עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום אני מתלבט לגביי כרטיס מסך למחשב שאני משדרג כרגע יהיה מעבד D2C 2180 עם לוח של גיגה בייט P35DS3 יש לי גם שני גיגה זיכרון בכל מקרה אני מתכוון בעיקר לראות סרטים ולשחק אבל לא על ההגדרות הכי גבוהות ונראה לי חשוב שיהיה DX10{ (ויסטה וכאלו) אם לא הייתי לוקח כנראה את ה 1950} אני זקוק להמלצתכם מה עדיך חזק יותר ומתקדם יותר וישרת אותי טוב יותר ה 8600GT או 2600PRO/XT תודה מראש

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by ggg123,

לצערי הרב בחנות פנדה אמרו לי שאת גירסה 1900 של ATI לא מייצרים יותר (התכוונתי בסוף לקנות את 1950PRO) ולכן יש סיכוי נמוך מאוד להשיג אותו. כנ"ל לגבי כרטיסי גירסה 7 של NVIDIA. במקומם הציעו לי לקחת כרטיסים מגירסה 8 של ג'יפורס, או מגרסת ה HD 2000 של ATI שהם זמינים. מה הכי מומלץ בתקציב של מקסימום 850 ש"ח? רצוי מאוד שהמחיר יהיה לכיוון ה 800 ש"ח. לי אמרו שהכרטיס הכי מומלץ הוא XFX Fatal1ty GeForce 8600GT 256MB DDR3 ובכלל כל גירסת ה 8600. מה אתם אומרים? שימושים: למשחקים סבירים וחדשים. שיריץ סבבה, לא חייב על שיא הגרפיקה. לאפיק PCI-E מפרט מלא: E6550 GIGABAYTE P35-DS3L supertalent 2gb 800mhz cl4 enermax librerty 400w wd 160 gb

• 6 תגובות
    • 547 צפיות
  3. כרטיס מסך PALIT 8600 GT שקל 570 שקל איך הכרטיס והאם הוא DDR 3

4. אני כנראה אקנה בזמן המאוד קרוב מחשב (כרטיס מסך + לוח אם + מעבד) -> AMD 64x2 לא החלטתי במדויק כנראה Athlon 64Bit AM2 4200 DualCore . לוח אם - asus m2n-e. זיכרון פנימי - 667mhz DDR2 1GBx2 לפרטים נוספים על המפרט ראה שירשור ב"מפרטי מחשב" הכרטיס מסך שבחרתי היה 8500GT 512MB, בפורום מפרטים המליצו לי לקחת readon ההבדל העיקרי הוא DX10.... שלREASDON אין (רק ליקרים) מה היתרונות/חסרונות של הכרטיס מסך ביחס למחירו והאם כדאי כרטיס מסך אחר? ולפי דעתכם כמה זמן הוא יוכל להריץ משחקים על המקס' אם בכלל (חדשים...)

• 12 תגובות
    • 693 צפיות
  5. שלום יש לי כרטיס מסך gforce 6600 והבעיה שלי היא שרואים ממש גרוע במסך, בעיקר הכתב הוא כמעט בליתי קריא כאילו זה בקצב רענון נמוך רק יותר גרוע. ניסיתי לחבר מסך אחר וזה לא עוזר. וכאשר אני מוריד רזולוציה ל-800X600 זה משתפר. מה דעתכם? והכרטיס עדיין באחריות, איך ניתן לממש אחריות? כי יכולים להגיד לי שהוא עובד. תודה רבה!!!

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  6. Started by lmlm,

כל המידע על הכרטיס מסך שלך תמצא ב GPU-Z http://www.techpowerup.com/downloads/777/TechPowerUp_GPU-Z_v0.0.2.html

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by אני איני אני,

שלום רב. יש ברשותי כרטיס מסך Radeon X1950PRO . הכל עבד לי כמו שצריך, על ההגדרות הכי גבוהות בCatalyst, והכי גבוהות במשחקים. ראו נהדר משחקים כמו Medal Of Honor החדש וStranglehold . עד שיום אחד התקנתי לאחי את Microsoft Flight Simulator, כרגיל ההגדרות בCatalyst היו מכוונות על הכי גבוה, גם בהגדרות של המשחק שמתי הכל על הכי גבוה. אלא שמאז החלה להיות לי בעיה מציקה ברוב המשחקים. הנה לדוגמה תמונה מתוך מדאל אופ הונור שממחישה את הבעיה. יש לציין שניסיתי להסיר את הדרייברים ולהתקין מחדש. עוד יש לציין שכאשר אני מוריד את ההגדרות בCatalyst לDefault (הגדרות נמוכות יותר ) ובמשחקים אני משאיר הכל על Very High וכו', הבעיה לא עולה . תמונה להמחשה. יש מצב שנהרס לי משהו בכ. מסך? תודה מראש!! עריכה…

