כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
כפי שהכותרת אולי רומזת, אני שוקל לקנות בקרוב מקרן, והידע שלי לגבי מקרנים חדשים הוא קצת מוגבל. קיוויתי שכבוד חברי הפורום יוכלו לסייע לי אני זוכר שלפני כמה שנים, מקרנים לא היו מושכים במיוחד לשימוש ביתי ממושך בגלל כמה סיבות: 1. הבהירות לא היתה גבוהה מספיק כדי לאפשר צפייה באור יום (או באור כלשהו) 2. הניגודיות לא היתה טובה במיוחד (בהשוואה לטלוויזיות רגילות, במיוחד CRT) 3. משך חיי המנורה ועלות החלפתה מנעו שימוש ממושך אני מניח שכיום המקרנים באופן כללי השתפרו - השאלה היא, עד כמה? האם מקרן הוא עדיין מכשיר ייחודי שמדליקים פעם בשבוע בחושך כדי לראות סרט טוב במיוחד, או שמא אפשר להשתמש במקרן כל לילה או אפילו כל יום, כתחליף לטלוויזיה? אם התשובה לשאלה הקודמת היא "תלוי בתקציב" - כמ…
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
האם ישנה אפשרות להגדיר רזולוציה אחת למסך ואחרת לטלוויזיה?? יש לי כרטיס מסך של X1650 PRO ATI ואני יודע שיש כזאת אופציה להגדיר 2 רזולוציות שונות למסך מחשב ולטלוויזיה לפחות בנבידיה ואני מקווה שגם ב ATI דרך אגב... הטלויזיה זה LCD של סמסונג שתומכת NR ברזולוצייה של 1360*768 ואי אפשר לגלוש ככה במסך מחשב... הכרטיס מסך הוא דואלי כלומר בעל 2 חיבורי DVI .. תודה מראש!!!!
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
המסך עובד רק ב SAFE MODE כרטיס מסך GEFORCE 7300LE במצב רגיל עולה לוגו של חלונות ואז לא רואים כלום ניסיתי להתקין קובץ גיבוי שיש לי ע"י גוסט וזה לא פתר את הבעייה ניסיתי להכניס ולהוציא כרטיס מסך וגם זה לא שינה האם הכרטיס מסך הבעייה ? המחשב והכרטיס מאוד חדשים סה"כ חודשיים
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
קראתי על Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCIe ורשום שהוא נבנה ל Windows Vista , אני יכול גם להשתמש בו גם ב Windows xp ?
-
- 6 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום, אם יש לי לוח םא עם סלוט PCI-E1 האם אוכל לשים עליו בעתיד (הרחוק) כרטיס שתומך בPCI-E2? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
שלום, במחשב הישן שלי היה כרטיס מסך ג'יפורס 6200, וכשניסיתי פעם לחבר אותו לטלויזיה רגילה כדי לצפות בה בסרטים דרך חיבור RCA, האיכות הייתה ממש גרועה. עכשיו במחשב החדש שלי יש כ"מ 8600GT עם חיבור SVIDEO שאמור להיות איכותי יותר. אם אני אחבר אותו לטלויזיה האיכות תהיה טובה יותר? האם זה ממש כמו לראות כשדיוידי רגיל מחובר לטלויזיה, או שהאיכות מהמחשב תמיד תהיה פחות טובה? תודה
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אפשר לראות איתו טלוויזיה? אם כן, איך?
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס מסוג 6800GT AGP תקול של ALBATRON. הכרטיס הוחזר תחת אחריות. ניראה כי החנות\יבואן מתקשים למצוא תחליף AGP זהה לכרטיס. מסתמנת אפשרות להמיר אותו לכרטיס PCIE. (אפשרות מאוד טובה מבחנתי, כי אני לקראת שידרוג המערכת - ולא איכפת להשאר עם כרטיס פחות או יותר דומה בביצועיו באפיק PCIE למערכת החדשה). אז רציתי לדעת איזה החלפה תהיה סבירה כאן?
-
- 3 תגובות
- 521 צפיות
-
-
http://tms.co.il/product_info.php?products_id=3483 http://tms.co.il/product_info.php?products_id=3453 תודה=]
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס איכות ילא יקר מדי ישתמוך ב 4 מסכים למישהו יש המלצות על משהו נחמד הצעי לי בחנות שתי כרטיסי מסך האם זה כדאי או עדיף לקנות כרטיס אחד שתומך תודה
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
סגור על כך שהולך לקנות מעבד E6750 + GB p35C-DS3R. לאחר דיון עם מוכר מקצועי הגעתי למבוי סתום: הכל החל כאשר ברקע הייתה דילמה עיקרית - האם לרכוש X1950XT או בהפרש של 300 ש"ח לקנות את ה 8800. במילים אחרות: האם לקנות כרטיס מסך 8800GTS עכשיו ולהרוויח את הדולר הנמוך ותמיכה ב- DX10 (קצת יקר לתקציבי..) או להמתין (לא ידוע כמה זמן) ליציאת כרטיסים אחרים / ירידת מחיר ובינתיים להסתפק בכרטיס מסך פשוט לגמרי בסגנון 7300 ודומיו (300 ש"ח בערך) עם פוטנציאל לשדרוג טוב בקרוב (אולי) וללא תמיכה ב- DX10 או בכלל להשקיע ב X1950XT? הדרישות - כרגע בעיקר ריבוי חלונות עם אינטרנט + אופיס+ סרטים/המרות ברקע. בהמשך תיתכן עלייה בכמות המשחקים. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום,יש לי 2 בעיות,במחשב אחד יש לי כרטיס מסך שיש לו רק DVI,אבל המסך יכול להתחבר רק דרך VGA,ויש לי מחשב שיש לו VGA וגם המסך שלו VGA אבל מה יקרה שאני אחליף מחשב וכבר לא יהיה VGA ורק דואל DVI,אז מה אני אעשה?יש ממיר מ-DVI לVGA.?וכמה הוא עולה?
