עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום, יש לי חבר עם מחשב ישן שקיבל מסך LED(עם FULL HD כמובן) והוא רוצה לראות באמצעות המחשב סרטים בHD. זה המפרט של המחשב: 1) Pentium 4 2.8 GHZ 2)איזשהו כרטיס מסך ישן של אינטל 3) 750 מגה של RAM - DDR1 עד כמה שזכור לי 3) אלו פרטי הלוח אם: mother board-lite-on tech model 0884h chipset intel i845ge soundbridge intel 828010b(FCH4 הרעיון היה לקנות כרטיס מסך חדש וזול שבנוי לHD, הבעייה שאני לא יודע אם המעבד והלוח אם יוכלו לעמוד בזה. תודה, ZBBZ ד"א - מקווה שזה הפורום המתאים, זה נראה לי הכי הגיוני ליצור פה את הנושא.

• 5 תגובות
    • 668 צפיות
  2. Started by oren,

קיים דבר כזה? פשוט לא מצאתי אז כבר חשבתי לקנות טלוויזיה LCD ולחבר אותה למחשב, בתקווה שהרזולוציה תהיה טובה ולא יהרסו לי העיניים... אם קיים דבר כזה, איפה ניתן לרכוש בארץ? ולגבי טלוויזיה LCD, האיכות אותה איכות כמו מסך מחשב LCD?

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  3. Started by gggilad13,

קיים כרטיס 6800 (רגיל) עם VIVO? :s05:

• 5 תגובות
    • 830 צפיות
  4. חברים עזרה דחופה! מתקשרים אלי אומרים לי אין את הכרטיס מסך שאני רוצה במלאי מהר... תגיד לי למה להחליף SHAPPIRE X1950 PRO PCI-E GECUBE 1950 PRO PCI-E ? GeCube - GC-HV195PGA3-D3 ATI RADEON X1950 PRO - AGP*8 - 256mb DDR3 256-bit, Dual DVI+ +S-Video/ HDTV-out +A/V port ,Core Frequency 575MHz,HDTVcable. Slim Fan Cooler Sapphire - SX195P256 ATI RADEON X1950PRO 256 mb Retail Dual DVI - PCIe

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  5. Started by coorva,

קניתי כרטיס 6600GT AGP ואני נמצא בהגדרות של הכרטיס בחלק שנקרא performance & quality settings יש שם קטגוריה שנקראת image settings וניתן לכוון לאחת מהקטגוריות הבאות: performance high performance quality high quality באיזה מארבעתם מומלץ לבחור ומה ההבדל ביניהם?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Jenia24,

*אל תציעו לי אחרים* מי עדיף מאלה? Sapphire X1550 DDR2 128Bit PowerCooler X1550 DDR2 128Bit ומה עדיף מאלו? eVEGA 7300GS DDR2 64Bit GigaByte 7300GS DDR2 64Bit Point of View 7300GS DDR2 64Bit תודה מראש

• 5 תגובות
    • 522 צפיות
  7. לכל מי שלא ידע הם הוציאו לאחרונה כמה דרייברים חדשים לכרטיסי מסך! והשאלה שלי אם כדאי להתקין את הדרייברים מבחינה של תאימות כי לפי מה שזכור לי הדרייבירים הקודמים היו על הפנים?! http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_94.24.html משהו ניסה ויכול לתת תשובה? תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  8. http://rapidshare.com/files/118864826/__1496___1502___1508___1512___1496___1493___1512___1493___1514_.JPG.html זה הצג טמפרטורות 54 נראה לי גבוה שאני לא משתמש בשום משחק כרגע חוץ מהדפדפן במידה וזה גבוה אתם חושבים שצריך להוסיף קירור? אם כן איזה אתם ממליצים תודה לכול העונים

• 5 תגובות
    • 589 צפיות
  9. Started by assor_y,

רציתי לדעת איך הכרטיס מבחינת ביצועים...לפי מה שהבנתי הוא מקביל ל X1600-זה נכון? ובכלל באיזה רמה הוא יחסית למה שנמכר במחשבים ניידים... לשימוש של פוטושופ ומשחקים תודה לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 515 צפיות
  10. חשבתי לקנות לאח שלי את הכרטיס הבא PNY GeForce 6800GT 256MB DDR III אייך החברה הזו שווה משהו ? חברה טובה? הכרטיס עולה בחנות 430 דולר COMPUSA אני קונה את הכרטיס בזול קישור לאתר http://www.pny.com/products/verto/performance/6800gt.asp http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1358&products_id=8039

