כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
האם יש משהו יותר טוב מהSONIC והאם שווה לקנות ב680 ש"ח של פליט (הסוניק)
-
- 7 תגובות
- 745 צפיות
-
-
חבר שלי קונה מחשב ומישהו די מתמצא סיפר לו שלא מומלץ לקחת שילוב של HD4850+לוח אם Gigabyte, מכיוון ש"הם לא עובדים טוב ביחד וידוע שהשילוב הזה גורם להרבה בעיות", לכן המליץ לו לקחת GeForce. התשובה שלי אליו הייתה שזו כמובן לא יותר מסטיגמה חסרת כל ביסוס. הוא מבקש עוד חוות דעת חוץ משלי- ולכן פתחתי את הדיון. מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 749 צפיות
-
-
יש לי 6800 gt עם NVIDIA GeForce PNY 6800GT 256MB Arctic Silencer 6800 GT ובמנוחה הוא במצב של 60 מעלות והוא עם המאורר המטורף הזה וגם העלתי תמאורר ל 85 אחוז..... ובמאמץ הוא על 75-77.....זה דיי מפחיד לכרטיס הזה לא? וניקיתי את הכרטיס הזה.........אבל לא פירקתי לגמריי..... מה עושים?תודה
-
- 5 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אני יודע שיש פה את המדריך שראול כתב אבל רובם pciex ולי שי AGP לצערי אבל תודה בכל מקרה אז ככה לי יש:P4 3GH 2GH GAIL לוח של ASUS P4P 800E DLUX כרטיס ATI 9600XT 256 MB א.עם שווה לי להחליף (להחליף לכרטיס עד 1300 שקל) ב.עם כן איזה? ג.איך הכרטיס 800X GTO או 6800XT ומה עדיף ד.עם יש הצעות אחרות (כסף עד 1200 לא בעייה ולהחליף מחשב רק בשנה הבאה) תודה :s05:
-
- 35 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש הכולל מסך LG2261V מסך "22 FHD רזולוציה עד 1920x1200 http://www.skypc.co.il/pl_product~W2261V~9~0.htm האם HD4850 יספיק? אם לא מה אתם ממליצים תודה
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
כן כן מה שציפו שיהיה המתחרה הרשמי לGFX (לפחות ככה אני הבנתי) כנראה יהיה גרסא דלה בלבד של R300. ציטוט מהכתבה: And by the time Nvidia gets the GeForce FX to the market, ATI will be almost ready to launch a low-cost version of last fall's chip, a project that is code-named the R350. לינק לכתבה
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה אני לא מצליח להציג על הטלויזיה לאחר שחיברתי אותה המקסימום שהצלחתי זה להציג פסים בשחור לבן למישהו יש מושג? מערכת הפעלה WINXP PRO
-
- 6 תגובות
- 797 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אפשר לעשות SLI בין כרטיסים שונים של NVIDIA שתומכים בזה , למשל בין ה280 ל295 ?
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
יש לי מחשב שולחני סבבה עם sapphire 9600XT 256DDR נקנה לפני שלושה חודשים ב כ 1300 שקל... לפני כשבוע קניתי מחשב נייד ואני מעביר את המחשב השולחני שלי לאחותי בת ה- 13, שבעיקרון מתכוונת לשחק SIMS, SIMS 2, וגם GTA... עכשיו הציעו לי לקנות ממני את הראדון שלי במחיר של 600 שקל, ולהביא לי בנוסף כרטיס מסך של GeForce 4 440 128MB... אחרי בירור מהיר שלי לא מצאתי כרטיס MX440 של 128MB ובנוסףך אינני יודע את שם החברה אשר יצרה את הכרטיס הנ"ל. נוכחתי לגלות לפי האתר "זאפ" כי יש רק 64MB, שם לפחות. השאלה שלי היא האם כדאי לי להחליף עם הבנאדם בכרטיסים ושבנוסף הוא ישלם לי 600 ש"ח, והאם הכרטיס שאני אקבל אחרי זה יכול להריץ משחקים כגון SIMS 2 ו GTA האחרון. והאם בכלל הוא יחזיק לי לשנה הקרובה כאשר יצאו …
