כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
יש אותו בפנדס למה מקבלים בבאנדל COD4 זה ענק
-
- 6 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מסך 22" רחב ברזולוציה 1680X1050 וכרטיס מסך 8800GT 512MB. שימושיי במחשב הם למשחקים ברמה הכי גבוהה. אך בגלל הרזולוציה הגבוהה לפעמים משחקים עובדים לאט מהרגיל. לכן אני רוצה לדעת האם משתלם לקנות כרטיס מסך נוסף מאותו הדגם, והאם יהיו שיפורים בביצועים? בתודה מראש, שניר =]
-
- 6 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום לכם. אני רוצה לשדרג את כרטיס המסך שלי ואני לא יודע לאיזה. יש לי abit fx 5200 128 ddr ואני רוצה לשדרג אותו במשהו כמו 400 שקל לאיזה אתם ממליצים? יש לי כמה אפשרויות.. 1. abit fx 5600 256 ddr/ati radeon 9500 128 ddr 2. (ממש לא בטוח...) abit fx 5700 או ati radeon 9600 עכשיו אני רוצה שתגידו לי בבקשה מה כדאי לי לקחת קודם כל ati או nvidia אחרי זה למה ואיזה מהם.. תתחשבו בתקציב..
-
- 6 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני צריך כ"מ בתקציב של 150$ אני מתכנן להזמין באינטרנט מארה"ב. שימושים: תכנות בCUDA(חייב להיות של NVIDIA) ומשחקים ברזולוציה של 1024*1280. מפרט נוכחי: מעבד:Intel e6750 2.66 Ghz. זיכרון:2Gb 667 Mhz. ספק: corsair 520Hx-520W. מה ממולץ בתקציב הזה?
-
- 6 תגובות
- 996 צפיות
-
-
אהלן חברה אני חדש פה בפורום ותהיתי עם אתם אולי יכולים לעזור לי בבעיה שיש לי עם הכרטיס מסך אז ככה לפני איזה חודש נשרף לי הכרטיס מסך שהיה לי ונאלצתי ליקנות כרטיס חדש אז חשבתי עם כבר ליקנות חדש אז ליקנות אחד טוב אז קניתי amd asus EAH6870 1GB GDDR5 התקנתי אותו במחשב ועשיתי פורמט והתקנתי windows 7 ואת הדרייברים של הכרטיס מסך אז הכל טוב ויפה התקנתי כמה משחקים כמו gta iv ו dirt 2 . ואז נכנסתי לgta שמתי תגרפיקה עד הסוף ואיך שאתי לשחק הכל התחיל להיתקע חבל על הזמן אז חשבתי אולי עם אני יוריד את ההגדרות טיפה אז הכול יהיה בסדר אבל אפילו על ההגדרות הכי נמוכות הכל נתקע ואני מקבל איזה 25-30fps במשחק אבל הבעיה היא שהכל נתקע לא רק ב gta אלה גם בכל המשחקים האחרים אז בבקשה תעזרו לי ליפתור …
-
- 6 תגובות
- 781 צפיות
-
-
HEC Win+ 600 Retail CoolerMaster Elite 371 Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 Seagate Barracuda 7200.12 1000GB Intel Core I5 2400 Scythe Katana 3 G.Skill 2x4GB DDR3 1333Mhz SNIPER Dual Channel CL9-9-9-24 זה המחשב שיש לי.. Sapphire HD 6670 1GB GDDR5 < וזה מה שיש לי עכשיו.. איזה כרטיס הכי משתלם מבחינת מחיר-תמורה? מתי יוצאות הסדרות החדשות של NVIDIA ו AMD ? וחשבתי אולי ללכת על ה 770 Superclocked של EVGA מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 971 צפיות
-
-
טוב אז אני מחפש משהו בסביבות ה600-700 שקל, מעדיף שלא יותר. אני צריך חיבור AGP בלבד. תמליצו לי בבקשה אולי בין RADEON ו GF. המטרה העיקרית שלו זה לגרפיקה כמובן, משחקים בלבד אבל שיתן ביצועיים כמה שאפשר מדהימים. תודה לכולם.
