עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by kinggil,

שלום, איך הכרטיס הזה: עוד קישור http://www.gecube.com/products-detail.php?prod_cat_pid=&prod_cat_id=41&prod_id=16100 http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=2052 לעומת 6200 רגיל.

• 5 תגובות
    • 839 צפיות
  2. יש לי דילמה קשה הם לקחת R9500 128MB ולהפוך אות ל9700 או לא לקחת סיכון ולקחת את R9500PRO 128MB תעזרו לי

• 5 תגובות
    • 814 צפיות
  3. למשחקי ילדים עם אפשרות לחבר ממיר דיגיטלי כבלים/לווין כדי לצפות בטלויזיה על מסך המחשב. אם לא קיים כרטיס העונה על הדרישה, אשמח לקבל המלצה לכרטיס טלויזיה זול וטוב.

• 5 תגובות
    • 608 צפיות
  4. אהלן, יש ברשותי כרטיס מסך Sparkle Nvidia 9500GT 1024MB. יש לו S-VIDEO, DVI וVGA. חיברתי את המחבר המקורי שלו שממיר את הDVI לHDMI (רשום עליו ספארקל,לא NVIDIA וכו'), ואז חיברתי HDMI-HDMI מהמחבר לטלווזייה. קראתי שצריך לחבר את הכבל מהכרטיס מסך ללוח, וחיברתי לפי ההוראות של הלוח. בתוכנה שאחראית על הכרטיס קול On board (רילטק), הוא מזהה שחיברתי את הSPDIF והכול, אך לא משנה מה אני עושה אין סאונד. (מערכת הפעלה XP) תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אין הרבה מה להוסיף... על מי שיש לו 4850 CF יודע על מה אני מדבר... אם יש לכם \ מצאתם דרך לפתור את הבעיה... בבקשה תעזרו לי... אני כבר פירמטי את המחשב פעמיים והתחלתי הכל מחדש על נקי אבל זה לא עזר ולא הייתה לי את האפשרות ב-CCC ל-CROSSFIRE.... אני מתחנן שתעזרו לי.... בא לי לשבור את הכרטיסים האלו עם פטיש!!!

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  6. אני מתכוון לקנות מחשב עם מעבד: Intel core 2 Due E6600 2.4GHZ וזכרונות: 2X1GB Corsair xms2 twinx DDR II 800 מה שנשאר לי עכשיו זה למצוא כרטיס מסך שיתמוך ב-DX10, בסביבות ה-1000-1500 ש"ח, שיסחוב את המשחקים שיצאו בשנים הקרובות. מה הייתם ממליצים לקנות? תודה!

• 5 תגובות
    • 610 צפיות
  7. באיזה חנות בארץ אני יכול למצוא GeForce FX 5900 XT Golden Limited ומה המחיר? שלחו לי את הלינק בבקשה

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  8. טוב יש לכרטיס 4870 שתי חיבורים אחד הוא 8 פינים ואחד הוא 6 פינים לחבר את הספק כוח לשתיהם או רק לאחד מהם?

• 5 תגובות
    • 538 צפיות
  9. מה עדיף למטרות משחקים בעיקר?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. יש לי מסך crt שבזמנו (לפני כשלוש שנים ) נחשב בין המסכים הטובים והיקרים ביותר- IIYAMA 454 PRO-- HM903DT (מסך עם שפורפרת diamondtron למי שזוכר) לאחרונה אני סובל מבעיה מוזרה שהמסך ללא שום התרעה מוקדמת ,נעשה פתאום כחלחל ורק מכה הגונה מבטלת זמנית את התופעה . מי ששמע על התופעה או סבל ממנה אישית מתבקש לספר כאן איך הוא פתר אותה.

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  11. Started by hichcock,

http://ultrapro.co.il/products/114779 אם מחבר את הכבל הזה למחשב -> משם לממיר של יס, זה יתן תמונה וסאונד? רק תמונה? למישהו יש מושג? תודה מראש.

12. http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=424450 אם תוכלו, תביעו את הדעה בקשר לכרטיס מסך הזה, אני פשוט לא מכיר ממש ת'חברה ולא יודע אם היא טובה, ובנוסף, תתנו המלצות לאחרים תודה

• 5 תגובות
    • 553 צפיות
  13. זה סתם רק צבע ? או שיש הבדלים . מסקרן אותי לדעת דברים שאני לא יודע אותם

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  14. היי אני קניתי כרטיס מסך Gigabyte GeForce RTX 2060. התקנתי דרייבר כרטיס מסך באינטרנט. הכל עובד ותקין. אבל יש משהו שראיתי מאווררים לא מיסתובבים. האם זה כמו אוטומטי שכרטיס מסך ניהיה חם והמאווררים כן מיסתובבים עושה קר. וגם שכרטיס מסך לא ניהיה חם והמאווררים לא מיסתובבים. האם זה בסדר ונכון ככה זה עובד אוטומטי קרור מאווררים ? איך עושים בהגדרות דרייבר כרטיס מסך לגרום לו לעבוד כל הזמן מאווררים מיסתובבים ? מישהו יכול להסביר לי בבקשה ? תודה מראש!

