עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by udir,

שלום, אני עומד בפני קניית מחשב חדש.בפורום "מפרטים" המליצו לי על מפרט מבוסס על AMD . כיוון שאני עומד לקנות ב KSP ,ולהם אין כרטיסי מסך איכותיים ברמות מחיר של 350-400 שקל, המליצו לי לקנות בפורום בחנות LOGICPC כרטיס מסך של GYGABYTE סוג gygabyte radeon 9550. בחנות שם יש שני דגמים , D ו T . באיזה לבחור? כדי לחסוך את הריצה, האם אתם תוכלו כן להמליץ לי על כרטיס מסך טוב ברמות מחיר הנ"ל ב KSP ? אחת הסיבות שהפנו אותי ל LOGIC PC היתה שלהם יש 128 ביט ול KSP יש 64 ביט בלבד. המפרט שאני בונה: "אני רוצה מחשב בעיקר להורדות וקצת משחקים. המפרט שהצלחתי להרכיב עד בערך 3200 הוא הבא: מעבדי ?AMD Athlon 64 3000+ (S-754) לוחות אם למעבדי ?AMD GIGABYTE K8NS (s754) Nforce3 250 זכרונות DDR 400 512MB A…

• 5 תגובות
    • 590 צפיות
  2. אתמול קניתי מאייבורי כרטיס מסך מסוג MSI NX8600GTS-T2D256E כאשר גלשתי באתר זה נתקלתי בכרטיס הנ"ל (מצורף לינק) כאשר כתוב שמצורף לכרטיס משחק (אצלי לא היה) ובנוסף הוא נראה טיפה שונה... http://hwzone.co.il/print/1188818786/85975/ התמונה שעל הכרטיס שלי טיפה שונה מהתמונה בלינק המצורף ובנוסף אצלי יש שתי יציאות של DVI (והמתאמים השונים) כאשר בתמונה יש יציאה של DVI ו- HDMI ללא צורך במתאם, יש לציין שכל השאר דומה... אם מישהו יכול להסביר לי למה זה ככה אני אודה לו. אם יש צורך אני אעלה כל תמונה שתדרש (של הכרטיס, אריזה...)

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  3. שלום! אני צריך לקנות לקליינט כרטיס מסך שיוכל להריץ לו משחקים כמו Call Of Duty 3 וכד', לא את המשחקים הכי חדישים אבל שיריץ משחקי פעולה באיכות סבירה (שאפשר לשחק). כרגע יש לו כרטיס מובנה של אינטל (G31 Express), רציתי לדעת אם כרטיס בטווח המחיר הזה יתן שיפור ויריץ לו כמה משחקים שכרגע לא עובדים? ישנו חריץ הרחבה של PCIE 16X על הלוח, וכרגע יש 1GB זיכרון, אני מתכנן לשדרג רק את הכ. מסך. מה אתם חושבים/ממליצים. נ.ב. שוטטתי קצת בבקורות, ובעוד אתרים כמו TomsHardware ו MaximumPC, יש להם מאמרים עם המלצות לכרטיסי Mainstream וכד', אבל המחירים בארץ הם כמו 800-900 שקל, שזה נורה יקר בשבילי. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  4. Started by itayss,

אהלן. אז ככה הזמנתי מחשב דרך בעל עסק עשה לי מחיר טוב הכל טוב ויפה. קניתי כרטיס מסך HD3650 1GBכשחזרתי הביתה היום בערב גיליתי שכרטיס הHD4670 1GB מציג ביצועים יותר טובים יותר ב10 FPS בכל משחק.. השאלה היא כזאת: 1) עד כמה הכרטיס באמת יותר טוב מהHD4650 2) האם אפשר בעזרת OC קטן להגיע לרמה של הHD4670? 3) הוא הזמין כבר את הכרטיס האם שווה עכשיו לשים השתתפות עצמית של 70 שקל ולהביא כבר את ה4670???? תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 641 צפיות
  5. Started by id3232,

שלום יש לי תקציב של כ700 שקלים בלי חריגות! (רק קטנות) ורציתי לקנות כרטיס שיפעיל לי משחקים בצורה טובה ויפה. אפשר המלצות בבקשה?והאם כרטיס DX 10 שווה כמו ה8600 GT או ה2600 XT(מה יותר טוב מביניהם)? מערכת: P4 3GHZ 1G RAM לוח אם: Motherboard Name ASRock 775Dual-915GL ספק 400W HEC תודה

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  6. Started by shakedunay,

שלום חברה, לפני שנה קניתי כרטיס מסך asus geforce 3 ti 200 מאקסלנט ולכן היה לי עליו רק שנה אחריות(רמאים) לאחרונה המחשב התחיל לעשות בעיות ושלחתי אותו לאקסלנט שיתקנו לי(בתשלום) הם אמרו לי שהכרטיס שהיה לי נהרס והם מציעים לי במקומו כרטיס asus geforce fx 5200 בתופסת מחיר של 30 דולר. לפי מה שהבנתי הכרטיס הזה הוא הכי זול מסידרת הfx האם ההצעה שמציעים לי הוגנת או שדופקים אותי? האם הכרטיס הזה חזק יותר ממה שהיה לי?

