עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ofekd23,

אני צריך כרטיב מסך עד 1400 ש"ח תומך DirectX11 טוב מאוד למישחקים עדיפות לחיבר HDMI שיתמוך במישחקים כמה שיותר כבדים

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  2. Started by owen10,

אני צריך עזרה בקניית כרטיס TV טוב עד 200 שקל שיכול להקליט ברמה ממש טוב,וכמובן כרטיס איכותי שרואים ממש טוב. תודה!

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  3. Started by spike_staff,

שלום אנשים! הייתה לי התלבטות לגבי באיזה פורום לכתוב את זה, פה או בלוחות אם, אז אם טעיתי אל תהרגו אותי... יש לחבר שלי לוח אם עם16X PCI EX1.1. זה לוח P6NSLIV2 והוא רוצה לשדרג כרטיס מסך, או ל260 או ל4870. השאלה היא איך יעבוד הכרטיס שמיועד לPCIEX2.0 בלוח אם שלו, כמה החוז מביצועים הוא יאבד? תודה

• 5 תגובות
    • 815 צפיות
  4. יש לי כרטיס טלויזיה Leadtek WinFast TV2000 XP Expert. להלן 4 היציאות שבו: * FM Antena. * From Cable TV or Antena. * AV Line-in *שלט. ברצוני לרכוש ממיר YES על מנת לחברו לכרטיס הטלויזיה. האם הממירים החדשים מתאימים, או שאני צריך ממיר ישן SCART? אין בכרטיס יציאת קומפוזיט.

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  5. מישהו מוכן להסביר אחת ותמיד האם ההבדלים בין X800 XT PE לבין ה9800PRO האם ההבדלים גדולים \ ענקיים \ לא מורגשים \ ומה ההבדל בינהם לבין ה 6800U ומה נחשב כיום הכטיס הכי חזק ? 6800GT ' 6800U ' X800XT PE

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  6. אתם יודעים הרי יש היום LCD עם 240 הרץ אבל זה תלוי כמה הכרטיס יכול לשדר לא??? LG בקרוב משיקים מסכים עם 480 הרץ (3d redy) ונראה לי צריך יותר מכרטיס אחד כדי שיתמוך בזה ב-1080P ..... אז איך יודעים ??

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by שמשון הגיבור,

שלום אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי בגלל כמה משחקים חדשים שיצאו חשבתי לקנות את ה gtx 980 4gb ddr5 (רצוי כרטיס אם הרבה זיכרון בשביל שיריץ לי gta על ultra ) אני פוחד שיהיה לי צוואר בקבוק במחשב המפרט שלי: intel i7 950 gigabyte x58 ud3r mboard kingston 12gb ram memory 850psu cooler master אז יהיה או לא יהיה צוואר בקבוק?? תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. בערך זה לקח 5 שניות,המסך הפך מתקין לחלוטין לשחור,יש למישהו מושג למה? בדקתי את המגעים והכל בסדר...

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  9. האם אפשר להגביל את קצב הרענון של מסך ל-30Mhz במקום 60Mhz במשחקים ? ואם אפשר, איך עושים זאת ? ועוד שאלה שלא קשורה: Xbox 360 הוא מוגבל ל-30 FPS ?

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  10. ??? כלומר באיזה גירסה אני יקבל את הביצועים הכי טובים מהכרטיס שלי?

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  11. מישהו יכול להגיד לי מה ההבדל בינהם כי אני לא מצאתי: 1. PowerColor X1950 PRO 256MB AC- http://www.powercolor.com/eng/products_speci.asp?ProductID=1359 2. PowerColor X1950 PRO Xtreme 256MB - http://www.powercolor.com/eng/products_speci.asp?ProductID=515 ולמי שיש את אחד מהם שיגיד לי איך מבחינת טמפ' , רעש ואם יש בעיות תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 646 צפיות
  12. Started by Little_AKA_Or,

שלום חבר'ה. חבר שלי רוצה להחליף כרטיס מסך, יש לו 1000 שקל ולוח PCIE. איזה כרטיס כדאי לקנות? עדיפות לחנות בראשון (SKYPC לדוגמא). תודה רבה

