כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי מישהו שמוכן לתת לי (עדיין לא סגור) רדאון 9800XT תמורת: מחשב נייד (פנטיום 3 500) של IBM עם 256 מגה זיכרון, כונן DVD סוללה (מתה) וללא דיסק קשיח. (מחשב מהסדרה שבאה עם נקודת עגינה וכששולפים את המחשב הוא נשאר ללא כוננים) המחשב שוכב אצלי כאבן שאין לה הופכין כי אני לא צריך אותו כרגע. מה אתם אומרים שווה?
-
- 6 תגובות
- 655 צפיות
-
-
כמה צוואר בקבוק יהיה עם לכרטיס מסך X1800XL עם המעבד AMD 3000 64BIT ? ועל הדרך עוד שאלה, בכוח שלו, לאיזה מעבד אינטל הוא משתווה בערך?
-
- 6 תגובות
- 671 צפיות
-
-
האם הייתם ממליצים על כרטיסי ה-ALL IN ONE של ATA כולל VIVO למיניהם, או לקנות כרטיס עריכה ייעודי בנפרד מהכרטיס מסך. הצרכים שלי הם בעיקר המרות מ-VHS לאמפג, מ-DVD לאמפג 4, וזה אמור לרוץ על מחשב חזק, כך שאני לא צריך להסתמך יותר מדי על כרטיס חזק מבחינת העיבוד. תודה
-
- 6 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שמעתי על BFG NVIDIA GeForce 8800 GT OC2 512MB Twintech nVidia 8800GT 512 MB (New Big Fan) PCIe מה אתם אומרים עליהם? מה עדיף? אם לא כדאי לקנות אותם אז תביאו לי דגמים שכן כדאי לקנות באותו מחיר. זה המפרט של המחשב: מעבד: Intel® Core™2 Quad Q6600 + Arctic-Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L Core 2 Quad Intel P35 DDR2-1066 זיכרון: GeIL DDR2 4096MB 800MHZ 2GX2 Dual Channel Kit CL5 דיסק קשיח: Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive מארז: ANTEC P182 Black ספק: Corsair VX Series 450W PSU
-
- 6 תגובות
- 614 צפיות
-
-
למי שיש ניסיון אם כרטיסים של פליט או גיקיוב אשמח לקבל חוות דעת על הכרטיס מבחינת אורך חיים,רעש ובכלל...
-
- 6 תגובות
- 598 צפיות
-
-
לחלק מיצרניות כרטיס המסך יש מחלה שלא יכולה לעבור, זה מתבטא בכמות הזיכרון שהם דוחפים לכרטיסי המסך שלהם. אם למשל כרטיס מסויים במקורו מיוצר עם 256M, החברות מוסיפות לו עוד 256M! ולא חשוב להם שזמן התגובה של הזיכרון הרבה יותר גבוה או שהתדר של הזיכרון נמוך יותר, העיקר זה שיהיה יותר זיכרון, וכל זה בכדי למשוך את הלקוחות התמימים. המחלה הזאת נקראת רמאות שיווקית. כמו שהבנתם כבר, הזיכרון הנוסף הזה לא רק שהוא לא מועיל - אלא גורע. שלא לדבר על זה שהמשחקים של היום נמצאים רחוק מלדרוש 512M של זיכרון. אני לא מדבר על גרסאות שונות עם כמות זיכרון שונה, לדוגמא כרטיס עם 128M ואותו הכרטיס עם 256M (למרות שגם מזה צריך לפעמים להזהר) אלא על המקרים שבהם רואים כרטיס מסך כמו X1300P או X1600P עם 512M וכדו…
-
- 6 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום... יש לי מסך שהפלאג VGA שלו קרוע חלקית . אין לי מושג איזה חוט להלחים לכל פין. יש אולי איזה שרטוט של צבע מול מספר פין שיכול לעזור לי בזה ? עריכה: כמובן שיש ברשותי פלאג VGA חדש בתודה מראש אבי
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מפרט בצד דרייבר 12.6 wait for vertical refresh = always on opengl settings = triple buffering ועדיין vsync לא עובד, מה אני מפספס?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב. יש לי מחשב נייח. הוא רחוק בערך 3 מטרים (או אולי אפילו קצת יותר? - הערכה גסה) מהטלוויזיה, והייתי שמח לחבר אותו אליה. האם כבל זה מוגבל באורכו? האם ישנה ירידה באיכות? האם אפשר להשיג כבל HDMI באורך כזה? בעצם, מכיוון שכרגע שמתי לב שכרטיס המסך שלי מוציא DVI, אזי השאלה בעצם צריכה להיות - כבל DVI ל HDMI. תודה מראש!!!