-
- 6 תגובות
- 515 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג ל-RTX 3070 TI ולהצמיד לו מסך 165Hz QHD. האם הביצועים במשחקים יהיו טובים?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כרטיס מסך - שקט מה לדעתכם כרטיס מסך שקט ,הכי טוב שניתן להשיג היום עד 2000 שח pcie עם ציפסט של nvidia הכרטיס חייב להיות סיילנט כיוון שהמחשב בסלון . ואני צריך למשחקים .
-
- 6 תגובות
- 618 צפיות
-
-
לחבר שלי יש 6600GT, יש לו ארטיפקטים מטורפים בכל משחקי התלת מימד,כמו מין קרעים מטורפים ומודלים חצויים.. בדסקטופ ומחוץ למשחקים הכל בסדר...ניסיתי לעדכון לו את הדרייברים ואת הDX..כלום לא עוזר,מישהו יודע מה אפשר לעשות?
-
- 6 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אז ככה... קניתי את GEFORCE 6200TD חיברתי את זה למחשב בהצלחה, והתקנתי מה שנתנו בדיסק שבא עם התוכנה, לפי ההוראות. אך כמה שניסיתי, התקנתי מחדש, מחקתי, עידכנתי, המשחקים לא עובדים. זה כאילו הכרטיס נקלט בהצלחה ובמאפיינים זה נראה כאילו הכל בסדר והכרטיס מסך מחובר ונקלט והכל, אבל הוא לא. המשחקים לא עובדים. אני לא חושב שזה בגלל שהמחשב שלי עד כדי כך גרוע. שמתי לב שבמקום 6200TD כתוב A6200 לויודע אם זה משנה... אז יש לכם עצות? אני ממש נואש וחסר סבלנות...
-
- 6 תגובות
- 514 צפיות
-
-
יש לי פליסטיישן 2 ואני רוצה לחבר אותו למסך של מחשב (שאני אקנה). אני צריך לבנות\לקנות מתאם מחיבור מסך של מחשב לכזה של טלויזיה. מישהו יכול להגיד לי או לתת לי מדריך איך לעשות את זה? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 712 צפיות
-
-
מישהו מכיר את החברה vvikoo?? ראיתי שיש להם את הקירור של ZALMAN שווה קניה??!אני מעוניין לקנות... http://www.vvikoo.com 9600GT-אני מתכוון אליו... תודהה...
-
- 6 תגובות
- 584 צפיות
-
-
יש בידי שתי כרטיסים של 8600GT אחד של GIGA BYTE עם 256 מגה והשני של חברת INNO3D גם כן 8600GT עם 512 MB האם זה אפשרי לחבר אותם בSLI ?
-
- 6 תגובות
- 651 צפיות
-
-
איך זה אני משתמש ב RAGE3D ואין לי אפשרות לעלות את ה מהירות המעבד והזיכרון ל 600 MHZ ו 500MHZ? מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 739 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני בונה מחשב שיעודו למשחקים כאשר אני מנסה לאפשר כרוס פייר עתידי ע"מ לשפר את הביצועים במשחקים בעתיד לא ע"י קניית מחשב חדש...אלא ע"י הוספת כ.מ.. לכן חשבתי על הצירופים הבאים- E8400,GA-EX38-DS4 ,4850-בעתיד להוסיף עוד 4850... E7200,GA-EX38-DS4 ,4870-בעתיד עוד 4870.. בהנחה שהתקציב שלי די מוגבל על איזה מהצירופים כדאי לי ללכת...?והאם כרוספייר של 4850 בעוד כמה שנים יחזיק משחקים טוב? והאם ההבדלים בין CF4850-CF4870 כאלה משמעותיים? (וסתם ככה שאלה על הדרך-מה אתם חושבים על הלוח אם-יאפשר CF טוב..? איך הוא בכללי..?) עכשיו יהיה לי מסך 22 אינצ',כרגע לפחות בשנה בקרובה אני אהיה עם כ.מ אחד שיספיק לי די והותר. מקווה שהבנת את השאלה שלי.. תודה רבה לעוזרים,כי אני בדילמה מלא ז…
-
- 6 תגובות
- 783 צפיות
-
-
Leadtek WinFast PX8800GTS 640MB PCIe או BFG nVIDIA GeForce 8800GTS OC2 320MB PCIe
-
- 6 תגובות
- 534 צפיות
-
-
תגידו מה דעתכם על הכרטיס הזה? הוא משתלם מבחינת המחיר לביצועים? Asus Extreme ATI X1600 PRO PCIe 512mb http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3251 יש כרטיס אחר שעדיף עליו באותה סביבת תקציב? (750ש"ח) עדיף אולי 256mb ומעבד גרפי חזק יותר? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 658 צפיות
-
-
חברה איך סוג של כבל אני צריך כדי לחבר את המחשב שלי לטלוויזיה?