• 5 תגובות
    • 557 צפיות
  13. Started by omer_y,

ע"מ להוזיל את המפרט בו אני מעוניין אני שוקל איזה כרטיס לרכוש. הייעוד של המחשב הוא אינטרנט, סרטים ומעט מאוד משחקים (האתגר הגדול יהיה Myst 4 ולפי דעתי) - אני בקושי משחק. חשבתי על ATI 9600 Pro בעקבות המלצות ובעקבות קריאת הפורום אבל יוצא לי קצת יקר. שמעתי על מחיר של 690 אבל לא הצלחתי למצוא כזה. איזה כרטיס מומלץ? האם יש פתרון טוב וזול? האם GeForce יכול לספק במקרה הזה? אני מעוניין שהכרטיס יענה על הדרישות שלי ממנו אבל לא מעוניין להוציא על זה המון כסף. חשבתי על אזור ה-600, 700 שקל. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  14. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

יש לי כרטיס מסך אם זיכרונות של HYNIX במהירות 2.8NS!! עכשיו מה אני בדקתי אם RIVA TUNER ורשום שם שהביוס שלי הוא של ATI RADEON 9700 PRO SAMSUNG BIOS למה??!!

• 5 תגובות
    • 624 צפיות
  15. Started by SamurAchzar,

כמו שבוודאי הבנתם, אני צריך המלצה למסך LCD, בסכום של 6K (אבל אם יש משהו באמת טוב שעולה קצת יותר, מילא). השימוש יהיה תכנות בלבד - טקסט. אולי גם קצת בשביל לראות עליו טלוויזיה, אבל זה זניח. בשביל המשחקים אני שומר את האיזו T761 הנאמן שלי בצד. איך הסמסונג 193T? הוא לא הוחלף ב910T? מה לגבי מסכים של איזו? (נערך בשביל לומר שהאיזו L885 כבר לא מעניין אותי..)

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  16. אהלן חברים, במזל טוב, אני משדרג, וברצוני להתייעץ עמכם, מומחי הפורום. כחלק מהשאיפה למחשב שקט, התנאי הבסיסי הוא שהקירור יהיה פאסיבי. עם זאת, אני עדיין גיימר ומנסה להגיע למצב בו משחקים ירוצו - החל מ-COD4, C&C3 וכלה בתקוות הגדולות ל-STARCRAFT2 ו-GTA4. יצויין שיש לי שני מסכים ב-DUAL VIEW, שניהם בגודל 19" עם חיבור DVI/VGA. וכך, יש לי שלוש שאלות: 1. האם תצורת SLI תועיל לי? ראיתי המון דיונים שבהם טוענים ש-SLI הוא גימיק, ובפרט כשמדובר בכרטיסים שאינם ב-HighEnd, המקוררים פאסיבית. 2. מהם הכרטיסים בקירור פאסיבי שהייתם ממליצים עליהם, הן ב-SLI והן לא ב-SLI? חשבתי על שניים: GIGABYTE FX8600GT GV-NX86T512H 512MB Asus EN8600GT DDR3 256MB 3. אפשרות נוספת היא לנסות את טכנולוגיית CrossFire…

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  17. Started by Oranili,

אני מחפש כרטיס מסך חזק וטוב ל AGP תקציב 1200 זהו . תודה רבה חשבתי על זה X1950 Pro 256MB DDR3 TVout, DVI, AGP איך ? http://www.powercolor.com/global/main_product_detail.asp?id=137

• 5 תגובות
    • 533 צפיות
  18. Started by Alduin,

טוב אז היום קיבלתי את ה VP171 (מסך פשוט מדהים!), ושמתי לב שלא מצויין בשום מקום, לא על האריזה, לא בחוברת הוראות, לא במידע בדיסקים, מהו הMS של המסך (אותו דבר היה גם עם ה1720P שאבא שלי קנה, גם שם לא הופיע בשום מקום מהו הMS של המסך אני לא מבין למה לא מציינים את זה על המוצר). בגלל שידוע לי ש VIEWSONIC הוציאו שני דגמים של המסך אחד עם 16 ואחד עם 8 אני רוצה להיות בטוח שקיבלתי את ה8, יש דרך לבדוק? תודה

