כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
אהלן ביקרתי היום ב-KSP, עם מפרט מוכן שהחברה פה עזרו לי לגבש - בקצרה: משחקים,I5 2400 , GTX 570 , ב-4K בערך. אוקיי , הראתי למוכר את הכרטיס שאני רוצה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12173 הוא אמר לי שהוא לא משתלם ביחס ל-GTX 560 TI , אבל מילא. בכל אופן הראתי לו ש-TMS מוכרים את אותו הכרטיס בדיוק במחיר הרבה יותר ראלי http://tms.co.il/product/10387 הוא אומר לי שזה לא אותו כרטיס, גם נכנס לאתר של גיגבייט ואמר שזה לא אותו דבר בכלל: http://www.gigabyte.com/search/search.aspx?kw=570 הוא צודק? אגב - לא שאני אחזור ל-KSP, לדעתי היחס ממש זוועתי, המוכר מתנשא ועוקצני , בערך 15 איש מחכים בתור אחרי ומתוכם לפי מה שראיתי הם מתנערים מאחריות על תקלות , לכאורה (שלא יתבעו אותי - כן?) בכל מקרה , לע…
-
- 6 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לקנות לחבר כרטיס מסך וזיכרון של 2GB על הכטיס מסך יש הגבלה של תקציב 1000 ש"ח לגבי הזיכרון אין ממש הגבלה(אבל רק שיהיה 2GB) לא רציתי לפתוח שני טרדים אז העדפתי לפתוח רק כאן למרות מדובר גם בזיכרון. אנחנו מאזור המרכז זה הלוח שלו INTEL RADIO SPRINGS D945PLRNL כאן יש פירוט עליו http://www.grandadvance.co.il/?Show=Item&Id=2673 תודה רבה!!
-
- 6 תגובות
- 698 צפיות
-
-
-
שאני משחק במשחק זז כזה מגעיל אבל גרפיקה טובה מאוד איך אני יכול לסדר את זה ואיך מגדירים את amd catalyst ב3d
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום !! אני רוצה לקנות את אחד מהכרטיס האלה : X800XT או את ה - 6800UE (אקסטרים) עכשיו אני רוצה לדעת (כמו כולם) מה יותר טוב ה - X800XT או ה - 6800UE (אקסטרים.) אני מציין בפירוש אקסטרים לא ה - 6800U הרגיל עכשיו בקרוב אני צריך לקנות את אחד מהכרטיסים האלה וכמו שציינתי מקודם אני רוצה לדעת מי יותר טוב מבניהם . אני מדגיש המחיר לא חשוב לי ! אז בבקשה מישהו יכול לתת לי תשובה כדי שאני יקנה את ההכי טוב מבניהם ? ושאלה שניה האם מישהו יודע מתי הוא יוצא הכרטיס הזה (6800UE ) ??
-
- 6 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום לכולם! האם יש הבדל רציני בביצועים בין דגמי TI4200 של SUMA של 64MB ו 128MB? והאם זה שווה את ההבדל במחיר.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
(מצטער על הכותרת הארוכה) חבר שלי מתלבט בין 9550LE(64 ביט) 5700LE(128 ביט) TI4200 אני אמרתי לו ללכת על ה5700 ושנעשה לו אוק קטן ונגיע לאולטרה (חוץ מהעובדה שאין לו DDR2) השאלה אם באמת המידע שהבאתי לו נכון מישהו יכול לאשר שאני יכול להגיע למהירויות של אולטרה? ובנוסף, אם שלושת הכרטיסים הנ"ל לא מספיקים אז התקציב הוא 600 שקל הוא לא רוצה כרטיס מפציץ, רק כרטיס שיראה שיפור ניכר מהגיפה 2 שיש לו הסיבה שלא לקחנו 9800 פרו היא שהמעבד שלו זה אינטל 1.5 וכו לא מערכת חזקה במיוחד הוא גם לא מתכנן להריץ על AA וAF, רק להנות מאופציות של high במשחק עצמו
-
- 6 תגובות
- 613 צפיות
-
-
יש לי בעיה בfps תמיד היה לי 100 קבוע פתאום נהיו לי דרופים ל20 30 40 :[ שאני מדליק את המחשב ישר יש לי 100 פתאום אחרי דקה יורד לי .. =[ עשיתי סריקה לוירוסים ולא עזר מישהו אולי יודע למה זה אני אחרי 2 פירמוטים גם לא עזר לי חוזרת לי אותה הבעית יש לי Redon9800xt בבקשה תעזרו לי קצת פירוט על המחשב (15:08:47)(CPU) 2-Intel® Pentium® 4 CPU 2.80GHz, 2798MHz, 1024KB (0% Load) .:. (RAM) usage: 295/511MB (57.73%) .:. (GFX) ASUS RADEON A9800 XT - Secondary (DNA 3.4.4.11), (Display) 1024x768/32bit/100Hz (15:08:47) (OS) Windows XP Professional, Service Pack 1 (5.1 - 2600), (installed for) 16h 21m, (uptime) 48m 31s .:. (HDDs) 35.6GB/55.8GB(63.9%) free בבקששה אחים שלי אני משתגע נסיתי …
-
- 6 תגובות
- 798 צפיות
-
-
איזה מבין שני הכרטיסים עדיף? Leadtek GF 4 MX 460 My ViVO ב - 570 ש"ח או ATI RADEON 9100 TV,DVI 64MB ב - 560 ש"ח?
