כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
כל הזמן מדברים על הגודל שלו. באיזה הוא לא יכנס ואיך אפשר לדעת מראש?
-
- 6 תגובות
- 576 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך כדאי יותר לרכוש עבור משחקים: Sapphire ATI Radeon HD 4890, Vapor X BATTLESTATION, 2Gb GDDR5, 256Bit, HDMI, PCI Express 2.0, Retail http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php?products_id=8739 או : Sapphire ATI Radeon HD 5770 Vapor-X 1Gb GDDR5 PCI Express http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php?products_id=9271
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
בעבר , כרטיסי מסך היו מגיעים עם מאוורים , רובם . voodoo 3 אני זוכר עבד על צלעות קירור , נוסטלגיה . GEFORCE 4 על מאורר , ה GEFORCE 6600GT שלי, צלעות קירור + מאוורר . היום נתקלתי בתופעה מעניינת מאוד , רוב הכרטיסים ששאלתי לגביהם , היו עם צלעות קירור (סדרה 8 +) , זה בטרנד או משהו כזה ? ואם אפשר לשאול : למה ?
-
- 6 תגובות
- 904 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס כבר יותר משנתיים ואני מעוניין לפתוח אותו , לנקות ולהחליף משחה טרמית. הבעיה היא שאף פעם לא יצא לי להתעסק עם כרטיס מסך ברמה הזו (עשיתי את זה עם מעבד). אני סבור שאני יסתדר באופן בכללי אבל אני עדיין חושש לגרום נזק לכרטיס. הכרטיס נקנה בגרמניה לכן מימוש אחריות לא בא בחשבון מה גם שברור שאף חנות בארץ לא הייתה מסכימה להחליף כרטיס שהתעסקו איתו ברמה הזו. bottom line למסור אותו לחנות כדי שיעשו זאת בתשלום או לעשות את זה בעצמי? אשמח גם לקבל המלצות למשחות טרמיות מעולות ללא "זמן ריפוי".
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 כרטיסי המסך שבכותרת, הם עולים בערך אותו דבר אבל של Gigabyte תומך ב-CrossFire אז אני לא יודע מה כדאי... אולי מפרט יעזור, אז אני רושם אותו לכל מקרה (לפני קנייה): מעבד: AMD PHENOM II X3 720 לוח אם: GIGABYTE GA-MA78GM-US2H דיסק קשיח: SAMSUNG F1 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103UJ זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-4GBNT מארז: RAIDMAX APEX w/o PSU - זמין במלאי ¤176 ספק כוח: כנראה SEASONIC S12II 500W BRONZE
-
- 6 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני רוצה לדעת מי טוב יותר XT או GT ...תציעו
-
- 6 תגובות
- 736 צפיות
-
-
לקחנו לסיבוב את החזק ביותר אי פעם: ה-RTX 2080 Ti של Gigabyte הוא "מהזולים" בתחומו שתמצאו בשוק - אך הוא אינו מתפשר על שום מאפיין או יכולת לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
- 4 followers
-
-
קניתי מחשב עם רדאון 9200 וקיבלתי מהחנות (אמרו לי שהגיע עם הכ. מסך) קבל מקצה אחד s-video 9 פין ומצד שני 4 חוטים - s-video אחד ירוק ואחד כתום 4 פין נקבה, ושני מחברי rca נקבה גם כן אחד כתום ואחד ירוק. מה לעזאזל הכבל הזה אמור לעשות??? ??? ??? ?
-
- 6 תגובות
- 692 צפיות
-
-
השאלה בכותרת... האם תוספת הכסף שווה ?
-
- 6 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אני רוצה להריץ מערכת הפעלה וירטואלית עם לינוקס שתעבוד עם הכרטיס מסך המובנה שלי שהוא 4500HD לצורך חיבור לטלויזיה ושימוש כמדיה סנטר ובנוסף להריץ את המערכת הפעלה הרגילה שלי (וינ 7) עם הכרטיס מסך הלא מובנה האם אפשר?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם כרגע ברשותי מחשב עם כרטיס מסך מובנה בעל יציאת HDMI חיברתי את המחשב לטלויזיית LCD דרך היציאת HDMI ולא שומעים סאונד(בנוסף מחובר למסך מחשב בחיבור אנלוגי) אחרי עיון בפורומים הבנתי שייתכן והבעייה היא בכרטיס מסך לכן חשבתי לקנות כרטיס מסך שינגן HD ברמה טובה בתקציב של עד 250 ש"ח אשמח להצעות תודה
-
- 6 תגובות
- 932 צפיות
-
-
http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=pnyqua4500sdipc&Cat2Cat1ID=37&Cat2ID=273 מה כל כך מיוחד בו שהוא עולה 25000 שקל ?
-
- 6 תגובות
- 971 צפיות
-
-
תודה לעונים בינתיים ראיתי אותו ב TMS ב 1925 ש"ח http://tms.co.il/product/4888
-
- 6 תגובות
- 939 צפיות
-
-
קיבלתי כרטיס מסך חדש, והמאוורר שעליו עושה כל כך הרבה רעש שזה עושה לי כאב ראש כבר. אני לא חושב שיש צורך במאוורר כאשר שום יישום גרפי לא פועל ברקע. אז אמשח אם מישהו יסביר לי, כיצד אני יכול לנתק את המאוורר של הכרטיס מסך בצורה מבוקרת (עם תוכנה כלשהי) ולא מהשקע בכרטיס מסך עצמו, שנגיד המאוורר יפעל רק מטמפרטורה מסויימת. בתודה, תמיר.
