כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
יש לי מסך 17 אינץ' של NEC היום לאחר שנה וחצי של שימוש הוא החל להחשיך לחלוטין ניתן לראות תמונה אך כל המסך מראה גוונים שחורים. הכבל נראה בסדר גמור. הדבר היחידי בו אני חושד הוא המתח של החשמל יכול להיות שזה מה שגרם לו לבעיה זאת? האם אפשר לתקן אותו? אם כן מה היא העלות? תודה מראש עמית,שהמסך שאהב "פצוע"
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
X550 ATI או Sapphire Radeon X550 PCI-e 128 MB Retail Video Card
-
- 5 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מסך 17" בסביבות ה1200 שח, אנא המליצו לי על מסכים טובים במחיר זה, ופרטו מה טוב ומה רע בהם, תודה!
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
חיבור של 7970ghz edition יחד עם 7950 רגיל במערך crossfirex איזה ביצועים יתן לי? כמו של שני 7950 בגלל שה7970 יוריד את התדרים שלו? או שהם יתנו משהו בין 7970 ו7950? העם זה שווה בכלל? התקציב שלי מספיק רק ל 7950
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
היי החטלתי ללכת על ה Q17 אבל אז ראיתי שקיים עוד דגם שהוא L70S מישהו יודע מה ההבדלים ומה יותר כדאי? הנה לינקים: http://www.hyundaiq.com/pro_q17.asp http://www.hyundaiq.com/pro_l70s.asp
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
כרגע יש לי את הכרטיס ATI 4890HD והוא לא מספק אותי,אני רוצה כרטיס מסך שיחזיק לי לפחות ל4 שנים הקרובות. זה המפרט שלי: amd 955 OC 3.6GHZ gigabyte 870A-USB3 silverstone 600W רשום על הקופסא 80 plus תודה חשבתי לקנות כרטיס מסך מהחדשים של ATI סדרת 7XXX,אין לי לחץ של זמן אז לא אכפת לי לחכות עד שיצאו,לפי ההדלפות הסידרה החדשה נראת כמו משהו שווה קנייה?
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה הבדלים בין סוגי המסכים השונים: XGA , SXGA , WXGA. אני מבין שמדובר במשהו שקשור ברזולוציה, והבנתי שלא ניתן לשנות אותה? הבנתי גם ש WXGA זה מסך יותר רחב בכמה זה מתבטא? האם זה שווה לשלם על זה ? (מישהו אולי קנה ומכיר את זה מקרוב?) בנוסף מה בקשר לכרטיס מסך בניידים, רציתי לדעת מה כדאי שיהיה המינימום ככרטיס מסך? הנייד לא שימש למשחקים אלא לאופיס, גלישה , צפייה ב divx , קטעי וידיאו ותמונות מדיגיטלית. מה הבדלים בין כרטיסי ה share ל dedicated ? (אני יודע שראשון משתתף בזיכרון הרגיל והשני עצמי אבל מעבר לכך) מה עדיף 32MB dedicated או Up to 64MB shared ? האם כאשר יהיה חסר לראשון זכרון הוא גם יפנה לזכרון הרגיל וישלים ל 64? האם ניתן להסתפק לצרכי ב ATI Mobilty Radeon 9200 או שצ…
-
- 7 תגובות
- 876 צפיות
-
-
