כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
חוץ מהמחיר והשם מה ההבדל בין Sparkle לGigabyte בכרטיס 8800GTS 320? http://tms.co.il/product_info.php?products_id=3483 http://tms.co.il/product_info.php?products_id=3453 תודה..
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אודה על קבלת המלצות לצג 19 אינץ' איכותי לשימושי Autocad כבדים ושימושי Office. שימושי משחקים אינם חשובים. יש לתת את הדעת לאיכות התצוגה ולשעות עבודה רבות מאד - עד 16 שעות ביממה. האם 4:3 היא הפרופורציה הנכונה (כפי שאני חושב) או אחר (5:4, או 16:9). אין לי בעיה לרכוש צג יותר גדול אך גובהו של המסך של 19 אינץ' 4:3 חשוב לי. מחירו של הצג פחות חשוב.
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
היי אני מחפש כרטיס פרופיל נמוך רצוי עכשיו מבוסס ציפסט חזק (למחשב מבוסס אתלון XP 2200 פלוס) ראיתי שיש X1600 אבל זה כבר כרטיס שאינו זמין כל כך בשוק. האם יש אותו גם בסדרות החדשות של ATI כלומר האם הם יוצאים גם בגרסת פרופיל נמוך או שאני צריך להסתפק בכרטיסי זבל כמו 8500 7300 5200 הכי טוב שראיתי עד עכשיו היה X1600 וגם מקישור שנתנו פה ולא לחנות והוא היה PCI X ואני מחפש AGP.
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-
-
כבר המון חודשים שאני מחפש מתאם TV-OUT לRADEON 9800 PRO הקשיש שלי ולא מוצא. מישהו יודע אולי מאיפה בכל זאת אפשר להשיג את המתאם? http://www.overclockers.co.nz/ocnz/reviewimage.php?id=04vga00r9800promsi00000r9800pro0105&file=panel.jpg
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
היי אנשים! אני צריך עזרה בחיבור המחשב לטלויזיה לצורכי צפייה בסרטים על גבי המסך של הTV יש לי בטלויזיה יציאת RCA ומהכרטיס מסך קיבלתי בבאנדל S-VIDEO לRGB....מישהו יודע מה אני אמור לעשות? תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
-
המסך פתאום התהפך לי 90 מעלות ואיתו גם התפעול עם העכבר איך אני מסדר את זה?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בעבודה שלי יש מחשב אבל לא התקינו שם קודדים לצפייה בסרטים כגון DIVX,XVID, אני מעוניין לצפות במחשב שם בסרטים אבל אין לי פריבלגיה להתקנה של קודדים או בכלל להתעסק ולהוסיף רגיסטרי... מישהו מכיר דרך לצפות בסרטים ללא מקודד? למשל אם אני יעתיק את הקובץ של המקודד לסיפריה של הסרט אז הוא לא יצטרך לחפש או למשל תוכנה STANDALON שלא צריכה התקנה מלבד פריסה של קובץ מקובץ אז בבקשה עזרה למי שמכיר משהו כזה.... ??? ??? ???
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
לא מזמן קניתי 1950P והביצועים שלו נהדרים, מריץ כל דבר שניסיתי על HIGH. אתמול נתקלתי בעזרת התוכנהSpaceMonger בתיקייה של nVidia במחשב,אז מחקתי אותה. הבעה היא שמאז שום משחק לא עובד לי, יש משחקים ששולחים הודעת שגיעה ויש משחקים שעושים מסך שחור(אבל אני שומע את הסאונד). עזרתכם בבקשה(עדכנתי את הדרייברים ל-7.9. לא היה לי כוח לחכות עד שהקובץ של ה-50MB יורד אז אין לי CATALYST CC)
-
- 11 תגובות
- 819 צפיות
-
-
למה הוא מישתווה וביכלל אים הוא תומך ב DX10?
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום לכל העוזרים הפוטנציאליים, יש לי כרטיס מסך Radeon X1950XT 256 על חלונות XP SP2. לפעמים יש לי במשחקים קראשים לשולחן העבודה ולאחר מכן אני לא יכול להשתמש בכרטיס מסך. אם לדוגמא שיחקתי ב-Stranglehold (זוהי רק דוגמא ספציפית, זה קורה בעוד משחקים) ואז פתאום המשחק נתקע ויצא לשולחן העבודה ,ואז כשאני מנסה להריץ את המשחק שוב או כל משחק אחר שדורש תלת מימד אני שומע מין 4 צלילים כאלה והמשחק יוצא (הצלילים מגיעים מהרמקולים, סוג של התראה בחלונות שאני לא מכיר). הדרך היחידה להחזיר את המצב לקדמותו זה לעשות ריסטרט למחשב. זה קורה כבר לאורך כמה עדכונים של כרטיס המסך אז הבעיה היא לא בדרייברים. למישהו יש שמץ של מושג מה קורה פה? נב. יש לציין שכשאני יוצא לשולחן העבודה אחרי קראש הכל נראה כרגיל (ר…
-
- 6 תגובות
- 643 צפיות
-
-
קניתי עכשיו כרטיס מסך AGP X8 מצאתי כמה מדריכים אבל אני חושב שצריך גם לשנות בהגדרות של המחשב ב-DOS הזה (תקנו אותי אם אני טועה)
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את 8800gts 320, האם כדאי לחכות שהכרטיסים החדשים יצאו והמחירים של הישנים יותר ירדו ולקנות את 8800gts 640?? יש לי תקציב של 1500+- לכרטיס מסך..