-
- 6 תגובות
- 910 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך ב KSP (המקום הזול ביותר בארץ) מה כדאי ??? אני מתלבט בין FX 5200 לבין MX 440 אתם יודעים כדי לחסוך כסף שווה ה MX ? ואם אני קונה ראדיון יש איזה משחק שלא ייתמך איתו ??? ועוד משהו: מה הקטע של ה DIRECTX9 הרי גם ככה אתה מוריד את זה מהאינטרנט ומשחק את כל המשחקים עם זה??? או שפה הכוונה אחרת ??? שהכרטיס עצמו עובד עם זה ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה שאני כבר סוחב המון זמן עם הכרטיס מסך שלי. הבעיה היא שאחרי פרק זמן (לא קבוע, יכול להיות כמה דקות ויכול להיות כמה שעות) שאני משחק המסך פשוט קופא ו"מתעוות" עם פיקסלים בצבעים מוזרים. שמתי לב שהבעיה חוזרת במשחקים מבוססי מנוע UNREAL כגון: Unreal Tournament 3, The Last Remnant, (?)Assassin's Creed. אני שומע את המאוורר של הכרטיס בבירור שהוא מתאמץ (רעש נוראי ד"א) וה BLUE SCREEN שמופיע מציין שזו בעיה עם כרטיס המסך. כמובן שהדרייברים מעודכנים לגרסא האחרונה, והחלפתי שני הארד דיסקים מאז אז המחשב עבר התקנה של VISTA מחדש. אני מאמין שמקור הבעיה היא בהתחממות יתר, אבל אני לא מבין מדוע זה קורה רק עם מנוע ה UNREAL ספציפית... אם מישהו יכול להאיר את עיניי אני אשמח. …
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אני רוצה לקנות עכשיו 9800PRO אבל לא יודע של איזה חברה אפשר המלצה? ויש לי עכשיו Asus v7700 GF2 TI 64 שאני רוצה למכור אבל לא יודע איפה אפשר למכור ובאיזה מכיר כדאי.
-
- 6 תגובות
- 810 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס הזה: Sapphire Atlantis Radeon 9600XT 128MB DDR DVI Retail Video Card וכשפתחתי והסתכלתי על הכרטיס הזה במארז הקירור שלו לא היה מי יודע מה...הקירור שלו נראה קצת עלוב...ואין לו צלעות קירור...האם זה אמור להיות ככה?? שאלה שנייה היא כשאני לוחץ על מקש ימני בשולחן העבודה -->מאפיינין-->הגדרות אז הוא מראה לי את סוג הכרטיס שלי...וכתוב שם "plug and play monitor on radeon 9600 series" זה נורמלי או שהוא אמור להראות " plug and play monitor on radeon 9600 xt " ???