15. Started by INFERNO,

מה זה משנה עם אני משתמש ב60Herts או ב 75herts אני לא רואה שום הבדל

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Swed,

שלום אני צריך המלצה לכרטיס מסך עד 1000 שקל והדרישות הם. שיריץ משחקים כמו שצריך על הגדרות סבבה. שיהיה לו DDR3 וזכרון 1 גיגה. תודה לעוזרים !

17. אני יודע שהוא לא מטורף אבל סתם מעניין אותי לדעת

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Holy,

אני רוצה לחבר (לחבר) את המחשב לטלויזיה אבל יש לי עם זה כמה בעיות בכרטיס מסך יש יציאת s-video עם 7 פינים יש לי מתאם אחד שהגיע פעם עם הכרטיס מסך asus GeForce 256 שמעביר מ-svideo 7 pin רק ל-rca. בכרטיס מסך שהגיע עם הכבל הזה הוא עובד יופי אבל על כרטיס מסך אחר רואים ממש גרוע. יש לי גם ממיר שהגיע עם Asus GeForce MX 4 שממיר מ-s-video 7 pin ל-s-video 4 pin ול-rca. על הכרטיס שהוא הגיע איתו רואים מצויין. עכשיו אני רוצה לקנות לחבר שלי גם חיבור כזה הבעיה שלא מצאתי בשום מקום מתאם svideo to rca אז חשבתי לקנות כבל s-video 4 pin ארוך ומתאם מ-scart ל-s-video. כל זה עולה משהו כמו 70 שקל וחבל לי לקנות בלי לדעת בודאות שיראו טוב ולא ממש גרוע כמו שרואים עם אחד המתאמים שיש לי. למישהו יש מושג אי…

• 5 תגובות
    • 957 צפיות
  19. Started by טייגרהיל,

שלום לפורום יש לי מחשב חדש עם כרטיס חלש יחסית (x550). החריץ הוא PCI-E לצערי אין לי מושג לגבי ספק הכוח (יש מצב לבדוק ללא פתיחת המארז ?) יש לי תקציב של בערך 700-1000 ש"ח למרות שעד עכשיו היו לי רק כרטיסי ATI, אני פתוח לרעיונות לגבי כרטיסים של nVidia למי שמתעניין - אני משחק במחשב הרבה יחסית ולכן הצורך בכרטיס חזק (x550 די מקרטע עם Oblivion) תודה מראש

• 5 תגובות
    • 562 צפיות
  20. היום קיבלתי את המסך IIYAMA 454 חיברתי אותו והכל עובד כמו שצריך, אבל הורדתי את הדריברים מהאתר של IIYAMA ושאני מנשה להתקין אותם(בעידכון דריברים למסך אני מסמל את התיקיה שבה הדריברים) ההתקנה אומרת לי שאין בכלל דריברים התיקיה שבחרתי. אז השאלה שלי איך אני בכלל מתקין את הדריברים למסך ובמה בדיוק הם עוזרים? וגם אני רואה שיש 4 יציאות usb בצד הימני של המסך אז רציתי לשאול אם הם יכולים לשמש כמו כל USB רגיל ואפשר לחבר אליהם כל מכשיר בעל חיבור usb.... תודה מראש

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  21. אבא שלי צריך לצורכי מחקר לחבר מצלמה ( coolpix 4300 ) למיקרוסקופ וממנה למחשב. המטרה היא לראות במחשב כשהם עובדים עם המיקרוסקופ ולצלם תמונות. איזה כרטיס הייתם ממליצים למטרה הזאת? כמה שהאיכות יותר גבוהה יותר טוב, אבל גם המצלמה מגבילה את האיכות כמה שהבנתי, אז קחו את זה בחשבון. המוכר כאן הציע לו R9200 עם VIVO ב 540 ש"ח או Flyvideo3000 ב 300 ש"ח בערך, אבל הוא יחזיר לו כסף על הכרטיס הישן (GF4 MX) זה ממש לא למשחקים, רק לצורכי מחקר. המחשב הוא פנטיום 4 חדש יחסית(חצי שנה), אז לא נראה לי שתהיה בעיה של כרטיס חדש מדיי.

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  22. אני רק יודע שזה קשור לכניסה או יציאה בכרטיס מסך... :

• 5 תגובות
    • 973 צפיות
  23. תודה מראש על העזרה...

• 5 תגובות
    • 574 צפיות
  24. Started by Arik,

אנשים , אני חייב למכור את הV8200 שלי כמה שיותר מהר ( צריך כסף :] ) תציאו מחירים והגבוה ביותר זוכה בקניה (בשיטת המכירה הפומבית) * עדיף אנשים מהמרכז. *אנשים, תנו מחירים הגיוניים! (אני לא רוצה לראות 150 ש"ח למשל) *למי שלא בקיא : V8200 = Asus GeForce 3 , im selling the Deluxe version with all the original cables\package (drivers\software\instructions) , something important - its not the Ti200 nor Ti500 , its the regular GF3 chip)

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by poop,

שלום! רציתי לדעת, ראיתי בכמה אתרים שהכרטיס הזה גבוה הוא צריך 2 סלוטים דהיינו 2 חריצי הרחבה במארז. אבל לפי התמונה שראיתי כאן, אני רוצה וזאת השאלה שלי האם צריך את הפס הזה של המתכת במארז שיפריד בין שניהם, האם צריך להוציא את זה? איך אני כול לעשות את זה או שלא צריך. תודה רבה מראש לכל העונים. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 519 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.