עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. הייתי רוצה לדעת אם זה בכלל אפשרי. כי בהגדרות של הכרטיס אין שום דבר כזה, וגם ctrl + alt + down לא עובד..

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אני מחובר ל-YES. יש לי כרטיס טלוויזיה במחשב LIVEFIEW FLYVIDEO (לא יודע איזה גירסה בדיוק). אני שמעתי שאפשר להפוך את המחשב לטלוויזיה. ואני לא מתכוון שפשוט לחבר את הטלוויזיה לכרטיס טלוויזיה ואז פשוט שאני אוכל לראות את כל מה שמשודר על הטלוויזיה שאליה חיברתי את המחשב, אני מתכוון שאני גם אוכל לצפות באיזה ערוצים שאני ארצה, מבלי שזה ישפיע על הטלוויזיה השנייה. זאת אומרת שהמחשב יעמוד כטלוויזיה רגילה נוספת. יש אפשרות לזה? אני תריך להזמין ממיר נוסף מ-YES? איזה חיבורים בדיוק לעשות?

• 6 תגובות
    • 611 צפיות
  3. חוץ מלמחשב נייד! ואם תוציא אתם משערים שהכרטיס יהיה יותר טוב מ6800GT?

4. Started by Impreza,

אין לי דיסק של דרייברים למסך או משהו אבל חבר שלי אמר שיש דרייברים למסך זה משפר איזה משהו באיכות התמונה? בקיצור מי שיכול לתת לי לינק לזה אני ישמח המסך שלי זה MAG 17" 786FD

• 6 תגובות
    • 650 צפיות
  5. Started by fred15,

מחפש המלצות לכרטיס מסך (PCI-E) ב-300 עד 400 שקל. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 626 צפיות
  6. Started by shloosh,

אני יודע שאין ממש הבדל בין כל החברות אני קונה מחשב חזק חדש מנועה.. ואני צריך משם לבחור 7800GT של חברה מסוימת כל הכרטיסים עולים אותו דבר הבדל של 20-50 שקל גג. של איזה חברה כדאי לקחת? אצל מי הבאנדל או הכרטיס הכי יפה? אולי לפי זה לבחור? ראיתי שללידטק יש כרטיס שעולה 2600 וכרטיס ב-1995 לכרטיס היקר יש myvivo extreme ...מה זה ? יש הבדל בביצועים?

• 6 תגובות
    • 633 צפיות
  7. אני צריך המלצה על כרטיס מסך חדש למשחקים לגיימר כבד עד תקציב של 1500 שקל פלוס מינוס ועל כרטיס לכידת+עריכת וידאו חצי מקצועי או טיפה יותר טוב באותו תקציב בערך

• 6 תגובות
    • 997 צפיות
  8. שלום! אני רוצה לרכוש מסך 19 נוסף ולחבר אותו ואת המסך שכבר יש לי למחשב כדי שאוכל לעבוד עם שניהם בתור מסך אחד גדול אני צריך כרטיס שכולל חיבור Dual DVI הרזולוציה המקסימלית של כל מסך לבד היא 1024 על 1280 אני לא משחק במשחקי מחשב ולכן לא חשוב לי כל כך שהכרטיס לא מריץ את המשחקים הכי יפה/ומהר. מה שחשוב לי שהכרטיס יוכל להריץ את הרזולוציה של המסך החדש שנוצר ע"י חיבור שני המסכים !!! המסך שיש לי הוא מדגם Eizo s1910 ואני משיג עוד מסך מדגם זהה אני לא מתמצא כל כך בנושא ועם מישהו יכול להסביר לי איזה כרטיס או איזה דרישות אני צריך. אז אני אוכל לחפש כרטיסים ולבדוק האם הם מתאימים לצרכים שלי. תודה התקציב הוא עד 1300 ש"ח אבל יכול להשתנות מפני שאני חייב כרטיס שיכול לעשות את העבודה. קיצר אני אש…

• 6 תגובות
    • 796 צפיות
  9. Started by pavel19,

מי אתם חושבים שיותר טוב מבחינת ביצועים 7900gt/gtx ו 1900xt/xtx או ati fire gl V3400 FireGL V5200 FireGL V7200 FireGL V7300 FireGL V7350 http://www.ati.com/products/workstation/fireglmatrix.html