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  7. Started by phantomII,

יש לי מסך VIEWSONIC G90F שעובד יופי על המחשב עם ה 6600GT שלי אבל כשאני מחבר אותו למחשב עם ה 7800 התמונה נראית מטושטשת כאילו הכל טבוע במים שום הגדרה ששיניתי לא עוזרת מישהו מכיר תופעה כזאת?

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  8. Started by Mesatla,

עשיתי בדיקת ארטיפקטים בATI TOOL וזה מראה לי את זה.. אז מה כעת עושים? אפשר לסדר איכשהו? זה יכול להית קשור לדרייבר הבטא שהתקנתי? או שזה בגלל החום של הקיץ? שני ארטיפקטונים קטנטנים זה מפריע [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 846 צפיות
  9. העיניין הוא שבזמן האחרון התחילו להופיע רעשים מכיוון המאורר של כ. המסך שלי... הסיבה היא כמובן אבק. עכשיו העיניין הוא שהכרטיס ממוקם אצלי עם המאוורר כלפי מטה לכן אני חייב להוציא את הכרטיס לגמרי ע"מ לנקות את האבק שהצתבר עליו. עכשיו נשאלת השאלה, אם אני אוציא אותו מהמקום ואחזיר, הוא לא יתאפס במערכת(כמו המעבד)?

• 5 תגובות
    • 522 צפיות
  10. Started by kobi_af,

בחנתי תכרטיס מסך שלי בתוכנה 3dmark ,עשיתי בselect שיבחן רק כרטיס מסך(ת4 בחינות שיש שם) והוא נתן לי ציון של 1806 dmark זה טוב?

• 5 תגובות
    • 571 צפיות
  11. Started by bilbo,

קודם כל רציתי לשאול איפה אתם מניחים את רגש הטמפרטורה ? ומה החום שמגיע אליו GPU? ומה נחשבת טמפרטורה מסוכנת?

• 5 תגובות
    • 928 צפיות
  12. טוב לפי טום ...כדאי לי לקנות את הGeForce 8600 GTS עכשיו באתר רשום שזה כרטים בפחות מ110$ שזה בערך 395.45 שקל... מה שאני מחפש זה חנות שאפשר לסמוך עליה עם משלוח לארץ שמוכרת את הכרטיס מסך במחיר הזה לא כולל משלוח... יש למישהו מושג?

• 5 תגובות
    • 577 צפיות
  13. Started by אור כהן,

גלשתי היום באינטרנט טמצאתי את כרטיס הGainward nVIDIA GeForce GTX 465 1024MB DDR5 PCIe עם 3 שנות אחריות ב589 ש"ח בלבד! (במקום 1400). לקנות כל עוד קיים מלאי! http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=10372#detailed

• 5 תגובות
    • 909 צפיות
  14. Started by ^Z^,

כותרת

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  15. Started by The_Wolf,

האם יש הבדלים בין החברות השונות של הכרטיס 250GTS מתוצרת נוידיה , ואם כן מי היא החברה המומלצת ולמה? כמו כן, מי היא החברה בעלת הקירור הטוב ביותר ל 250GTS? תודה

• 5 תגובות
    • 862 צפיות
  16. Started by Motix,

היי. זה המפרט שלי כרגע המפרט: Intel Core i7-920 Gigabyte GA-EX58-UD5 לוח אם G-skill DDR3 6144MB 2048MBx3 1600mhz cl-9-9-9 24 זכרון Gigabyte ATI RADEON HD5850 1TB DDR5 PCIE כרטיס מסך Samsung sh-s223 צורב Fractal R4 מארז Chieftec A-135 650W ספק כוח Thermalright ultra 120 extream 775 קירור למעבד Thermalright hr-01 bolt Crucial SSD Solid Series 128GB CT128M4SSD כונן קשיח SSD Western Digital WD Black WD2002FAEX 2TB 7200 RPM 64MB Cache SATA 6.0Gb/s כונן קשיח אני רוצה להחליף את הכרטיס מסך שלי (Gigabyte ATI RADEON HD5850 1TB DDR5 PCIE) לכרטיס מסך שתומך תלת מימד. כרגע אני לא יכול לראות half sbs 3d ו…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by tfo,

מה זה זכרון הננו נה הוא עושה, בבקשה תגידו לי מה אתם יודעים עליו??

• 5 תגובות
    • 929 צפיות
  18. Started by gigabot,

השאלה בכותרת, תודה

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  19. Started by rangerman,

הכרטיס ישמש במחשב שמיועד בעיקר לעיבוד תמונה, ולעיתים רחוקות לקצת משחקים. האם יש כרטיס AGP עדיף בתקציב של עד 550 ש"ח? כמו כן, האם יש הבדל מהותי בין הגירסה עם DDR3 לזו שלא כוללת זכרון כזה?

