כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
אני מדבר פה רק עם PCIe..!!.. Sapphire X800PRO PCIe PowerColor X800XL PCIe הערה...הקירור בכל מקרה יוחלף לסיילנסר... אפשר בכלל לפתוח צינורות בX800RPO PCIe?? תודה רבה לכם..
-
- 12 תגובות
- 892 צפיות
-
-
Leadtek WinFast PX7600 GS TDH HDMI או GIGABYTE GeForce 7600 GS 256MB PCI-E ??
-
- 5 תגובות
- 892 צפיות
-
-
?X700 PCI-E 512MB +TV, DVI (RETAIL)? ובאתר של sapphire רשום שיש רק 128 ו256: http://www.sapphiretech.com/en/products/graphics_landing.php?gpid=29 ודרך אגב איך הגרסה של ה512 ביחס לRADEON X800GT 256MB ?
-
- 12 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך point of view geforce 9600gt. רציתי לדעת האם המערכת שיש לי כרגע מתאימה לו. מעבד DualCore Intel Pentium E5200, 2500 MHz לוח אםMSI G31M2 V1 זיכרון 2038 DDR2-800 DDR2 SDRAM ספק כוח EZcool atx-300 jst במידה והכרטיס לא מתאים למערכת, אשמח לדעת מה עלי לשפר כדי שהוא יוכל להתאים. כמו כן, אשמח גם לשמוע איזה כרטיס מסך סביר (גם למשחקים וגם לתוכנות כגון After effects) אוכל לרכוש למערכת הקיימת. אם דרוש מידע נוסף שלא חשבתי עליו, אנא ציינו זאת. תודה על תשובתכם,
-
- 6 תגובות
- 892 צפיות
-
-
-
עם יציאת של הסידרה החדשה 9XXX ומחירים סבירים ל 8800GTS ,8800GT ,9600GT אני שוקל לקנות כרטיס מסך חדש, היום אני עם 8600GTS האם כדי לעבור כבר למערך SLI ואז להחליף את הלוח אם, ספק וכן שני כרטיסי מסך? תודה מראש..
-
- 5 תגובות
- 892 צפיות
-
-
הכל התחיל לפני חודשיים בערך. שיחקתי במשחק מסויים ופתאום נתקע המשחק, הופיע vpu recover ומאז אני לא מצליח לשחק בשום משחק יותר מ15 דקות. התקנתי מחדש הכל: ווינדוס, דרייברים, דרייברים ללוח אם ואפילו עדכנתי את הביוס וכלום לא עזר! אני כבר ממש מיואש, אין לי כבר אחריות על הכרטיס מסך ואני לא יודע מה לעשות... מישהו מכיר את הבעיה? המפרט: athlon xp 2500 Abit nf7 v2.0 geil 2*256 pc2700 radeon 9500pro תודה מראש!
-
- 14 תגובות
- 892 צפיות
-
-
כן, אני יודע שזה נשמע קצת מפגר. (כמו מישו ששואלים אותו איזה אוטו יש לו והוא עונה 'אדום') אבל כנראה שזה ככה. מישהו פה בפורום באחד הטופיקים בנושא כתב שהוא קנה 4870 וקיבל כרטיס כחול ולא אדום. בלי קשר, שלחתי מייל לSapphire לשאול אם אני צריך לעדכן ביוס כי הכרטיס שלי ישן יחסית (נרכש בסוף אוגוסט) ובכל זאת, הביוס החדש יצא לא מזמן. ולמרות זאת הכרטיס שלי לא תורם את המספר הסידורי המתאים לביוס החדש. הם ענו לי: ככה שהכרטיסים האדומים לא צריכים לעדכן את הביוס. מכך אני מסיק שרק בכרטיסים הכחולים יש בעיה ודרוש עדכון ביוס. (אלא אם לא הבנתי נכון, או שיש עוד צבעים? ???) סתם... שתדעו
-
- 6 תגובות
- 892 צפיות
-
-
מבחינת ביצועים ללא שום OC מתוכנן ואיך הקירור שמגיע עם הכרטיסים האלו
-
- 10 תגובות
- 892 צפיות
-
-
צילמתי סרט במצלמת וידאו (הסרט עצמו די מצחיק) ואני רוצה להפןך אותו לפורמט מסויים (avi,mpeg וכו'...) יש לי GeForce 4200 Ti עכשיו יש לו את video in אני מסוגל לחבר את המצלמה ליציאה אבל לפני יש ליכמה שאלות: מה עם הסאונד איך אני מחבר אותו, האם יש לי כניסת סאונד בכרטיס קול? איזה תןכנה אני צריך בשביל להפוך את מה שצילמתי לפרומט שאני רוצה? כול טיפ יתקבל בברכה, בתודה מראש ;D