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
-
מחפש כרטיס מסך לצפיה בסרטים ומשחקים קלים (לא גיימר) כמו C&C3. העדיפות היא יותר לסרטים ואם אפשר חיבור HDMI. המחשב יריץ גם Media Center (מבוסס על Quad).. תודה!
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
התוכנות שאני צריך שיעבדו על המחשב הן : illustrator flash indesign freehand אין לי מושג איזה כרטיס לקחת. 500 שקל זה מעט מדי ? תודה מראש למגיבים!
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
האפשרות הראשונה שם טמפורל AA משהו אז שמתי אותה על 2 וזה לא משנה כלום... לא מבין למה כולם אומרים ש ATI TOOL עדיפה על CCC... אולי זה משנה שיש לי גרסה מסיומת ? יש לי את 0.26 ...
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
לינק: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=19566 זה הגיוני?? ויש לי גם כמה שאלות: 1) מה עדיף 8800GTS 320MB או HD 2900XT? ומה עדיף יותר למשחקים? (אני יודע שדנו על זה אבל לא ניתנה תשובה ברורה כי דנו בעיקר על ה640MB). 2) נגיד ואני אקנה את HD 2900XT, איזה חברה עדיף? Gigabyte או ASUS ? (מבחינת הכול , אחריות , באנדל , קירור ועוד..) ואם יש יותר טובה אז תרשמו גם אם אתה יכולים. 3) איך הקירור של HD 2900XT לעומת 8800GTS 320MB? תודה למגיבים .. ותודה בכלל על כל העזרה שניתנת בפורום הזה.
-
- 10 תגובות
- 907 צפיות
-
-
המפרט שלי כתוב פה במערכת... כדאי לי ללכת על הכרטיס הנ"ל? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכם.. רציתי לשאול האם הספק שיש לי עשוי להוות בעיה עם המפרט שלי. משום שאני חווה בעיות משחקים כבר הרבה מאוד זמן ואין לי פיתרון לזה.. קפיצות במשחק.("דילוגי" פריימים). צימצמתי את החלקים האפשריים לזיכרונות והספק- היות ובדקתי את הזיכרונות והם נמצאו תקינים בmemtest אני מניח שהספק הוא הבעייתי. בנוסף ארשום פה את המתחים שלי: CPU Core 1.20 V +3.3 V 3.33 V +5 V 5.59 V +12 V 0.85 V -5 V -7.01 V +5 V Standby 5.04 V VBAT Battery 2.56 V ועזרו לי להבין האם הם תקינים. נ.ב : כיצד צימצתי את האפשרויות- עידכנתי דרייברים כרטיס מסך , "כרטיס" הקול onboard שלי.(nvidia 163.44) עידכנתי ביוס של הלוח . ביטול "כרטיס" הקול onboard בביוס לשם בדיקה ללא כרטיס על מנת לראות אם הוא מפריע ל…
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
ולמה? והאם הוא שווה את מחירו... * Gigabyte nVIDIA GeForce 8600GT 256MB PCIe * Pine XFX nVIDIA GeForce 8600GT 256MB PCIe * Sparkle nVIDIA GeForce 8600GT 256MB PCIe * Point of View nVIDIA GeForce 8600GT 256MB PCIe * Gainward nVIDIA geForce 8600GTS 256MB PCIe * Leadtek nVIDIA GeForce 8600GTS 256MB PCIe תודה!
-
- 14 תגובות
- 835 צפיות
-
-
עם אילו בעיות נתקלתם עם הX1950PRO \ GT? נא לרשום את פרטי הבעיה ואת מפרט המערכת המלא לכם
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
האם ב-3-4 חודשים הקרובים הולך לבוא כרטיס שיתן ביצועים טובים יותר מה-ultra ?
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
זיגזאג מפתיעה אותנו עם מחיר של 2600- ל 8800GTX של Point of View. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_298&products_id=5037 מי שרוצה לקנות, שיקנה עכשיו הכרטיס נמצא במלאי.
-
- 6 תגובות
- 819 צפיות
-
-
ati x1950pro 512mb 256bit PCIX כשאני משחק בcounter strike source יש לי FPS נמוך 50 60 (מסך LCD SAMSUNG SYNCMASTER 730B) השאלה היא אם אני יכול לעשות משהו לכוון משהו ב-CATALYST CONTROL CENTER תודה ויום מקסים לכולם
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אז ככה, בהתחלה רציתי ללכת על הBFG OC 2 ואז ראיתי שדווקא הULTRA של LEADTEK לא הלויתן כמובן,עולה 100 שקל יותר. אז בשורה התחתונה, האם כדאי ? האם הוא באמת יותר טוב בתור אולטרה ? והאם למישהו יש המלצה אחרת בכלל ? תודה לכולם =]
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-