כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
היי חברים... החלטתי להכין מדריך שיעזור למחזיקים בכרטיסי AMD , כיוון שאני שומע על יותר ויותר אנשים שהכרטיס מתחמם להם והם חווים נפילות ביצועים/FPS בעת מאמץ/משחקים. מניסיון ארוך עם כרטיסי AMD ו-ATI בעבר, גיליתי שהדרייבר פשוט מתעצל לתת לכרטיס את הקירור הדרוש לו, החיישן מעדכן את טמפ' הכרטיס בצורה לא טובה ובמרווחים גדולים מדי, מה שגורם לטמפ' לזנק לפני שהכרטיס מקבל את הקירור הדרוש שאמור לעלות בהדרגתיות. חוץ מזה כאשר מהירות המאוורר לא מוגדרת כמו שצריך, נשמע את מאוורר הכרטיס עובד כמו משוגע ובהבדלים/קפיצות לא הגיוניות פעם חלש ופעם בשיא המהירות וככה משחק לפרקים. אוקי במדריך זה אפרט על שתי תוכנות המותאמות לכרטיסי AMD: התוכנה הראשונה MSI AFTERBURNER שניתן להוריד מכאן: …
-
- 6 תגובות
- 841 צפיות
-
-
משום מה הכרטיס מסך שלי ממש מתחמם כל הזמן. כל המאווררים עובדים וחוץ מהכרטיס הטמפרטורה במחשב טובה. המחשב דיי ישן (4 שנים) ואני מעוניין להחליף רק את הכרטיס מסך (משחקים מקרטעים ממש). הכרטיס הוא מדגם Raedon hd 4800 series. אני מעוניין בכרטיס מסך פשוט וטוב שיכול להריץ משחקים ישנים יחסית (4-5 שנים). איזה עוד מידע צריך כדי להתאים את הכרטיס למחשב? תודה מראש ניר
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רכשתי אתמול כרטיס ENGTX460 TOP של ASUS ראיתי שיש לו שני חיבורי מתח, מישהו יודע איזה מהם לחבר או לחבר את שניהם? כי עם הכרטיס הגיעה מתאם בודד ולא זוג. לי בכל מקרה יש בספק שני חיבורים כאלה אז אם תגידו שצריך לחבר את שניהם אין עם זה בעיה. מצורפת תמונה של חיבורי המתח:
-
- 6 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את ה8800GT אבל אין אותו באף חנות בארץ של חברות כמו ג'יגהבייט ואסוס, והם צריכים להגיע בעוד מספר שבועות =\ מצאתי רק של INNOVISION, האם החברה בסדר? כדאי לקנות את הכרטיס שלהם? או לחכות שבועות שלמים לחברות הטובות יותר?
-
- 6 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת עם יש הבדל משמעותי בין ה 9800GT 1GB לבין ה 9800GT 512MB. האם זה שווה את הכסף או סתם ביזבוז מוחלט? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 728 צפיות
-
-
פתחתי דיון גם בפורום "תמיכה טכנית" אבל חשבתי אולי גם פה זה יהיה מתאים... אז ככה התקנתי את הכרטיס הכל נראה על פניו טוב ויפה... לשחק משחקים אני יכול אבל... להריץ תוכנות 3DMARK למיניהם אינני מצליח. המחשב פשוט קופא כזה.. עד שאני נכנס למנהל משימות וסוגר את התוכנה. מה שגם הסתכלתי ונראה לי שהכרטיס איננו מותקן טוב מבחינת דרייברים וזיהויו במערכת הפעלה. וזאת נראה לי עקב אי תאימות לחריץ הPCI-E1 שנמצא על הלוח אם. הנה תמונה... [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אנ י רוצה ליקנות כרטיס מסך חדש ואני רוצה את זה עם הביצועיים הכי טובים(בלי הוא לא מישתלם יחסית למחירו) תודה
-
- 6 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אנשים אתם יודעים מי נותן את האחריות למסכים האלה בארץ? אני צריך את הטלפון או אתר שלהם !... המסך שלי יצא מפוקוס אני רואה רק חצי מסך קצת יותר ואני לא יוכל למתוח את המסך כל כל המסך:\ כך שאני לא מנצל את כל הגודל שלו....
