 אני יודע שהוא 21" אבל לא יודע כלום בנוסף... אך הוא למשחקים ? זה הכי חשוב... תודה מראש לעוזרים !
-
- 5 תגובות
- 655 צפיות
-
-
קניתי לפני שבוע את המסך הנ"ל ולאחר כמה שעות של עבודה המסך להתחיל להחליף צבעים... כרגע הוא מוחלף בחדש או יעבור תיקון השאלה אם כדאי לקחת את אותו אחד או להחליף?
-
- 5 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום, הזמנתי מפרט מחשב חדש. רק אחרי ההזמנה החלטתי בסופו של דבר לבחור במסך דל 2407 השאלה שלי האם כרטיס המסך שהזמנתי מתאים לרזולוציה של המסך: כרטיסי מסך PCI-E 16X GW 8400GS 256MB אמרו לי שהוא יספיק לרוב הישומים ברזולוציה טבעית, מלבד משחקים לא פשוטים ואתקשה לראות בו טלויזיה אני מוכן להגדיל השקעה , האם אתם ממליצים להחליף את הכרטיס? אני לא מרבה לשחק אבל אם כבר אני משקיע במסך, אני רוצה שהכרטיס מסך יהיה מספיק טוב אז אם אתם ממליצים להחליף כרטיס, אשמח לשמוע המלצות, לכרטיס שיאלץ אותי להשקיע מקסימום עוד 300-400 שקל לעומת הכרטיס הקודם
-
- 5 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה יש לי R9100 כבר איזה שנתיים .. אני מרוצה ממנו לא עשה לי בעיות כרטיס מעולה (לזמנו ) , הביצועים מספיקים לי ואין לי צורך במשהו יותר חזק אני מחפש כרטיס מסך עם VIVO בתקציב של 450 (400 זה הרבה בשבילי אבל אם צריך , אז צריך ) .. לא צריך סופר ביצועים אבל שיפעיל משחקים פשוטים (GTA VC , Star Wars Battle Front , Guilty gear XX , dawn of war ) ואני לא צריך גם הגדרות מפוצצות עם 30K פילטרים וחארטות שסתם יעמיסו בקיצור מצאתי את הכרטיס הזה .. : http://wex.co.il/product_info.php?cPath=4_40&products_id=1189 האם יש אופציות אחרות בטווח המחירים הזה ? או שבכלל כדאי לי ללכת על Nvidia ? בתודה INFERNo OuT
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-