כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
מדריך חדש מפרט כיצד ניתן לקבל תוספת ביצועים משמעותית עבור הכרטיס הגראפי הפופולרי מבית AMD - ולהתקרב לכדי מרחק נגיעה מה-Radeon RX 5700 XT לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
היה לי כרטיס מסך של 8600GT של GIGABYTE והחליפו ל 9600GT של INNOVISION INNOVISION היא חברה בסדר?
-
- 6 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אהלן, אני מנסה להריץ משחק (פיפא 2007), המחשב שלי מחובר לטלוויזיה LCD של טושיבה. הבעיה היא שהטלוויזיה לא יכולה לקבל את כל הרזולוציות, ואם המחשב משדר רזולוציה לא מתאימה אז אין תמונה אני מריץ את המשחק, שומע אבל לא רואה כי המשחק משנה את הרזולוציה אוטומטית עם ההפעלה אני מחובר למסך בחיבור VGA כי אין בו חיבור HDMI או SVIDEO למישהו יש רעיון מה עושים???
-
- 6 תגובות
- 793 צפיות
-
-
כיצד ניתן לגלות כמה זיכרון יש לי בכרטיס מסך, מצ"ב תמונה מ- dxdiag (לשונית תצוגה ו עיבוד )
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
פתחתי דיון בפורום מפרטי מחשב בקשר למפרט לחבר שלי. בנתיים הכל הסתדר חוץ מהכרטיס מסך. איזה כרטיס מסך כדאי לקנות בתקציב של עד 800 שקל? אני יודע שהיה עדיף להשקיע עוד 200-300 שקל לכרטיס טוב אבל אין מה לעשות הוא לא מוכן לשלם יותר אז מה כדאי לקנות בתקציב הזה?
-
- 6 תגובות
- 690 צפיות
-
-
זה המפרט של המחשב שאני מעוניין בו, חסר לי רק כרטיס מסך... Intel Core 2 Duo E4400 Box OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 ספק HEC 400W אז אני מעוניין בכרטיס מסך בסכום של עד 900 שקל. הבנתי שיש את X1950Pro והבנתי שהוא טוב יחסית ויש גם את X1950XT שהוא אפילו טוב יותר אבל הוא מעבר לתקציב שלי. חשבתי אולי כבר לקחת כרטיס שיתמוך ב- DX10 כי אני לא מתכוון להחליף את הכרטיס שאני יקנה בשנתיים הקרובות. הבנתי שכרגע רק הכרטיסים של nVidia תומכים ב- DX10 אבל ממש אין לי מושג מה הם שווים ביחס ל- X1950. חשבתי אולי גם לקנות כרטיס טיפ טיפה יותר זול ולקנות לו יחידת קירור על מנת לעשות לו OC. ראיתי שה- 8600 עומד בתקציב שלי. איך הוא? טוב ל- OC? תעזרו לי אני משתגע!!!!!!!!!!!!!
-
- 6 תגובות
- 590 צפיות
-
-
קיצר קניתי את ה-X800 PRO עכשיו יש לי לוח אם די חלש באיזה 400 שקל.. ומעבד 2600 XP אני יודע שהם לא יתנו את המסימום של הכרטיס אבל חפיף.. קיצר השאלה שלי היא איזה ספק אני צריך שיהיה לי כדיי שיחזיק לי טוב את הכל חלק.. שמעתי שה-X800 לא צורך משהו כמות גדולהשל חשמל ושיש לו חיבור נפרד למקור חשמל אבל אני לא בטוח ואני לא אומר כלום רק שמעתי ככה..
-
- 6 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך point of view geforce 9600gt. רציתי לדעת האם המערכת שיש לי כרגע מתאימה לו. מעבד DualCore Intel Pentium E5200, 2500 MHz לוח אםMSI G31M2 V1 זיכרון 2038 DDR2-800 DDR2 SDRAM ספק כוח EZcool atx-300 jst במידה והכרטיס לא מתאים למערכת, אשמח לדעת מה עלי לשפר כדי שהוא יוכל להתאים. כמו כן, אשמח גם לשמוע איזה כרטיס מסך סביר (גם למשחקים וגם לתוכנות כגון After effects) אוכל לרכוש למערכת הקיימת. אם דרוש מידע נוסף שלא חשבתי עליו, אנא ציינו זאת. תודה על תשובתכם,
-
- 6 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום רב ברשותי כרטיס מסוג 9600xt של Shappire. אני רוצה לדעת מהם מהירויות הליבה של הכרטיס ומהם מהירויות הזיכרון שלו. בלי אוברקלוקינג ובלי כלום. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 556 צפיות
-
-
-
הי, לפני החלפת לוח אם ומעבד אך בתוכנית גם לחכות לכרטיס הבא של Nvidia ה Pascal. יש פרסומים שכרטיס זה יהיה עם חיבור PCIe NVLINK שעדיין לא קיים למכירה. מישהו יודע או יכול להמליץ אם לחכות ללוחות כאלו או שהלוחות הנוכחיים (המתקדמים יותר) יתמכו בכל רוחב הפס של כרטיס זה?? תודה
-
- 6 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
מקווה שזה הפורום הנכון לאשכול שלי .. חיברתי את הטלויזיה למחשב בעזרת מתאם וכל הכבלים שצריך . שאני מעביר את השידור בעזרת TV TOOL השידור עובר יחסית טוב אבל בשחור לבן חח מדי פעם יש קפיצות אבל בוידאו זה פועל חלק אבל שוב בשחור לבן\אפור אני לא יודע באיזה הגדרות לשחק אם בכלל בתוכנה אין לי שמץ מה עושים לסדר את זה אני מאמין שאפשר אבל אשמח לקבל עזרה מכל אחד :} תודה מראש ויום טוב .
