כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
זה המפרט שקניתי מ-pch לפני פחות מחודש אז יש אחריות ;D CPU : Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1071.89 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT IS7-E Intel 865PE Motherboard (HT,FSB 800,SATA, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN, USB 2) [ ¤ 618.89 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 256MB 3200 Value Memory [ ¤ 308.4 ] 2 Hard Discs : Maxtor 80GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 674.96 ] 1 Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9700 Pro 128MB DDR DVI Video Card [ ¤ 2151.56 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Toshiba 16/48 Bulk [ ¤ 226.79 ] 1 CD-RW / DVD-RW : Lite-On 52/32/52 …
-
- 8 תגובות
- 854 צפיות
-
-
http://www.isracomp.com/define.asp?idd=1196 יש לו 256 bit האם הוא טוב?
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
-
-
עוד מידע לגבי הקנייה שלי כאן: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=136938.0 בקיצור- אני קונה כ. מסך חדש, כנראה GF6600GT. הבעיה היא שאני מתלבט בין 3 חברות- לידטק, ג'יגהבייט וגיינוורד, שלושתן עם שם טוב ואין הפרש גדול במחירים (בפנדה לפחות). אמרו לי לברר כרטיס של איזה חברה יעבוד הכי טוב עם הלוח אם שלי, יש בזה אמת או שסתם שטויות?
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות אחד משתי הכרטיסים האלה, אבל לא הבנתי במה עולה ה4550 חוץ מDDR3 .. אפילו מהירות הזיכרון זהה.. 800MHZ.. האם שווה לשלם יותר עליו? בגדול אני צריך אותם לפוטושופ ועבודה מרובה בווינדוס 7... תודה!
-
- 8 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום, כתבתי את ההודעה הזאת לאחר שנאמר לי שאסור לכתוב את אותה הודעה ב-2 פורומים. שלום לכולם, אני רוצה לשדרג את המחשב שלי (קצת), יש לי לוח אם מסוג P5LD2-VM ואני רוצה להלביש עליו כרטיס מסך מבוסס 9800GT. הבעיה היא כזאת: הלוח שלי תומך רק ב PCI Express 1.0 (לא 1.1) ואני חושש שהכרטיס לא יעבוד ואני אזרוק כמעט אלפייה לפח. בדקתי בכל מיני פורומים אחרים אבל התוצאות היו לא חד משמעיות ולא החדירו בי בטחון. האם מישהו פה הצליח להתקין כרטיס כזה על הלוח הספציפי הזה? או אוליי יודע את מי אפשר לשאול? תודה מראש על כל עזרה שתוכלו לתת.
-
- 7 תגובות
- 854 צפיות
-
-
הוצע כרטיס של +3 שנים אחריות-Gainword , במקור הייתי נעול של ASUS אבל אין כרגע במלאי. 1.האם למישהו יש את הכרטיס ויכול לתת חוות דעת ? 2.האם לחכות ל ASUS ? 3.מבחינת הבאנדל, מלמד ה 3 שנים אחריות , איזה פרמטרים נוספים להשוואה קיימים ? תודה !
-
- 13 תגובות
- 854 צפיות
-
-
זאת הסיבה?
-
- 8 תגובות
- 854 צפיות
-
-
יש לי Asus Radeon X850 XT כרטיס ממש חזק ושום דבר כמעט לא מאכזב אותי בו חוץ מה-S.M3 אבל זה לא כזה נורא כרגע... (יש כולה 8 משחקים בערך שתומכים...) עכשיו אני מוכר אותו ורוצה לקנות X1950 Pro האם זה שווה? יהיה לי שיפור גדול?
-
- 6 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אני לי מה להוסיך חוץ משפעם שמעתי שיש לזה פיתרון...בכל אופן ניסיתי כבר לשנות את השפה של הווינדוס לאנגלית, לא עובד.
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
מי משניהם עדיף מבחינת ביצועים כי שניהם אותו מחיר פחות או יותר..אין שום סיבה להחשיב את DX10 כייתרון כי גם ככה 8500GT חלש לדעתי מכדי להריץ DX10 בכול צורה שהיא... מי משניהם עדיף...גיימר בינוני לרוב על 1024X768 במשחקים מסך 20 אינץ' רחב BENQ T201W מי עדיף?