• 6 תגובות
    • 647 צפיות
  10. שלום, ברצוני להחליף את הכרטיס מסך הישן ולא מספיק חזק שיש לי כרגע. המחשב יחסית חדש, נקנה לפני 9 חודשים (דצמבר אשתקד) אולם החלטתי להתאפק עם הכרטיס מסך למצב מתאים יותר מבחינתי (כסף וכו'). להלן מפרט המחשב שלי: מארז: ANTEC Six Hundred 600 Gaming ספק כח: מובנה במארז, 450W מעבד: Intel Sandy Bridge Core i5 2400 Socket 1155 6MB 95W 3.1Ghz Tray לוח אם: ASROCK H61M-HVS S1155 VGA HDMI H61 CHIPSET קירור: מאוור Intel מקורי לתושבת 1155/1156 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333MHZ CL9 KVR1333D3N9/4G כרטיס מסך נוכחי: Twintech Nvidia Geforce 9500GT DDR2 1GB http://www.shirion-computers.com/Product.asp?Pid=TWINTECH-9500GT-1024MB&Cat2Cat1ID=48&Cat2ID=290&aff=Zap〈=he אני רוצה כרטיס מס…

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  11. Started by Riddler,

שלום, מותקן לי Gainward GTX 260 216SP על ווינדוס XP-SP3. עד היום (שנה פלוס מינוס) לא שמתי לב לבעיות איתו, אבל לאחרונה התחילו כמה תופעות מוזרות שאני לא יודע למה לשייך אותן: 1. מופיעות לי קפיאות רגעיות (1-10 שניות) במשחק L4D2. זה לא קורה בכל משחק, אלא מדי פעם. 2. לעיתים רחוקות במשחקי אונליין של COD:MW2 מתקבל קצב פריימים מחריד של פחות מ-1 פריים לשניה. מעשית זה אומר שהמשחק לא זז. אני לא בטוח במקרה הזה שהבעיה אינה ב-steam או בגורם אחר, כי גם כשזה קורה אני יכול לשחק offline בלי שום בעיות. הבעיה הזו ספציפית מגיעה ונשארת לכמה שעות/ימים ונעלמת. אין לי שום הסבר או כיוון חקירה בנוגע אליה. חוצמזה, אין בעיות. אין מסכים כחולים על דרייברים של כ.מסך או בעיות אחרות. ישנם משחקים רבים אחרים…

• 6 תגובות
    • 906 צפיות
  12. שלום, לחבר שלי יש כרטיס 6600GT 128MB ולי כרגע יש ATI Radeon 9550 256MB *כן אני יודע שהמגה לא כל כך חשוב.... אז ככה, חבר שלי מעוניין למכור את ה 6600GT שלו והשאלה שלי האם כדי לי להחליף את הראדאון שלי בזה? האם 6600GT חזק יותר מהראדאון שלי? הוא מוכר בערך ב 300 שקל... (לא עשה אובר קלוק ושימוש רגיל עם קירור סטוק כרטיס כמו חדש גם כן הוא לא כל כך מבין אז לא נגע בו גם) אולי אני אצליח לשכנע אותו למכור ב 250.... אז אם תוכלו לייעץ לי... האם כדאי לי להחליף ועוד שאלה: האם ה 6600GT טוב יותר עם קירור חזק ואיכותי ל OC מאשר הראדאון עם קירור חזק ואיכותי? מי מהם טוב יותר ל OC ? שאלה 3: או האם כדי לי כבר לקנות ב 500 שקל (תקציב שלי כמובן עם סטייה לפה ולשם אבל לא גדולה בכלל) לקנות כרטיס חדש אך…

13. חבר שוקל לקנות מסך חדיש ומחודש ומתעניין לדעת הם הכרטיס הנוכחי בכלל יתאים לרזולוציה הטבעית של המסך....

• 6 תגובות
    • 631 צפיות
  14. מישהו יודע מה קורה עם מחירי כרטי המסך בעולם? נכנסתי ל newegg ול amazon us והמחירים שם מגיעים גם ל 700 ו 800 דולר על כרטיסים שעלו פעם 350?!?!? חשבתי שבתחילת 2018 יהיה מלאי והמחירים ירדו אבל נראה שזה בדיוק הפוך.

15. Started by PSdesign,

אני קונה בקרוב מחשב עם X1900XT 256MB שעולה 1700 עכשיו ראיתי באתר הבא: http://www.digma.co.il/shop/product_info.php?language=he&products_id=5275 את הכרטיס 1950XT 256MB באותו מחיר, אני יודע שזה לא הXTX אבל רציתי לדעת הכרטיס הזה יורת טוב ממה שתכננתי לקנות ואם הוא בכלל קיים הוא שהם סתם כתבו כי לא שמעתי עליו אף פעם...

