כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני קונה מחשב חדש ורוצה להשקיע במסך איכותי על מנת שיתפקד גם בתור טלוויזיה אם תוכלו להמליץ לי על כרטיס TV איכותי אני אשמח.
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
רק רציתי להגיד תודה לחברי הפורום שעזרו לי לבחור כרטיס מסך זה. לא הייתי יודע מה לבחור. תודה שעשיתם סדר בבלאגן. וחג שמח.
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
רציתי לחבר את הטלויזיה למחשב, הכרטיס מסך הוא X1800XT החיבור בטלויזיה הוא RCA כנראה, אז השגתי מתאם כלשהו (חבר שלי אמר שזה לא S-Video אלא חיבור HDTV). בכל מקרה, חיברתי הכל ושיחקתי עם ההגדרות ב- catalyst ממש הרבה זמן כדי לתפוס תמונה כי בהתחלה הצלחתי לראות שולחן עבודה בצבע שחור-לבן והוא קופץ. בקיצור בסוף תפסתי תמונה, רואים די מטושטש אבל סרטים רואים מצויין. הבעיה היא שקשה מאוד לעבוד ככה מטושטש, אז רציתי לשאול איך אפשר לעשות שיראו את התמונה בשתי המסכים (בטלויזיה ובמסך של המחשב) כי פשוט אפשר לראות רק באחד מהם כרגע... ניסיתי כל מיני אפשרויות וחיפשתי מדריכים אבל כלום לא עזר. הרבה מדריכים מדברים על CLONE באפשרות display ב-display settings, הקטע שלי אין תאפשרות הזאת משום מה... ב- Di…
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
אשמח לתגובות...
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני בונה עכשיו מחשב והכול תלוי הכרטיס מסך.. אני מחפש כרטיס מסך טוב למשחקים ושיחזיק לי להרבה זמן.. אני מתלבט בין: כרטיס מסך: Sparkle Geforce 8800GTS 320 mb DUAL DVI PCi-E Retail והמעבד: Intel Core 2 Duo E6550 2.33GHz 4MB 1333MHz Box ולוח אם:לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3R intel core 2 duo לבן: כרטיס מסך:Gigabyte ATI RADEON 2600XT 256 mb GDDR4 HDMI support PCI-E Retail ומעבד:Intel Core 2 Duo Quad Q6600 2.4GHz 8MB 1066MHz Box ולוח אם:Gigabyte GA-P35-DS4 intel core 2 duo תודה וחג שמח!!
-
- 12 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני זמן מה התחילה אצלי תופעה שרק הלכה והחמירה. בהתחלה, אם שיחקתי במשך זמן רב, הרי שהתחילו להופיע "נקודות" מוזרות על המסך והתמונה הפכה להיות מעוותת עד שלא ניתן היה להבחין בכלום. בהמשך, התופעה קרתה יותר ויותר מהר. בכל פעם RESTART פתר את הבעיה עד שחזרה שנית. כעבור זמן מה, זה התחיל ב"נקודות" ועיוותים והמשיך ככה עד להחשכת המסך. התופעה חוזרת על עצמה כל פעם בכל מאמץ גרפי של המחשב (הרצת משחק או אפליקציה הדורשת שימוש בתלת-מימד). בבדיקות שערכתי בעצמי, התברר שהתופעה מתחילה כשהכרטיס מגיע לאזור הטמפרטורה של 75 מעלות, אך הכרטיס אמור להמשיך לתפקד כראוי בטמפרטורות האלה. כמו כן, קיבלתי המלצה לעדכון BIOS. גם היא לא עזרה. נראה שהתופעה הזו די נרחבת בדגם הזה. אם למישהו יש גם פתרו…
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב אז אני עומד לקנות מחשב חדש ולא כל כך הסתדר לי התקציב! יש לי 1000 שח שבהם אני צריך לקנות את הכרטיס הכי טוב שאני יכול המלצות... חריגה עד 100 שח. תודה!
-
- 22 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, ברשותי מסך מאוד ישן שנקנה לפני חמש שנים AOC 7KLR הבעיה היא שהוא פשוט אינו נדלק... בינתיים אני עובד עם מסך זמני שקיבלתי מחבר... האחריות על המסך כבר פגה ממזמן והחנות ממנה הוא נקנה כבר אינה קיימת... מה לדעתכם עליי לעשות? נואש לעצות..
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
היי, יש לי Sparkle 8800gts, כמו שאתם יודעים זה עם שני יציאות DVI וSvideo אחת, השאלה היא אם הכרטיס תומך שימוש בשלושתם? כרגע אני משתמש בSvideo ובDVI, אני רוצה להשתמש גם ביציאה השלישית, זה אפשרי ??
