עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by lago,

אחד במחיר 600-750ש"ח שני במחיר סביב 1000-1100 ש"ח (התלבטות על איזו רמה ללכת) למעבד 3700SD ולוח ABIT AN8 ULTRA תודה תודה

2. גרסא אצלי BIOS Version 011.006.000.003 BIOS Part Number 113-AB68800-XXX BIOS Date 2008/07/24 ניסיתי לשחק בקוויק, בGTA החדש, בפרו אבולושן ועוד אינספור משחקים.. תמיד זה גורם לקיפאון המסך ותוקע ת'מחשב.. זה לא בכל המשחקים אבל רובם.. אני יודע שיש לי כנראה כרטיס מסך עם קו יצור פגום או משהו כזה.. באחד הממדריכים קראתי איך לעדכן דרך ביוס, אבח כשאני משנה שזה יעלה את הדיסק און קי ראשון, זה לא מעלה לי.. במקום שיזהה את הדיסק און קי, זה מעלה ת'וינדוס פשוט.. אני בכלל לא יודע אם יש לי אפשר להעלות DOK דרך ביוס ]= יש לי לוח אם P5QL-E.. בביוס יש שם אפשרות להעלות דרך דיסק, הארדיסק, ועוד איזה חיבור. אבל לא כתוב USB או DOK.. ]= אפשר מדריך הכי מפורט לצריבת ביוס.. כי אני כבר לא יכול עם הת…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by roeiw,

קיימים שני סוגים של FX5200 גם של 64 וגם של 128 ביט??

• 6 תגובות
    • 769 צפיות
  4. Started by dober,

אני מבקש המלצה לכרטיס מסך טוב (רצוי ATI) עד 500 שח עם כניסת יציאת וידאו למטרות עריכת וידאו צפיה במקרן HD ופחות למשיקים. תודה ???

• 6 תגובות
    • 618 צפיות
  5. Started by matanaskar,

מפרט של המחשב : AMD Athlon 64 x2 Dual Core 4800+ Enermax Liberty 400W 2 גיגה זיכרון RAM אני מחפש כרטיס מסך בתקציב של 400 ש"ח עד 450 , כרטיס שקט במצב מנוחה (במשחקים לא מפריע לי שירעיש) . עוד פרט קטן זה שלפני חצי שנה חיברתי לא נכון בחיבור מולוקס(או איך שקוראים לזה) פאנל המחשב נכבה והספק הוציא ריח שרוף, אבל הדלקתי אותו שוב ומאז לא הראה שום בעיות כלשהם כנראה שאיזה נגד נשרף שמה. עכשיו אני לא רוצה לקחת סיכון ,ולכן לקחת כרטיס שלא יהווה מעמסה על הספק.

• 6 תגובות
    • 779 צפיות
  6. או שזה גם כניסה?

• 6 תגובות
    • 866 צפיות
  7. Started by shai769,

אני רוצה לדעת אם הכרטיס ייכנס למחשב שלי?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by JohnClark,

היי! היום קיבלתי את הSamsung 710T ב1900 שקלים... מחיר טוב לא? דווקא מחנות מקומית... בכולופן, הכל עובד סבבה אני ממש נהנה ממנו הכל חד ויפה. יש רק כמה בעיות קטנות: 1. האייקונים בTaskBar עקומים לאללה 2. חלק מהפונטים נראים קצת מוזר... 3. מהו קצב הרענון הכי מתאים לשים? 4. שיחקתי למשל בSWAT 4... עכשיו בטעינה יש תמונה כהה יחסית, ועל השחור הוא מראה פסים ירוקים מזה אומר? כשאני לוקח סקרינשוט הוא לא מראה אותם יותר... ניסיתי להתקין מחדש דרייברים לכרטיס המסך... 5. ת'אמת קצת קשה לי לקרוא... כמו כשיש קצב ריענון בתדירות נמוכה במסך CRT זהו חוצמזה הכל פנאן תודה על המלצתכם אני מאד מרוצה ממנו

• 6 תגובות
    • 802 צפיות
  9. אני מתכוון לרכוש מחשב נייד אוטוטו ומתלבט לגבי העדפה של דגמים עם Type-C. בהנחה שהחיבור יאפשר קצב של עד 10Gb/s מחשב שאקנה האם זה יספיק, בהערכה גסה למשחקים עכשוויים, לרזולציות FHD עד QHD? הכוונה שלא חייב מינימום 60FPS בהגדרות גבוהות. מה הסיכוי לדעתכם לראות יישום של פתרונות שמישים במחירים שמתחילים להתחרות בכרטיסי מסך רגילים במהלך שנה-שנתיים הקרובות? הייתה כתבה פה לא מזמן על יישום עובד לא מזמן באיזה תערוכה.