Samsung 753DFX Vs. 763MB מה ההבדלים, מי יותר טוב חיפשתי בדף היצרן ולא מצאתי תשובות תמיד ידעתי ש MAG הם "the best" גם ל samsung וlg היה שם טוב proview נחשבו סבירים אף פעם לא ממש התענינתי במסכים פתאום נכנסתי לפורום ראיתי המון המלצות על viewsonic חברה שלא שמעתי עליה מעולם, ודוגרי גם נשמעת קקה כזאת :-/ הסתכלתי באתר החברה ויש להם עיצובים של 1998.. ישנים כאלה עיצוב לא מתקדם לא מרשים גם מסכי CTX פתאום קפצו לעיניי הפעם האחרונה שראיתי אותם זה היה ב 486 שלי, שהמסך נדמה לי תמך עד 256 צבעים בוינדוס 3.11 ו iiyama שעד עכשיו אני לא מצליח להבין איך אומרים את שם החברה בקול.. בקיצור מי הכי מומלץ קיום למי יש את השם הכי טוב ואיזה דגמים של 17 אינץ טובים, בעלי מהירות ריענון סביר…
-
- 5 תגובות
- 876 צפיות
-
-
מה עדיף מבין 2 הכרטיסים האלה...? לפי המהירויות הDDR והMB ה7300 ניראה הרבה יותר טוב מה6600 אבל פה רשמתם ש6600 עדיף עליו למה?! http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=172712.0 אז מי בעצם יותר טוב מביניהם?? NVIDIA GeForce 7300 GS TDH 550/810 MHz 256MB DDR2 64-bit 420# (קראתי באתר של Leadtek שאם יש לך 1GB RAM ומוריד עידכונים מיוחדים לBIOS אז זה הופך תכרטיס מסך ל512MB זה נכון?! ???) WinFast A6600 LE 300 /500 MHz 128MB DDR 128-bit 390#
-
- 12 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום לכם רציתי לדעת האם הכרטיס INNO3D GTX 470 מומלץ או שעדיף כרטיס שיש לו 3 שנים אחריות אבל יקר יותר ומה בקשר להרחבת האחריות של הכרטיס של חברת EVGA ? בקיצור איזה כרטיס מסך הכי כדאי/משתלם
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
שלום מומחים: GIGABYTE GeForce 7600GT 128MB PCI-E - מחיר 850שח GIGABYTE GeForce 7600GT 256MB PCI-E - מחיר 1050שח ראיתי כמה כתבות שאומרות שכמות הזיכרון לא כל כך משנה וכמה כתבות שמאוד משנה. אשמח להסבר, והמלצה האם שווה להתאמץ (כשהתקציב מוגבל כמובן) ולהשקיע עוד 200שח לכרטיס עם 256MB? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב P4 שעובד בתדר 3 GHz (intel pentium 4 630) זיכרון 512 מגה DDR2 כרטיס מסך - geforce 6600 הבעיה היא שמשחקים בני זמנינו לא פועלים על מחשב כזה. השאלה היא מה עדיף מחשב חדש? עם כרטיס מסך בינוני, או לחילופין לנסות לשדרג את הקיים בתוספת זיכרון פנימי וקניית כרטיס מסך חזק יותר - האם כרטיס מסך חדש מחייב מחשב חזק לניצול מלא שלו? תודה מראש נתנאל
-
- 5 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס מסך שיוכל להתמודד בכבוד (= הגדרות גבוהות יחסית, לא חייב הכל על מקסימום) עם משחקים כמו Crysis Warhead ודומיו. התקציב המשוער שלי הוא בסביבות ה-1,000 ש"ח. מפרט המערכת שלי כרגע הוא: מעבד: Core i3 530 2.93Ghz לוח אם: Foxconn H55-MX זיכרון: 2GB OCZ 533Mhz ספק: ככה"נ גנרי, 550W. תודה!