-
- 6 תגובות
- 579 צפיות
-
-
יש לי שאלה. אני הולך לקנות מחשב ואני ממש אבל ממש לא מבין בכאלה דברים. עכשיו הייתה לי עזרה בקשר להרבה דברים אבל נשארתי אם שאלה אחת. אם אני רונה לוח אם שתומך בcrossfire וכרטיס מסך שתומך גם הוא אבל רק כרטיס אחד לא שתיים. ואז אחרי כמה זמן אני יקנה עוד אחד... זה יעבוד? כאילו.... זה יצא כמו לקנות שתי כרטיסים ישר? אני ישמח לקבל תשובות בשפה פשוטה.. (כמו שאמרתי אני לא מבין בדרים כאלה) ואם משהו בשאלה לא מובן תגידו לי ו אני יסביר בתודה tustos
-
- 6 תגובות
- 698 צפיות
-
-
כרטיס המסך החדש של NVIDIA לשוק שמתחת לרף אלף השקלים הוא מוביל ברמת העיצוב, אך מגיע בתג מחיר מעט אכזרי לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש בשביל Starcraft 2 יש לי מעבד E6550 שתי ליבות 2.33 Ghz ולא סגור לגבי ספק כוח נדמה לי 400W חבר שלי המליץ לי לקנות את ה HD 5450 אבל אני חושב שאולי כדאי להשקיע עוד קצת כסף ולקנות משהו יותר טוב האם המערכת שלי תוכל לנצל כרטיס יותר טוב? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם צריך לקנות קירור לכרטיס מסך אם אני לא מבצע oc? הכרטיס זה 4780
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
איזה מישחק היום צורך בהכי הרבה MB? וכמה MB הוא צורך? תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש כרטיס מסך לגרפיקאים, לעבודות תלת מימד. לא את ההכי יקר אבל משהו טוב. אשמח להמלצות. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחקו אותי בפורום מפרטים, אז אני מקווה שזה הפורום המתאים. אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי, המערכת שלי כרגע היא AMD64 3000 לוח אם nvidia 300 1K RAM geforce 6600 השאלה שלי היא אם אני אשים כרטיס משך חדש (תולוי בתקציב - בין geforce 7900 לבין 8800) אני אצתרך לשדר רכיבים אחרים כלשהם? אני מחליף את הלוח אם כי אין בו pci-e, יש מצב שהמעבד לא מספיק יחזק לתמוך בכרטיס מסך? אשמח גם להמלצה ללוח אם זול וטוב.
-
- 6 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין במחשב החדש לקנות GAINWARD TI4400 עם DVD של אסוס, ולחבר את כרטיס המסך לטלוויזיה כך שאוכל לראות בה סרטים מהמחשב. השאלה שלי היא האם אני לא צריך כרטיס פריסה כדי לראות על הטלוויזיה DVD מהמחשב, והאם אני מחבר את הכרטיס ישירות לטלוויזיה או לממיר של yes(?) ועוד שאלה: בפרטים שראיתי על כרטיס המסך היה כתוב שיש לו VIDEO IN/OUT, ואני צריך גם TV OUT, למרות שלא נראה לי הגיוני שלא תהיה בו יציאת טלוויזיה, אבל בכל מקרה... מישהו יודע? תודה לכולם!
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי מאג 19 אינץ (XJ810) ועכשיו שמתי לב שהקצב ריענון שלו הוא 85HZ הנורמלי זה צריך להיות 100HZ לא?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
חשוב לי שלפחות יהיה אותו הדבר ולא פחות טוב. אני שואל מפני שנתנו לי המלצה בפורום מחשבים ניידים, למחשב נייד עם הכרטיס הזה. אני עובד כיום עם פרמייר 6(כן, התוכנה הישנה שיצאה ב- 2001) וכרטיס המסך שלי הוא ATI Radeon HD 2400 Pro. התוכנה עובדת טוב עם כרטיס המסך הזה. המחשב שהמליצו לי עליו, הוא DELL Latitude E5520 וכרטיס המסך שלו, כמו שכבתי כבר, הוא Intel HD Graphics 3000. האם פרמייר 6 תעבוד לי יופי עם כרטיס המסך הזה? תודה רבה :-)
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-