-
- 5 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח msi neo combo p35 http://www.msi.com/product/mb/P35-Neo-Combo.html#/?div=Detail ואני רוצה להחליף כרטיס ל HD 6770... http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3861#sp השאלה אם אפשרי להרכיב זה על זה... עד כמה שאני מבין ה pci שלי הוא 1 וכרטיס המסך הוא 2 (?) יש המלצה לכרטיס אחר אולי, בעיקרון שיריץ סרטים באבחנה גבוהה אבל שתהיה לו גם יכולת להריץ משחקים מדי פעם. תודה
-
- 6 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי מחשב חדש לאחרונה, והיום קיבלתי אותו. המפרט של המחשב הוא: A64 3200+ MSI K8N NEO4 PLATINUM MSI NX6800GT PCI-E 1024 RAM אלו הדברים החשובים. עכשיו לאחר שהתקנתי את הדרייברים להכל, נכנסתי לאוורסט, וראיתי תחתVIDEO ADAPTER היה כתוב: Video Adapter nVIDIA GeForce 6800 Ultra PCI-E (MSI NX6800 Ultra) עכשיו הדברים התחילו להיות מוזרים.....בGPU CODE NAME היה כתוב: GPU Code Name NV40UPCX זאת הליבה הנחתי לבד.. ועוד משהו מוזר..במספר צינורות העיבוד היה כתוב 12: Pixel Pipelines 12 זה נראה לי מוזר, כי ב6800NU יש 12 ובGT אמורים להיות 16, אבל למעלה היה כתוב בכלל שיש לי אולטרא... יכול להיות שעבדו עליי? יכול להיות שאוורסט מזייפת? זה הגיוני? תודה מראש. נ.ב אם תרצו תמונה של הדף, ר…
-
- 13 תגובות
- 854 צפיות
-
-
היי חבר'ה.. אני רוצה לקנות לאחי כ.מסך HD3650 256MB עם יציאת HDMI כי לאחי יש טלויזיה 37 אינ'ץ והוא הרוב צופה בסרטים אז רציתי לקנות עם יציאת HDMI אבל באמת הכ.מסך הוא חזק וטוב ? הוא גם ירצה לשחק במשחקים כמו קוד 4 קרייסיס זה כ.מסך שקונה לאחי http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=2163 בתודה
-
- 7 תגובות
- 854 צפיות
-
-
כפי שרשום בכותרת...ו.. **ציינו סדרות של כרטיסים ולא את השמות המדוייקים... (דוג:כל- G-FORCE 9,8) **אם ידוע לכם על כרטיסים דיי חדשים שלא תומכים ? **האם זה קשור לטיב ,עוצמתו של הכרטיס או קשור למתי הכרטיס יצא???
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני משחק בפאר קריי קורה מן מצב שהתמונה נשברת כאילו לפס שחותך את התמונה , זה קורה שאני מסתכל ימינה ומשאלה מהר , הVSYNC מופעל ויש לי מסך LCD יש למישהו פתרונות? אגב הורדתי את הפאטץ האחרון.
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, לפני כשנתיים-שלוש עוד הייתי מעורב בתחום אבל מאז עזבתי את האזור לחלוטין, אני כבר פשוט לא יודע מה כרטיס טוב ומה לא טוב, כמה זה יקר לכרטיס וכמה לא היום ומה שווה לקנות. בכל אופן אבא שלי גר בניו יורק, ואני אקנה את הכרטיס החדש דרכו, כנראה מאמאזון שם מאוד מאוד זול, השאלה מה לקנות? אין לי עדיין טווח מחיר אבל זה ברור שאני לא יכול להרשות כרטיס ב400$. אני צריך משהו שיספק ביצועים כמה שיותר טובים למשחקים (למרות שיהיה לי צוואר בקבוק בערך מכל כ"מ חדש אבל בקרוב נגמר צבא ומתחילה עבודה ואני אקנה את שאר החלקים שצריך בשבלי להשלים את הפער) בטווח מחיר בינוני, אשמח לכמה אופציות במחירים שונים. אני יודע שזאת בקשה מאוד כללית אני רק צריך להיכנס בינתיים לתמונה של מה זה מה ומה המחירים לעו…
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך דגם SAPPHIRE X800GTO ואם תוכלו בבקשה לענות לי על כמה שאלות 1.עם הקירור המקורי שלו איך הוא באובר בקלוק? 2.בערך על איזה מעלות הוא נמצא במנוחה\מאמץ ועד כמה מעלות אפשר להגיע איתו? 3.האם אפשר לפתוח לו צינורות כמו לGTO2? תודה.
-
- 6 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אולי מישהו יודע מי מייבא את Matrox לארץ??
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
שלום חברים ברצוני לשדרג את המחשב בזמן הקרוב מכיוון שיצא הDX11 ואני רוצה כרטיס מסך חדש וההטלבטות שלי בין ה HD5850 לבין HD5770 ראיתי את המפרטים שלהם ואת המחירים שלהם ואני לא יודע מי יותר שווה מביניהם אז עם תוכלו לכוון אותי להמליץ לי ולהסביר לי מה ההבדל ביניהם אני אשמח=] תודה רבה לכולם ...
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב ניד ורציתי לדעת מה זה אומר : http://imageshack.us/photo/my-images/829/36548465.png/ כתוב לי שיש 256 מ"ב או 2G ?? לא הבנתי.. ומאיפה אני מוריד את הדרייבר הכי עדכני? ואיזה כרטיס מסך אני יכול לשדרג כדי שהביצועים יהיו יותר טובים? המפרט שלי : intel core 2 dou cpu 2.20ghz 4 gb ram win 7 64-bit כי נכון לעכשיו אני לא יכול להריץ שום משחק נורמלי וזה די משגע אותי....
