עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. היי חברה,יש ברשותי כרטיס 7600GS PCIE של MsI NX 256MB 128 BIT שתכלס חורק במשחקים כמו הדמו של קרייסיס,ועוד כמה משחקים חזקים,חשבתי על קניה של כרטיס עד 1000 שקל בהעדפה לati פשוט נמאס לי מנווידיה. מקווה שתמליצו לי על משהו טוב. תודה וערב טוב. אם תוכלו לתת לי אתר עם טבלה של כרטיסים כאילו להשוואה זה יהיה נהדר ובלי קשר לDX10 האם הכרטיס הנ"ל טוב> HD 2600 XT 256MB GDDR4 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E‎

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  2. Started by zgd,

לא ידעתי באיזה פורום לפרסם "תצוגה וגרפיקה" או כאן... אז החלטתי בסוף על זה... יש לחבר שלי מסך LG (לא זוכר את הדגם המדוייק) והיום העליתי אצלו בפעם הראשונה את CRYSIS. ובסרט הפתיחה כשהתמונה נעה מהר יש מין חיתוכים כאלה של התמונה בחלק העליון והתחתון לפעמים... יש לציין שזה רק כשהתמונה נעה מהר... מה הסיבה לכך?

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  3. Started by maor-a-,

יש לי מחשב אחד ואני מעוניין לחבר לו 2 מסכים על מנת להפעיל תוכנה מסוימת אפשר לקבל המלצה/עזרה איזה כרטיס מסך אני צריך ואם זה אפשרי?? אם אפשר לקבל שמות\סוגים של כרטיסים מ ZAP אני אשמח !!

• 12 תגובות
    • 834 צפיות
  4. Started by bodomist,

שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס 8800GT אך אינני יודע אילו מבין החברות היא המשתלמת... יש לי תקציב של 1400-1500 שקל לקניית הכרטיס ואני מתלבט בין החברות הבאות: Leadtek, Asus, Gigabyte מה הכי כדאי? אם יש חברה יותר כדאית מבחינת מה שהיא נותנת אני אשמח אם תרשמו את שמה... הכרטיס צריך להיות עם 512MB ועם 3 שנות אחריות... תודה רבה... נ.ב. אני יודע שיש דיון רשמי על הכרטיס, אבל לעבור 70 עמודים בחיפוש אחר תשובה לשאלה הזו זה קצת אבסורד... אז העדפתי לפתוח פשוט ת'רד וזהו

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  5. Started by omripel,

8800GT של ZOTAC שווה את הביצועים או שכדאי לחכות לגירסאות של LEADTEK ושאר החברות? יש לי תקציב של 1600 לכרטיס מסך. הכל מתאים כגון חיבור, ספק והכל. עכשיו אני צריך שתענו לי על השאלה בבקשה. עוד משו, 8800GT יעשה צוואר בקבוק ל - AMD 3800X2 DUAL CORE ?

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  6. כמו רובכם שמתם לב, בשבועויים האחרונים התחיל לצוץ בחנויות מחשבים בישראל כגון : http://www.iqpc.co.il/ http://www.skypc.co.il/ כרטיס מסך חדש : 8800GT. שמחירו נע בין 1400-1600 ברוב החנויות בישראל שמוכרים אותו .. ופתאום ראינו שיש עוד כרטיס מסך בסביבת המחיר הנ"ל :8800GTS. אז מה הולך פה ?! קודם כל כמו שרשמו באשכולות אחרים ה-8800GT, טוב בהרבה מה 8800GT 320/640, ואף מביא ביצועים באחוזים פעותים מהכרטיס מסך-8800GTX. אז ישנה פה דילמה : כיצד יכו ללהיות שכרטיס מסך הרבה יותר טוב מכרטיס מסך אחר, יקר יותר מימנו ואף כמעט פי 2 ? הנה התשובה לשאלה : אני בדקתי ועשיתי כמה בירורים .. והגעתי לדבר הבא : "מחיר כרטיס המסך, לא נקבע ע"י הביצועים שלו ביחס לכרטיסי מסך אחרים, אלה תלוי בייצו…

• 8 תגובות
    • 763 צפיות
  7. Started by dor_la,

המלצה לכרטיס מסך למשחקי יש לי 1000-2000 שח והייתי רוצה המלצה לכרטיס מסך למשחקים טובים איזה כרטיס מסך??? חשבתי על ה-8800 אבל מה ההבדל בין ה-GS לGTS ל-GTX ועוד שאלה אם אני קונה זכרונות אני צריך שכולם יהיו באותה מהירות נכון??

• 1 תגובה
    • 488 צפיות
  8. Started by bodomist,

1. האם הוא כבר נמכר בארץ? 2. לפי כל הביקורות והשמועות, 8800GT יותר טוב מ8800GTS אך עולה פחות... איך דבר כזה קורה? או שאולי אני לא הבנתי נכון? תודה...

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  9. Started by sos,

שלום! קיבלתי מחר את הכרטיס NVIDIA Quadro FX 3450/4000 SDI...לפי מה שהבנתי זהו כרטיס שמיועד לעבודה גראפית מתקדמת. השאלה שלי היא כזאת, האם אפשרי להשתמש בכרטיס זה גם במשחקי מחשב? או שהוא יעודי רק לעבודות גראפיות? מוזר גם ב-3dmark יצא לי ציון ממש עלוב לכרטיס הזה...בסביבות ה-2300 נקודות.