-
- 6 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך, איך ה-4870 גרסת ה-512 ביחס למחיר שלו במובנים של עלות/תועלת? (מחיר: 840). ומה ההבדל העיקרי בין הגרסה של ה-512 לגרסה של ה-1024... כלומר במה זה בא לידי ביטוי. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 754 צפיות
-
-
מה יותר טוב Sapphire x800GT 256MB או Radeon x800 256MB
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מקבל FPS נמוכים במישחקים כמו COD 4 ו -GRID משהו כמו 30-35 FPS האים זה תקין הדרייבר מעודכן CATALYST 8.8 אני משחק על מסך CRT 17 AOC-FT720 ברזולוציה 1280X1024 60HZ המעבד שלי הוא AMD ATHLON 4800X2 מה לא בסדר?
-
- 6 תגובות
- 733 צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לקנות מחשב (נייח) לגיימינג, ובפורום מפרטים המליצו לי על המפרט הזה: http://www.tms.co.il/preview/spec/eyutbwxs ראיתי שכמה דיונים מתחתיי (בקישור הזה) אמרו שהקירור של הכרטיס הגרפי שהביאו לי - ה Sparkle GeForce 760GTX הוא לא טוב... זה נכון? אני לא רוצה לקנות כרטיס מסך שעל הנייר מספק ביצועים טובים ובפועל מתחמם מדי מכדי לספק אותם. כמו כן, נאמר בדיון אחר כאן שכרטיס מסך עם 2GB זה לא מומלץ למחשב שאני רוצה שיחזיק לי כמה שנים ויריץ גם משחקים שיצאו בשנים הקרובות, עד כמה זה נכון? במידה והכרטיס הזה באמת לא שווה את זה, אתם יכולים להמליץ לי על כרטיס מסך אחר באותו טווח מחירים (אפשר סטייה של כמה מאות שקלים לכאן או לכאן)? תודה, אבי.
-
- 6 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אני לא מדבר על עניין המחיר השאלה היא יותר בכרטיס.. שמעתי מחברים שהכרטיס הזה מלא בבאגים ושלא שווה לי אז אני רוצה חוות דעת נוספת .. האם הוא באמת כזה גרוע? אל תגידו לי לחכות לr600 כי אני לא מתכוון לעשות זאת..