-
- 6 תגובות
- 861 צפיות
-
-
מבקש המלצה לכרטיס מסך ליישומי גרפיקה דו-מימד (פוטושופ, קורל דרו ועוד) לא מיועד למשחקים עבודה עם מספר תוכנות במקביל וקבצים גדולים במיוחד, לעיתים מעל 100 מגה. אפשרות ליציאה כפולה לשני מסכים דרישה עיקרית לייציבות מערכת ופחות למהירות עבודה. מגבלת תקציב עד 1000 ש"ח נתוני מערכת מעבד AMD 1800 לוח GA-7VRXP זיכרון 2X512 וויינדוס 2000 תודה
-
- 6 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום יש לחבר שלי כרטיס מסך shappire 9800pro והוא רוצה לעשות לו סופטמוד ל XT עם מדריך שהוא מצא בנט, במדריך כתוב שרק עם הליבה R360 אפשר לעשות את זה, השאלה שלי זה איך אפשר לדעת בביטחון של 100% האם הליבה שלו R350 או R360? האם אפשר לסמוך על מה ש EVEREST אומרת? האם איכשהו הדרייברים של ATI אומרים?, האם כתוב על הליבה עצמה? הוא דיי פחדן ולכן אני צריך שיטה שבה הוא יוכל לדעת כמעט ב 100 אחוז שזאת הליבה שלו. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום... אני בקרוב קונה מחשב חדש והתקציב שלי לכרטיס מסך הוא בסביבות ה2000 שקל... תהיה לי בחדר גם טלויזיה 32 אינץ' FULL HD שאני אחבר אותה לכרטיס מסך... זאת הטלויזיה: http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=717922 אז רציתי לדעת איזה כרטיס מסך אני צריך לקחת כדי שאני אוכל לראות סרטים ולשחק על המסך טלויזיה באיכות הכי טובה שאפשר... וגם הייתי רוצה לדעת מה חשוב שיהיה בכרטיס מסך בשביל שיראו טוב בטלויזיה כשהיא מחוברת לכרטיס... את המחשב אני קונה מהחנות KSP... תודה
-
- 6 תגובות
- 560 צפיות
-
-
טוב אז אחרי דיון עתיק שאני לא יודע אם אתם זוכרים קניתי את ה 9550 שלי שדווקא עובד די טוב. עכשיו אני רוצה לשאול אתכם: איזה כרטיס מסך הכי טוב לביצועים? כשאני אומר אני מתכוון עד 2500 שקלים תקציב רק לחריץ AGP מכונת משחקים יחזיק לפחות לשנתיים אני מוכן לחרוג עד 3000
-
- 6 תגובות
- 604 צפיות
-
-
עם המפרט שיש לי כרגע black ops לדוגמא מקרטע לי ברזולוציה של 1920X1080. רציתי לדעת אם יש כרטיס מסך טוב עד אזור ה-600 שקל שיוכל להריץ לי אותו חלק ברזולוציה הזאת ושייתן שיפור מורגש בהרצה של משחקים.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך כדי לקנות את זה: http://www.lamir.co.il/product.asp?product=6329
-
- 6 תגובות
- 594 צפיות
-
-
האם כרטיס מסך hd5670 יתאים לרזולוציה מסך 1920 על 1200 רק גלישה וסרטים אני רוצה להחליף את המסך לדל
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לקנוצת את ה9600 אך לבסוף החלטתי לקנות לוח עם pci express אז מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס בסביבות ה-600 לא יותר! של pci -x ומה יהיה יותר טוב הכרטיס עם ה pci express או ה9600
-
- 6 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום לכם: אני יכול לקנות מחבר את כרטיס המסך שציינתי תמורת 200 ש"ח, אך יש לי מספר שאלות: 1. האם ההשקעה שווה (כלומר אולי כדאי להוסיף קצת כסף ולקבל כרטיס יותר חזק) 2. אני משתמש בספק כוח 300 וואט של Hec שמגיע עם המארז של compucase המפרט שלי כולל: מעבד amd 3800 x 2, לוח אם אסוס, כסיק קשיח ו- DVD האם הספק יחזיק את כרטיס המסך? או שצריך להחליף גם ספק כוח... הערה כללית: כיום אני משתמש בכרטיס מסך onboard מבוסס nvidia 6100 המטרה בכרטיס היא להפעיל את ריימן 4 (קניתי את המשחק עבור הילדה ואני רואה בערך 2 פריימים בשניה).
-
- 6 תגובות
- 624 צפיות
-
-
1. 17" LG Flatron F700B NEW Flatron Monitor 2. 17" Proview DX-787 Digital FLAT Monitor 3. 17" MAG 786PF Flat Monitor 4. 17" BenQ G774 Flat Monitor 5. 17" Samsung 763MB Flat Monitor 6. 17" IIyama Vision Master Pro 1413 Diamondtron Flat Monitor 7. או בקיצור, מה המסך הכי טוב עד 1000 שקל ;D
-
- 6 תגובות
- 851 צפיות
-