עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by killereye,

שלום יש לי כרטיס מסך SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB DDR3 DUAL DVI TV/O RETAIL וכאשר אני מריץ משחק CRYSIS על רזולוציה גבוהה המשחק נתקע בגלל FPS נמוך (2-3) רציתי לדעת מה יותר כדאי האם לקנות כרטיס מסך זהה ולהשתמש ב cf ואני אשמח אם יסבירו לי איך עושים את זה או לקנות כרטיס מסך חזק יותר וכרגע הנושא הכספי לא רלוונטי. תודה רבה.

2. Started by shainov,

שלום אנשים, רציתי להתייעץ בנוגע להוספת GTX260 בנוסף לGTX260 שיושב לי כרגע במערכת. שאלות: -האם הוספת הביצועים על הלוח הנ"ל+ספק תואם SLI 750W תהיה משמעותית במשחקים עתירי גרפיקה/FPS וכו' -כרגע יש לי בכ.מסך יציאת HDMI לLCD האם בהוספת כרטיס נוסף בתצורת SLI עדיין אוכל לשדר מכ.מסך אחד בחיבור HDMI ישירות לLCD? הסיבה שאני רוצה לשדרג היא גם בגלל הורדת מחירים לסדרת ה2XX ובגלל חיבור לLCD 40" אשר תתפקד כמסך משני.

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  3. Started by 1ceColdK1ller,

הנה המערכת שלי : e8500 ep45-ds3r hd4850 4gb ocz cl4 500w coolermaster עכשיו אני יכול להשיג עוד HD4850 והשאלה שלי האם זה יתן לי כפול בביצויים וזה יהיה מורגש במשחקים ו.... והאם זה משתלם?? תודה לעוזרים !!

• 7 תגובות
    • 690 צפיות
  4. שלום, אני רוצה להוסיף עוד שני מסכים ולשחק על כול השלושה (אייפיניטי) יש ברשותי כבר כרטיס HD 6950 שניפתח ל 6970 אני עומד לחקות לירידת מחירים בעקבות הכרטיסים החדשים של ניווידיה ולקנות עוד אחד (אולי יד שניה ) בשביל להשלים למערך של שניים הלוח אם שלי תומך רק ב CF 4X 16X כמה זה ישפיע ? האם אני יקבל ביצועים מספקים על שלושת המסכים במשחקים כבדים במיוחד (RAGE BF3 CRTSIS1 וכו ...) תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by 114508534,

מישהו יכול בבקשה לתת לי מדריך שמסביר איך להוסיף TV OUT

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  6. Started by KrustyTheKlown,

שלום לכולם האם הוספה של כרטיס מסך למפרט שלי תתן ביצועים טובים למשחקים? (כרטיס בסביבות ה1000 שח) תהיה בעיה מבחינת צריכת החשמל והספק כח? Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore? GIGABYTE M51GM-S2G AM2, DDRII 800 (Overclocked) ? 512MB Aeneon DDRII 667 X 2 ?SAMSUNG 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II ? HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) 240 FSP 60GLN 350W תודה

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  7. Started by CyberBot,

מעבד:i5 e5500 לוח אם:G41 ראם:2GB הארד דיסק:500GB ספק 500W גנרי אני רוצה להוסיף למערכת הזאת כרטיס מסך לא למשחקים גיימינג הארד קור משהו באמצע

• 6 תגובות
    • 956 צפיות
  8. היי לכולם אני תוהה אם כדאי להוסיף כרטיס HD2600XT HDMI 256MB ללוח אינטל D946GZIS אני יודעת שברגע שאוסף הן אעלה את הרעש והן את צריכת החשמל של המערכת. השאלה אם יצא לי מזה משהו טוב, למשל הורדת עומס מהמעבד או משהו בסגנון. כרגע המחשב משמש בעיקר לשימושים משרדים-כללים (ללא משחקים). ישנה אפשרות שיותר מאוחר יעשה נסיון להשתמש בו שימוש לצרכי HTPC חלש. האם הוא בכלל יכול להיות מועמד כשר לצרכי HTPC חלש? אם כן, האם לשימושים אלו יש טעם להוסיף לו את הכרטיס הלה? תודה