-
- 6 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שבוע טוב אנשים! אז ככה רכשתי כרטיס מסך חדש כמו שצויין למעלה ה 6950 2GB פתחתי אותו ל 6970 והוא מיועד להחליף את ה 460GTX 1GB שלי. עכשיו מה שעלה בראשי הוא, יש לי לוח אם P55 UD3 זהו לא לוח תומך CF או SLI אבל יש לו סלוט נוסף שהוא PCI X4 וחשבתי לשים שם את ה 460 שישמש ככרטיס פיזיקה. עכשיו השאלות שלי האם זה משתלם האם זה ישפר ביצועים?? מה אני צריך לעשות בכדי להפוך את ה 460 לאחראי על הפיזקיה? איזה דרייברים צריך? המערכת שלי היא: מארז: כולר מאסטר 830 עם 6 מאווררים איכותיים (מסודר כמו שצריך סירדור אוויר טוב) ספק כוח: אנימרקס 620W לוח אם: ג'יגה בייט P55 UD3 זיכרון: G.SKILL 8GB 1333MHZ מעבד: i5 760 עם 2.8 MHZ עבר OC ל 3.8 עם קירור סטוק עומד על 45-50 מעלות במנוחה ו 70-73 …
-
- 6 תגובות
- 929 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס ASUS Radeon 9800 XT 256 MB שקניתי לא מזמן ואני מתכוון להחליף את המחשב שלי בזמן הקרוב. לאחרונה כל לוחות האם שיוצאים תומכים ב PCI-Express. שמתי עין על לוח האם P5GD2 של ASUS ולפי המפרט שלו לא ראיתי חיבור AGP רגיל שאיתו אוכל לחבר את כרטיס המסך הנוכחי שלי. השאלה שלי היא האם ישנה דרך לחבר כרטיס AGP ללוח אם PCI-E ? עידן
-
- 6 תגובות
- 710 צפיות
-
-
איך אני מפעיל את הVIVO בX1950PRO שלי?? יש לי כרטיס של ASUS X1950PRO גירסה רגילה לא CF
-
- 6 תגובות
- 678 צפיות
-
-
מעבד i7 4790 8gb ram לוח gigabyte h97-d3h וספק antec 750 אני חושש לגבי הלוח שהוא לא מתאים.. מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני חושב לקנות X850 XT 256 MB יש משהו יותר טוב ל-AGP ? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני ממש לא מבין בנושא הזה ואני וההורים של רוצים לקנות אז אם זה שייך תענו לי בבקשה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, חבר שלי שידרג את כרטיס המסך שלו לgtx 550, יש לו לוח אם ישן 478(לא יודע מה הדגם). הטכנאי טוען כי לוח האם שלו לא תומך בכרטיס הזה. הוא עידכן את הביוס וכשניסה להתקין את הדרייבר הוא קיבל הודעת שגיאה. האם בכלל יש דבר כזה שלוח אם לא תומך בכרטיס מסך? תודה מראש לעונים
-
- 6 תגובות
- 640 צפיות
-
-
לדעתי הם רק בודקים את השטח... יש מצב (אין לי ידיעות בנושא אבל רק hintch) שאולי יהיו כרטיסי mainstream\LE 65nm ?
-
- 6 תגובות
- 709 צפיות
-
-
היי! רציתי לדעת עם הכרטיס מסך הזה: CONNECT3D Radeon X2600XT 512MB DDR3 PCIe יכול להחזיק משחקים כמו קרייסיס ואם כן על איזה הגדרות? איכות? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חושב שאני האדם בעל הכי הרבה בעיות במחשב כאן (שהצהיר עליהם בפורום) אבל מה לעשות.. אני מחזיק מפרט שאפשר לראות בפרופיל.. - מעבד שמתחמם כמו איזה זונה בזמן עבודה, אבל אפשר לסבול אותו - לוח אם דפוק לגמרי, לא מאמין שקניתי אותו. הקירור של הצ'יפסט נמצא מילימטר אחד מתחת לכרטיס מסך (כלומר, הוא מחמם אותו במקום להוציא את החום לגוף המארז) כמו כן, אין מקום כמובן להיטסיקנ על המעבד ואפילו איוורור קטן של ZALMAN CNPS8000 לא נכנס בו, חוסר בקונקטורים למאוורר, ביוס דפוק.. בקיצור חרא. - המארז והספק היו צואה בזבידה (שם יפה ל"חרא בלבן" ) אבל מהם ברוך השם כבר נפטרתי. עכשיו, נשאר לי רק דבר אחד שגם הוא דפוק, הכרטיס מסך. הכרטיס מסך הזה עם קירור פאסיבי בלבד שנקנה בהרבה כסף ונאמר…
-
- 6 תגובות
- 955 צפיות
-
-
בסוף החלטתי ללכת על HD 4870, איזו חברה עדיפה בשבילי? אני אחבר את המחשב ל-LCD 42 אינצ' FHD בעזרת כבל HDMI(אז שתהיה יציאת HDMI) וגם למסך מחשב רגיל. אני רוצה שהוא יהיה כמה שיותר שקט. איזה עוד אפשרויות החברות מציעות?
-
- 6 תגובות
- 764 צפיות
-