10. Started by michmoch,

נתקלתי באתר של SAPPHIRE בשתי גרסאות נוספות שלהם לכרטיס HD4850. הקישורים לפניכם: SAPPHIRE TOXIC HD 4850 512MB GDDR3 PCI-E - http://www.sapphiretech.com/ar/products/products_overview.php?gpid=247&grp=3 SAPPHIRE HD 4850 512MB GDDR3 PCI-E - http://www.sapphiretech.com/ar/products/products_overview.php?gpid=244&grp=3 SAPPHIRE HD 4850 1GB GDDR3 PCI-E - http://www.sapphiretech.com/ar/products/products_overview.php?gpid=248&grp=3 מישהו מכיר, שמע, יודע ? האם הפרש המחירים לגרסת ה- TOXIC מצדיק?

• 6 תגובות
    • 868 צפיות
  11. זה המחשב הישן שלי, אבל שאלתי היא כזאת. הכרטיס מסך זז מתי שהוא מחובר ללוח אם [הקפיץ שתופס אותו נעלם] האם בגלל זה יכולה להיות הבעיה? אבל יש לציין שרק מתי שאני מתקין דרייבר יש בעיה. [ניסיתי 4 סוגי דריברים]

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  12. Started by tzahico,

שלום, המסך 17" הנוכחי שלי - MAG XJ700T, משרת אותי כבר 6 שנים, ובקושי מראה כבר צבעים, הגיע הזמן להחליף אותו. אני מחפש 17" CRT כשהקריטריונים שחשובים הם: 1. מחיר - עד 900 ש"ח - אני חייל, משמע אין כסף, אבל אם זה באמת עקרוני אני יכול לחרור מהסכום הזה. 2. קצב רענון - אני רגיש לדברים האלו, לפחות 100 הרץ ב-1024-768. 3. קרינה נמוכה - גם לזה אני רגיש. פרט לזה, כל הדברים הרגילים כמו איכות תמונה, ו-Value for money. תודה, צחי.

• 6 תגובות
    • 645 צפיות
  13. Started by b127,

שלום! אני מעונין בכרטיס מסך שלא יגזול משאבים מהמעבד, ואני לא גיימר, אבל חובב סרטים, ואני מבצע לכידות מפעם לפעם ממסרטת הDV, שמגיע בחיבור USB, (אבל אני לא חושב שהכרטיס מסך עוזר ללכידה וקידוד בכלל). קראתי את הנעוץ וקיבלתי כמה כיוונים, אבל רציתי לדעת אם יש המלצה סופית לכ.מ. מינימלי שיעשה את העבודה באיזור ה250 ש"ח.

• 6 תגובות
    • 652 צפיות
  14. Started by brk2k,

מישהו יכול לבדוק לי (לא הצלחתי) אם יש לכרטיס הזה אחריות גם אחריי אובר קלוק? ואם כן האם זה כולל פלאש ביוס ?

• 6 תגובות
    • 640 צפיות
  15. Started by idodos,

ואם כן אשמח ללינק ....

• 6 תגובות
    • 642 צפיות
  16. Started by lol2k,

שלום, יש לי כרטיס מסך Nvidia GeForce PX6600TD. הצלחתי לחבר את המחשב לטלוויזיה כך שאני יראה את המחשב בטלוויזיה אבל אני לא מצליח לראות טלווזיה במחשב. (כמובן יש לי יציאת HDTV) לתמונה תודה רבה רבה לכל העוזרים - זה מאוד דחוף בתודה רועי...

• 6 תגובות
    • 571 צפיות
  17. Started by smalul,

חברי הפורום שלום. אני יודע שיש סטיקי לנושא המסכים, אבל הוא ארוך מאד (109 עמודים נכון לעכשו), ולמעשה רק העמוד הראשון עוזר עם כל ההגדרות (כל השאר זה סה"כ עירבוביה של שאלות). בנוסף חיפוש באתר לפי המילה 740D לא מעלה תוצאות (בעצם - מעלה הודעת שגיאה), וחיפוש לפי המילה Samsung פשוט לא ממוקד מספיק. ולנושא עצמו: יש באפשרותי לקנות מסך "17 של סמסונג דגם 740B במחיר מבצע - 1120 ש"ח במקום 1590 ש"ח (זה אמור להיות המחיר המלא שלו). עמוד המוצר שמצאתי באתר של סמסונג: http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Analog/LS17HABKBXAA.asp לא ראיתי שם דגם בלי המילה Black, אז אני מניח שהכוונה ב 740B היא למסך שבלינק. הביקורות מ newegg מאד משבחות, אבל משום מה לא הצלחתי למצוא אותו בשום חנות אינטרנטית…

• 6 תגובות
    • 668 צפיות
  18. Started by Jook,

רציתי לקנות את אחד מהכרטיסים האלו והייתי רוצה לדעת איזה מהם . אני מסוגל לרכוש את שני המוצרים לפי מחירם אך אני רוצה לדעת אם ההרקולס שווה את העוד 400 שקלים ? מה הייתרונות שלו על הג'יגהבייט אם בכלל ? גם הייתי רוצה לדעת כמה fps אני אקבל בדום III עם כל אחד מהכרטיסים הללו כשיש לי AMD T-Bird 1400, 256 ddr, מה שחשוב לי זה מעל 85 fps . האם אני אשיג זאת ? תודה

• 6 תגובות
    • 830 צפיות
  19. Started by abav,

אני מחפש כרטיס ומתלבט בין שתי אפשרויות: http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Spec.aspx?ClassValue=VGA&ProductID=2879&ProductName=GV-N95TD3-512H http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=255&grp=3 אם למישהו יש הצעה אחרת אשמח לקרוא תודה ושבת שלום

• 6 תגובות
    • 819 צפיות
  20. אני מחפש כרטיס מסך במקסימום 1450 ש"ח, אם אפשר תעזרו לי כי יש לי כמה שאלות: 1) לאיזה כרטיס של ati מכביל הTI4800SE של MSI? 2) למה הTI4800SE של MSI עולה פחות (300 ש"ח פחות בpchardwar ) מה- TI4600 של MSI ? 3) האם סדרת הTI תומכים בDX 9? כי אם לא אני לא הולך לקנות אחד. 4) מה ההבדל בין hercules r9500 pro bulk ל- hercules r9500 pro retail (ה retail עולה יותר)? 5) האם יש הבדל גדול בין - r9500 PRO ל-r9700 לא PRO? |+|תודה|+|

• 6 תגובות
    • 936 צפיות
  21. Started by Paradise,

אני הזמנתי מארה"ב מסך 22" והמפרט שלי הוא : E6750 @ 3.00ghz,2GB RAM,1950pro,TT TR2 550W לא נראה לי שה1950PRO יריץ לי משחקים כמו שצריך על הרזולוציה של המסך (1680x1050) אני יכול להזמין כרטיס מסך מארה"ב אבל צריך שהוא יהיה עד 250$-270$ חשבתי על ה3870 נראה לכם שכדאי לקנות? http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=3584432&CatId=1826

• 6 תגובות
    • 738 צפיות
  22. יש לי בעיה בתצוגת המסך, ברגע שאני מפעיל סרט או משחק כלשהו אני רואה על המסך נקודות אדומות בצורות קווים מופרסים על המסך בבקשה עזרו לי לפתרון את הבעייה!!!! תודה רבה לכול העוזר!!!!

• 6 תגובות
    • 518 צפיות
  23. אם אני משנה את הרזולוצית כרטיס מסך זה גם משפיע על האיכות התמונות שלי במחשב? העברתי תמונות מהמצלמה הדיגיטלית שלי למחשב בכול רצולציה שונה שאני ישים אני יראה את התמונות שונה או אותו דבר ? תודה

• 6 תגובות
    • 816 צפיות
  24. Started by bd,

גג 700 שקל פנטיום 4 1500 384DDR KINGSTONE

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by High_Ping,

לפחות אני חושב שהוא נשרף, הסתכלתי קצת על מחירים ונראה שהם לא באמת זזו בשנתיים האחרונות. בכל אופן אני לא חושב שאני צריך משהו יותר חזק, אבל אשמח להמלצה על איזור ה 900₪-1400₪ מישהו יודע אם gainward מתחייבת לאחריות על הVram מעבר לאחריות הכוללת של הכרטיס שפגה אחרי שנה?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.