-
- 5 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אהלן. לפני כשבוע רכשתי מחשב חדש מבוסס Core i5, לוח P55A-UD3R של Gigabyte וזכרונות DDR3 2000MHZ של G.Skill. אני מריץ על המחשב Windows 7 64bit שמעודכן בכל העדכונים הקריטיים מ-Windows Update. הדרייברים הם בגירסה 10.6 (העדכנית ביותר). כרטיס המסך מחובר למסך DELL 2209WA בחיבור DVI ולטלויזיית LCD בחיבור HDMI ישיר. בעת העבודה עם המחשב, גיליתי תופעה קצת מוזרה -> ממש בעת פתיחת קובץ וידאו ותחילת נגינתו/נגינת סרטון ב-youtube, מופיעים לי לרגע פסים שחורים על המסך ומיד נעלמים (מעין ריצוד). הפסים מופיעים בתחילת ההפעלה ואינם קיימים בעת seeking בוידאו. לעיתים התופעה חוזרת גם בעת היציאה מהתוכנה שמריצה את הסרטון. עריכה: כשהגדרתי שה-DELL יהיה המסך היחיד לא נתקלתי כלל בתופעה. כלומר, ה…
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אז ככה יש לי RADEON 9700P של ג'יגהבייט. לפעמים שאני משחק למשל אמריקס ארמי בערך שעה ומעלה אני מתחיל לקבל טקסטורות קרועות ומשולשים כאלה וקווים ושאר הירקות... שניסיתי לגעת בהיטסינג שמקורר דיי טוב אפשר להגיד לא הרגשתי חום ממש אלה קצת חמים וגם לא ... הכרטיס לא באוברקלוק והוא מקורר על ידי עוד 2 מאוררים של אנטק משני צדדייו ... מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה ? דרך אגב נכון יש את ה ברזל הכסוף הזה מאחורי הכרטיס ? (אז יש) הוא נפל לי לפני יומיים שמודבק אליו ציפ קטן שנשלף עם כל הפלטה ... שהוא נפל הכרטיס לא עלה בכלל אלה הראה הודעת שגיאה איך שמדליקים תמחשב ... הכרטיס סודר ובדרך אליי יכול להיות שיש קשר בין הדברים ? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
-
-
יש לי Gforce 4 Ti 4200 128 DDR של Innovision ורציתי להחליף אותו בכרטיס מסך יותר טוב על מנת להשיג ביצועים יותר טובים במשחקים החדשים , במסגרת התקציב חשבתי להחליף אותו ב RADEON 9600 Pro 128MB DDR רציתי לדעת כמה דברים... 1. האם הכרטיס מסך 9600 שווה ? ואיזה כרטיס עדיף בדיוק מבחינת חברה וכו' ? 2. איך אני מתפטר מה- Gforce 4 Ti 4200 ??? (ואל תציעו לי לזרוק אותו מהחלון או לפח בגלל שזה של inoo3d , אני צריך כסף עבורו ! ) 3. מה ההפרש שיצא לי בעלות בין שני הכרטיסים ? והאם זה משתלם מבחינת ביצועים ?
-
- 7 תגובות
- 853 צפיות
-
-
דגם TUF Gaming חדש בעיצוב מוכר עתיד לספק לנו פחות יחידות עיבוד במסגרת התבססות על ליבת GA106 מוקטנת - אבל גם נפח זכרון GDDR6 שמתעלה אפילו על ה-RTX 3080לכתבה
-
- 4 תגובות
- 853 צפיות
- 2 followers
-
-
אז ככה. כבר הרבה מאוד זמן אני לוטש עיניים לכיוון טלויזיית LCD בגודל 32", ואחרי שיטוטים אינספור באינטרנט וחנויות הגעתי למסקנה שהדגם שנראה הכי טוב ועוד איכשהו יתאים לתקציב הוא של BENQ - DV3250. המחיר עומד על כ-9000 שקל, והאיכות לא רעה בכלל - בגלל שהמסך מציג נתונים יבשים טובים יותר מרוב המסכים של המתחרים שעולים עד פי 2 - ניגודיות 1:800, זמן תגובה 12מילישניות, בהירות 500 CD\M^2, וכן הלאה, ועדיין נמצא בטווח המחיר הסביר. הלכתי ליבואן כדי ראות את המסך בעצמי והתרשמתי מאוד לטובה, אך למרות זאת החלטתי לחכות. בשבועות האחרונים הופיע דגם של חברת מאראנטז, ה-LC3250EX, שמציג את הנתונים הטובים ביותר שראיתי במסך LCD בגודל הזה - 1:1000, 550CD\M^2, 8MS... המחיר לא היה גבוה במיוחד (אז הוא עמד …
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-