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי שהכרטיס הזה מומלץ בתור entry level, בגרסת 128BIT . בנוסף בדף המפרטים רשום שמחירו (דגם של gigabyte) הוא 380 ש"ח. אני אישית לא הצלחתי למצוא באף מקום, לא באינטרנט ולא בעולם האמיתי את דגם ה128BIT בפחות מ420 ש"ח (לא כולל משלוח כמובן) מאחר שהמפרט נכתב לפני חודשיים חשבתי שתהיה אפילו ירידה במחיר ומתברר שגם היום אין איפה להשיג במחיר הזה. הדבר היחיד שמצאתי במקום מגורי הוא 9550 של אוקטק 64BIT. יש למישהו נסיון עם הכרטיס הזה ? האם ההבדל לעומת הgygabyte 128BIT יהיה גדול ? יש לציין שהמחיר הוא 420 ש"ח ואין צורך במשלוח. בכל מקרה אשמח עם מישהו מאיזור הצפון שמכיר חנות שמוכרת את הכרטיס הנ"ל במחיר זול יזכיר אותה. תודה מראש אורן
-
- 7 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אהלן חברים, יש ברשותי את המפרט הבא: i7 - 920 GigaByte X58 UD3R Corsair 2x3 6GB SeaSonic 550W אני מעוניין לרכוש כ.מסך התקציב 1500 - 1800 ש"ח. הצרכים? עוד שניה יוצא Starcraft 2! עכשיו למה שאני יודע וגורם לי לבלבול רציני בבחירה, HD5850 מבחינת מפרט טכני יותר חזק משמעותית על הכרטיס 470GTX יש 2 סיבות שאני רוצה ללכת על Nivida: 1. nvidia physx 2. nvidia 3d vision אבל הסיבה שהכי מטרידה אותי זה הדרייברים של ATI שהם פשוט מזעזעים אין תמיכה ותאימות בכלום. (זה מה שזכור לי מהסדרה הקודמת שלהם HD4000) זה השתנה? השתפרו? המצב שלהם עומד מול הדרייברים של Nivida? השאלה שלי בעצם היא אם שווה ללכת על הפיצ'רים והביטחון דרייברים שהכרטיס של Nivida נותנים עם מפרט טכני חלש יותר או ללכת על העוצמה של AT…
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות CRT 17 אינש בסדר גודל של מחירים של 700-750 ש"ח.. שטוח כמובן.. בלי להגיע לפלאטרונים (F700B או P) הסתכלתי קצת בזאפ וראיתי את samsung 793DF שטוח,יפה קטן מימדים..גודל נקודה קטן 0.2 וקיבל הרבה תגובות חיוביות בזאפ.. מה אתם אומרים עליו? הוא מגיע לרזולציה 1280x1024 אבל רק ב60 הרץ.. כמה זה משפיע? עדיף לעבוד ככה.. או ב 1024X768 עם 85 הרץ? באחת התגובות בזאפ כתבו שהוא לא שטוח לחלוטין (שיפוע מסויים בקצוות) .. זה כמו בפלאטרונים? אשמח להמלצות נוספות או אישור על המסך הנ"ל.. תודה רבה.. [יש הצלחתי לשלוח!!]
-
- 11 תגובות
- 892 צפיות
-
-
כמו שנשאמר בכותרת אני מעוניין להקליט סדרות מהטלויזיה ולשמור על המחשב. מה אני צריך לקנות כדי לעשות את זה? ומה המחירים? ראיתי כבל USB כזה שמתחבר איכשהו לממיר ויכול לשדר את השידור למחשב, מישהו מכיר? זה עובד?
-
- 8 תגובות
- 892 צפיות
-
-
היי. רציתי לברר האם כרטיס המסך הזה: Asus Nvidia Geforce 8600 GT 512mb GDDR2 HDTV DVI PCI-E יכול להתאים לי למחשב סלוני והוא יוכל להציג קבצי MKV ב 1080P בלי קירטועים. יש לי טלויזיה LCD FHD ואני רוצה לחבר אותו עם HDMI לטלויזיה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום, פירמתתי את המחשב המפרט בחתימה הוא בOC ל3.2 כל השאר אותו דבר, וSA לא רוצה לעלות בהגדרות הכי גבוההות זה בקושי סוחב, יש לציין שגם עם OC לכרטיס לא עוזר! מה לעשות ?? אני משתגע! אגב ספק ג'נרי אם זה משנה משהו הקטע הכי מטריף שלפני כמה ימים הכל היה בסדר!! אני משתגע, בבקשה עזרו תודה רבה רבה למי שיוכל לעזור
-
- 14 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אולי מישהו יודע מי מייבא את Matrox לארץ??