8. אוקיי,קניתי לפני כשבועיים ,מהסניף של פנדה בבאר-שבע את הכרטיס pvr150 שוטטתי קצת באינטרנט וראיתי שכל התמונות אפילו לא דומות בשיט לערכה שקיבלתי השלט נראה שונה לגמרי,אבל הוא פועל הרסיבר נראה מעט דומה אבל הוא בצבע שחור כולו -במקום לבן והכי חשוב-הכרטיס עצמו לא ממש דומה והאיכות שלו לא טובה דוגמא-לחבר שלי יש כרטיס בן 7-8 שנים של MSI והוא נותן איכות יותר טובה-לא מצלצל לכם קצת מוזר??? יש לו גם שני pinnacle ישנים גם הם שנותנים איכות מעט יותר טובה אצלי יש המון מריחות בצבעים-GHOSTING והפיקסלים מעט גדולים מדי ז"א אפילו לא מתקרב לטלוויזיה בסלון (CRT) האם יכול להיות מצב שנפלתי על אחד מזוייף? כי זה נשמע קצת מוזר,הרי כולכם משבחים את פנדס לא??? בבקשה תעזרו...

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  9. לכרטיס החדש יהייה 2 גרסאות אחת עם 256MB והשנייה עם 512MB והמחיר הוא 180$-200$ ו230$-250$ בהתאמה. מקור: http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=3461&Itemid=1

• 8 תגובות
    • 735 צפיות
  10. Started by Knobletz,

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4336 יש לי את הכסף לקנות את הכרטיס מסך הזה. יש גם הנחה של 160שקל, ככה שהמחיר הסופי של זה הוא 3680שקל. זה המפרט שלי: X4 השאלה היא האם בכלל כדאי לי לקנות את הכרטיס מסך הזה בשביל המחשב שלי? ובגלל שלא לחוץ לי לקנות את הכרטיס הזה כרגע אבל זה נראה לי מחיר סבבה בשבילו - האם כדאי לחכות לכרטיסים יותר חזקים שאמורים לצאת בקרוב, או לקנות עכשיו את זה? שמתי לב שגם צריך ספק של 500W, ולי יש 475W של חברת HEC. האם כדאי לקחת את הסיכון ולקנות, או שצריך לשדרג גם את הספק כוח? יש גם את האופציה הזאת - http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=lv383&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE# אם מישהו יוכל להגיד לי מה הכי כדאי לי לעשות(אם לקנות - אז מ…

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by 120788,

אומנם ה-8400GS תומך ב-DX10, אבל הוא עובד על 64BIT לעומת 128 ב-7300GT וה-7300SE. האם זה יתרון באמת משמעותי? והאם יש באמת הבדל גדול בין ה-7300GT וה-7300SE שמצדיק את פער המחירים ביניהם??

12. Started by HeDesXs,

אני מתכנן לקנות X1950GT שווה לקנות אותו עכשיו? וספק כח ג'נרי 400W יחזיק אותו?

13. עד שאני לוחץ על color correction ב icon של Nvidia, זה מסתדר אבל זה לא נשמר ככה, והכי מוזר זה שמעלה תוכנה זה חוזר להיות חשוך השתמשתי ב driver cleaner התקנתי דרייברים וקודקים מחדש גם לא עוזר זה גירסה 163, נראה לי מוזר כי הגירסה הקודמת שלי היית 97.משהו :s05:

14. Started by oshrinuri,

שלום, אז ככה.. המאוורר של הכ"מ המעפן ביותר שקיים הלך. (FX 5200). ניסיתי לחזק, לקבע.. להפנות לליבה מאוורר אחר (80 מ"מ) אבל עדיין יש ארטיפקטים. את הכרטיס החרא והמקולל הזה קנו לי בלי שידעתי (נו, אבא.. בטענה שמה שביקשתי.. בזמנו [לפני שנתיים+ בערך] היה יקר מדי..]) אז נדפקתי איתו, שוב בלי ידיעתי חרא כרטיס. עכשיו, אני יודע שאין שום סיבה אפילו להשקיע כסף על הכרטיס הזה.. אז לשאלה שלי: - אני צריך בבקשה כ"מ טוב, בסביבות ה-300 שקל ~.. שיוכל להריץ משחקים עדכניים באופן חלק יחסית.. עכשיו, עם כרטיסי מסך שאני מזמין ומגיע אלי הביתה.. השאלה שלי אם ההתקנה היא קלה, אם פשוט צריך להוציא את הקודם מהתושבת על הלוח אם, ולהחליף.. ואם צריך התאמה עם הלוח אם.. אז הפרטים של הלוח אם (גם מעפן..) הם: Mothe…