• 6 תגובות
    • 657 צפיות
  16. Started by Gliding,

היי לחבר שלי יש בעיה שחשבתי שבטוח תוכלו לפתור. הוא התקין את call of duty 2 ואחרי כמה דקות משחק, המשחק התרסק והופיעה הודעה שהוא לא זוכר מה היא. מאז הווינדוס לא מזהה את הכרטיס. התקנתי גם את הדרייברים החדשים וגם את הישנים, ואפילו פעמיים את directx9. המשחק מסרב לעלות בלל תקלה ב directx, והכרטיס עצמו מופיע ככבעייתי במנהל ההתקנים. אהה...וגם במסך בוט שלו הוא מופיע בתוך LVIDIA משהו...כל הכיתוב הוא עיוות של הכיוב המקורי, ויש פסים לכל אורך העלייה של הוינדוס. אפילו חשבנו שזו בעיה בחיבור...אז ניתקנו וחיברנו אותו מחדש...ועדיין...כלום. ושאלה לא קשורה, כי חבל לפתוח סתם ת'רד: מאז שהתקנתי את גרסת ה-64 של XP ואת הדרייברים של ATI...אין לי אפשרות לגשת לנתונים של הכרטיס מסך (כלום. לא מהיורת ו…

• 6 תגובות
    • 520 צפיות
  17. שמתי לב שיש כרטיסי מסך המבוססים על טכנולוגיית 7800gt אבל לא הבנתי דבר אחד. הרבה חברות עושות כרטיסי מסך ולוחות אם די זהים על אותה טכנולוגיה. נגיד כרטיסי מסך 7800gt של msi עולה 4000 שקל ושל gygabite עולה 2000 שקל. למראת שהם די זהים שניהם geforce 7800gt אז לא הבנתי בעצם מה פשר הדבר. זתאומרת אני מבין כשמדבר על שני חברות שאחת מהם טובה ומוקרת והשנייה בכלל לא והכטיס התקלקל אחרי שנה אבל במקרה שיש כזה הבדל מחירים בין חברות טובות כמו msi asus gygabite אני לא ממש מבין. אז בעצם מה אתם מציאים לי לקנות? asus msi או gygabite? מה ההיתרונות ומה החסרונות?

• 6 תגובות
    • 505 צפיות
  18. Started by ido,

האם ה -GV-R9500 של גיגהבייט הוא מה שנקרא הרידאון 9500 פרו ? או שיש שתי גירסאות, אחת פרו ואחת לא.. ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אני רוצה HTPC ואני מתלבט איזה כ. טלוויזיה להקטלה אני רוצה: Leadtek WinFast DTV2000 H PINNACLE Studio 500-PCI version 10 WinTV-PVR-150 Hauppauge

• 6 תגובות
    • 777 צפיות
  20. זאת מאז שהפעלתי סרט HD במחשב (שהמחשב לא כל כך הציג אותו בצורה טובה) מדובר בכרטיס REDAON 9200

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Guy950,

היי, אני הולך לקנות מחשב חדש בקרוב, ויש לי התלבטות בין כרטיסי המסך HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E לHD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E אתם יכולים להגיד לי מי מהם יותר טוב מבחינת ביצועים למשחקים כבדים ואיזה מהם יספק לי ביצועים יותר מספקים?

22. 1.eVGA Geforce 7600GT 256-P2-N553-AX Video Card - Retail עולה כרגע 150.00$ 2.eVGA Geforce 7900GT CO 256-P2-N563-AX Video Card - Retail עולה כרגע 260.00$ כמו כן איזה הבדל אני ירגיש כרגע אני משתמש ב 6600gt

• 6 תגובות
    • 603 צפיות
  23. Started by tamiravigan,

יתאים ללוח אם הבא: Gigabyte GA-965GM-S2? יש בו PCI-E עוד שאלה.. הוא ייכנס גם למארז הבא: Sunbeam Transformer Blue? תודה רבה!!!

• 6 תגובות
    • 647 צפיות
  24. Started by ofer_mat,

צריך המלצה למסך 19 LCD לגימרים+גרפיקה בתקציב של 3K

• 6 תגובות
    • 786 צפיות
  25. Started by 8-Ball,

אני יודע שהיום מודדים מסך בין היתר לפי זמן תגובה..על שני המסכים האלו שמעתי הרבה תגובות טובות בעיקר פה בפורום.. בהתחלה חשבתי על היונדאי כי הוא זול יותר..ואז שמעתי מעוד אנשים שהוויו סוניק מעולים...אז החלטתי להשוות ביניהם.. נכנסתי לאתרים שלהם.. קראתי את המפרטים הטכניים ויש כמה דברים שאני לא מבין... קודם כל ביונדאי אני לא מוצא את הזמן תגובה...ושנית כל נראה לי שההבדלים היחידים בין המסכים הם שבVP171B מוזכר HDTV ושם ה: Contrast Ratio 500: 1 (Typical) לעומת: 450:1 בQ17.... האם שווה להשקיע עוד 500 שקל בשביל הVP171B? מה בעצם ההבדלים ביניהם?! http://www.hyundaiq.com/pro_spec_q17.asp http://www.viewsonic.com/products/lcd_vp171b.htm תודה

• 6 תגובות
    • 731 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.