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  9. Started by חבקוק,

שלום חברים, אני שוקל לשדרג את המחשב שלי בעוד כרטיס גרפי בנוסף לקיים ולעבוד בSLI מוד. הבעיה שאני לא בטוח אם זה משתלם ובנוסף איזה כרטיס הכי כדאי להוסיף. אני mid גיימר ולא יותר, לא רוצה להיכנס להוצאות מיותרות. המערכת הנוכחית : Intel Core 2 Duo E6300 Conroe 1.86GHz DFI Infinity 975X/G Mainboard b]MSI NX7600GT OCZ DDR2 2X512MB* הבעיה היא שקראתי כאן http://www.xbitlabs.com/articles/mainboards/display/dfi-infinity-975x_3.html#sect0 שהלוח אם מפעיל את תושבות PCI Express x16 כמו PCI Express x8 כשמוסיפים כרטיס גרפי שני... 1)האם זה משפיע או משנה? 2) אם לא איזה כרטיס מומלץ לי להוסיף? *מתוכננת הוספת 1 GB זיכרון בקרוב מאוד

10. Started by חבקוק,

שלום חברים, אני שוקל לשדרג את המחשב שלי בעוד כרטיס גרפי בנוסף לקיים ולעבוד בSLI מוד. הבעיה שאני לא בטוח אם זה משתלם ובנוסף איזה כרטיס הכי כדאי להוסיף. אני mid גיימר ולא יותר, לא רוצה להיכנס להוצאות מיותרות. המערכת הנוכחית : Intel Core 2 Duo E6300 Conroe 1.86GHz DFI Infinity 975X/G Mainboard MSI NX7600GT OCZ DDR2 2X512MB* הבעיה היא שקראתי כאן http://www.xbitlabs.com/articles/mainboards/display/dfi-infinity-975x_3.html#sect0 שהלוח אם מפעיל את תושבות PCI Express x16 כמו PCI Express x8 כשמוסיפים כרטיס גרפי שני... 1)האם זה משפיע או משנה? 2) אם לא איזה כרטיס מומלץ לי להוסיף? *מתוכננת הוספת 1 GB זיכרון בקרוב מאוד

• 13 תגובות
    • 899 צפיות
  11. Started by 1stcowgirl,

ערב טוב לכולם. יש לי GTX680 ככרטיס הדומיננטי שלי ותהיתי אם אוכל להוסיף גם את ה GTX460 וליעד אותו ל PHYSX? יש לי ספק 700 מעבד 2500K ולוח GA Z68P DS3 הערה: הASUS680 תופס 3 סלוטים (אבל נראה שניתן להרכיב עוד כרטיס) והרווח יהיה כ 4ממ בין כרטיס לכרטיס. אבל האם באמת אוכל ליעד את ה 460 ל PHYSX?

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  12. Started by IdoRosental,

אני מעוניין להוסיף עוד מסך ל-2 המסכים הקיימים שלי במטרה לקבל עוד שטח עבודה. המחשב שלי מכיל לוח אם מסוג ASUS P5B Deluxe וכרטיס מסך BLISS 7950GT PCX gainward במידה ואני יכול להשיג עוד כרטיס מסך זהה. זה אפשרי בכלל? איך מגדירים את שניהם לעבוד? תודה מראש לכל העוזרים אני חדש כאן ולא סגור לגמרי שזהו הפורום לפתוח ת'רד בנושא. במידה ולא קלעתי למקום הנכון אז אני מצטער.

13. Started by ofer_mat,

היי יש לוח אם של ABIT P35 עם 8800GT יש לי LCD בחדר שנה LCD במחשב אני רוצה גם לחבר את המסך LCD שבסלון בלי כל פעם לנתק ולחבר יציאות מה גם שכל הLCD לא אותה רזולוציה רציתי לקנות כרטיס מסך נוסף כי יש לי אפשרות כזאת על הלוח היא אמנם לא X16 אלה X4 PCEEXPRES אי אפשר לעסות CROSFIRE אן SLI בכרטיסים אבל אני גם לא צירך אני צריך רק לחבר עוד כרטיס כדי לראות עוד מסך TV משהו ממש כזה דבר? איזה כרטיס אתם ממליצים להוסיף?