• 9 תגובות
    • 680 צפיות
  15. Started by DardaDai,

נתקלתי בבעיה מוזרה, התקנתי היום את הדרייבר 163.69 של nVidia על המחשב (Vista Home Premium 64bit) עם כרטיס מסך מסוג GigaByte 8800GTS 320Mb. ובאמצע ההתקנה המסך החשיך (לא no signal רק מסך שחור) ונראה כאילו המחשב תקוע. המתנתי כ חצי שעה ראיתי שכלום לא קורה, כיביתי את המחשב וניסיתי להעלות את הwindows מחדש. הWindows ביצע לעצמו Reboot לאחר הטעינה ולאחר מכן נטען בצורה רגילה, ונראה שכן יש תצוגה תקינה. ניסיתי לבדוק דרך הDisplay Setting האם הכל נראה תקין, אבל משום מה מוצג שם שיש רק 256Mb זכרון למרות שתחת הלוח בקרה של nVidia מצויין שכן יש 320Mb. השאלה היא האם ניתן לוודא שהדרייבר הותקן במלואו וכפי שצריך למרות הבעיה - והאם יש פתרון לבעיה של המסך שמחשיך. וכמובן מדוע יש סתירה בין הWindows …

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  16. שלום, אני עוזר לחבר לבנות מחשב לסלון. קנינו כרטיס מסך palit geforce 8400gs, אבל אחרי שחיברנו מסתבר שאי אפשר לחבר אליו שתי מסכים (אני צריך לחבר אליו מסך dvi וטלויזיה בחיבור s-video ושבשתי המסכים יראו את אותה התמונה), אז מסתבר שה8400 לא מאפשר לעשות את זה. מישהו יודע איזה עוד כרטיס מסך יכול לעשות את זה? אני צריך שהכרטיס יהיה Low profile pcb כלומר חצי מהגובה של כרטיס רגיל. תודה מראש לעונים.

17. Started by vivogd,

ואיך הוא עומד מול ה 8600GS? אני שואל כמעצב גרפי שאוהב גם לשחק.

18. ממש מוזר. ניסיתי לפתוח אותה עם כל תוכנה אפשרית אך רואים רק רבע תמונה. כל שאר התמונה רואים באפור. אך בתצוגת THUMBNAUKS רואים את כל התמונה בקטן. עזרה בבקשה. תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  19. אני רוצה לקנות את הכרטיס מה אתם אומרים מה עדיף 1950 GT יש הרבה בעיות ככה שמעתי וגם אני מתלבט לגבי palit 8600 gt ן WinFast PX8600 GT TDH Extreme

20. Started by תמיר_זנקו,

Gecube Radeon HD2900Pro 512MB DDR3 HDMI DualDVI Vivo Retail ¤ 1457 1 או Albatron Nvidia Geforce 8800GTS 320MB DualDVI Retail ¤1554 כי עם ככה זה יכול לחסוך לי איזה 100 שקל מקווה שיש פה מישהו בשעות כאלו

21. Started by tdavidi,

אני מקווה שזה הפורום הנכון.. שדרגתי את המשחב יש לי עכשיו כרטיס HD2600XT 512MB GDDR3 וויסטה מותקנת מאיפה אני מוריד DirectX10? שיחררו את הגירסה הזאת כבר?

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. שלום. קודם כל אני יתחיל בכך שאני יציג את המערכת שלי: מעבד: A64 3000+ NewCastle לוח אם: Asus K8V-SE Deluxe זיכרון: 1512MB DDR 400MHZ כ.מסך: Sapphire X1600PRO 512MB AGP עשיתי פירמוט למחשב והתקנה מחדש של Windows XP התקנתי את הדרייברים הכי חדשים 7.9 ולהפתעתי אחרי שעשיתי הפעלה מחדש למערכת הWindows לא עלה ופשוט עשה ריסטרט כל פעם מחדש.. מישהו יכול להצביע על מקום הבעיה? האם זו בעיה בכרטיס מסך? בלוח אם? או שאולי הספק לא מספיק(יש לי ספק ג'נריק)?

• 12 תגובות
    • 991 צפיות
  23. Started by Pavlik,

שלום,יש לי כרטיס מסך ישן- Radeon 9600 Pro ופתאום כשהדלקתי את המחשב לפני יומיים,ראיתי שכל התצוגה השתבשה ואין לי מושג למה זה קרה כי לא נגעתי בשום דבר לאחרונה... -למישהו יש רעיון? תודה מראש וחג שמח. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by shloosh,

הכרטיס שלי מחובר לטלוויזיה כמו שצריך אבל: 1.הצלחתי לראות רק פעם אחת בטלוויזיה,מאז משום מה שאני משנה בדרייבר ל single display ובוחר בטלוייזיה המסך של המחשב הופך לשחור אבל בטלוויזיה לא מופיע שום דבר ואז המסך של המחשב חוזר. 2.בפעם הזאת שהצלחתי לראות גם בטלוויזיה, הוידיאו הפך לקצת מקרטע משום מה... ואין לי מחשב חלש -ראו חתימה. תודה !!

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  25. Started by 456,

אני קונה מחשב חדש בקרוב. בחרתי את הכרטיס הבא בכותרת ASUS Ati Radeon X1950PRO 256MB PCIe שמחירו בskypc עומד על 918 ש"ח. תגובות שלכם על הכרטיס הזה: יתרונות, חסרונות והאם אפשר במחיר זה למצוא כרטיס יותר איכותי בחינת ביצועים ומהירות וכו'.. אשמח לתגובות שלכם, אופיר.

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים