כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
הפרטים הטכניים אודות ההתפתחות האחרונה של ארכיטקטורת ה-Polaris זוכים לאימות מכמה מקורות, וכעת נראה שאנחנו רגע לפני ההכרזה הרשמית שתחשוף גם את המחירים המיועדים לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
הצבע לסקר על כרטיסי המסך ועודד אחרים להצביע
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול של CREATIVE דגם LIVE! PLATINIUM עם פאנל קדמי. דרך הפאנל אני מכניס את האודיו של הממיר YES באמצעות שני RCA, ורציתי לתת פקודה ש PVR יקח את הסאונד משם. היציאה נקראת auxiliary 2. אני לא מצליח. הדרך היחידה שאני מצליח להקליט עם סאונד היא אם אני מכניס את הסאונד ישירות לכרטיס טלויזיה. אך אני לא יכול לוותר על שני ה RCAים. האם אני מפספס משהו? האם יש דרך להפנות את ה PVR שיקח סאונד מהכרטיס קול שלי? ברור לי שאם אשים כבל מה LINE OUT בכרטיס קול ל PVR, הכל יהיה בסדר, אבל ה LINE OUT כבר הולך אצלי למערכת (רמקולים). יש רעיון? אני משתמש ב WINTV2000 להקלטה. האם אולי כדאי לנסות תוכנה אחרת? אם כן, תנו שם וארכוש אותה. אני לא מצליח להפנות את התוכנה שתיקח קול מה auxiliary 2. כשאני …
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
היי, הכנסתי כרטיס Gainward geforce 6600 ultra/1780 pcx 256 mb קיבלתי כרטיס חדש Gainward BLISS 7300GT 256MB PCX עד כמה הוא טוב? יותר טוב מהקודם? הקטע של ההיטסינק בלבד יחזיק אותו בטמפ' נורמלית? תודה
-
- 12 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אני שמעתי שאפשר להכפיל את הפיקסל פייפליין של הכרטיס מסך ואני לא מתקוון ל-OC ... אתם אולי יודע איך או איפה יש מדריך טוב לזה ? או איפה אפשר אם בכלל למצוא כזה מדריך...? ??? :s05:
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
NVIDIA הכריזה בהפתעה על מסיבה עיתונאים מחר לפני AMD זה קרה בעבר כאשר AMD עומדת להכריז על מוצרים חדשים NVIDIA גונבת את ההצגה בהכרזה על משהוא זה קרא עם AMD FURY X הכרזיה על GTX 980 TI ??? כבר ראינו הדלפות ברשת על כך שיש TITAN VOLTA כנראה הולכים לראות הכרזה רישמית או הכרזה על סדרה חדשה של GTX 2080 / 2070 ???
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
חבריה, אחרי התקנת דרייברים חדשים (40.41 - אני לא כ"כ מצליח להתקין את ה-40.72 שהורדתי פה באתר), קיבלתי תוצאת 3DMARK של 9330! זה לא משהו אבל זה שיפור רציני! תארו לכם מה היה קורה אם הייתי מתקין את ה-40.72???
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
דגם ה-GeForce MX550 הופך לרשמי - ומביא איתו את ה-GeForce MX570 וה-GeForce RTX 2050 בתור גיבוי לשוק ניידי הבינייםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 418 צפיות
- 1 follower
-
-
לאחר פריסת הפרוייקט במשך קרוב לחודש, החליט צוות האתר לפתוח בפעולת סינון כנגד כל אלה שמשתמשים בתגים ובשם האתר בצורה צינית ולא רצינית. בזמן הקרוב, יישלחו הודעות פרטיות לחברי פורום שונים שלפי דעת הצוות ודעתי התג שלהם לא מכובד ולא מייצג את הקהילה בצורה רצינית ואיכותית. מטרת הסינון אינה(!) לפגוע באותם משתמשים שייתבקשו להוריד את התג שלהם, אל מתבצעת רק למען הקהילה, שמה בארץ ובעולם. כל נושא התגים יצא מפרופורציה - כנראה הסברנו את עצמנו לא נכון: כנראה מה שחברי הפורום והאתר הבינו, שכל חבר באתר חייב לשאת את התג. לא זאת היתה הכוונה שלנו - הכוונה שלנו היתה שכל חבר באתר, שמעוניין לקדם את שמו של האתר, ואת שמה של הקהילה הישראלית בעולם הצורה רצינית ובכבוד - הוא זה שייצג את הקהילה. מאח…
-
- 17 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אחרי ביטול אירוע ה-GTC הפיזי והמרתו לאירוע וירטואלי - דוחה מפתחת השבבים הירוקה את ההכרזות המתוכננות ותסתפק בשיעורים מקוונים צנועים לאנשי מקצוע לכתבה
-
- 3 תגובות
- 953 צפיות
- 1 follower
-
-
כרטיס מסך, MSI 770 GTX 4 GB TwinFrozer יהווה צוואר בקבוק למערכת הבאה? את הכרטיס אני אקנה מ TMS בגלל האמינות שלהם שנראת פה בפורומים במחיר של 1844 ש"ח. המסך שאני מתכנן לקנות בעוד שנה יהיה 27 אינץ עם רזולוציה של 1440p לכן אני צריך 4 גיגה זיכרון. האם הספק יחזיק את כל הרכיבים? היום קיים GIGABYTE GTX460 OC Edition 768MB AMD Phenom II X4 965 Black Edition @ 3.8 Arctic Cooling Freezer Xtreme Rev. 2 Gigabyte GA-870A-UD3 G.Skill DDR3 1x8 GB 1333 Mhz Ripjaws X CL9-9-9-24 Samsung SSD 250GB EVO Samsung Spinpoint F3 1TB Seagate Barracuda 2TB 14.7200 GIGABYTE GTX460 OC Edition 768MB Seasonic M12II 620W CoolerMaster CM690 II Advenced DELL U2311H 1920x1080p תודה, אביב.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שבת שלום לכם. הכרטיס 280X שלי מחרפן אותי, ראו סרטון כאן הכרטיס כבר היה איזה פעמיים שלוש אצל TMS, הם לא מוצאים שום דבר בבדיקות אך אני חווה את הבעיות האלו כל משחק (מלבד אינדי שזה גם אני יכול לשחק עם המאיץ גראפי המובנה...). עשיתי בדיקה עם Furmark, זה מראה Artifacts, עשיתי בדיקה עם OCCT וניתן לראות את ההפרעות כמו בסרטון. האם רכיב אחר יכול לגרום לדבר כזה או שזה 100% בעיה בכרטיס מסך? הראם כבר נבדק והוא תקין ב100%. ניסיתי להוריד את מהירות השעון של הכרטיס מסך אך הבעיות עדיין קורות, אני כבר מתחרפן, שנה שלמה שיש לי את הכרטיס הזה (לפני היה אחר עד שהחליפו לי אותו) וגם בקודם היה בעיות. אין לי מושג אם מדובר בדגם כרטיסי מסך בעייתי או ברכיב אחר במחשב…
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אני בתהליך של קניית מחשב חדש והציעו לי לקנות את הכרטיס 5770 בתוספת 10 ש"ח במקום 4870 1 gb. האם זה שווה את ה"השקעה"? האם יש הבדל ביצועים ביניהם?
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
האם הכרטיס 9800 PLUS חזק יותר מה- 4850 ובכמה? והאם הוא תומך DX 10.1?
-
- 7 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום. חבר ביקש המלצה לכרטיס, אז חשבתי על 7300GT AGP ב530 ש"ח. עד כמה הוא חלש מ7600GS?? והאם הוא יעשה את העבודה ?? תודה :xyxthumbs:
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הכרטיס הזה http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva&uin=12541 כי הבנתי שלא כל 6950 אפשר לפתוח אפשרי?
-
- 24 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הכרטיס מסך CONNECT3D Radeon HD3850 256MB DDR3 PCIe2.0 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=925 צורך חיבור ישיר מהספק?
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
הכרטיס HD2900 PRO הושק. הכרטיס בא בשתי גירסאות: אחת עם 512MB GDDR3. אחת עם 1GB GDDR4 . מקור: http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=9050
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
הלוח אם שלי יש בו PCIEX16 אבל הוא עובד בתדר מהירות X4 הכרטיס מסך הנוכחי שיש לי הוא X1600PRO. האם יהיו לי יותר ביצועים מהכרטיס הנוכחי או שהתדר שה-PCI שלי עובד יגביל אותו לאותם ביצועים כמו X1600? תודה לעונים.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הכרטיס HD4870 יכול להריץ משחקים על רזולוציה של 1920X1200 במקסימום איכות??? במשחקים האחרונים כמו NFS החדש ועוד כאלה. מ GTA הבנתי שזה קשור למעבד בסך הכל. הנה המפרט שלי [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות 2 HD6870 ולעשות CF בינייהם השאלה שלי אם הכרטיסים יכנסו במארז שלי gigabyte triton (אני הולך לקנות 2 כרטיסים כאלו של gigabyte אני לא יודע אם יש כמה סוגים של החברה הזו אבל יש אבל הכרטיס 3 מאוורים והוא ניראה די גדול לפחות על פי התמונות הכי חשוב זה אם הוא יכנס במארז הזה) המערכת שלי: מארז: gigabyte triton לוח אם:gigabyte z68a-d3-b3 מעבד:intel core i5 2500K ספק כוח:אנרמקס 550W זיכרון ראם:Kingston hyper x 2gbX2 כרגע אני אם מסך של 1680:1050 אבל תוך חודש חודשיים אני קונה מסך חדש שהוא יהיה FHD הכי חשוב לי אם זה יכנס במארז שלי ולא יהיו בעיות תודה רבה ושבוע טוב המחשב שלי יצליח לסחוב אצ הכרטיס HD5970? (אין לי כוונה להחליף ספק הספק הזה הוא פחות מחודש) במקר…
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
סתם שתדעו..... והוא עוד מהסדרה החדשה שלהם MY VIVO תראו איזה יופי זה כשיש יבואנים טובים.
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מתכוון למשחקים הכי כבדים היום . כי למשל במשחק Dark Messiah לפעמים נתקע המשחק ויש ברמקול מין תו .. תו.. כאלה ששיחקתי על פול גרפיקה עם רזולציה של 1280 עעלל 1024 . מה המפרט שלי לא מספיק לזה?או שהכרטיס הזה רק לרזולציות יותר נמוכות?
-
- 6 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני כנראה מביא מארה"ב כרטיס מסך... http://www.diamondmm.com/X800XL256PCIE.php בגרסת הPCI-E במחיר 305$ (!!!) שווה לקנות אותו ? החברה לא מוכרת בגלל זה אני שואל...
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-