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
דרכו הגדרתי פילטרים ועכשיו הוא נעלם לי ואני לא מצליח להחזיר אותו, מישהו יכול לעזור לי?[br]פורסם בתאריך: 25.09.2007 בשעה 23:18:52 אני מתכוון לסימן של הדרייבר של NVIDIA בשורת המשימות ליד השעון.. אף אחד לא מבין למה אני מתכוון או שאף אחד לא יודע איך?בבקשה זה דחוף
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
מתיי יגיעו הכרטיסים של הDX10.1 ואיזה מהם יהיה חזק מ8800GTX או לפחות בכח שלו? אני מעוניין לקנות כרטיס מאוד מאוד חזק בתקציב של 2400-3000 שקל + הכסף שאני יקבל משניי הכרטיסים או לפחות מאחד מהם. הCROSSFIRE הזה מרגיז ולא שווה את הכסף וגם ככה יש לי סלוט אחד של X4 ואחד X16. תודה מראש לכולכם
-
- 34 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
הכרטיס HD2900 PRO הושק. הכרטיס בא בשתי גירסאות: אחת עם 512MB GDDR3. אחת עם 1GB GDDR4 . מקור: http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=9050
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
קודם כל סלחו לי על הבורות אבל אני מתקשה להבין מה זה anti aliasing ולמה הוא טוב ולמה הוא משמש ראיתי את זה בתפריט התצוגה במשחקים יש לי כרטיס מסוג 8800gts האם הוא תומך בזה? האם כדיי לי להפעיל משחק עם התכונה של ? anti aliasing ואם כן עד כמה הוא תומך הכרטיס ? 16X 8X 4X?? תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
http://www23.tomshardware.com/graphics_2007.html?modelx=33&model1=859&model2=722&chart=279 אין את גרסאת 512MB של 1950PRO. אני מתעניין בכרטיס הנ''ל. המסך שלי: Dell2407WFP. עד כמה הכרטיס חזק? האם יש כרטיס יותר משתלם בסביבות המחיר שלו? זיגזאג : 1,154.96 ש"ח חנויות אחרות הכי זול 902. http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=492307 אני התחלתי לעבוד עם זיגזאג, אבל בגלל שכל שקל מוריד לי מהתקציב, אני מעדיף את הזול ביותר. יש חנויות אחרות באזור המרכז מרשימת החנויות שם בזאפ שנחשבות טובות ואמינות? -צרכים- משחקים חדשים. שיראו יפה על המסך שלי בלי קרטועים - כל הפילטרים לא מעניינים אותי. העיקר הגדרות גבוהות. - רזולצית המסך שלי- תודה
-
- 11 תגובות
- 757 צפיות
-
-
יש לי כרגע RADEON 9800 PRO, אני לא רוצה לרדת רמה. וחשוב לי שבכרטיס תהיה יציאת S VIDEO, וגם DVI. תודה רבה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
-
הי, מה הכרטיס מסך הכי טוב באזור 800 שקל ? אני מעדיף של NVIDIA. האם ניתן לשחק עם כרטיס כזה או שחבל על הזמן וחייבים להוציא 1500 שקל (שזה ממש מייקר את המחשב ולא תכננתי להגיע לשם) ? אני מתכוון לקנות גם כרטיס TV נפרד בגג עד 500 שקל. האם כדאי לי כבר לקנות משהו משולב ? תודה גו
-
- 14 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב חדש עם כרטיס מסך 8800GTS ורציתי לדעת אם זו קניה כדאית. הרי זה בסה"כ דור ראשון של כרטיסי DX10, ולכן קשה לדעת כיצד הכרטיס יתפקד במשחקים שיצאו עוד כמה חודשים. מה גם שראיתי שMICROSOFT הוציאו את DX10.1, ושאולי יהיה צורך בחומרה חדשה שתתמוך בDX10.1 על מנת להנות מהתקן החדש. בקיצור, כדאי לקנות עכשיו או לדחות את הקניה בכמה חודשים?
-
- 2 תגובות
- 491 צפיות
-
-
האם זה הגיוני שברזולוציה של 1280*1024 המחשב לא מצליחל להריץ קארבון? כשזה עם אני אליאזינג אז זה בסביבות ב20 FPS ומורגש שהתמונה מתדעכנת לאט בלי אנטיאליאזינג זה בסביבות של FPS אבל מדי פעם יש צניחות של הFPS וזה די מורגש, המפרט שלי זה מה שבצד, (לעצלנים E6300 2GB DDR2667 X1950XTX)
-
- 6 תגובות
- 727 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס הבא(ראו מפרט) ואת הטלוויזיה הזאת http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=490977 יש לי שני כבלים אחד שקבלתי אם הכרטיס מסך והשני שקבלתי אם הLCD הבעיה שלי היא מה אני עושה איתם,אין לי מושג לאן לחבר אותם. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
האם המסך הזה מתאים למשחקים? עריכה: אני חושב שעדיף שאני ישאל בפורום LCD, אפשר לנעול
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
יש הבדל באיכות התמונה בHDTV בין כרטיס מסך רגיל לבין כרטיס מסך מובנה? המסך Dell 2407WFP. מעבד כפול ליבה סטנדרטי.
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, התקנתי את שני סוגיי הדרייבירים גרסה 163.69 ו 163.71 BETA ובשניהם כשאני רוצה לראות סרט בטלויזיה דרך המחשב הוא נותן לי תמונה בשחור לבן יש למישהו מושג אם יש פיתרון לבעיה? תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
לא משנה NVIDIA או ATI ואם אתם יודעים מה המחיר? אני מעדיף להזמין כרטיס מארה"ב דרך EBAY תודה
-
- 17 תגובות
- 982 צפיות
-