-
- 7 תגובות
- 876 צפיות
-
-
-
אחרי שהבאתי את ה9550 שלי ל440 לליבה[מרוצה] ו250 לזיכרון[לא מרוצה] אני שואף ליותר. מישהו יכול למצוא לי מדריך לוולט מוד של הכרטיס הנ"ל? כתמורה אני אפרסם כאן את כל השלבים של העבודה
-
אז ככה יש לי RADEON 9700P של ג'יגהבייט. לפעמים שאני משחק למשל אמריקס ארמי בערך שעה ומעלה אני מתחיל לקבל טקסטורות קרועות ומשולשים כאלה וקווים ושאר הירקות... שניסיתי לגעת בהיטסינג שמקורר דיי טוב אפשר להגיד לא הרגשתי חום ממש אלה קצת חמים וגם לא ... הכרטיס לא באוברקלוק והוא מקורר על ידי עוד 2 מאוררים של אנטק משני צדדייו ... מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה ? דרך אגב נכון יש את ה ברזל הכסוף הזה מאחורי הכרטיס ? (אז יש) הוא נפל לי לפני יומיים שמודבק אליו ציפ קטן שנשלף עם כל הפלטה ... שהוא נפל הכרטיס לא עלה בכלל אלה הראה הודעת שגיאה איך שמדליקים תמחשב ... הכרטיס סודר ובדרך אליי יכול להיות שיש קשר בין הדברים ? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 876 צפיות
-
-
-
אני צריך תמיכה ב-H264 ורוצה גם DX10... עד עכשיו הכרטיס לא היה שווה את ה-1000+ שהוא עלה, אבל 900 שקל נראה כבר יותר כדאי. מה אתם אומרים? (ודרך אגב אני יודע שה-1950 שווה יותר, אבל גרפיקה לא כל כך חשובה לי, אלא הכדאיות של הכרטיס לטווח ארוך)
-
- 7 תגובות
- 875 צפיות
-
-
-
יש לי gf 3 ti 200 ורציתי לדעת אם אפשר לשפר את הגראפיקה דרך ההגדרות של הכרטיס מסך? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום לכולם כמו שהנושא אומר אני מתלבט בין שני כרטיסים הכרטיסים הם או gtx470 או 5870hd שניהם כמעט אותו מחיר אבל העניין הוא שמינימום ה FPS ב470 גבוה יותר והבנתי שהוא כרטיס ממש טוב לזונות גרפיקה כמוני מצד שני המקסימום של ה 5870 יותר גבוהה ושוב טוב לזונת גרפיקה כמוני.. איזה משניהם יותר עדיף ולמה? בבקשה תנו סיבות ולא סתם "ברור ש 5870 כי Nvidia הם בלעעעע" בבקשה אם צריך עוד מידע בקשר למפרט עצמו מעבד : q6600 לוח אם : asus p5kc זכרונות : 2gb corssair xms2 והכרטיס שאותו אני רוצה להחליף xfx 8800gts אני יודע שהמחשב מיושן הוא מלפני 3 שנים אבל הוא עדין עושה עבודה ניפלאה, אני רוצה לשדרג את הכ.מסך ואז את הזכרונות אגב, לפי מה אתם בוחרים לוח אם? אף פעם לא הבנתי איך קובעים עם ל…
-
- 4 תגובות
- 875 צפיות
-
-
... כאשר ניסיתי, הסתבכתי לגמרי, והיו מספר ארורים בווינדוס... אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי, תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום לכולם איפה אני יכול להסיג את ה6800 של MSI לא GT במחיר הכי זול בארץ ? הרטיס הבא : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_128&products_id=6972 תודה לכולם.
-
- 11 תגובות
- 875 צפיות
-
-
החברה HIS HIGHTECH הוציאה כרטיס מסך העונה לשם: X800GT IceQ II Turbo 256MB PCIe הכרטיס מהיר יותר מכל X800GT אחר בשוק. HIS: מהירות ליבה: 500MHZ מהירות זכרון: 1000MHZ Sapphire: מהירות ליבה: 400MHZ מהירות זכרון: 980MHZ PowerColor: מהירות ליבה: 475MHZ מהירות זכרון: 980MHZ הכרטיס של HIS הוא היקר מבין השלושה, בהפרש 20 דולר בערך משל POWERCOLOR בארה"ב... מה שמאכזב בכרטיס הוא שהוא, בניגוד לPOWERCOLOR, לא מגיע ב100 אחוז עם ליבת הR480.. הוא מגיע או אם 480 או 423... שני דברים שמיוחדים בכרטיס הם I-TURBO והICE-Q, הקירור המאוד מיוחד שלו, קודם כל שקט מאוד, קצת פחות מ20 דציבל, והחברה טוענת שהקירור כל כך אפקטיבי עד שהוא מוריד 11 מעלות בערך מהקירור האורגינלי. הI-TURBO זה בעצם כרטיס ע…
-
- 9 תגובות
- 875 צפיות
-
-
זכיתי במכרז במסך Hyundai L90D+ במחיר של 2190 שקל... איזה כייף... אני משתוקק לקבל אותו כדי לפרסם ביקורת ..
-
- 9 תגובות
- 875 צפיות
-