-
- 6 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום רב.קניתי מחשב חדש ואחרי התקנה של הכל יש לי נקודות על המסך.העם זה בעיה של כרטיס מסך? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום רב. יש ברשותי כרטיס מסך Radeon X1950PRO . הכל עבד לי כמו שצריך, על ההגדרות הכי גבוהות בCatalyst, והכי גבוהות במשחקים. ראו נהדר משחקים כמו Medal Of Honor החדש וStranglehold . עד שיום אחד התקנתי לאחי את Microsoft Flight Simulator, כרגיל ההגדרות בCatalyst היו מכוונות על הכי גבוה, גם בהגדרות של המשחק שמתי הכל על הכי גבוה. אלא שמאז החלה להיות לי בעיה מציקה ברוב המשחקים. הנה לדוגמה תמונה מתוך מדאל אופ הונור שממחישה את הבעיה. יש לציין שניסיתי להסיר את הדרייברים ולהתקין מחדש. עוד יש לציין שכאשר אני מוריד את ההגדרות בCatalyst לDefault (הגדרות נמוכות יותר ) ובמשחקים אני משאיר הכל על Very High וכו', הבעיה לא עולה . תמונה להמחשה. יש מצב שנהרס לי משהו בכ. מסך? תודה מראש!! עריכה…
-
- 6 תגובות
- 760 צפיות
-
-
זה יפעל אצלי כי הרי יש לי AGP X2
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך למשחקים והתקציב הוא עד 350 ש"ח, מצאתי כמה אופציות אבל אני לא יודע איזה מהן עדיפה וקיוויתי לעזרה, להלן האופציות: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4210 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4173 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4122 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3442 במידה ואתם מכירים כרטיס יותר משתלם בטווח המחירים אשמח לקבל הצעות תודה
-
- 6 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אני מחפש להוציא את המינימום ההכרחי. (עדיף פחות מ-250 שקל) בנוסף לאמור בכותרת, אני רוצה כרטיס של nvidia(לצורך תאימות לתוכנות שאני מיעד לו) ועם יציאת Component. עוד פרט קטן, אני מחפש כרטיס עם Feature Set A של VDPAU, כלומר לא עם ליבת G98\C77. מישהו מכיר כרטיס כזה בארץ?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני יודע שזה נושא מאוד נדוש אבל אני צריך לקבל תשובה ולהחליט. עד עכשיו היתי ואני עדיין נעול על R9800 PRO אבל לצערי זה מייקר את המערכת שאני בונה. האם ישנו כרטיס אחר שאיך שהוא נותן פחות או יותר את אותם ביצועים אבל בפחות כסף? עיקר השימוש הוא תוכנות גרפיות כגון PHOTOSHOP 3D MAX ועריכת וידאו ביתית פלוס וכמובן גם משחקים אז אם אפשר לעזור לי איזה כרטיס אני יכו ללרכוש שלא יוריד בביצועים והעדפה שלי היא לכיוון רדאון יש לי משהו נגד FX אב לאולי אני טועה אשמח לקבל תשובה ???
-
- 6 תגובות
- 524 צפיות
-