עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by KF,

מעבר לתמיכה ב-DX11 ובצריכת החשמל הנמוכה, רציתי לדעת עד כמה ההפרש בין הכרטיסים משמעותי מבחינת הביצועים ? בכל זאת תג המחיר של 4890 עומד על כמינימום 1000 ש"ח לעומת 1500 ש"ח שעומד כרגע ה5850. תודה.

• 8 תגובות
    • 830 צפיות
  2. אוקיי הודות לכרישי הפורום הגעתי למסקנה שהשדרוג שהכי מתאים לי תקציבית זה ה4890 VAPOR X שנמכר בRSM ב660 שקל. מבחינת המערכת שלי אני משתמש בקוואד קור 8200 עם 4GB 800MHZ. כרגע אני ממש לא משתמש בOC +מחליף את הספק ל500/520W של SEASONIC. בעקרון 2 שאלות: אם יש אנשים שהשתמשו בכרטיס הזה,ידוע לכם על בעיות מיוחדות עם הכרטיס הזה?(הבנתי שהיה ליין של כרטיסים פגומים ראיתי על זה כל מיני תלונות בNEWEGG)חוו דעתכם בבקשה. ודבר שני הכרטיס משתמש בקירור מיוחד של VAPOR X ידוע על בעיות מיוחדות עם הקירור הזה? הבנתי שיש לו נטיה לפלוט חום לתוך המארז, המארז שלי זה אמנם לא מיני אבל מעבר לתוספת של מאוורר ג'נרי קטן אחד אין אצלי איזשהוא קירור מיוחד. האם צריך להוסיף עוד אוורור/קירור למארז?או שהVAPOR ל…

3. Started by idanus22,

אני רוצה לקנות כרטיס של ATI וחשבתי על Sapphire HD 5750 1GB והייתי רוצה חוות דעת על הכרטיס הזה וכמה גדול ההבדל בינו לבין ה HD 5770?

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  4. שלום. נכנסתי לתוכנה של NVIDIA ושם יש אופציה של ביצועים...והתדר של הגרפיקה והזיכרון ניתנים לשינוי. שיניתי את המהירות של הגרפיקה מ-732 ל-800. עכשיו השאלה שלי אם עליי להתעסק בעוד משהו לפני שאני משנה והאם זה עושה נזק לכרטיס? אם יש דרכים אחרות אשמח לשמוע ולדעת איך עושים אותם. בתודה, שגיא.

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  5. Started by abarbotel,

קראתי את המדריך לכרטיסים מומלצים אבל אני לא מבין משהו: קודם כל איך לדעת באיזה חברה של כרטיסי מסך לבחור? מי נחשבת טובה ומי פחות כי אני רואה שיש הרבה חברות או סדרות ודבר שני ויותר חשוב שאני לא מבין זה: למה בסדרה של ati אין היררכיה במספרי הדגמים של הכרטיס והכוח שלהם אני יכול לראות כרטיס מסדרה חמשת אלפים ומשהו שפחות טוב מששת אלפים ומשהו או כרטיס נניח 4850 שטוב יותר מ5450 או משהו כזה למה האיכות שלהם לא הולכת לפי הסדר הכי טוב 6 אלף אחר כך 5 ואז 4 ?

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  6. Started by Henry55,

http://www.tms.co.il/product/8827 יש כרטיס יותר משתלם? יכול להיות שמחירי הכרטיסים ירדו באופן משמעותי בחודש - חודשיים הקרובים? רזולוציית המסך שלי היא 1920:1080 . המחשב שלי מורכב מ: מעבד I5 2400 6 גיגה ראם לוח אם H67

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  7. Started by mikmik846,

ערב טוב. יש לי לוח אם P5KPL-CM עם DDR 2. השאלה שלי אם אני יכול לחבר כרטיס מסך עם DDR 3? לדוגמה: Nvidia Geforce GT430 DDR 3. תודה.

8. שלום, המחשב שלי כבר בן 5 שנים (וואו ) הוא עבר שדרוג באמצע הדרך לספק כוח נורמלי (במקום של אייבורי) יותר זכרון וכרטיס המסך הנוכחי. עכשיו אני יודע שבעקרון בשביל לשדרג ממש ולשפר אני צריך כבר מחשב חדש, אבל באמת אין לי תקציב לכזאת קנייה. (למרות שנראה לי שכל מחשב כיום אם אני אצרף אליו את כרטיס המסך הנוכחי שלי יהיה יותר טוב משלי משמעותית) בזמן האחרון חשבתי לשדרג את כרטיס המסך שלי. הבעיה העיקרית איתו היא גם שאין בו את כל הפיצ'רים הטכנולוגיים האחרונים, וגם ש-ATI AMD כבר מזמן לא תומכות בו בשום דרייברים חדשים. כמו כן, לא מזמן קניתי מסך חדש שמתהדר ברזולוציית 1920 על 1080, והייתי רוצה לשחק יותר משחקים על הרזולוציה הזאת או קרוב אליה. אז השאלה שלי היא, האם יש לי טעם לקנות כרטיס מסך ח…

