כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
אני מתלבט בין שני כרטטיסי טלויזיה+ עריכת וידאו: PCTV Stereo של Pinnucle או VIDEO HOME GRBEEX PLUS ואם אפשר אז להסביר למה תודה
-
- 6 תגובות
- 658 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך geforce mx400 והשאלה שלי היא האם להשאיר את ה tvout פועל (המחשב מוציא תמונה גם למסך המחשב וגם לטלויזיה בו זמנית) זה מזיק לכרטיס מסך (או למשהו אחר)? או שמא ההפעלות החוזרות של האופציה הזאת דרך המאפיינים כל פעם מחדש היא יותר מזיקה? תודה
-
- 6 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול, כיוון שמדובר בפורום של גרפיקה רציתי לדעת האם כאשר שמים חומרים שונים על גביי מסך הצבעים משתנים. נגיד אם אשים זכוכית על המסך זה יישנה את הצבעים משמעותית, מה לגביי סיליקון למשל? ואם כן מדוע זה קורה. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אז ככה יש לי מחשב חדש וכרטיס r9700pro ובמישחק gta החדש או במטריקס לדוגמא המחשב ניתקע...אני כימעט בטוח מינסיוני שזו בעיה של דרייבריים אז השאלה היא כזאת- מאיפה להוריד דרייברים הכי טובים לכרטיס הזה ???? תודה
-
- 6 תגובות
- 966 צפיות
-
-
ATi Radeon X1900XT http://www.pcglob.com/scripts/prodView.asp?idproduct=132 חיפשתי סיקורים פה באתר , לא מצאתי. אז רציתי לדעת איך הוא מבחינת ביצועים, והאם הוא משמעותית יותר חזק מ 7900gt? ועוד דבר אחרון, הספק הזה יחזיק אותו Enermax Noisetaker 420W ?
-
- 6 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום, אז כמו בכותרת השאלה שלי היא אם אני זה יהיה המקסימום למסך 19" שלי ברזולוציה של 1280*1024 ? או שזה רק למסכי 22" ומעלה ?
-
- 6 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אני קונה מחשב ורציתי לדעת איזה GTX260 עדיף? כרטיס גרפי TwinTech nVIDIA GeForce GTX 260 896MB (216) DDR3 PCIe ¤1140 http://www.skypc.co.il/pl_product~TT-GTX260-896D3E-XT~8~0.htm או GAINWARD GTX260 GOLDEN SAMPLE EDITION -RETAIL - 55nm - 216 SP
-
- 6 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אני צריך עזרא הצעות של מכירים של כרטייסיי מסך במחיר 600 עד 800 ש"ח בבקשה כל המגיב תודה
-
- 6 תגובות
- 562 צפיות
-
-
מה הכרטיס מסך PCIE הכי חזק שיש בו חיבור לכבל כוח של 4 פינים בלבד? כזה: ועוד שאלה, אם לספק יש 4 מסילות של12V ובכל אחת נגיד 15A, והכרטיס מסך שאני רוצה צורך 25A במסילת 12V אז האם הספק יחזיק אותו או שצריך ספק אחר שעל מסילת של12V יהיה 25A? תודה מראש, גיל
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://noacomp.co.il/Category.asp?q=x1950 אחלה מחיר ל-X1950PRO שאמור להחליף את ה-X1900GT ומהווה את ליבת ה-R570 המיוצרת בליטוגרפיה של 80NM ו-36 צינורות הצללה
-
- 6 תגובות
- 701 צפיות
-
-
טוב הגעתי כבר להבנה שכל יום וחצי בערך יוצא כרטיס חדש, עדכון חדש, board חדש כל הזמן חדש חדש חדש. אני מחכה למחשב כבר חודש וחצי כי רציתי לראות מה יוצא חדש ומה הבחירה הכי טובה עבורי. על ה BOARD אני סגור שזה - GA-EX38-DS4. רק הכרטיס מסך משגע אותי, מצד אחד יש את ה 9800 GTX שזה אחלה כרטיס, אבל לא אוכל לעשות איתו SLI על BOARD של CF. מצד שני יש את ה HD 4850 שלפי בנצמרקים ו REVIEWS הוא כרטיס מעולה ויותר זול (אוכל לעשות CF), והמחיר שלו הוא מעולה. ואז עכשיו כשיצא ה 4850 מדברים על ה 4870 שגם הוא אמור להיות כרטיס מעולה, אז השאלה הנשאלת, איזה מהם עדיף עבור הלוח הזה, תמיד יש את השאלה עבור מה זה נועד: אז עבור משחקים עריכת וידאו, תלת מימד. האם שווה להמתין עוד חודש עבור ה 4870 או ללכ…
-
- 6 תגובות
- 868 צפיות
-
-
דגמי משפחת ה-Gaming של MSI מקבלים תוספת ליכולות הקירור ועיצוב בגוון שונה לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה כרגע יש לי כ.מסך 8600GTS מעבד 6420 זיכרון 2GB אני שוקל לשדרג ל 4GB וספק 450 של HEC ולוח ASUS p5b-e (לא חושב שזה הכרחי אבל W.E) אז חשבתי לכיוון ה 4770 אבל אניחושב שהיה צוור בקבוק עם המעבד מה אתם אומרים ? והשאלה העיקרית היא אם אני ירגיש הבדל די גדול בין הכרטיסי מסך אני אוהב לשחק על כול ההגדרות המקסמיליות תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום לכולם . אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש. השימושים: משחקים כבדים מאוד כמו crysis וסרטים. כמו כן, חיבור המחשב יהיה לטלוויזיה 47" LCD. הטלוויזיה היא full HD . (על הטלויזייה אני רק רואה סרטים ולא משחק...) אילו משני הכרטיסים האלו עדיף : Radeon 4850 512MB DDR3 או Geforce 9800 GTX + 512 MB או שאולי יש משהו יותר טוב באותה משפחת מחירים שלא חשבתי עליו ? דעתכם ?