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  14. Started by idoido18,

היי, יש לי GeForce 660GTx 2048MB, אני משתמש בשני מסכים (אם זה משנה, האחד מחובר לDVI והשני לHDMI) כאשר אני משחק במשחק מסויים הביצועים לא משביעי רצון. לרגל הבלאק פריידי הקרב ובא חשבתי להוסיף עוד כרטיס מסך, לפחות כמו זה שיש לי (בשאיפה יותר), אבל אני רוצה לשמוע את דעתכם אם כדאי וכמה זה באמת שווה את הכסף. שאר המפרט: i7 3770k oc 4.4ghz מעבד Kingston 8196MB DDR3 1600Mhz (שני כרטיסים) Gigabyte GA-Z77-DS3H זיכרון W. Digital 2000GB GREEN SATA- 2 32MB הארדיסק HuntKey 700W TruePower ספק כוח תודה

15. Started by חנוך111,

האם קיימת אפשרות לחבר כרטיס מסך חיצוני ללפטופ, דרך USB ובכך להפוך את הלפטופ למחשב גיימינג?

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by shlomibandit,

אהלן חברה.. אני רוצה להוסיף כרטיס מסך מחשב , למטרת גיימינג. מפרט מחשב: i3 2100 4 ddr3 1333 hec couger 400 asroc h67m-ge מסך dell 2312 תקציב עד 1000 שקל , עדיף כמה שפחות. איזה כרטיס מסך הכי מומלץ היום? שמתאים למפרט כמו שלי? לא בטוח שאבצע אוברקלוקינג, אך זה נחמד אם ארצה תיהיה לי אפשרות. להלן השאלות: 1. האם המעבד שלי מספיק טוב לגיימינג? בשדרוג כרטיס מסך לגיימינג ,האם יהיה צוואר בקבוק ? 2. כדאי להוסיף עוד 4 ג'יגה זיכרון? 3. האם הספק שברשותי מספיק טוב? 4. בשדרוג הנ"ל האם המחשב ינפיק ביצועים גבוהים במשחקים? רזולוציה גבוהה , הגדרות גבוהות, וכו וכו?

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  17. מחשב של ילד בן 8 ,שמשחק משחקים "של גדולים", שדורשים גרפיקה טובה. המחשב חדש יחסית, פנטיום 4 , מהירות 3.0, זיכרון כרגע 256 מגה, אבל איטי- 200MHZ. הכרטיס מסך הוא ON BORD. משחקים חדישים לא עולים בכלל בגלל הכרטיס מסך החלש. רוצה להוסיף כרטיס מסך סביב 400 שקלים, חיבור AGP. חשבתי על 9550 של ATI,של גיגהבייט שעולה 380, אבל אולי ב 20-30 שקל יש יותר טוב מעט. בגדול- מה עדיף ATI או גיפורס? אשמח לקבל דגם. דבר שני: האם כדאי להוסיף עוד סטיק של 256 מגה, שיעבוד במהירות האיטית יותר של השני (200 MHZ), או להוציא את זה שקיים ולקנות אחד חדש של 512 מהיר? יש לציין הציוד יקנה מחנות LOGICPC (כי איתם אני עובד קבוע). זה דיי דחוף להיום לשם הזמנה. תודה

• 29 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. ברשותי לוח אם תומך sli של Abit וכרטיס מסך GeForce 7600gs מתוצרת eVGA. אני מעוניין להוסיף כרטיס נוסף במקביל אשר תומך ב HDMI. איזה כרטיס מומלץ עד 300 שח? האם אני מוגבל ליצרן eVGA בלבד? האם אני מוגבל לסדרה GeForce 7600gs בלבד?