• 7 תגובות
    • 830 צפיות
  9. Started by שוהם,

שלום כמו שראיתם בכותרת אני מתלבט עם לקנות 6950 בגלל: 1.אני מפחד להזיק לו מתי שאני יפותח אותו 2. אני לא יודע עם בכלל הפתיחה ל6970 תעבוד 3. אני לא ידוע עם הבצועים שאחרי הפתיחה שווים ל6970 4. אני גם מתלבט עם לקנות GTX570 בגלל שהוא שווה או הפילו יותר טוב מאה 6970 ו וגם שאני לא יצטרך להסתכן.. שאלה : 1. עם אני יזיק לכרטיס מסך איזה נזקים הם ? 2.עם הוא יוכל לתפקד אחרי שהזקתי לו ? תודה מראש לעוזרים

• 9 תגובות
    • 830 צפיות
  10. Started by NIVV,

כמה כרטיסי מסך כאלה יריצו לי BFBC HIGH??? XFX HD-485X-ZNFC Radeon HD 4850 1GB 256-bit DDR3 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready CrossFireX Support Video Card 1680x1050 הרוולוציה וגם אלהSAPPHIRE 100293-2GL Radeon HD 5570 2GB DDR3 PCI Express 2.1 x16 HDCP Ready CrossFireX Support Video Card

• 12 תגובות
    • 830 צפיות
  11. Started by rapt,

שלום לפני כמה ימים הכרטיס מסך שלי התחיל להתפגר (יאמר לזכותו שהוא שרד כמעט 4 שנים ) והחלטתי להחליף אותו במשהו חדש ומקביל בביצועים, לא מחפש משהו חזק בהרבה כי גם ככה אני רוצה לקנות מחשב חדש בקרוב, אני מחפש את הכרטיס שיביא את הכי הרבה עלות מול תועלת, עד 500 שקל, אם אפשר בפחות זה יהיה נהדר. הכרטיס המנוח הינו BFG GeForce GT 8800 OC - PCI-E 2.0 הכרטיס מיועד להיות אמין שיריץ משחקים חדשים על איכות סבירה מינוס המפרט של המחשב: CPU Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM M boards Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L Cases NZXT Apollo No PSU Black CPU Cooling Arctic Cooling Freezer 7 Pro PSU Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU Memory Corsai…

• 5 תגובות
    • 830 צפיות
  12. Started by marik,

שלום רב. שידרגתי את כרטיס מסך מ 9500 ל 240GT . המחשב עבד בדיוק כמה שעות והתחיל לעשות בעיות כמו ריסטרטים. החליפו לי את הספק מסתבר זה הייה ספק 250w ספק פשוט ... החליפו לי את הספק ל HEC 300VN -2RX 300W ונאמר לי שזה ספק יותר טוב .. השאלה אם זה באמת נכון ויחזיק לי את הכרטיס מסך240GT תודה

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  13. המעבד oc to 3.5) intel p4 d820 2.8 זיכרון 2.5 במהירות 800 mhz איזה כרטיס מסך יכול להיות טוב למערכת הזאת?

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  14. Started by ron11,

אני מעוניין לקנות כרטיס מסך למשחקים שיריץ לי גרפיקה ופילטרים על המקסימום אני בעניין של : ASUS GTX 470 או SAPPHIRE VAPOR-X HD 5870 מה יותר כדיי מבחינת גרפיקה DX11 ופילטרים AF AA על הגדרות מקסימליות עד 2500 ש"ח תודה רבה !

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  15. צהריים טובים לכולם... טוב, אז ניסיתי כבר הכל. אבל קניתי מחשב חדש - (http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8997&perur=4). במחשב הקודם שלי היתה לי בעיה שבמשחקים רמת הבהירות שלי היתה מאוד נמוכה, למשל במשחק CSS לא יכולתי לראות אויבים באזורים חשוכים... אחרי המון מחקר גיליתי תוכנה קטנה בשם GAPA המשתייכת למשפחת תוכנות אשר בלחיצת כפתור (HOTKEY) אמורות לשנות את רמת הבהירות במשחק... וזה עבד (אז השתמשתי בווינדוס XP עם מחשב הרבה פחות חזק). במחשב הנוכחי נתקלתי באותה בעיה בדיוק (מה שאגב גורם לי לחשוב שהבעיה היא במסך שלי... BENQT900HD, בו השתמשתי גם עם המחשב הקודם), אך הפעם אני משתמש בווינדוס 7, והוא לא נותן לתוכנה הקטנה והמופלאה שלי לעבוד... היא פשוט לא מגיבה והקאונטר סטרייק נשאר חשו…