-
- 6 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני צריך את הכרטיס הכי חזק שאני יכול לקבל ב1200 שקל ותכללו חנות... תודה רבה...
-
- 6 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום לכם ה HD5970 שלי אצלי קרוב לשנתיים ולאחרונה המאוורר התחיל לעשות רעשים של גנרטור קטן והפתרון הזמני היחיד שמצאתי הוא להריץ אותו ב100% לכמה דקות, אחרי כמה שעות(עם יש לי מזל) הבעיה חוזרת. ניקוי וטיפול של גוף הקירור והמאורר לא עזרו. הכרטיס הוא REFERENCE של Sapphire שנקנה בזמנו בסקיי.פי.סי וכמה שניסיתי לא הצלחתי למצוא בארץ ובכלל קירור יעודי לכרטיס ובנתיים הרעש ממשיך לעצבן, יש רעיונות למישהו? :-\
-
- 6 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג בזמן הקרוב את הכרטיס מסך עבור המפרט שבצד ימין. הדבר שהכי חשוב לי שגוף הקירור יהיה פסיבי, ואם לא פסיבי, אז שיהיה בלתי נשמע ב IDLE. מבחינת ביצועים, אני מחפש יחס עלות/תועלת גבוה אבל בלי להתפשר על קירור שקט. כרגע אני מכיר רק את ה Sparkle 8800GT Passive שעונה על הדרישות שלי יש עוד כמוהו? אני לא לחוץ, אין לי בעיה לחכות עד 2-3 חודשים לכרטיסים חדשים. אך האם צפויים לצאת כרטיסים חזקים יותר עם קירור פסיבי? תודה
-
- 6 תגובות
- 689 צפיות
-
-
http://www.trustedreviews.com/article.aspx?art=2685
-
- 6 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אני אחרי שדרוג של המחשב והדבר היחידי שלא שידרגתי זה הכרטיס מסך... יש לי כרגע 4850 ויכול להשיג מקרוב משפחה עוד אחד, השאלה האם זה ישפר משהו או ש CF עדיין לא נימצא בשלב תוכנה מספיק טוב ?
-
- 6 תגובות
- 776 צפיות
-
-
הנה הלינק מנעה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7481 נראה לי מוזר שהוא כזה זול.. בהתחשב שתכננתי לקחת 7300GT של POV ב420 ..מה אתם אומרים ?
-
- 6 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך X200M בנייד הוא משתמש בזיכרון עד 128MB, וממה שאני יודע הוא שואב את הזיכרון מהזיכרון הפיסי של המחשב השאלה היא האם ניתן לגרום לו להשתמש ביותר זיכרון?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לכתבה המלאה http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=3705
-
- 6 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר שנים שלא כתבתי פה אבל בכל זאת... קניתי לא מזמן טלוויזית LCD 32 אינץ של טושיבה דגם WL66 הרזולוציה הטבעית של המסך היא 1366X768 ואין לי אפשרות בשינוי רזולוציה של ווינדוס לשים את המסך על רזולוציה כזאת. ניסיתי לשנות רזולוציה דרך RIVA TURNER ושאני מנסה לקבוע את הרזולוציה שאני רוצה זה רושם לי "approxmated refresh rate limit : N\A, wrong mode dimensions" מה אני יכול לעשות כדי לקבוע את הרזולוציה שאני רוצה? דרך אגב הכרטיס מסך שלי זה 6800 אולטרה ודרייבר גירסה 93.71
-
- 6 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב בן 4, עם המפרט הבא - Operating System: Windows 7 Home Premium 32-bit (6.1, Build 7601) Service Pack 1 (7601.win7sp1_rtm.101119-1850) Language: English (Regional Setting: English) System Manufacturer: Gigabyte Technology Co., Ltd. System Model: X48-DS4 BIOS: Award Modular BIOS v6.00PG Processor: Intel® Core2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs), ~3.0GHz Memory: 4096MB RAM DirectX Version: DirectX 11 כרטיס נוכחי : 4850 Card name: ATI Radeon HD 4800 Series Manufacturer: ATI Technologies Inc. Chip type: ATI display adapter (0x9442) DAC type: Internal DAC(400MHz) Device Key: Enum\PCI\VEN_1002&DEV_9…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-