-
- 4 תגובות
- 493 צפיות
-
-
לאחר התייעצות בפורום מפרטים, רציתי להעלות גם כאן שאלה. אני הולך לקראת לימודים שכוללים את התוכנות פוטושופ, פרימייר, Freehand MX, Illustrator, InDesign, after affect, 3dmax לאחר בחינה של הרבה מאוד ניידים (והוספה ל2 ג'יגה לכולם), אני עדיין בהתלבטות לגבי הכרטיס מסך, שנותן לכל לפטופ שראיתי תג מחיר אחר. השאלה מה מהם מספיק לי? 1) 256mb deticated geforce 8600 gt (הכי זול 7500 של דל) 2) NVIDIA® GeForceTM Go 8400M GS with 128MB DDR2 dedicated graphic memory (הכי זול 6500 של דל) 3) hd2600 256 mb up to 1024 (הכי זול 7300 של טושיבה) 4) radeon X 1400 256 mb deticated (הכי זול 7200 של דל) 5) geforce 7300 256 mb up to 512 mb (הכי זול 6300 של טושיבה) 6)NVIDIA GeForce Go 8400M (128MB) (הכי…
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
כשאני במדיה סנטר אחרי שאני מכוון את ההגדרות טלויזיה שלי, ואני רוצה לצפות בLive TV אז מופיעה לי השגיאה הבאה: Decoder Error The video decoder has either malfunctioned or is not installed. Please restart Media Center and/or the computer תמונה: http://img211.imageshack.us/img211/5061/59713926sq7.jpg אני חיברתי את הכרטיס טלויזיה לממיר HOT של THOMPSON אולי אני לא התקנתי את כל הדרייברים הדרושים... בבקשה תעזרו לי תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך עם DX 10 ואני לא בטוח איזה הכי כדאי 8800 gts של NVIDIA או 2900GT או XT של ATI הייתי שמח להמלצה , תודה רבה אין תקציב כי אני פשוט רוצה לדעת מה הכי כדאי מבין הכרטיסים ועדיין אין לי תקציב מוגדר. תודה
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
הכרטיס הנ''ל מאוד זול. וכמובן מאוד חזק - בעיה אחת, החברה איך היא? מה ההבדל בינה לבין Sapphire? כדאי לרכוש את הכרטיס של החברה הזאת? זה זול ב500 שקל.
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב תראו, נכון יש במסך את הכוונון תמונה ביחס למסך? אז כאשר אני מכוון, זה נשאר לכמה זמן ולאחר מכן משתנה, זאת אומרת פתאום יש פסים שחורים למטה ולמעלה, או התמונה בצדדים עוברת את גבולות המסך... אז ניסיתי לכוון את זה דרך הדרייבר ודרך המסך, וזה תמיד חוזר... מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אני רוצה לירכוש משך עד 4000 שקל .בקושי צופה בכבלים רק כדורגל , וגם כחה עוד חצי שנה גג יהיה ממירים של יס שיציגו 720p כך שלא תהיה שום בעיה גם בכבלים בקרוב. ורוצה שיראו טוב במישחק pes מהמחשב עד שאקנה xbox או ps3 דרך אגב האם מישהוא יודע איך benq 3232 אמרו לי שיש שם כול מה שאני צריך והיא יודעת לעבוד אם 1080p וגם טובה למחשב ביגלל שביכלל הם התחילו כיצרני משכי מחשב תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך לאפיק הAGP ומצאתי 4 כרטיסים שאני מתלבט לגביהם. Nvidia Geforce FX 5500 Albatron-218 ש"ח Sparkle-218 ש"ח Inovision 256MB-225 Nvidia Geforce 6200 Albatron-232 ש"ח Sparkle-221 ש"ח Leadtek-236 ש"ח Asus-220 ש"ח HIS Radeon X9250 256MB-236 ש"ח Gigabyte Radeon X1050 256MB-226 ש"ח אז מה עדיף מבין הנ"ל? האם יז משהו אחר שהייתם ממליצים בטווח המחירים הזה (200-250)? תודה רבה..
-
- 5 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום אני מבקש המלצה לכרטיס מסך שיתאים למפרט הבא (משחקים) במקום הכרטיס שיש עכשיו (או שהוא טוב? להשאיר אותו?): [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 855 צפיות
-
-
לחבר שלי יש דילמה הוא הולך לקנות לAGP 7600GS (אל תצאו כרטיסים אחרים כי הוא כבר אחליט) שנהם אותו מחיר (ממש שקל בשקל)אבל אחד אם קירור אקטיבי והשני פסיבי הוא לא מתכבן לעשות OC אז מה עדיף? אישית אני חושב שעדיף את הפסיבי כי כך יהיה גם שקט וגם פחות בעיות אם המאורר בעתיד אינה הכרטיסים http://www.zap.co.il/fs.asp?PID=260444562&sog=C-GraphicCard http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=LV079&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE אז מה עדיף? עריכה:כמובן גם השימוש של הכ.מ יהיה למישחקים (לפחות שיעלו וירוצו חלק )
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח, יש לי מספר שאלות ברשותכם, 1. איזה כרטיס עדיף - Nvidia geforce 7300GT או 7600GS? 2. האם זול יותר לקנות כרטיס מסך בדיוטי פרי או שבכלל אין הבדל? 3. יש לי חבר בארה"ב. אני יכול לבקש ממנו לקנות שם ולשלוח לארץ. האם ההבדל במחיר משמעותי? תודה רבה ושוב חג שמח
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
FoxConn nVIDIA GeForce 7600GT 256MB PCIe vs Sparkle 8500GT 512MB Passive Cooling Retail מבחינת ביצועים? אני לא גיימר אני עורך וידיאו מה עדיף? האם אני צריך 512 מב? אשמח לתשובה מהירה אני כנראה מזמין ביום ראשון.
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-