• 6 תגובות
    • 556 צפיות
  19. Started by jambo7,

יש לי מחשב עם כרטיס מסך של ATI X550 עכשיו קיבלתי כרטים של NVIDIA אני צריך לחבר את שניהם השאלה האם אפשרי לחבר 2 כרטיסים כאלה מחברות שונות למחשב אחד והאים לא תהיה בעיה של דרייברים תודה

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  20. Started by Or94,

לאח שלי התקלקל המחשב. היה לו במחשב כרטיס מסך NVIDIA 8800GT. יש לי את המפרט שבחתימה וחשבתי להוסיף את ה8800GT ככרטיס מסך נוסף לGTX470. האם כדאי לעשות את זה? האם זה יהיה טוב וישפר את הביצועים של המחשב? האם הלוח אם והספק כוח מתאימים?

• 6 תגובות
    • 690 צפיות
  21. Started by genyagilin,

שלום, לאחר זמן מה שעבדתי על כרטיס מסך יחיד (הHD4870) הייתי רוצה לשדרג את עצמי בכרטיס מסך נוסף, לוח האם שלי תומך בתצורת CROSSFIRE של X16 ונקנה במיוחד למטרה זו, מה שכן אשמח לדעת אם אראה שיפור ניכר בביצועים או שהאם הכסף יזרק לפח. המעבד:Q9450 הזיכרון: OCZ REAPER EDITION 4GB 800MHZ DDR2 לוח האם : MSI DIAMOND X48C אני רץ על וויסטה כרגע SP2.

• 8 תגובות
    • 824 צפיות
  22. שלום .. יש לי כרגע את ה 6950 שפתוח ל 6970 עם OC ל 910@1325 והוא עובד מצויין .. אבל הוא מתחיל להראות את הגיל שלו ( כבר לא מריץ על ULTRA את כול המשחקים כמו פעם) הסתכלתי על לוחות היד שניה באתר וראיתי שהם נמכרים היום באזור ה 300 שח .. המחשב שלי טוב מספיק בשביל לאכלס 2 כאלה הספק כוח בעל הספק של 750W של קרוסיר) והלוח אם תומך CF (16X 4X( משתלם לי לקנות כרטיס נוסף יד שניה ולהרוויח תוספת ביצועים ? עד כמה הביצועים השתפרו ? 170% ? 180% ? (כש 100% זה המצב שנוכחי) או שעדיף לחכות עוד קצת ? כי כמו שאני רואה כרגע .. מחירי הכרטיסי מסך בעלי ביצועים זהים לכרטיס שלי גבוהים משמעותית מהמחיר של הכרטיס שלי ( 750 שקל עבור ה 7850) וכול הכרטיסים החזקים ממנו יקרים עוד יותר (R9 290של AMD יושב על…

23. Started by arkadur,

יש לי 2 כרטיסי 4850 במערך CF, על לוח של DFI X48 LP T2R, 2 הסלוטים עובדים בX16, יש לי סלוט נוסף של X8 , ויש לי כרטיס נוסף בצד, האם יש טעם לחבר אותו למערך הקיים? האם הלוח יתמוך בכרטיס נוסף?

• 5 תגובות
    • 608 צפיות
  24. Started by swisaman,

שלום לכולם, ברשותי HD5850 בודד ולוח תומך CF אני חושב על להוסיף כרטיס פיזיקה, יש לי GT9500 ואני חושב להוסיף אותו אז.. מה צריך לעשות ? ^^"

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  25. Started by alooon,

שלום, יש לי כרטיס מסך של INNO3D GEFORCE4 MX440 עם יציאת VGA ו SVIDEO. ראיתי שיש בכרטיס מקום למחבר DVI (וכל הרכיבים סביבו נראים מחוברים). האם לדעתכם, אם ארכיב את מחבר ה DVI הוא יתפקד? חיפשתי סכמות חשמליות ולא מצאתי כך שזה הימור. מה דעתכם? ALOOON :s05:

• 5 תגובות
    • 665 צפיות

דיונים חדשים בפורומים