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  11. Started by S@dik,

ברצוני לקנות מסך LCD הייתי רוצה לשמוע דעות הצעות , מה אתם מצעים מה טוב ומה רע הסכום העומד ברשותי הוא עד 2500 ש"ח

• 5 תגובות
    • 607 צפיות
  12. שלום לכולם יש לי את הכרטיס RIVA TNT2 כפי שאמרתי בכותרת וכל פעם שאני מנסה להתקין את הדריור של הכרטיס שהורדתי ישירות מהאתר של NVIDIA ויש שם הורדה ישירה של של TNT 2 זה עושה לי בעיה והנה תמונה של הבעיה אנא הסבירו לי מה זה? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 609 צפיות
  13. ברצוני לקדם את קנייה קבוצתית זו. יש לכך מספר סיבות: 1. לא לכולנו יש תקציב לכרטיס מסך ב2000 ש"ח. 2. זה רק יכל להוזיל עלויות, ומי שמתכנן לקנות כרטיס מסך המיועד לשוק-הביניים הקנייה תשאיר לו כמה מאות שקלים בכיס. 3. לא משתלם היום לקנות כרטיס מסך המיועד לשוק הגבוה. למה אתם שואלים? אוקיי. לפני שנה AMD HD6970 שהיה נחשב לטופ שבטופ עלה בסביבות 2500 ש"ח. תנחשו כמה עולה היום אחד כזה חדש בקופסה- תנחשו. ניחשתם? יופי. אתם אופטימיים מדי. היום AMD HD6970 חדש דנדש בניילונים עולה 999 ש"ח. כן, קראתם נכון. 999 ש"ח! שזה 40% מהמחיר שקניתם אותו לפני שנה. איבדתם 60% משווי הכרטיס בתוך שנה. אתם יודעים למה? כי לא שווה לקנות כרטיס המיועד לשוק הגבוה. זה בדיוק כמו לקנות HAMMER. שווי הכרטיס עושה צניח…

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by bennnn,

רציתי בבקשה לדעת בכמה אחוזים בערך ה 6970 טוב יותר מה 5850? ובכמה אחוזים ה 6950 יותר טוב מ ה 5850? ואני יודע שאפשר להפוך 6950 ל 6970. ועוד שאלה בבקשה מתי עתיד לצאת ה 6990??תודה לכולם!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by yarin153,

עד עכשיו הייתי עם AMD 4890 Top כרטיס מעולה ועד לאחרונה הריץ הכל ללא בעיה עד שהגענו לDX11 עכשיו CRYSIS לא רץ על DX10 והחלטתי שהגיע הזמן להיפרד ולהביא משהו חדש רק שהתקציב שלי ירד אבל אני עדיין מחפש את הכי טוב שבתקציב (כמובן חח) אני מעדיף NVIDIA שיהיה בתקציב של עד700 שקל ! מה אפשר להביא ? (ואולי לחכות לTI BOOST שיגיע?)

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  16. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www20.tomshardware.com/mobile/20040727/index.html תראו מה זה יש לו אותה ארכיטיקטורה כמו ל-X800!! יש לו 3DC,SMOOTHEVISOIN HD,256BIT MEMORY,HYPER Z HD,8 PIPELINES וממש כל מה שיש ל-X800 רק שהוא בא אם 8 צינורות עיבוד קיצר דבר שווה ויקר :-\

• 5 תגובות
    • 559 צפיות
  17. הוא של POWERCOLOR מה אתם חושבים עליו.. הוא בסדר? אני רוצה לשחק ב BIOSHOCK הוא יריץ אותו טוב? ואיזה כרטיס יותר טוב: זה או 8600GT תודה

18. Started by ben007,

היי, הייתי היום אצל חבר, אחרי שכיבינו את המחשב והדלקנו שוב, המסך פשוט לא הגיב ניסיתי להחליף חוטים אבל כלום- כאילו לא מקבל אספקת חשמל. ( "17" lg flatron 775 ) עכשיו זה לא קשור ביציאת כרטיס מסך - גם כי עם מסך אחר הכל רגיל וגם כי הוא גם לא אומר NO SIGNAL הוא פשוט לא נדלק ( בלי נורה, בלי כלום) הוא לא נשרף או לאודע מה, כי לא ראינו שום דבר מיוחד ( אין ריח, אין בום, אין כלום ) יש למשהו רעיונות? ???