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר סקר שוק מקיף ברשת לגבי ביקורות BENCHMARKS וכו החלטתי להזמין את הכרטיס הנדון, אך אני עדין מתלבט האם ללכת על הגירסה המואצת או הרגילה . ממה שהבנתי וקארתי הכרטיס הנ"ל זכה לשבכים רבים ונבחר כ-EDITOR CHOICE בהרבה אתרים מכובדים. אך עדין ישנה אסכולה שאומרת שכרטיסים בגירסה זו בעייתיים ולא יציבים ואורך החיים שלהם עלול להיות בעייתי וישנה אסכולה אחרת שאומרת שאם כבר כרטיס מואץ אז עדיף אחד שיצא ככה מבית היצרן כיוון שהדבר מחייב שעל מנת שיוכל לעמוד בביצועים מן הסתם נבחרים רכיבים אשר יכולים לעמוד בעומס השעון. שאלה נוספת , האם הכרטיס יכול לעבוד מה-SLOT ב-MB או שחייבים להצטייד בכבל מתאם לקונקטור מתח 6 פין חיצוני. אודה מאוד להתייחסותכם והמלצתכם, תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בדגש על הפרטים הבאים: PCI-E זכרון- 256MB יציאות- DVI , TV-OUT קירור- צלעות בלבד (גם ככה יש לי רעש של מפעל מהמארז עקב פתרונות איוורור) ושאלה חשובה מאוד - הם כדאי לרכוש כרטיס של חברה עם מוניטין, או שניתן להתפשר על חברות אחרות במידה והצ'יפסט זהה?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם יש לי את המסך של המחשב הנייד ועוד שני מסכים אחרים , השאלה האם זה אפשרי שאני אחבר בעזרת כבל כלשהו את המחשב הנייד אליהם כך שאני אראה במסך אחד ובמסך של המחשב הנייד אותה תמונה ובמסך הנוסף תמונה אחרת, כלומר אני לא רוצה שאותה התמונה תופיעה בשני המסכים הגדולים אלא במסך של המחשב הנייד ועוד מסך ותמונה אחרת במסך נוסף?
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
מי לדעתכם תשלוט בכרטיסי המסך ב2005?
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
רציתי לשאול אותכם מה ההבדל בין שניי הכרטסים הנ"ל אני לא מוצא שום ביקורת שמראה את ההשואה בין שניהם. האם כדאי להחליף מTI4800SE ל R9500PRO או שלא?
-
- 29 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות כרטיס מסך שיריץ לי משחקים יפים כמו GTASA, lord of the rings the rise of the witch king, FIFA2008 ועוד, וגם שבעתיד הוא יוכל להריץ לי משחקים על הגדרות לא הכי גבהוהות אבל על גבוהות ושהמשחק יפעל מספיק חלק. עכשיו אני מתלבט בין שלוש אפשרויות מחנויות שונות: Sapphire HD 3870 521MB-1240 שקל zotac Geforce 8800GTS 320MB-995 שקל. (ראיתי את הקירור שלו, לא נראה מי יודע מה מרשים כמו של האחרים). Palit nVIDIA Geforce 8800GT 512MB-1157 שקל Leadtek WinFast PX8800GT 512MB 1190 שקל (אני חושב שלזה יש קירור יותר טוב מההוא של פליט לפי איך שזה נראה בתמונה באתר) תמליצו לי מי הכי משתלם מכל אלה בבקשה, ויכול להיות שימכרו 8800GTS 320MB ב-1200 כי אני ראיתי באיזה אתר שרשום ככה אבל א…
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני גר בקנדה, ומחפש אתרים עם סקירות של עלות\ביצוע של כרטיסי מסך (בדומה לסקירות שיש פה), אבל לפי מחירי ארה"ב\קנדה. תודה רבה! רק אציין ש- hwzone.co.il הוא אתר החומרה הכי טוב ומושקע שראיתי!
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אהלן חברים... יש לי את הכרטיס מסך שצייניתי והוא מחובר למסך 26' בחיבור HDMI כרגע הרזולוציה שלי היא 720P האם הרזולוציה מספיקה או שאפשר ועדיף להיות על רזולוציה אחרת? והאם זה שאני מחובר עם מתאם פוגם באיכות התמונה? האם שווה לרכוש קבל ב90 שקל וזהו? עוד משהו מעצבן זה שבHDMI התמונות נראות תלת מימדיות ומוזר כזה ולא חלק כמו בVGA מצד שני איכות השידור (יש לי כרטיס טלויזיה) פשוט מעולה וגם כל האפקטים של המדיה סנטר והסרטים ...רואים מדהים. אבל רק איך שרואים את התמונות מבאס אותי רצח ולא נראה לי שאפשר לסדר את זה כי אני יוצא מנק' הנחה שזה קשור לHDMI. תודה רבה לעוזרים יום טוב(:
-
- 6 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום, בדיוק התקנתי את הכרטיס השני שלי - 260 GTX. המערכת מזוהה היטב, הכל תקין וגם שדרגתי לדרייברים האחרונים. העניין הוא שניסיתי את הבנצ'מארקים של LOST PLANET ו-GTA4 ופשוט אין שום הבדל בשימוש עם ובלי SLI. האם אני מפספס משהו או שמה יש משחקים שפשוט ה-SCALING שלהם שואף ל-0 ב-SLI? תודה לכול העונה, X נ.ב. ניסיתי את NHANCER והגרף שם רוב הזמן מלא לחלוטין במשחקים אצלי.