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום בקרוב מאוד(ביומיים הקרובים) אני מזמין מחשב חדש הבעיה היא שאני רוצה את כרטיס המסך 4870 של palit sonic 1g והם אומרים לי שיש להם את הדגם של his 4870 1g ואני לא יודע עם הדגם טוב כמו הדגם של palit בבקשה עם למישהו יש או מכיר ויודע מניסיון איך כרטיס המסך של החברה הזאת(his) אני ישמח ליעוץ בתודה רבה לכל העוזרים (המסך שלי יהיה 22" של סמסונג t220p)
-
- 9 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום אנשים איזה כרטיס מסך עדיף לי לקנות ל HTPC שיושב אצלי בסלון (רזולוציות, יציאות) ? בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום לכם רציתי לדעת האם הכרטיס INNO3D GTX 470 מומלץ או שעדיף כרטיס שיש לו 3 שנים אחריות אבל יקר יותר ומה בקשר להרחבת האחריות של הכרטיס של חברת EVGA ? בקיצור איזה כרטיס מסך הכי כדאי/משתלם
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
היי, לפי 8 חודשים קניתי מהחנות הזאת www.comp-il.co.il מפרט למחשב, בין השאר כרטיס מסך. הכרטיס מסך פגום (חלק קטן מהזיכרון דפוק) ועד עכשיו לא היה לי כוח להחליף אותו... מה שכן עכשיו כבר נמאס לי והתקשרתי אליהם, הם אמרו לי שאחרי שאני יביא להם אותו והם יראו שהוא פגום, יהיו לי מספר אפשרויות: 1) לבקש אחד חלופי מאותו סוג 2) לבקש אחר ובמקרה הצורך לשלם את התוספת מחיר. זה הכרטיס שקניתי בזמנו: http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDSPH98PR2&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1699 אז קניתי אותו בפחות מ1300 שקל, עכשיו הוא שווה 1500... אני לא יודע איך הם יתחשבו בזה (1500 או 1300). בכל מקרה אני יכול להמיר אותו בכל כרטיס אחר אצלהם, אני מוכן להשקיע עד עוד 300 שקל פחות או יותר, מה כדי לי לקחת?…
-
- 13 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אהלן. לפני כשבוע רכשתי מחשב חדש מבוסס Core i5, לוח P55A-UD3R של Gigabyte וזכרונות DDR3 2000MHZ של G.Skill. אני מריץ על המחשב Windows 7 64bit שמעודכן בכל העדכונים הקריטיים מ-Windows Update. הדרייברים הם בגירסה 10.6 (העדכנית ביותר). כרטיס המסך מחובר למסך DELL 2209WA בחיבור DVI ולטלויזיית LCD בחיבור HDMI ישיר. בעת העבודה עם המחשב, גיליתי תופעה קצת מוזרה -> ממש בעת פתיחת קובץ וידאו ותחילת נגינתו/נגינת סרטון ב-youtube, מופיעים לי לרגע פסים שחורים על המסך ומיד נעלמים (מעין ריצוד). הפסים מופיעים בתחילת ההפעלה ואינם קיימים בעת seeking בוידאו. לעיתים התופעה חוזרת גם בעת היציאה מהתוכנה שמריצה את הסרטון. עריכה: כשהגדרתי שה-DELL יהיה המסך היחיד לא נתקלתי כלל בתופעה. כלומר, ה…
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אני לא יודע איזה כרטיס מסך לקנות, האם הכרטיס Asus GeForce 4 64MB הוא טוב? אני צריך כרטיס מסך טוב.
-
- 8 תגובות
- 892 צפיות
-
-
הי, החלטתי להשתמש ב PC ישן (E5300, ראם 4 GB) כמחשב מדיה על הטלוויזיה. אני רוצה להיות מסוגל גם לשחק פה ושם, ולכן זקוק לכרטיס גרפי. על הכרטיס להיות עם קירור פאסיבי מטעמי רעש ואבק, וזול. האם קיים כרטיס כזה, שיאפשר לי לשחק במשחקים מודרניים, ברזולוציית HDR והגדרות נמוכות יחסית? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.guru3d.com/article/radeon-hd-4870-x2-preview/1 פה מדובר בכרטיס 2 ג'יגה. פלוס דרייברים חדשים וכו'. תוצאות פשוט מדהימות ;D מה שכן, כפי שראינו כבר בבנצמארקים קודמים, התוצאות די משתוות עם 2 4870 במערך CF, ולעיתים אף יש היתרון ל4870 במערך CF. אבל סה"כ כרטיס מעולה
-
- 12 תגובות
- 892 צפיות
-