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  19. Started by The_overclocker,

עריכה2:הכרטיס מת סופית. הכל שחור, ואני לא יודע מה אני כבר יכול לעשות. עריכה: צרבתי את הביוס הקודם, אבל הBOOT נראה אותו הדבר, וכשהWindows מזהה את הכרטיס ואני מתקין את הדרייברים הוא גם נתקע בחלון הטעינה. לסיכום- המצב נהיה יותר גרוע... עם ביוס מקורי, ודרייברים של ATI הכרטיס בכלל לא פועל. נראה שאפנה לGigaByte אחרי הכל... _______________________________________________________________________ חזרתי מהצבא אחרי שבוע לא קל (מסע כומתה), ישבתי לי להנאתי ופתאום אני רואה מלא נקודות קטנות על המסך. עשיתי Restart ועל המסך הראשון אני רואה שוב את אותם ארטיפקטים אבל בגדול. עכשיו כבר התחלתי לדאוג... הם לא מופיעים בכל מקום כמו שאפשר לראות, אבל רוב הזמן הם נוכחים. הכרטיס …

20. Started by tzolerguy,

אני לא מכיר הרבה חנויות צחשבים ואני מניח שמי שנמצא בפורום הזה של המפרטים מכיר לכן אני שואל פה איפה לדעתכם אפשר למצוא את הכרטיס במחיר הכי זול בארץ (בבקשה לא להגיד לי זאפ כי הבנתי שלא כל חנויות המחשבים נמצאות שם) בנוסף אני מחפש ספק חזק שיחזיק את הכרטיס ואת המפרט בצד חשבתי על ה ליברטי 500 אבל הבנתי שיש יותר טובים באותו מחיר אז רציתי לדעת איזה למשל?? תודה מראש לכולם

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  21. Started by DarkAvenger,

קיצר ככה.. אני סוג ר על קניה של 9800GT ויש לי שאלה האם זה מסובך לחבר את הכרטיס בעצמך?כי אם כן,אני נאלץ לתת את המחשב למעבדה למשך הסוף שבוע אם לא ויש מדריך עם תמונות אז אני יעשה זאת בעצמי!!!

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  22. Started by shlosi,

שלום לכולם, חיפשתי ברשת ולא מצאתי תשובה חד משמעית לשאלתי. עשיתי טסט עם שני מחשבים בעלי מפרט שונה: 1. i7-3770 GeForce GTX 670 מול 2. i7 2600K Quadro 2000 המחשב עם הQuadro רינדר הרבה יותר מהר. בערך פי 5. שני המחשבים רינדרו תוך כדי שימוש בCuda, ואני רוצה לקנות מחשב נוסף שיהיה חיית ביצועים. מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. אורח
    Started by אורח,

זה המפרט שלי: E8400@3.6 4Giga Gigabyte DS3L R5870. עכשיו השאלה שלי עד כמה ישפיע עוד 5870 על הביצועים? (אני יודע שאני אצטרך להחליף לוח) למה אני לא כזה מרוצה מהכרטיס עד עכשיו, יעני יש עדיין משחקים שיש דרופים ל40-35 FPS. אני לא יכול לשחק במשחק שכל ההגדרות שלו לא מקסימליות כולל פילטרים על מקס, בגלל זה אני שואל אם שווה להוסיף עוד 5870 למסיבה. תודה!

• 5 תגובות
    • 925 צפיות
  24. Started by ilanb0,

האם יש יתרון לרכישת כרטיס מסך בחו"ל (איביי למשל)?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. היי מחפד כרטיס מסך לא יקר (בסביבות 200) עם כניסות mini displayport

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.