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום לכולם הגיע לי המחשב סוף סוף. ועכשיו השאלה שלי איך אני בודק FPS במשחקים? איך בודקים ב3DMARK את הביצועים? כאילו האם צריך להוריד תתוכנה ומאיפה ואיך משתמשים בה? ואיך לכוון תכרטיס לביצועים טובים?,למשחקים וליצור עוד משתמש לסרטים הבנתי שאפשר ליצור יוזרים בכרטיס מסך. כאילו 1 שיהיה לביצועים של סרטים והשני למשחקים. למה אני ממש לא מבין בATI. ואיך מורידים עידכונים לכרטיס מסך? יש בתוכנה של הכרטיס אפשרות UPDET ועשיתי וזה עידכן האם זה מעדכן באמת? ובהתחלה ה3D לא עבד לי ואז פתאום הוא החליט שבא לו לעבוד אבל הוא מורח לי תתרגום ואת כל המסך. האם אפשר לשנות את זה? שיעבוד טוב המחשב מחובר לטלוויזיה 3D 42 אינץ? ואני משחק על הרזולציה הכי גבוהה בבטלפיד מאדאף ואר והוא רץ לי ואני לא מרגיש תקיעות…
-
- 22 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אוקי אז ככה לפני כמה זמן תיקנתי את קצבי הריעון של המסך על ידי riva כי מקודם הוא עשה בעיות (לא משנה) אז פתרתי את זה, עכשיו אני בא לשחק בblig blop וכשהמשחק עולה אז הוא מראה את זה מסך מלאה לא כמו פעם, כי לפני שהגדרתי את קצבי הריענון היה מן כזה מסך לא מלא. אוקי אז הבעיה שלי: כשאני זז "במקום" במשחק אז הכול בסדר רואים טוב אבל כשאני כיאלו מזיז את המסך,נו כשהו זז כאילו בכלל כשהמסך זז, אז משקורה זה שהכול נהיה כזה מטושטש לא איזה בעיה ענקית אבל בכל זאת נהיה כזה מטושטש, וכשאני אוצר במקום אז הכול נהיה חד כמו שצריך. וכשאני שיחקתי מקודם לפני די הרבה זמן הכול היה בסדר. תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 949 צפיות
-
-
my new DIAMOND hd3850 512 [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך MSI R9 280X כבל HDMI מחובר לטלוויזיה ועובד עם סאונד. כבל נוסף DVI-I מחובר למסך מחשב שכולל רמקולים קראתי שאפשר להעביר סאונד למסך במידה והכרטיס תומך ב HDCP ניסית לחבר את הכבל למסך מחשב וגם לטלוויזיה בעזרת מתאם HDMI ולא עובד לי הסאונד, יש לי רק תמונה אשמח להכוונה אולי צריך מתאם מיוחד? כבל מיוחד? הגדרות כלשהם? או תשובה חד משמעית שאין אפשרות - כי יש עדויות ברחבי גוגל שכן אפשר תודה לכולם
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מחפש גשר SLi גמיש משום שהגשר הקשיח שהגיע עם לוח האם 680i שלי לא יכול להתחבר מעל לקירור HR-03 GT שהתקנתי. הנה מה שאני מדבר עליו: איפה ניתן למצוא דבר כזה בארץ? בלי זה לא אוכל להשתמש בשני הכרטיסים שלי! תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
החלפתי אותו במקום ה RADEON X!1950 ועדיין יש לי תקיעות קטנות ...... נוו מה זה יכול להיות ???? לא מבין... מיואש כבר .
-
- 27 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם שווה מבחינת עלות תועלת לשלם עוד 1000 ש"ח כדי לקנות 6800GT? אותה שאלה לגבי 6800 רגיל רק עם 256M במקום 128M
-
- 9 תגובות
- 641 צפיות
-