-
- 6 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אוקיי בסופו של דבר אני קונה מחשב משרדי בדיוק כמו בחתימה ומתלבט להוספת הכרטיס מסך התקציב שלי לכרטיס הוא 410 ש"ח, חריגה עד 450 . אני צריך שהכרטיס יהיה מסקייפיסי, לכן אם אני קונה HD4670 , זה לא יהיה של Connect3D עם הקירור AC ב-395 ש"ח מFOXPC אבל ראיתי את הכרטיס הזה: http://skypc.co.il/pl_product~CGAX-4672DDM~8~0.htm הוא נראלי טוב מבחינת קירור, אין לו את הקירור סטוק.. אבל השאלה היא אם התדרים שלClub3D זהים לתדרים של אותם כרטיסים מחברות אחרות.. והאם כדאי להוסיף 20 ש"ח בשביל אותו כרטיס רק של Palit ? אל תשכחו שלפאליט יש אחריות שנתיים ולקלאב יש אחריות 3 שנים! הנה הכרטיס של פאליט: http://skypc.co.il/pl_product~28330~8~0.htm מה עדיף? (אם אתם רוצים תמליצו על כרטיסים אחרים מSKYPC ). …
-
- 6 תגובות
- 585 צפיות
-
-
-
אחרי התלבטות החלטתי לקנות למערכת המחשב החדשה שלי כרטיס X800XL ולא X800 PRO. אמנם לא גיימר אבל אני כבר בארהב כרגע ומחליף מחשב פעם בכמה שנים וזה יבטיח לי אורך נשימה משופר. ראיתי כאן ביקורות נלהבות ביותר על הכרטיס הבא עם VIVO שהוא דרישה מוקדמת: HIS X800XL IceQ II Turbo Dual DVI VIVO 256MB PCIe. http://www.neoseeker.com/Hardware/Products/his_rx800xl_iceq_ii_turbo/reviews.html?ns=40601c6a40c0f65365a7ea8bb3c167e4 מאתר החברה: http://www.hisdigital.com/html/product_ov.php?id=155&view=yes צוין בביקורות שהוא אמור להיות ברמת מחיר של 300$ מה שעושה אותו אטרקטיבי במיוחד. הבעיה היחידה שאני לא מצליח למצוא אותו בחנויות רגילות או ברשת, גם לא ברשימת החנויות שמופיעה באתר של החברה: http:/…
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
פנטיום 3, 800MHZ, כרטיס מסך נוכחי VOODOO 3 3000. מחפש משהו יותר מתקדם אבל הולך לאיבוד עם כל סוגי הג'יפורסים למיניהם. צרכיי הם רק למשחקים -ברמת ספלינטר סל- ופחות מזה (לא עיצוב גרפי וכד'). גלשתי בכל מיני אתרי מכירות ויש מלא סוגי של GF4 MX440 128MB שזה פחות או יותר הכיוון שלי, רק שלהפתעתי יש מספר יצרנים שמוציאים כזה כרטיס. מי טוב, מה מתאים לי, ושלא יעבור את ה-400 ש"ח!!! המון תודה ותזכרו שמדובר באחד שאין לו הרבה מושג אז מומלצים הסברים מפורטים. מודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 634 צפיות
-
-
חשבתי אולי לשדרג אותו למשהו יותר מתקדם,התושבת היא PCI-E 1,אני משחק ברזולוציה 1050X1680 כיום עם הכרטיס הנוכחי אני משחק על הגדרות בינוניות אני רוצה לשחק על הגדרות גבוהות ובלי לקרוע את הכיס(חשבתי לקנות כרטיס יד שניה מהחבר'ה שמוכרים פה),אני צריך רק שהוא יחזיק לי פחות משנה(עד שאני ישתחרר מהצבא)ויוכל להריץ משחקים חדשים על הרזולוציה שכתבתי בהגדרות גבוהות תודה לעוזרים ושנה טובה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום הגיע הזמן לשדרג קצת את כרטיס הוידאו שלי (riva tnt 32... לא נעים...) כלומר הוא בסך הכל בסדר (אני לא מריץ פה משחקים כבדים), אבל כשאני רוצה קצת לראות סרטים אז הוא לא בדיוק עומד בקצב כמו כן אין לו יציאת TV OUT, ולאחר ששאלתי כרטיס GEFORCE MX 200 הכי פשוט מחבר, וחיברתי את המחשב לטלויזיה ולמגבר שבסלון, אז הבנתי שסרטים צריך לראות בטלויזיה - נקודה! עוד תחביב שלי, זה כל נושא הוידאו (ברשותי מצלמת וידאו דיגיטלית, עם חיבור FIREWIRE - הכל שם עובד מצויין) ולכן אני מעוניין גם באפשרות של VIDEO IN (אין לי צורך בכרטיס טלויזיה, כיוון שאני מחובר ל-YES. כמו כן יש לי מלאי של קלטות וידאו VHS שאני מעוניין להמיר ל-VCD) קראתי ביקורות על תכונות ה-וידאו אין ו-אאוט של כרטיסים מבוססי …
-
- 6 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום, היום התפוצץ לי ה-LG Flatron F700B - אין לי מושג איך ולמה - ואני צריך מסך חדש דיי בדחיפות: התקציב שלי דיי דחוק (עד 1000 ש"ח, עדיף פחות); אין לי עדיפות ל-LCD או CRT, אני מעדיף איכות צפייה מאשר חיסכון במקום וכדומה - אז אם CRT בתקציב הנ"ל עדיף, שיהיה CRT; המסך מיועד למשחקים ולגלישה באינטרנט, עם דגש על משחקים. אם אפשר, בנוסף לדגם, ספקו מידע על מקום בת"א שבו ניתן לרכוש ולצפות במסך. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 571 צפיות
-
-
תקציב 2000 גג 2400 ש"ח. לצערי יש לי בעיות מקום ולכן נאלץ לוותר על CRT חשוב דיוק צבע וחדות, מהירות תגובה חשובה קצת פחות. מודה לכל המומחים.