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  16. Started by I7210I,

שלום אני מעונין לקנות כרטיס מסך למחשב שלי שזה המפרט שלו (חדש) Intel Core i3-540 3.10 4M Intel Tom Cove DH55TC CHENBRO PC317 ATX Thermal-Advanced x USB2, : Topower [zumax] 500W + Turbo Fan Western Digital 500GB SataII 32 Mb 7200 4Gb [2x 2Gb] DDR3 1333 CL9 Kingston LG / Sony DVD-RW DVD O/B Intel® High Definition Audio O/B Intel® Graphics Technology O/B Intel® 10/100/1000 איזה כרטיס מומלץ למשחקים בסביבות 600ש"ח? תודה

• 5 תגובות
    • 829 צפיות
  17. שלום! אני צריך לקנות לקליינט כרטיס מסך שיוכל להריץ לו משחקים כמו Call Of Duty 3 וכד', לא את המשחקים הכי חדישים אבל שיריץ משחקי פעולה באיכות סבירה (שאפשר לשחק). כרגע יש לו כרטיס מובנה של אינטל (G31 Express), רציתי לדעת אם כרטיס בטווח המחיר הזה יתן שיפור ויריץ לו כמה משחקים שכרגע לא עובדים? ישנו חריץ הרחבה של PCIE 16X על הלוח, וכרגע יש 1GB זיכרון, אני מתכנן לשדרג רק את הכ. מסך. מה אתם חושבים/ממליצים. נ.ב. שוטטתי קצת בבקורות, ובעוד אתרים כמו TomsHardware ו MaximumPC, יש להם מאמרים עם המלצות לכרטיסי Mainstream וכד', אבל המחירים בארץ הם כמו 800-900 שקל, שזה נורה יקר בשבילי. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 829 צפיות
  18. זה ממש מרעיש. יש אפשרות להוריד לו את הברירת מחדל בצורה "לא פוגעת" או שצריך להשתמש בתוכנות צד שלישי?

• 6 תגובות
    • 829 צפיות
  19. Started by ady,

האם הכרטיס נתן לשדרוג ל6970 http://tms.co.il/product/10197 וכמה מסובך לעשות אתזה? תודה מראש. עדי

• 7 תגובות
    • 829 צפיות
  20. Started by Idani26,

שלום יש לי כרטיס 5750 עם ווינדוס 7 ניסיתי להוריד מהאתר של מייקרוסופט ללא הצלחה אם אפשר לקבל קישור תקין לחבילה.

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  21. Started by GMTK,

שלום רציתי לדעת למה זה קורה לי? אני לא מצליח לעדכן את הכרטיס מסך פיתאום הגרפיקה ירודה משהיתה וזה עשה כאילו זה עידכן את הכרטיס מסך ובעצם לא עידכן שום דבר ועדיין נישאר על הגירסה 13 במקום 14. מישהוא יכול לענות לי על זה? תודה מראש גל. המפרט נימצא בצד ימין כרגיל.

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  22. קיבלתי את הכרטיס לפני 3 ימים..הכל עבד בסדר עד היום מלפני שעתיים.. כל רבע שעה המחשב נתקע,קופץ מסך שחור בערך 2 שניות וחוזר לעצמו, ואז מביא לי שגיאה "מנהל התצוגה AMD הפסיק ושחזר את עצמו בהצלחה" אחרי חיפוש בגוגל ראיתי שזה שגיאה ידועה...אז ככה שכמעט ואין סיכוי שקיבלתי כרטיס תקול. בכל הדיונים שראיתי מגוגל לא מצאתי פתרון לזה.. למרות שאנשים רשמו שהם ניסו למחוק את הדרייבר ולהתקין את הכי מעודכן וזה לא עזר, ניסיתי גם אני למחוק עם התוכנה RevoUninPro מחיקה מלאה,אבל עדיין זה לא עזר. באחד הדיונים שחיפשתי ראיתי אחד שרשם שיש לו את הבעיה והוא מצא פתרון בכך שהוא עשה את זה: 1.Log on to the VM as a member of the Local Administrators group. 2.Click Start, type gpedit.msc in the search b…

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  23. Started by puvsc,

יש לי כרטיס 3870X2 שאז עלה לי 2500 ש"ח אני מרגיש שהוא די עשה את שלו ואני רוצה לשדרג- השאלה- האים כדאי להשקיע 2500 שקל שוב על כרטיס כמו 7090 או ללכת על כרטיס עם תקצוב נמוך יותר? אני צריך אותו למשחקים, לעיצוב גרפי, ולעריכת וידיאו- כך שאני צריך שהיה עם OPENGL יש לי מעבד I7960 וראם של 16GB לוח של GIGABYTE GA-X58A-UD5 אשמח לייעוץ

• 5 תגובות
    • 829 צפיות
  24. Started by avi112211,

חבר טוב שלי רוצה לקנות כרטיס מסך. התקציב הוא עד 600 ש"ח. איזה כרטיס להמליץ לו לקנות? (PCI-E).

דיונים חדשים בפורומים