• 5 תגובות
    • 811 צפיות
  10. Started by יניב קופר,

http://www.theinquirer.net/gb/inquirer/news/2007/10/30/nvidia-8800gt-price-caught

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  11. שלום לכם...! ברצוני לקנות מחשב עם אחד מכרטיסים הגרפיים האלה.. מי לדעתכן יותר חזר... יותר אמין... יותר טוב... יותר איכותי... יותר משתלם..... ומפיק יותר ביצועים. אנא ערכו לי השוואה על פי הנתונים שהאמרתי כאן... 2 הכרטיסים הם: 1-GIGABYTE PCI-EX RADEON HD2600XT 256MB 128 BIT GDDR4 - GV-RX26T256HP-B - DX10 - RETAIL 2-GIGABYTE PCI-EX GeForce 8600GTS 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - SILENTPIPE 3 - DX10 - RETAIL בתודה מראש... אלמוג

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by quantoM,

במשחק Counter-Strike:Source ה FPS תלוי בעיקר בכ.מסך או במעבד ?

• 7 תגובות
    • 663 צפיות
  13. Started by instart,

שלום לכולם, בסוף אני קונה את 8600GT נראה אחלה כרטיס. עכשיו אני רוצה לדעת עם הוא יריץ את CRYSIS בצורה: נמוכה = low בינונית = medium גבוהה = high גבוהה מאוד = high very זה מאוד חשוב לי, תודה

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  14. Started by .dreyfus,

טוב אז חיפשתי פה בפורומים ולא מצאתי נושא אז אני פותח . טוב אז לאחר התבלטויות רבות עדיין לא הצלחתי להגיע להחלטה אז אני רוצה לשאולם אתכם . איזה כרטיס מסך לקנות ? 8800 GT או 8800 GTS , בבקשה תתחשבו במשחקים , מי מבין בכרטיסים מריץ יותר טוב וכל מה שקשור לזה . והאם קיים 8800 GTS עם 570 MB ?

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  15. Started by Henry,

תוכלו להסביר לי בבקשה, מה זה DX10? ומה יש בו שאין בDX9? ומה זה FPS?

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  16. אהלן. לאחר הצעתכם החלטתי לקנות כרטיס חדש. התלבטתי בין 8600GT לבין X1950Pro. מה אתם ממליצים לי? אל תגידו אחרים, מבין שניהם? מה הכי טוב?

17. Started by TNAfan,

חרא של כרטיס חרא של דרייברים

• 30 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. Started by traxiavi,

אני מחפש להזמין בארץ eVGA GeForce 8800GT 512MB לא משנה אם זה גירסאת OC או לא, מישהו יודע? ???

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  19. היי כולם.. אני נמצא כבר יותר משנתיים עם הכרטיס מסך הנוכחי שלי ואני חשבתי על שידרוג.. חשבתי לרכוש את ה- 8800GTS החדש עם ליבת G92, כאשר הוא יצא.. האם הוא גם ייוצר עם ליבת 65nm? והאם המפרט שלי והמעבד שלי לא יהווה צוואר בקבוק או משהו כזה? אם כן, אז מה אני צריך לשדרג בנוסף? תודה לעונים.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by RoNeR,

נתחיל מהתחלה.. שהיה לי xp הכל היה בסדר.. במשחקים המשחק היה על מסך מלא נימתח לרוחב המסך.. לאחר מעבר לויסטה שניכנסים למשחק לדוגמה nfsu2.. המשחק ניראה כיאלו הוא במסך מרובע ויש שתי פסים שחורים בצד.. למישהו יש פיתרון לזה שגם בויסטה המשחקים יעבודו על מסך מתוך..?? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 564 צפיות
  21. Started by bugosdckh,

שלום . רציתי לשאול האם יש הבדל בין כרטיס מסך 8500gt ל8600gt? תודה.

22. שלום לכול! אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש מכיוון שהכרטיס הנוכחי שלי- NVIDIA GeForce MX 440 64 MB, לא מפעיל כבר את המשחקים החדשים. משחקים שאני רוצה להפעיל לדוגמא: Medieval 2 Total War, The Matrix - Path of Neo, THE NEXT GTA . אך יש לי שתי בעיות: א. התקציב שלי מוגבל עד 400 שקל בשאיפה למצוא משהו כמה שיתר זול (לא להגיע אפילו ל400), ב. הלוח אם שלי תומך רק בAGP x8, ג. אני צריך גם לקנות כרטיס זיכרון אז התקציב מצטמצם עוד יותר. :'( אז מצאתי כמה אופציות, אני יסדר את זה מהיקר לזול, ורציתי לברר אם הכרטיסים הזולים, שבסוף יוכלו גם לעשות את העבודה?: 1. 7600GS- http://www.skypc.co.il/pl_product~LV079~8~0.htm. 2. X1650- http://www.skypc.co.il/pl_product~GV062~8~0.htm. 3. 7300GT- h…

23. Started by Asot,

חבר'ה האם אפשרי להריץ ב SLI את Geforce 6600GT ואת 8800 GT??? (כלומר יש מצב לדו קיום?) ועד כמה SLI שכזה ישפר לי את הביצועים במשחק...

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  24. Started by axnsp1,

אני מתלבט בלקנות PowerColor HD 2400 PRO 256MB AGP לבין ‏ASUS‎ - ‏7600GS ?Silent 256MB, HDTV, DVI, AGP

• 2 תגובות
    • 496 צפיות

דיונים חדשים בפורומים