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  20. שלום. אז ככה יש לי מישהו שהולך לקנות מחשב חדש ולא אכפת לו להעביר את המחשב לשו אליי (פנטיום די עםם 2 גיגה זיכרון ו- X1650 של ג'יקיוב) . עכשיו השאלה אם תיהיה לי אחריות ואני אוכל ללכת ליבואן (אגב מי היבואן ואיפה הוא יושב) ולהחליף בשעת הצורך? הכרטיס חצי שנה ככה שאומר להיות עוד שנתיים וחצי אחריות. אז אני אוכל להשתמש באחריות? ואיפה היבואן שלהם ? בתודה מראש , לידור.

• 5 תגובות
    • 609 צפיות
  21. Started by m0sh,

טוב אז ככה,הייתי צריך לפתוח את הטופיק הזה כבר לפני כמה ימים ושכחתי אז ככה חבר שלי עם תקציב של 600-700 שקל לכרטיס גרפי ובחנות שהוא קונה יש לקנות או את ה9600XT או 6600 רגיל ורציתי לדעת אם יש משהו שיותר שווה לו במחיר הזה...אם יש לכם מושג אז תגידו לי... וגם חנות במרכז הארץ,רצוי השרון תודה רבה! מותר לציין שמדובר על כרטיס AGP

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  22. Started by Dalmedigos,

ככה... קניתי 7600GT EXT של לידטק ויש לו חיבור VIVO וגם קיבלתי איתו כבל VIVO (רק יציאות קומפונט ואס וידאו OUT) עכשיו חיברתי את זה לטלוויזיה (ניסיתי לחבר לירוק של הקומפונט וגם לאס וידאו) בשניהם אני רואה בטלוויזיה שחור לבן ניסיתי ללשחק עם הדריברים.. ולא הולך... רעיונות?? ועוד שאלה.. בכמה ומאיפה אני יכול לקנות כבל VIVO עם כל הכניסות והיציאות??? תודה ג'וני

23. Started by roeefl,

שלום, אני מחפש לקנות כרטיס מסך חדש עד 500 שקל גג גג גג , בשביל מחשב חדש שקיבלתי שיש לו כרטיס מסך מובנה שלא מפעיל כלום. המפרט של המחשב: Pentium® Dual-Core CPU E5700 @ 3.00GHz ASRock G41M-VS3 2 GB DDR3-1333 DDR3 SDRAM Win XP Pro SP3 ספק כוח: NEOTech ATX-500W אני מכוון על כרטיס שיריץ הכל כמו שצריך ולא יותר מזה, לא צריך להריץ משחקים חדשים על איכות גבוהה או שום דבר כזה אבל כן שהכל יהיה סביר. כרגע מה שמצאתי שנראה לי הכי טוב זה Sapphire HD 5670 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI DP PCI-E‎ ב-475 שקל ב KSP. יש כרטיס יותר טוב מזה שאני יכול לקבל בשביל הכסף הזה / יש איזשהי בעייתיות שאני לא מודע אליה בין הכרטיס הזה והמחשב? תודה רבה על כל תשובה.

• 5 תגובות
    • 784 צפיות
  24. Started by 1337Swat,

יש ברשותי כרגע GeForce GTX 560 Ti 1gb ddr5. אני מעוניין לשדרג את הכרטיס. יש מבצע כרגע בTMS (עומד להסתיים) לגבי 2 כרטיסי מסך שמשפרים משמעותית את הנוכחי. השאלה היא מה מהם יותר טוב, אני מחפש ביצועים טובים למשחקים וסרטים. איזה הכי מתאים לדעתכם? *לי אישית יש את העדיפות של NVIDIA באופן כללי... מרגיש לי נוח איתם ושהם עושים את העבודה ויש הכי פחות תופעות לוואי איתם...* הנה תמונה של המבצע מהאתר- http://i.imgur.com/5zOGlm7.jpg - המפרט בגדול הוא מעבד I7 2600 3.40 זכרון של 8 ג'יגה 1600 תודה רבה מראש, אם הדיון אינו מתאים בבקשה תערכו לי כי זה משהו שאני רוצה להחליט עליו במהרה

• 5 תגובות
    • 809 צפיות
  25. Started by codvir,

שלום לכולם במידה ואני אחבר את המחשב שלי לפלזמה 42 אינץ של גרונדינג בחיבור DVI בין כרטיס המסך לפלזמה אני אראה עדיין איכותי או שאני מאבד איכות? יש לי כרטיס מסך של GAINWARD עם ציפ של NVIDIA 256 MB דגם הכרטיס 6800 FX. תודה דביר

• 5 תגובות
    • 658 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.