• 5 תגובות
    • 800 צפיות
  19. Started by ytoledano,

התמזל מזלי ונפל לידי מסך נוסף ל8 ימים (ממש נס חג החנוכה). המסך החדש הוא LCD אז הוא מחובר לDCI והישן מחובר לVGA. הכרטיס מסך הוא רדאון 9800 פרו. עשיתי את זה בשביל שלושה דברים: 1. לראות סרטים בפורמט רחב על שני המסכים, וככה להוריד את הפסים השחורים. 2. משחקים, שמעתי שיש כמה משחקים שתומכים בשני מסכים, כמו Flight Simulator. חשבתי לבדוק כמה מהם. 3. זה נראה ממש מגניב. הבעייה שלי עם 1 זה שזה פשוט לא עובד. אם אני מנסה להגדיל את החלון של הסרט על שני המסכים, וחצי נמצא בכל מסך, אז במסך הראש הראשי (Primary monitor) רואים את הסרט ובמסך השני רואים רק שחור. מישהו יודע איך לפתור את זה? צריך תוכנה מיוחד בשביל לראות ככה את הסרטים? בינתיים ניסיתי עם מדיה פלייר, BSPlayer וVideoLAN ובכולן הייתה …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by ras81,

שלום יש לי כרטיס powercolor 550 pro כאשר אני מחבר אותו לממיר יש לי תמונה מצויינת אבל סאונד מלא ברעשים או יותר נכון רעשים שמהם אפשר קצת להבין דיבורים בטלו' . לעומת זאת כאשר אני מחר דרך החיבור של הוידאו הכל מצויין ניסיתי כבל אחד אבל ללא הצלחה מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  21. Started by idok,

אני יודע שחרשו על הנושא אבל לא מצאתי בחיפוש......מצאתי רק השוואה בין הFX לRADEON 9500 PRO........ אז בבקשה תעזרו לי כי זה קצת דחוף...... GF FX 5600 256 MB או RADEON 9600 PRO 128 MB? מקווה שתעזרו לי כי החיפוש לא ממש עזר.......

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  22. Started by swisaman,

היי, השבוע אני משדרג את ה5850 לHD7970 ולא מצאתי מידע על הגודל שלו ושל ה5850. אני צריך לדעת אם הוא קטן יותר מה5850 או גדול יותר.(ואם אפשר עוד קצת מידע מבחינת רמץ רעש וכ"ו זה יהיה מצוין ) ה5850 דיי גדול ויש ס"מ פנויים בודדים מהמארז עד לכלוב של הקשיחים.(מארז CM590)

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  23. שלום החליפו לי כרטיס מסך מ7600gt עם מאוורר בעקבות בעיה בקירור של הכרטיס(הוא הגיע ל100 מעלות בקלות) והחליפו לי לאותו כרטיס רק עם גוף קירור 50 מעלות במנוחה זה מצב נורמלי? ועד כמה מעלות במאמץ מותר להגיע?

• 5 תגובות
    • 590 צפיות
  24. שלום רב אני שאול על המיפרט הבא? Q6600 בסטוק 4X1GB DDR2 7HDD 2DVD GTS250 ספק אנרמקס 400W ליברטי הכרטיס נירכש לפני כשבוע ובעת רינדור וידאו הוא ניכבה ומפסיק לעבוד (המחשב דלוק אבל הכרטיס מסך ניכבה לא מוציא סיגנל וגם המאורר שלו כבוי האם צריך לשדרג ספק או כרטיס דפוק? מה דרישת האמפר לכרטיס? תודה מראש והעניין דיי דחוף לעבודה דחופה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שבוע טוב. חיפשתי כרטיס מסך, לא יקר. שינגן לי סרטים bluray מלאים. וריפים של 1080p . האם הכרטיס הבא יכול לעמוד במשימות כאלה? רזולוציית 1920x1080p בחיבור למסך lcd 32. צורת החיבור, כבל hdmi מהכרטיס ישירות ל-lcd. SAPPHIRE HD4670 512MB DDR3 PASSIVE

• 5 תגובות
    • 665 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.