-
- 6 תגובות
- 742 צפיות
-
-
MSI שלחו לנו הודעה לעיתונות לרגל ההשקה של 3DMARK 2011, כולל הגרלת פרסים שלהם עם דברים כמו לוחות X58 וכרטיסי GTX480... התחרות היא עד ההשקה, ב-30 לחודש... מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה קיבלתי את המחשב אתמול, ובגלל שה-CRT שלי הוא VGA אז לא היה לא כניסה לכרטיס מסך, במקום זה חיברתי את ה-LCD שלי לכרטיס מסך והתחלתי להתקין ווינדוס ואת כל הדברים שצריך. היום גיליתי שיש בקופסא של הכרטיס מסך מתאם VGA TO DVI אז חיברתי את ה-CRT שלי לכרטיס מסך כמובן דרך המתאם, אך הבעיה היא שהצבעים "מתים" וזה ממש לא קשור למסך שלי, המסך CRT שלי במחשב הקודם הראה צבעים חיים, ולעומת ה-LCD הוא נראה גרוע. מה עושים במצב כזה ? נ.ב התקנתי את הדרייברים של המסך שלי גם לא עזר.
-
- 6 תגובות
- 671 צפיות
-
-
או שהוא עדיין כרטיס שמסוגל להחזיק את שנה שנתיים הקרובות בלי בעיה .? בנוסף האם כדי להקיע ולנות שני כרטיסים של 6800GT או אחד של UL...
-
- 6 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אהלן. קניתי מחשב במתנה לבן שלי, מעבד I7 עם 8 גיגה זכרון ווונדוס 7 64 ביט. מכיוון שהוא מרבה לשחק אני צריך לבחור לו כרטיס מסך עם תקציב של כ 1000 ש"ח (אני לא יודע למה אבל הוא רוצהNVIDIA ). אני לא ממש מבין בתחום ואשמח לקבל עצה מכם. מקווה שלא החסרתי פרטים, אם כן אוסיף בשמחה. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אני עומד לקנות ממישהו כרטיס מסך 8800GTS 512MB. הוא יודע רק להגיד לי שזה 512MB, אבל לא בטוח שזה החדש(G92) השאלה שלי - האם ייתכן שיצאה גרסת 8800GTS הישנה עם 512 MB, או ש100000% זה G92 החדש. זה ממש חשוב, כי בעקבות מה שתגידו לי אני נוסע מרחק שעה לקנות ממנו . בקשה רק תאמרו לי בוודאות. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 775 צפיות
-
-
יש לי מחשב עגלה קצת P4 2ghz 1gb ram 400 mhz וכרטיס מסך radeon 9600-pro לוח אם של אסוס לא זוכר את הדגם , agp השאלה שלי היא כזאת, האם שווה לי לרכוש את הכרטיס שאמור לצאת עוד מעט מחברת sapphire x1950 pro 512 mb agp ?>? האם אני אראה שיפור משמעותי בביצועים או שיווצר לי "צוואר בקבוק" מה שנקרא?
-
- 6 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה במציאת DRVIER לכרטיס מסך מסוג FX5200 PALIT 256MB תודה,
-
- 6 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף וידאו אין למחשב ושמעתי שמוכרים אותו בנפרד גם בלי כרטיס מסך. אז רציתי לשאול איך זה נקרא וכמה דבר כזה עולה. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 544 צפיות
-
-
-
אהלן, נקווה שתוכלו לעזור לי יש לי כרטיס radeon 9000 pro וכשאני מחבר אותו לטלויזיה אני לא מצליח לראות סרטים. במקום סרט הוא מציג מסך שחור כזה בתוכנה שבה משתמשים בעוד שבאותו זמן במחשב הסרט כן מוקרן. ניסיתי לעשות את זה עם סוגי קבצים שונים(avi mpg) וגם עם תוכנות שונות (media player, mv2player,power dvd 5) וזה עדיין לא עזר. האם זאת חסימה מסוימת או סתם בעיה?
-
- 6 תגובות
- 701 צפיות
-
-
ראיתי הרבה אתרים שמוכרים את הכרטיס הנ"ל במחירים יפים 1000 - 1500 השאלה שלי איך אני יכול לדעת אם זה הכרטיס עם הליבה החדשה או שזה הישן? כאמור הליבה החדשה היא G92 והיא מכפילה את הביצועים אבל רוב האתרים לא מציינים את סוג הליבה איך אוכל לדעת?
-
- 6 תגובות
- 739 צפיות
-