-
- 6 תגובות
- 627 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך מהדור הנוכחי ינוצל הכי טוב לרזולוציה הנל במשחקים חדשים?
-
- 6 תגובות
- 879 צפיות
-
-
השאלה בכותרת.. אין לי מושג מה יותר טוב.. בכל מקרה אם אני יקח את הgto2 אני לא יפתח לו צינורות בקרוב..
-
- 6 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אני חושש שהכרטיס גמור יש לי את הכרטיס כבר 4 שנים ... הפעלתי ת'מחשב ניכנסתי למשחק GTA SANRAS ופיתאום היתחילו לי נקודות אדומות נמרחות על כל המסך ניסיתי להפעיל משחקים אחרים אבל עדיין אותה הבעייה ברגע שמסיים לטעון תקבצים המשחקים נתקעים .. זה קורא גם כשאני מפעיל סרטים .. אפילו שומר מסך .. עם הכרטיס שלי באמת הלך אז לא תהיה לי ברירה וליקנות כרטיס מסך חדש ב400-500 שקל רק באסה נהנתי מאוד מה8800gts .. הפעיל לי כל משחק
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כ. מסך 7600GT אבל יש לי שאלה האם אני אוכל לחבר את שניהם [sLI] בעתיד אם אקנה 8800GT? תודה.
-
- 6 תגובות
- 570 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך מהדגם שכתוב למעלה.... יש למוצר הזה שני דגמים. רציתי לדעת איזה מהם יותר טוב??? זה עם 1 ג'יגה זיכרון אבל DDR3 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5105&CatCode=529 וזה עם 512 מגה זיכרון אבל DDR5..?? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4584&CatCode=529 שאלה נוספת... האם אני יצטרך ספק יותר חזק?? המפרט שלי הוא (ספק 500W) INTEL E6300 3GB RAM 250GB לוח אם ABIT AW9D-MAX
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום smile.gif לפני חודש וחצי היתה לי בעיה עם הכרטיס מסך המחשב נדלק אבל הנורה של המסך נשארה כתומה והמסך לא נדלק.. אבל כשניתקתי את הכבל של המסך מהכ.מסך אז היה רשום משהו עם SIGNAL וכשחיברתי אותו זה נעלם כאילו הוא מזהה את הכ.מסך החיבור בסדר אבל המסך לא עולה כשמפעילים את המחשב ואני כמעט בטוח שזאת באמת הבעיה ולא שהמחשב לא עולה בכלל.. הכרטיס הוא Leadtek Winfast GeForce A7600GT 256MB TDH עם הג'יפורס 4 הישן המחשב פועל סבבה.. אבל שום משחק לא עובד איתו :\ אז שלחתי אותו לתיקון\החלפה והיום הוא חזר והבעיה לא הסתדרה אז אולי אתם תוכלו לעזור.. תודה smile.gif כדי שלא תשאלו שאלה שנשאלה כבר קראו את זה: http://lionetwork.net/modules/lhforums/index.php?showforum=72 תודה
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יותר טוב? Geforce 8400 GS או Geforce 7600 GT?
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה כרטיס מסך טוב למשחקים ואיפו אפשר לקנות אותו
-
- 6 תגובות
- 654 צפיות
-